Mile high

Komend weekend is het herfstvakantie en dan willen we weer lekker op vakantie. Mijn vriend en ik gaan dan jaarlijks samen op vakantie naar de zon. Voor dit jaar hebben we een vakantie geboekt naar een all-inclusive hotel in Hurghada. Ik heb super veel zin om lekker aan het strand te liggen en verder even helemaal niks te moeten. De zon die op je lichaam schijnt. Dit zorgt altijd voor extra ontspanning. Ik haal mijn koffer van zolder en leg die op mijn bed. Ik open de deur van mijn kledingkast en leg de kleding die ik mee wil nemen in de koffer.

Aangezien het daar lekker warm is neem ik alleen luchtige kleding mee. Ik pak de stapel met zomerjurkjes uit de kast en zoek de mooiste eruit. Uit de stapel met bikini’s pak ik de twee bikini’s die ik onlangs online heb besteld. Ik weet dat deze me goed staan en mijn vrouwelijke vormen hierin extra goed uitkomen. Vooral de rode bikini is favoriet. De kleur rood heeft altijd een bijzonder effect op de mannen heb ik gemerkt. Ik open de lade met mijn ondergoed en haal daar een stapeltje zwarte kanten slips uit. Ook de bijpassende sexy beha’s leg ik mijn koffer.

Als laatste open ik mijn speciale laatje. In deze lade bevinden zich alle spannende spulletjes. Ik haal een etui uit de lade en open deze. Als het etui open is verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Met de spullen in het etui heb ik menig leuke avond beleefd. Er zitten naast massageolie en glijmiddel verschillende vibrators in het etui. Ook mijn favoriete toy de womanizer is te vinden in het etui. Dit is echt de beste uitvinding ooit. Vrouwen die moeite hebben met klaarkomen of een man hebben die hen niet kan bevredigen zouden verplicht een womanizer in hun nachtkastje hebben moeten liggen.

Met de womanizer bereik je gegarandeerd in no-time een heerlijk orgasme. In tegenstelling tot andere toys werkt de womanizer op luchtdruk. Dit voelt heerlijk aan down under. We hebben samen al heel wat heerlijke hoogtepunten mogen beleven. Ook na enkele teleurstellende dates heb ik het thuis zelf afgemaakt met mijn favoriete toy. Zij heeft me nog nooit teleurgesteld in tegenstelling tot sommige mannen. Deze toy gaat zeker mee op vakantie. Voor de zekerheid gooi ik ook de ribbelcondooms en glijmiddel in mijn koffer. Je weet tenslotte maar nooit wanneer die van pas kunnen komen.

In dezelfde lade vind ik ook mijn kousen. Kousen zijn voor bijna alle mannen onweerstaanbaar. Bij de dates waarop ik deze heb gedragen werd dit altijd erg op prijs gesteld. Zeker in combinatie met bijpassende sexy lingerie. Ik gooi voor de zekerheid ook twee nieuwe sexy zwarte setjes kousen in mijn koffer. Als alle spullen in mijn koffer zitten doe ik de koffer op slot en zet die vast klaar in de gang. Ik zet de koffer naast de koffer van mijn vriend. Morgenvroeg is het zover en vertrekken we naar Schiphol. Die avond gaan we op tijd naar bed aangezien we er de volgende ochtend vroeg uit moeten.

Lepeltje lepeltje vallen we al snel samen in slaap. De volgende ochtend worden we wakker van de wekker, douchen en eten we en vertrekken we naar Schiphol. Een hal uurtje later komen we aan op de luchthaven en parkeren we onze auto. We halen de koffers uit de achterbak en lopen we naar de incheckbalie. Er staat al een lange rij. Als we in de rij staan laat ik mijn vriend achter in de rij voor de incheckbalie en ga naar het toilet. In mijn handbagage heb ik als verrassing voor mijn vriend een sexy body en bijbehorende lingerie gestopt.

Op het toilet kleed ik mezelf om en ga terug naar de rij waar mijn vriend bijna aan de beurt is. We checken in en gaan door de douane op zoek naar de gate vanwaar we vertrekken. Aangezien we eerst nog wat winkels binnen zijn gelopen is het al redelijk druk bij de gate en zijn bijna alle stoelen bezet. We vinden gelukkig nog een plekje. Zittend in mijn stoel scan ik de medepassagiers. Er zijn mensen aanwezig van verschillende leeftijden. Van jong tot oud en van groepjes vrienden tot jonge gezinnen. Mijn oog valt op een groep vrienden.

De jongens zijn ongeveer tien jaar jonger dan ik en zien er stuk voor stuk goed uit. Mooi gebruind en gespierd. Een jongen in het bijzonder valt me op. Hij heeft donkerbruin haar en felblauwe ogen. Onze blikken kruisen elkaar en hij glimlacht. Ik glimlach terug. Ik kijk de ruimte verder rond. Als ik iedereen heb bekeken glijdt mijn blik weer over de jongen met het donkerbruine haar en blauwe ogen. Steeds weer wordt mijn aandacht naar hem toegezogen. Terwijl hij met zijn vrienden praat en lacht zie ik hem regelmatig mijn kant opkijken. Zo te zien is de interesse wederzijds.

Vlak voordat we moeten gaan boarden ga ik nog even snel naar het toilet. Als ik die kant op loop zie ik de jongen ook opstaan van zijn stoel. Hij loopt ook richting de toiletten. Als ik van het toilet terugloop let ik niet op de mensen om me heen en bots daardoor tegen iemand op die voor me loopt. Als ik opkijk zie ik dat het de jongen is met het donker bruine haar en de felblauwe ogen. Ik kijk hem ik zijn ogen en verontschuldig mezelf. Hij zegt dat het geen probleem is. Hij steekt zijn hand uit en stelt zichzelf voor.

Ik pak zijn hand vast en stel mezelf ook aan hem voor. We kletsen wat en hij blijkt naar hetzelfde hotel te gaan als wij. In mijn hoofd spelen zich direct allerlei spannende scenario’s af. Het is tijd om te gaan boarden, dus ik wens hem een fijne vakantie en loop terug naar mijn vriend. We gaan in de rij staan en de groep vrienden komt achter ons staan. Als we in de rij staan valt mijn boardingpas uit mijn hand en komt op de grond terecht. Ik buig mezelf naar voren om deze op te rapen en voel hoe mijn rok over mijn kousen omhoog schuift. Hierdoor wordt de rand van mijn kousen zichtbaar.

Ik ga weer rechtop staan en overhandig mijn boardingpas aan de vrouw achter de balie. In het vliegtuig gaan we op de plaatsen zitten die ons zijn toegewezen. De stoel aan het raam naast me is nog vrij. Ik hoop dat deze vrij blijft zodat we voldoende ruimte hebben tijdens de vlucht. Ik zie de groep vrienden het vliegtuig binnenkomen en onze kant op lopen. Ze stoppen bij de rij voor ons. Ze zijn met zijn zevenen en op de rij voor ons zijn zes stoelen vrij. Zes van de zeven vrienden gaan voor ons zitten. De mooie jongen met donker bruine haar en de felblauwe ogen blijft staan.

Hij komt naast ons staan en wijst op de stoel bij het raam. Hij zit blijkbaar op de vrije stoel aan het raam. Mijn vriend en ik staan op en laten hem op de stoel bij het raam plaatsnemen. Dit wordt een vlucht met aangenaam gezelschap naast me. We maken de stoelriemen vast en zijn klaar om naar de startbaan te taxiën. Ik leg mijn arm op de armleuning en ik voel hoe mijn arm de zijne raakt. We laten beiden onze armen op de armsteun rusten. Het is redelijk fris in het vliegtuig en de jongen naast me legt zijn trui over zich heen. Mijn vriend is na het opstijgen als een blok in slaap gevallen.

Het is nog steeds erg vroeg en de verlichting in de cabine is uit. Ik voel hoe de jongen naast me zijn pink langs de zijkant van mijn hand beweegt. Hij durft dus wel wat risico te nemen. Daar hou ik wel van. Ik laat hem zijn gang gaan en ik kijk hem aan. Hij kijkt hij me ondeugend in mijn ogen aan en glimlacht. Ik geef hem een glimlach terug. Dit moedigt hem blijkbaar aan om nog een stapje verder te gaan. Hij verplaatst zijn hand van de zijkant van mijn hand naar de bovenkant van mijn arm. Hij streelt heel subtiel mijn hand en arm.

Als hij daarmee klaar is voel ik zijn hand via de zijkant van mijn arm naar mijn been gaan. Ik doe hetzelfde bij hem en schuif mijn hand onder de trui en streel zijn bovenbeen. Langzaam verplaatst ik mijn hand richting zijn knie en tergend langzaam weer omhoog. Ik merk dat het hem niet onberoerd laat door de bobbel die onder mijn hand in zijn broek verschijnt. Onder zijn trui blijf ik de bobbel in zijn broek masseren. Ik doe alsof ik door het raam naar buiten kijk en zie dat hij zijn ogen sluit. Ik zie ook hoe zijn lippen iets van elkaar gaan staan en hij zachtjes lucht naar buiten blaast.

Terwijl ik hem blijf masseren voel ik zijn hand over mijn bovenbeen omhoog glijden. Hij kijkt me verrast aan als hij daarbij geen slip voelt. Gezien de situatie waarin we ons bevinden ben ik inmiddels behoorlijk opgewonden. Zijn onderzoekende vingers glijden dan ook eenvoudig bij me naar binnen. Ik doe mijn benen iets verder uit elkaar, zodat zijn vingers nog iets dieper bij me naar binnen kunnen. Hij komt met zijn gezicht dichterbij het mijne. Hij zoent mijn oorlel en fluistert in mijn oor dat ik hem naar het toilet moet volgen.

Ik ga staan en stap voorzichtig over de benen van mijn vriend en loop naar het toilet. Ik zie dat hij al snel achter me aankomt. De meeste passagiers liggen te slapen en zien ons dan ook niet tegelijkertijd naar het toilet lopen. Ook het cabinepersoneel is nergens te bekennen. Ik open de deur van het toilet en ga naar binnen. De deur laat ik open, zodat de jongen ook naar binnen kan glippen. Als hij ook binnen is, doet hij de deur achter zich op slot. Zodra de deur op slot is begint hij me vol passie te zoenen. Ik voel zijn zachte lippen op de mijne. Zijn tong vindt al snel de mijne.

Zijn handen glijden over mijn lichaam net zoals mijn handen zijn lichaam verkennen. Hij zoent wederom mijn oorlel. Dat is een heel gevoelig plekje en zorgt dat ik zo mogelijk nog meer opgewonden van hem raak. Hij fluistert in mijn oor dat ik op de wc moet gaan staan. Ik doe wat hij van me vraagt en hij buigt zijn hoofd naar mijn onderlichaam. Hij tilt mijn rok op en kust mijn kousen. Langzaam komt hij met zijn hoofd verder omhoog richting mijn dijen. Al snel bevindt zijn tong zich op het meest gevoelige plekje van mijn lichaam. Ik vind het heerlijk hoe hij me daar aanraakt.

Zijn tong is lekker nat en zacht. Ook de druk is precies goed. Met een paar ferme likken brengt hij me naar een heerlijk hoogtepunt. Nog nagenietend stap ik van de wc af en ga tegenover hem op de grond staan. We zoenen kort waarna hij me omdraait. Mijn billen raken zijn kruis. Ik buig mezelf iets naar voren waardoor mijn billen iets verder naar achteren gaan. Hij tilt mijn rok op en voelt met zijn vingers dat het daar beneden nog altijd erg nat is. Hij opent zijn rits en korte tijd later voel ik zijn heerlijke pik in mij. De vorm van zijn pik zorgt ervoor dat hij precies de juiste plekjes raakt.

Ik voel hoe de spieren in mijn vagina zich wederom samentrekken. Het is heerlijk om een pik in je te voelen als je net heerlijk bent klaargekomen. Dat zorgt ervoor dat dat heerlijke gevoel lekker lang aan blijft houden. De samentrekking van de spieren van mijn vagina zorgt er samen met de spannende locatie voor dat hij niet veel later heerlijk in mij klaarkomt. Hij draait me om en zoent me wederom. Hij doet mijn rok omlaag en hij verlaat het toilet nadat hij mij een laatste zoen heeft gegeven. Meteen na hem verlaat ook ik het toilet en loop terug naar mijn stoel. We kijken elkaar aan en glimlachen.

Als we allebei op onze stoel zitten buigt hij zich naar me toe en zoent me in mijn nek. Hij fluistert dat hij het ontzettend lekker vond met me en dat het wat hem betreft komende week nog regelmatig een vervolg zal krijgen. Alsof er niets is gebeurd gaan we beiden op onze stoel zitten en sluiten onze riemen. Kort daarna wordt mijn vriend wakker en als ik op mijn horloge kijk zie ik dat we er bijna zijn. We maken ons gereed voor de daling. Dit is in ieder geval een avontuur om nooit te vergeten en een bijzonder goed begin van de vakantie.

Ik hoop van harte dat het deze week nog een vervolg gaat krijgen..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
6 stemmen