Meester Marcus en slavin lisa

Je zou zeggen dat ik inmiddels wel zo'n beetje alles al heb gehoord, gezien of meegemaakt. Toch ontvang ik nog dagelijks  e-mails van mensen die me hun verhaal willen vertellen of hun passie met me willen delen. Er valt dus nog steeds meer dan genoeg te ontdekken. Zo ontving ik onlangs een e-mail van Meester Marcus. Hij schreef me dat hij Dominant is en de Owner van slavin lisa. Ik heb al een aantal subs mogen ontmoeten, maar ik heb nog niet eerder een slavin ontmoet. Dat stond nog hoog op mijn wishlist. We stuurden wat e-mails over en weer en hebben niet veel later elkaar ontmoet. 

lisa is sinds een jaar actief binnen de BDSM. Via een minnaar is ze in aanraking gekomen met BDSM en dat smaakte naar meer, veel meer. Na een oproep op BDSM-zaken is ze in contact gekomen met Marcus. Het klikte meteen zo goed tussen de twee dat Marcus lisa onder zijn hoede heeft genomen en heeft opgeleid tot zijn slavin. lisa heeft geen eigen (seksuele) wil en vertrouwt blind op Marcus. Om een slavencollar te verdienen, heeft lisa een viertal opdrachten met goed resultaat af moeten ronden. Twee opdrachten zijn bedacht door Marcus en lisa heeft er zelf ook twee mogen bedenken.

De opdrachten waren; al haar gaatjes tegelijkertijd gevuld door drie mannen (waaronder Marcus), tien slagen met de 'zweep zonder naam', anaal gefist worden en de champagne van Marcus drinken. lisa is zo toegewijd dat ze alle vier de opdrachten binnen een maand heeft afgerond. Door haar profiel op fetlife te bekijken, krijg ik een beetje een indruk van wat me bij onze ontmoeting te wachten staat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik sommige foto's best heftig vind, maar zoals altijd wint mijn nieuwsgierigheid. 

Op vrijdagavond is het zover. We hebben afgesproken dat we elkaar in een hotel in het midden van het land ontmoeten. Als ik bij het hotel ben aangekomen, parkeer ik mijn auto en bel ik Marcus. Aangezien hij de telefoon niet beantwoordt, besluit ik aan te kloppen bij het afgesproken kamernummer. Als ik aanklop, wordt de deur opengedaan en word ik verwel-komd door een hele leuke en aantrekkelijke vrouw. Ze laat me binnen en we kletsen wat. Niet veel later komt Marcus de kamer binnen lopen. Hij heeft een fles wijn gehaald om te kunnen proosten op de avond.

Na wat gedronken te hebben, is het tijd om de sessie te starten. Marcus geeft lisa de opdracht om zich uit te kleden. Als ze naakt voor ons staat, zie ik dat ze een collar om haar nek draagt en een slavenarmband om haar pols. Dat is niet het enige wat me opvalt. Haar beide tepels zijn in opdracht van Marcus gepiercet. Als ik haar lichaam verder bewonder, valt me op dat ze een super strak lichaam heeft. Marcus heeft haar opgedragen om ervoor te zorgen dat ze een strak lichaam heeft en houdt. Dat is zo te zien meer dan gelukt. 

Als mijn blik iets verder naar beneden glijdt, zie ik dat er ook een piercing in haar vagina is aangebracht. Het zilveren knopje is aangebracht door haar clitorishoed, zodat het continu druk uitoefent op haar clitoris. Hierdoor is ze doorlopend geil. Om haar lichaam verder in conditie te houden, moet ze haar kontje trainen met behulp van een buttplug. Ook moet ze haar plasbuis trainen (oprekken) door een vinger in te brengen. Inmiddels lukt het om een vinger tot aan het tweede kootje in de plasbuis in te brengen.

Een andere huiswerkopdracht is om de Nadu houding te oefenen. Bij de Nadu houding zit je met je billen op de grond met je benen wijd en je hielen onder je billen. Je handen rusten op je bovenbenen met de handpalm naar boven gericht. Je rug is recht en je borst is hoog en naar boven geduwd. De Nadu houding is een bekende houding die veel wordt gebruikt, net als de inspectie houding. Bij die laatste houding staat de slavin met haar benen wijd en haar handen in haar nek met haar ellebogen naar buiten gericht. 

lisa moet in de inspectie houding gaan staan, zodat we haar lichaam goed kunnen bekijken. Marcus vraagt me om niet alleen met mijn ogen haar lichaam te inspecteren, maar ook mijn handen daarbij te gebruiken. Ik ga achter haar staan en laat mijn handen over haar prachtige lichaam glijden. Ik raak haar overal aan. Ze voelt heerlijk zacht aan. Dan ga ik voor haar staan en laat mijn handen de voorzijde van haar lichaam verkennen. Mijn handen glijden voorzichtig over haar borsten en ook voel ik even aan haar tepelpiercings. Ik heb nog nooit lichaamspiercings aangeraakt.

Ik zie kippenvel op haar lichaam ontstaan. Ik weet niet of dat van de kou is of dat ze geniet van de aanraking van mijn handen op haar warme en zachte lichaam. Als ik met mijn handen haar vagina aanraak, voel ik hoe opgewonden ze al is. Dan gaat lisa met haar handen tegen de muur aan staan en gaat de inspectie verder. Marcus kleedt zich uit en komt achter lisa staan. Nu zijn het zijn handen die over haar lichaam glijden. Hij inspecteert niet alleen de buitenkant van haar lichaam, maar ook haar gaatjes worden grondig geïnspecteerd.

lisa is super vochtig. Als ik mijn vingers in haar vagina inbreng, zijn mijn vingers volledig bedekt met haar vocht. In haar kontje zie ik iets glinsteren. Marcus vraagt me of ik het glinsterende voorwerp wil verwijderen. Ik ga achter lisa staan en pak het uiteinde van de buttplug vast. Voorzichtig haal ik de buttplug eruit. Als de buttplug eruit is, voel ik hoe zwaar die is. Respect! Ook het formaat is enorm. Marcus legt uit dat lisa heel erg anaal georiënteerd is. Ze kan zowel vaginaal, als clitoraal en anaal klaarkomen. Lucky girl!

Als de inspectie naar tevredenheid van Marcus is afgerond, is het tijd voor de volgende fase. Marcus opent zijn tas en haalt er wat zwepen uit te voorschijn. Samen zwepen we lisa's lichaam terwijl ze staat. Mijn favoriete zweep is en blijft de flog-ger. Deze flogger is anders dan de mijne aangezien de stroken van rubber zijn gemaakt. Dat voelt wat scherper aan op de huid dan leer. De huid van lisa kleurt al snel behoorlijk rood. Marcus demonstreert ook de 'zweep zonder naam' en een andere one tail zweep. 

Marcus gaat op zijn rug op het bed liggen en draagt lisa op om hem te pijpen. Dit doet ze met veel overgave. Dan vraagt Marcus me om zijn plek op het bed in te nemen. Ik kleed mezelf uit en ga op mijn rug op het bed liggen. lisa zoent het gebied rondom mijn vagina en gaat dan heel voorzichtig met haar mond richting mijn clitoris. Haar mond en tong voelen heerlijk zacht aan. Binnen no time zit ik tegen mijn hoogtepunt aan. Ze weet me heel lang op het randje te houden. Dit voelt heerlijk!

Terwijl lisa me heerlijk likt, wordt haar kutje door Marcus bewerkt met de magic wand. Ik merk aan de bewegingen van haar tong dat ze erg geniet van de wand op haar clit. Het is heel opwindend dat zij ook opgewonden is en uiteindelijk klaarkomt, terwijl ze me blijft likken. Als haar tong op mijn clit wordt verruild voor de womanizer kom ik heel snel klaar. Dan laat Marcus zien hoe hij haar borsten afbindt met touw. Aangezien hij een zeiler is, is hij wel gewend om met touw te werken en knopen te maken.

Als de borsten van lisa afgebonden zijn met touw ziet dat er erg mooi uit. Al snel beginnen haar borsten te verkleuren.  Marcus verwijdert het touw en vraagt lisa om op haar knieën plaats te nemen op het bed met haar kontje naar achteren. lisa vindt het heerlijk om een 'gevuld gevoel' te hebben. Marcus geeft me een handschoen en pakt het glijmiddel erbij. Hij trekt zelf ook een handschoen aan. Als er voldoende glijmiddel is aangebracht, is het tijd voor mijn eerste fistingles. Ik heb nog nooit iemand gefist, maar voor alles is een eerste keer.

Marcus legt me eerst uit en laat me vervolgens zien hoe het moet. Dan is het tijd voor mijn fisting 'ontmaagding'. Voorzich-tig breng ik mijn vingers bij lisa naar binnen en voeg er voorzichtig mijn duim aan toe. Als mijn hele hand in haar kutje zit, draai ik voorzichtig rondjes en beweeg mijn vuist heen en weer. Het verbaast me hoe ruim een vagina eigenlijk is. Terwijl ik rondjes draai, voel ik haar spiraaltje zitten. Voorzichtig haal ik mijn hand uit lisa's kutje. Dan is het tijd voor de volgende stap.

Zoals gezegd is lisa erg anaal gericht. Ook dat is voor mij onontgonnen gebied, maar nu ik er toch ben, wil ik alles proberen. Marcus is een goede leermeester en lisa een gewillig proefkonijn. Ook nu geeft Marcus een duidelijke uitleg over hoe ik lisa het beste anaal kan fisten. Nadat hij het heeft voorgedaan, is het mijn beurt om mijn vingers in haar kontje in te breng-en. Dat is een stuk lastiger dan haar kutje fisten vind ik. Als ik de juiste slag te pakken heb, lukt het. Voorzichtig beweeg ik mijn hand in haar kontje heen en weer. Ik zie en hoor hoe lisa geniet.

Terwijl ik haar anaal fist, pijpt ze Marcus. Ik zie hoe Marcus hier met zijn ogen dicht volop van geniet. Het duurt dan ook niet lang voordat hij zijn warme zaad in de keel van lisa spuit. Als lisa op haar rug ligt, slaat Marcus met de zweep een aantal keer flink op haar kutje. De afwisseling van pijn en genot, schijnt een goede combinatie te zijn. lisa ligt op haar rug op het bed en ik neem plaats tussen haar benen. Nu is het mijn beurt om lisa te likken. Met mijn tong verwen ik haar clitje. Mijn tong glijdt hierbij ook over haar piercing.

Marcus pakt de womanizer erbij en ik zet die op haar clit. Plagend zet ik de womanizer steeds een standje hoger en als ze bijna klaarkomt weer een standje lager.  Als lisa klaar is gekomen, draagt Marcus lisa op om mij nogmaals te likken. Gewillig ga ik op mijn rug op het bed liggen. Haar heerlijke mond en tong vinden al snel mijn clitoris. Ik vind het heerlijk hoe ze mij oraal verwend. Marcus gaat achter lisa staan en brengt zijn pik in haar kontje. Terwijl hij in haar stoot, blijft ze me likken. Als ze beiden zijn klaargekomen, vraag ik of ik de womanizer weer even op mijn clit mag voelen.

Mijn clit is nog een beetje gevoelig van mijn eerste orgasme, maar de womanizer is een trouwe dienaar en laat nooit ver-stek gaan. Ook dit keer laat hij  me niet in de steek. Ik kom wederom heerlijk klaar met het apparaat op mijn clit. Inmiddels is er een aantal uur verstreken. 'Time flies when you're having fun..' Het is tijd om te douchen en naar huis te gaan. Het was een erg leuke, gezellige, geile en leerzame avond. We spreken af dat we elkaar zeker nog een keer gaan ontmoeten. Ik kan niet wachten...

 

Mocht je meer van lisa en haar ervaring als slavin willen lezen, lees dan het waargebeurde verhaal van slavin lisa: 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.8571428571429 sterren
7 stemmen