De stofzuiger

Ingezonden door Rick

Ik kwam onder de douche vandaan en hoorde mijn vriendin stofzuigen. Ik had de handdoek om mijn middel geslagen en stond voor de spiegel. Ze kwam de badkamer binnen gelopen om daar de vloer te zuigen. Ze zag een pluisje van de handdoek op mijn rug en zoog die weg. Ik schrok er een beetje van en draaide mezelf om. Met een stoute blik in haar ogen keek ze me aan en zette de stofzuiger op mijn tepel. De spanning was voelbaar. Ze zette de stofzuiger op mijn andere tepel en we begonnen te zoenen.

De zuigkracht zorgde voor een tinteling en de luchtstroom kietelde aangenaam. Onder mijn handdoek deed het ook wat met me en dat had ze door. Ze keek me heel uitdagend aan en zette de stofzuiger toen op mijn handdoek. De koude lucht voelde ik door de handdoek heen. Dit voelde erg fijn aan. Ze zette de zuigkracht zachter en ging op haar hurken voor me zitten. Ze zoog vervolgens onder mijn handdoek vanaf mijn enkels naar boven. Ik was warm en klam van het douchen, dus die koude lucht maakte het extra sexy. 

Vervolgens deed ze mijn handdoek af en zoog me ermee. De combinatie van het stoute, het ontdekken en de spanning gaf ons enorme zin om van elkaar te genieten en met elkaar te spelen. Ze ging staan met de slang tussen ons in. We zoenden wat, terwijl ze me zoog. Ik deed haar bovenkleding uit en zoog aan haar tepel. Ik nam de slang van haar over, deed haar broek uit en zette de stofzuiger op haar slipje. De zuigkracht deed zijn werk. Ze kreunde. Ze wilde dat ik haar op bed zoog. Terwijl ik dat deed, werd ik heerlijk door haar gepijpt. 

Ik zoog haar en hoorde hoe de de stofzuiger haar lipjes naar binnen slurpte. Ondertussen vingerde ik haar. Ik zat naast haar op mijn knieën en voelde hoe lekker ze het vond, aangezien ze mij steeds krachtiger pijpte en likte. Vanaf haar hals zoog ik langzaam naar beneden. Tot vlak boven haar tepels en er vol op. Vervolgens weer langzaam verder naar beneden. Ik zette de stofzuiger iets harder. Gulzig zoog hij haar lipjes naar binnen, net bij haar clitoris. De luchtstroom en de trillingen stimuleerde haar. Ze begon harder te kreunen en wilder te bewegen. 

Ze kwam steeds dichterbij het hoogtepunt. En daar was de ontlading: ze bewoog schokkerig en maakte wulpse bewegingen van geiligheid. Meerde keren kwam ze heerlijk klaar. Ze opende haar ogen en zei: 'Nu is het jouw beurt. Ik zuig je helemaal leeg. Dit is zo geil.' Daarna zoog ze mij weer. Eerst speels over mijn lijf. Steeds een beetje teasen. Langzaam liet ze de stofzuiger mijn penis de zuigkracht voelen. Ook ik werd bloedgeil hiervan. Ze bukte voorover en ik likte haar. De stofzuiger slurpte mijn penis naar binnen. Dit was echt een magisch gevoel.

Toen ze hem er weer iets uit trok, ontstond er door de luchtstroom een soort vibratie. Dit was erg lekker. Mijn lichaam trilde van genot. Ze pijpte me en slikte vervolgens alles kreunend door. Ik was zo heftig verkrampt van genot. Haar nog steeds likkend, kwam zij ook nog een keer heerlijk klaar. Nog een laatste keer zette ze de slang bij mij erop. Dat was wederom heerlijk. Vervolgens rolden we tegen elkaar aan. Met een 'wow' factor lag ze in mijn armen. Moe, maar nog steeds erg opgewonden van de ervaring zijn we nog even samen gaan douchen.  Onder de douche hebben we nog even samen van een toetje genoten.  

 

Wil je bovenstaande zelf een keer zelf met Rick ervaren? Neem dan contact op met hem via rickwestentop@hotmail.nl.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen