De lieve Meesteres

Ingezonden door Pip

Afgelopen donderdag was het weer eens zover; Lonneke en ik (Pip) hadden een date. Inmiddels is alweer een aantal dagen geleden en heb ik mij alweer een keer of vijf afgetrokken op de zoete herinneringen... 

Zoals altijd hadden we afgesproken in een van der Valk hotel. Deze keer in Dordrecht. We zeggen wel eens voor de grap dat het ons doel is om alle Valken van Nederland te bezoeken. Dat gaat vast niet helemaal lukken, maar ik moet zeggen dat we toch best al een eind komen (Amersfoort, Utrecht 2x, Ridderkerk parkeerterrein 2x, Vught 3x en nu dus ook Dordrecht.) We hebben ook wel eens wat andere hotels bezocht, maar 'de Valks' vinden we toch het meest relaxed. Ik was er al iets eerder en had de receptie gevraagd een kamerpasje klaar te leggen voor Lonneke.

Nadat ik een minuut in de kamer was, ging de deur open. Een dame van het hotel liep zomaar de kamer in. (De laatste keer dat iets dergelijks gebeurde, zat Lonneke bovenop mijn gezicht.) Tja, ik vroeg haar wat de bedoeling was. Nadat zij zich excuseerde, gaf ze aan dat ze alleen even de kamer wilde controleren. Wij moesten beiden lachen, vermoedelijk ook omdat zij natuurlijk wel wist waarvoor dergelijke dagkamers verhuurd worden. Ik had nog een grapje willen maken in de trant van: 'U kunt beter over een half uurtje terugkomen dan is er vast meer te zien', maar ik was niet ad rem genoeg.

Een minuut of vijf later liep Lonneke de kamer binnen en het spel kon beginnen. We kletsten gezellig wat. Ik stelde voor om mij uit te kleden. Zij vroeg of ik de blinddoek op wilde. Dat leek me een leuk idee. De laatste keer dat ik die op had, heeft ze mij de pik van Rick laten afzuigen, dus had ik daar goede herinneringen aan. Ik wachtte op het bed met de blinddoek op tot Lonneke zich had omgekleed. Toen het zover was, vroeg ze me op te gaan staan en mijn boxer uit te doen, waarna ze me naar de kast naast het bed leidde.

Het was duidelijk dat ze de rol van de Lieve Meesteres had aangenomen die Pipje eens ging bevragen naar al zijn stoute gedachten. Terwijl ze dit deed, kreeg ik steeds tikjes en klapjes met verschillende soorten zwepen. Dat voelde gewoonweg heerlijk! Ook voelde ik soms iets van een glad koel metaal bij mijn billen. Terwijl ze me vakkundig ondervraagde naar al mijn fantasieën over piemels die ik leeg moest zuigen en kutjes die ik moest likken, bracht ze wasknijpers aan op mijn tepels en ballen.

Ze bleef me met het kleine zweepje tikjes geven op mijn pik, ballen en tepels. Zo af en toe trok ze een beetje aan mijn pik en opeens voelde ik ook haar warme mondje om mijn pik. Dat was natuurlijk dik genieten! Nadat ze me zo nog een tijdje aan het teasen was, nam ze me mee naar het raam die aan de andere kant van de kamer was. De kamer bevond zich op de tiende etage, dus het was vast een prachtig uitzicht. Ze fluisterde dat iedereen ons, en vooral mij, zo kon zien. Ze zei dat ik mijn mondje moest opendoen en zodra ik dat deed, mocht ik zuigen aan een grote dildo.

Dat deed mij weer denken aan die heerlijke pik van Rick. Ze gaf aan dat ik de dildo zelf moest vasthouden, zodat zij haar handen vrij had. Terwijl ze verder ging met het zweepje voelde ik ineens iets nats en glads tussen mijn billen en voordat ik het wist, zat haar vinger erin. Dat was me de ervaring wel...Ik voelde hoe ze heen en weer bewoog en mij soort van vingerde; het begon mij een beetje te duizelen. Even later werd de vinger vervangen door een soort van dildo. Voor wie zoiets nooit heeft meegemaakt, is het moeilijk uit te leggen. Je kan zoiets bij jezelf doen, maar dat vind ik niet leuk.

Dat er iemand binnendringt in je lichaam is een heel speciaal, maar zeker ook geil gevoel. Ze nam mij met dildo en al mee naar het bed alwaar ik op mijn knieën werd geneukt. Ik fantaseerde dat dat een van de jongens van de kostschool was. Een terugkerende seksuele fantasie van mij is, dat ik, onder het toeziend oog van een Meesteres die mij bij mijn tepels vasthoudt, allerlei kostschooljongens moet bevredigen. De meesten moet ik afzuigen en een enkele wil mij neuken. De Meesteres vindt het heerlijk om toe te kijken en af en toe ook wat zaad te slikken.

Na een tijdje gaf ik aan dat het goed was en stopte ze. Ik mocht even bijkomen en stelde voor Lonneke's kutje te verwennen. Dat voorstel werd aangenomen en ze nam plaats op mijn gezicht. De blinddoek ging af en het rollenspel was een soort van gestopt. Ik had uitzicht op haar zachte kutje en borsten en ging aan de slag. Nu was ze weer Lonneke. Ik hield haar borsten vast, terwijl ik haar afwisselend zoog en likte; waarbij ik het tempo en ook de druk langzaam opvoerde, precies zoals zij het fijn vindt. Blijkbaar had het spel haar ook wel opgewonden, ze kwam in een turbo tempo klaar.

Hierna schoof ze naar achteren en gleed ze met haar kutje zachtjes heen en weer over mijn pik. Superlekker natuurlijk! Ik besloot haar te verassen door voor te stellen om haar te neuken. Dat vond zij een goed idee. Nadat er snel een condoom gepakt werd zat ze snel op me. Jongens wat een feest! Een tijdje later rolde ik haar op haar rug en hield haar stevig vast. Ik vroeg haar naar haar fantasie en ze ging helemaal los. Eerlijk gezegd weet ik de details niet meer, maar het was heel opwindend. Ik neukte en zoende haar, hield haar vast bij haar borsten en billen.

Uiteindelijk ging ze weer op me zitten en reed me volledig klaar. Het was lang geleden dat ik zo intens geneukt had (of liever gezegd, geneukt werd). Ik ging even mijn pik afkoelen met koud water en daarna gingen we gezellig kletsen in bed. Om het feestje compleet te maken namen we samen nog een warm bad (een van de voordelen van de Valken is het grote bad). Tja, dat was het helaas weer. We kleedden onszelf aan en liepen samen naar beneden en namen afscheid. We spraken af om snel weer een nieuwe date in te plannen!

Lieve Lonneke, dank voor de heerlijke middag!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen