Betaalde seksdate

Ingezonden door Peter

Het was half oktober. Ik had haar advertentie al eens voorbij zien komen. Op het einde van de ochtend kwam een gevoel van opwinding in me op. De komende nacht zou ik ver van huis in een hotel overnachten. Op mijn werk vond ik even de tijd om op Sexjobs te kijken en had haar snel gevonden. Een mooie donkere vrouw met grote borsten. Ik appte haar dat ik zin had om een afspraak te maken en kreeg al snel antwoord terug dat ik welkom was. Op mijn antwoord dat ik van beffen hield, kreeg ik een 'yeah baby' terug.

Om acht uur ’s avonds parkeerde ik mijn auto achter de hoge heg van de club waar ze werkt. De deur werd opengedaan door een beeldschone Indische vrouw. Ze vroeg hoe lang ik wilde blijven. 'Een uurtje', antwoordde ik. Na te hebben betaald, kwam Zoë uit de kamer ernaast. Een prachtige vrouw gekleed in een weinig verhullende, sexy lingerie. Ze ging me voor op de trap. Ik keek omhoog naar haar prachtige billen. We gingen de kamer binnen en ik kleedde mezelf uit. Zij ook. Dat was een beetje jammer, want ik had nog wel wat langer naar die sexy lingerie willen kijken en me eraan op willen geilen.

Ze kwam tegen me aan liggen en ik omarmde haar. De eerste stap vind ik altijd wat moeilijk, maar al snel nam ze het initiatief door me op mij rug te draaien op mijn buik te gaan zitten. Ze wreef met haar kutje over mijn buik en tikte steeds net even de bovenkant van mijn pik met haar billen aan. 'Zo, jij wilde beffen?' Ze schoof omhoog en nam met haar kut plaats op mijn gezicht. Wat een super opwindend begin! Ik likte haar clitje, haar lippen en zij bewoog heerlijk mee. Ze ging weer naast me liggen. Ik was over mijn gêne heen en voelde haar borsten, dijen, billen en tussen haar benen.

Ze had prachtig grote borsten. Ik zoog aan haar tepels die gevoeliger waren dan ik had verwacht. Ze duwde zachtjes tegen mijn hoofd. 'Ga je gang. Bef me maar.' En zo keek ik na een minuut of acht al tegen haar prachtige kutje aan, met grote binnenste lippen die iets naar buiten staken. Enorm opwindend. Ik likte haar clitje en merkte dat ze opgewonden werd. Ze spreidde haar benen, zodat ik haar hele kut kon zien en likken. Van haar clitje volgde ik met mijn tong alle lippen, spleetjes en plekjes die ik kon vinden.

Ik probeerde met mijn tong zo diep mogelijk in haar te komen en proefde die heerlijke zilte smaak waarvan ik kan dromen. Die het lekkerst is wat ik me op zo’n moment kan voorstellen. Haar bekken begon te bewegen en ik voelde haar kutje samentrekken. Ze klemde haar dijen om mijn hoofd en zuchtte diep. Heerlijk! Na even te zijn gestopt, ging ik verder. Haar kutje smaakte nu echt zout. Ik voelde haar geil op mijn gezicht en likte haar clit. Met mijn vinger voelde ik hoe nat ze was. Ze zuchtte dieper en liet me heerlijk mijn gang gaan.

Ik likte en likte en raakte steeds verder en heftiger in de ban van zoveel vrouwelijkheid. Zoveel kut, zoveel geil. Ze trok haar benen nog wat verder op, zodat ik ook haar kontje kon likken. Mijn ene vinger waren er inmiddels twee geworden. Mijn eigen opwinding begon zich ook steeds heftiger te roeren. Terwijl ik haar likte, drukte ik mijn pik in het matras. Ik kon maar niet loskomen van de wil haar kont te zien. Ik vroeg haar op haar buik te gaan liggen en wreef mijn pik tegen haar kuiten, haar dijen, haar billen en uiteindelijk tussen haar billen.

Ze drukte haar machtig mooie kont omhoog. Ik kreunde van genot en kon een orgasme ternauwernood bedwingen. Wat een goddelijke billen! Ik likte haar kont en duwde mijn tong dit gaatje in. Ze draaide zich weer om en zei dat ze nog een keer wilde klaarkomen. Weer likte ik haar kut en haar clit en voelde ik haar natte geil op mijn gezicht. Ze pakte me aan mijn haren beet en liet zich gaan. Weer met die machtige dijen van haar klemde ze mijn gezicht vast en voelde ik hoe ze klaarkwam.

'Nou ben jij aan de beurt.' Ze deed met haar mond een condoom bij me om een pijpte me. Ik knapte zowat. Ze ging op haar knieën voor me zitten. Ik kreeg nog een keer zicht op alles waar ik op dat moment naar verlangde: kut, kont en geil. Ze pakte haar vibrator erbij en begon zichzelf te stimuleren, terwijl ik in haar kutje gleed. Ik had haar wel uren willen neuken, maar na zo’n indrukwekkend voorspel, kon ik me niet meer inhouden en kwam ik bijna direct klaar. Heerlijk! We lagen naast elkaar na te genieten, maar het uur was nog niet om.

'Zal ik je nog even masseren?' vroeg ze. Ik ging op mijn buik liggen en voelde een professioneel masseuse zich over mijn rug- en nekspieren ontfermen. Na een klein kwartiertje hield ze op. Ik bedankte haar welgemeend voor dit heerlijke uur en zij nodigde me uit om nog eens langs te komen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen