Mijn schoonzoon

Ingezonden door Gea

Ik heb al zes jaar een affaire met mijn schoonzoon. Wat eerst begon als heel af en toe elkaar stiekem ontmoeten, is nu uitgelopen op 's nachts neuken wanneer mijn dochter nachtdienst heeft. Mijn man is een lange tijd geleden overleden en liet me alleen achter met een dochter. Ik mocht niet klagen. We hadden het altijd wel goed. Mijn dochter is negenentwintig jaar en is getrouwd met een leuke half Spaanse half Nederlandse man van achtentwintig. Ze hebben een dochtertje van drie jaar. 

Na twee of drie keer stiekem te hebben geneukt, maakten we de afspraak dat als we dit door zouden willen zetten we het niet moeten overdrijven en alleen zouden afspreken als we echt zouden kunnen. Zo gingen er soms drie maanden voorbij dat ik mijn dochter samen zag met haar vriend, bijvoorbeeld als ze bij mij kwamen eten, maar ik niks met hem kon doen. Op een gegeven moment gingen ze samenwonen en ging mijn dochter de opleiding tot verpleegkundige doen. Mijn schoonzoon zat op de universiteit, hij is nu bedrijfsjurist, en was destijds alleen met werken en school bezig. 

In die tussentijd hebben we weleens afgesproken. De laatste vier jaar, sinds hij is afgestudeerd en mijn dochter in het ziekenhuis werkt, is het allemaal een stap verder gegaan. Ik pas ook veel op op hun dochter, dus ik ben veel bij hen betrokken. Als mijn dochter nachtdiensten draait, ga ik langs, neuken we en blijven we neuken. Het is soms zo dat mijn dochter drie nachtdiensten achter elkaar heeft en ik er dan drie nachten ben. Ik ga wel ruim voordat ze thuis is naar mijn eigen huis. 

Mijn schoonzoon brengt zijn dochter naar bed en geeft mij een belletje. Aangezien we niet ver van elkaar wonen, ben ik er binnen vijf minuten. Dit gebeurt vaak op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond als mijn dochter nachtdienst heeft. Het gaat super goed tussen mijn schoonzoon, mijn dochter en hun dochter. Het is een leuk gezin. Ze zal er nooit achterkomen. We houden het dan ook goed verborgen. Het zal alleen lastiger worden als hun dochter wat ouder wordt, maar dat is een zaak voor later.

We spreken nooit bij mij thuis af, omdat als Laura vrij is of normale dienst heeft ze weleens langskomt om wat te eten of een bakkie te doen als ik toevallig thuis ben. Ze heeft ook de sleutel van mijn huis. Laatst had mijn schoonzoon een training in Duitsland voor twee dagen. Hij belde me en stelde voor dat hij tegen Laura zou zeggen dat de training vijf dagen zou duren. Dan zou hij na afloop van de training  wat dagen vrij pakken. Hij vroeg me of ik de laatste drie dagen naar Duitsland zou kunnen komen.  

Dat klonk me als muziek in mijn oren! Drie dagen non-stop doorgaan met hem in een hotelkamer. Hij zou dan pas vrijdagavond thuiskomen, aangezien de training tot 17:30 uur duurde, dus we maakten onderling een plan. Hij zou vertellen dat hij een cursus heeft van vijf dagen en ik zou vertellen dat ik toevallig dezelfde week op woensdag en vrijdag niet op kon passen. Ik zou toch niets moeten weten van de cursus, dus verdacht was het niet. Een paar dagen later belde ik Laura en gaf aan dat ik niet kon oppassen, omdat ik met mijn werk zat.

Dit snapte Laura natuurlijk. 'Oh, ik zat al te denken om vrij te nemen, omdat Diego vijf dagen cursus heeft in Duitsland.' Ik reageerde heel verbaasd. Toen de bewuste week was aangebroken, ging Diego op zondagavond al weg. Laura wou na bedtijd van haar dochtertje gaan sporten en ik kon wel even oppassen. Diego kwam naar beneden met een kleine koffer en zei iedereen gedag. Hij gaf zijn dochtertje en Laura een kus en zei: 'We FaceTimen als ik er ben.' Hij gaf mij een knuffel en ging de taxi in. 

Een half uur later appte hij me, toen hij wist dat Laura al op de sportschool was, dat hij er zin in had. Ik kreeg de naam van het hotel door van Diego en dacht bij me zelf 'gebeurt dit echt?' Op dinsdagmiddag om 13.00 uur appte hij me dat hij al klaar was. Ik had verwacht dat het langer zou duren. 'Je komt morgenmiddag toch?' vroeg hij. 'Je kan ook vandaag al komen.' Hij wist dat dat ik niet kon wachten en hij ook niet. Ik zette Google Maps aan, want ik was thuis en toch vrij. Google Maps gaf aan dat het drie uur en twintig minuten rijden was. 

Ik appte hem terug dat ik wat spullen zou pakken en die kant op zou komen. Ik appte Laura dat ik me echt niet goed voelde en lekker in bed zou gaan liggen. Ze wenste me beterschap en zei dat ze gelukkig toch vrij was en ik goed uit moest rusten. We zouden wel appen. Vervolgens vertrok ik om 14.00 uur en kwam om half zes aan bij het hotel. Ik appte Diego en hij gaf aan dat hij naar beneden zou komen. Als ik even wachtte met roken, konden we samen een sigaret roken. Toen hij me zag, begonnen we gelijk te zoenen. Zijn handen gingen meteen naar mijn billen. We tongden en voelden. 

We moesten lachen dat dit echt gebeurde en dat we zometeen lekker uitgebreid van elkaar konden genieten. Normaal gesproken, tijdens de nachtdienst van Laura, blijf ik maximaal zes uurtjes. We rookten rustig onze sigaret op en liepen samen naar boven. Ons 'neuk midweekje' kon beginnen. We bestelden roomservice, aten naakt en gingen weer verder met neuken. We deden een sigaretje op de bank en neukten weer verder. Ik voelde me totaal niet schuldig tegenover mijn dochter. Ik wilde gewoon hard geneukt worden.

Het erge was nog dat Laura Diego Facetimede toen hij me hard doggy nam. Hij lachte en zei: 'Laura belt. Even pauze?' Ik liep naar de andere hoek van de kamer met het sperma nog over mijn gezicht van de laatste ronde. Hij trok snel een shirt aan en nam zonder broek en met een stijve zijn telefoon op. Terwijl zij praatten en ik naakt aan de andere kant van de kamer stond, voelde ik me wel een beetje schuldig. Hij zei dat het een leerzame cursus was, maar dat het lange dagen waren en dat het vrijdag tot 17:30 uur zou duren. 

Hun dochtertje sliep lekker en Laura was aan het chillen. Ik hoorde Diego zeggen dat hij op ging hangen, omdat hij morgen weer vroeg op moest. 'Ik bel je morgenavond wel.' Laura zei: 'Ja, dat is goed schat. Succes.' Hij hing op en was nog steeds stijf. Hij riep me en duwde mijn hoofd naar zijn pik om aan te geven dat ik hem verder moest pijpen. Ik was meteen weer geil. Toen ging mijn telefoon. Het was Laura die me belde. Het was dit keer gelukkig geen oproep via FaceTime. Ze vroeg me hoe ik me voelde.

Ik had met mijn ene hand de telefoon vast en met de andere hand was ik met de lul van haar man aan het spelen. 'Uhh, ja nog niet zo best,' antwoordde ik. Ze vroeg me of ik nog boodschappen nodig had. 'Nee hoor schat, ik heb alles. Bedankt.' Diego moest lachen. 'Zo, slecht zijn wij.'  We hebben dinsdag tot in de late uurtjes genoten. We zijn samen in slaap gevallen. Dit ging zo tot vrijdag door. Diego belde elke avond met Laura, terwijl hij mijn mond en kut meerdere malen vol spoot. Super geil vond ik het.

Hij wilde maar doorgaan en ik wilde het net zo graag als hij. Ik geilde er ook een beetje op dat hij met haar belde als ik er was. Dinsdag tot en met vrijdag hebben we bijna constant geneukt. We deden af en toe een drankje in de bar waarna hij  mij weer vol spoot op de kamer tot hij niet meer kon. Hij heeft een lekkere, grote lul die ook heel snel stijf wordt. Mijn dochter heeft geluk. Hij neukt me in elke standje, komt overal in klaar en vaak slik ik het ook door. Beiden vinden we het lastig dat hun dochter zo snel groot wordt.

Nu snapt ze nog niks, maar dat wordt alleen maar moeilijker later. Dat is echter voor latere zorg. Voor nu genieten we lekker van elkaar tijdens de nachtdiensten van Laura. Hun dochtertje slaapt dan toch. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen