De jacuzzi

Ingezonden door Sander en Sandra

Een aantal jaar geleden hebben wij contact gezocht via een advertentie op Seksjobs met een ander stel. Gewoon, omdat we zin hadden in een erotisch avontuur. Omdat op deze site het aantal fakers groter is dan het aantal echte advertenties, is het vaak lastig om een goede afspraak te vinden. Uiteindelijk hadden we een stel (m/v) gevonden waarmee het ons leuk leek om een afspraak te plannen. We besloten met zijn vieren ergens iets met elkaar te gaan eten en te drinken. Op de bewuste dag hadden beide vrouwen mooie lingerie aan.

Tenminste, voor wat je van de lingerie kon zien dan aan schouderbandjes en het zichtbare deel van de borsten onder hun jasjes. Het was voor ons de eerste keer dat we afspraken met een ander stel, dus het was nog wat onwennig. Het leek mij erg leuk om tijdens de gesprekken met mijn vrouw te ‘rommelen’. Na het eten en wat drinken, waren we het er met zijn vieren over eens: we wilden met elkaar een spannende avond beleven. We hebben via e-mail op korte termijn een afspraak gepland.

Ons, toen enige, kind heeft bij opa en oma gelogeerd. Wij zijn die avond, zij in korte rok zonder slipje, naar de ontmoetings-plaats gereden. Haar onderwijl strelend over haar blote bovenbenen en plagend onder haar rok. Op het opgegeven adres deed de vrouw open en liet ons binnen. Ook de vrouw des huizes had spannende lingerie aan, maar wel zo dat je dat niet in eerste instantie kon zien. Het was een mooi groot huis. Wat wij weten is dat zij in het ziekenhuis werkte en hij ook een leuke baan had.

Na een kop koffie en wat over koetjes en kalfjes gekletst te hebben, stelde de man voor om met zijn vieren in de jacuzzi te gaan. Dat leek ons wel wat, dus met een ‘ja’ stemden wij in. De jacuzzi was lekker op temperatuur - zo rond de 37-38 graden - dus kleedden wij ons uit in de kamer en liepen door de schuifpui de tuin in richting de jacuzzi. De vrouw van het andere stel, Chantal, kwam naast mij zitten, terwijl mijn vrouw naast de man van het stel, Hans, zat. Na een tijdje - het zal iets van een minuut of tien zijn geweest - begon ik de benen van Chantal te strelen.

Ik trok haar benen over mijn knieën heen om ze daar te laten rusten. Hans deed iets gelijks met mijn vrouw. Mijn handen geleden over de benen van Chantal naar haar kruis via de binnenzijde van haar benen. Langzaam zocht mijn hand het spleetje tussen haar benen op. Ik voelde een lekker gladde onderbuik, voor de gelegenheid mooi glad geschoren. Mijn vingers gleden over haar buitenste schaamlippen. Met één vinger drukte ik tussen haar schaamlippen, zodat ik kon voelen hoe nat ze begon te worden.

Met mijn, van haar geil, natte vinger begon ik wat te spelen met de tepel van haar linkerborst. Die werd al lekker hard. De jacuzzi stond aan de rand van de tuin en drie zijden van de jacuzzi waren omringd met mooie grote bamboegrassen waar de wind doorheen speelde. Daardoor zat je mooi beschut en was de inkijk vanuit de eerste verdieping van het naastgele-gen huis niet mogelijk. Ik trok Chantal een beetje naar mij toe, zodat ze vlakbij me zat. Daarna trok ik haar nog verder naar me toe, zodat ze mijn harde piemel tegen haar lichaam kon voelen.

In het water duwde ze haar billen omhoog, zodat ik haar makkelijker kon beffen. Met mijn tong gleed ik langs haar schaam-lippen. Met mijn vingers hield ik haar schaamlippen uit elkaar, zodat ik makkelijker haar clitje kon likken. Nu is iedere vrouw natuurlijk anders, maar bij mijn eigen vrouw merk ik dat ze best een grote clitoris heeft en lekker hard wordt als ze flink geil is. Bij Chantal was het heel lastig om haar clitoris te vinden en daarnaast was die ook erg klein. Het gevoel zal er niet minder om zijn, maar met een tong of een vinger de clitoris te vinden was wel een uitdaging.

Met mijn handen hield ik Chantals schaamlippen uit elkaar, zodat ik met mijn tong haar hele kutspleetje kon likken en op haar clitoris even extra mijn tong kon laten bewegen. Ik zag dat Hans mijn vrouw onder handen begon te nemen en ook haar lekker begon te beffen. Lucky him :) Hij zou merken dat zij een flinke clitoris heeft die makkelijk te vinden is, doch daardoor behoorlijk gevoelig is. Door met mijn vieren lekker te genieten van elkaars acties, keek ik een moment op naar de bamboegrassen.

Door het warme water, de lekkere lijven van de vrouwen en de acties die ik en Hans deden, voelde het helemaal als een seksfilm bij het water. De heerlijke kutjes, de schuddende borsten, het zachte gekreun van de vrouwen… Mijn pik werd alleen maar harder en de kutjes natter. Na een klein uurtje met elkaar gestoeid te hebben, zijn we van plaats gewisseld en haalde Hans binnen wat te drinken. Ik ging weer naast mijn vrouw zitten. Chantal zat ook nog naast me. Ik kon nu beide vrouwen strelen.

Hans kwam met wat te drinken terug en nam weer plaats in het warme water aan de andere zijde van Chantal. Chantal begon met mijn stijve penis te spelen en tegelijkertijd met die van Hans. Chantal en Hans hadden geoefend met het pijpen onderwater en deed dat voor met Hans. Dat deed ze verdraaid handig en mijn vrouw probeerde dat bij mij, maar dat lukte niet echt. Ik ging dus wat hoger zitten, zodat mijn pik boven het water uitkwam. Zo kon mijn vrouw me heerlijk pijpen. Alhoewel het zomer was, werd het boven het water toch wat fris, dus liet ik mijn billen weer in het water zakken.

Omdat ik de twee vrouwen naast me had, begon ik eerst bij Chantal een vinger in haar kutje te steken. Al vingerend deed ik met mijn andere hand een vinger in het kutje van mijn vrouw. Ze waren beiden nat genoeg om twee vingers te ontvang-en en dat deed ik dan ook. Met het geil van hun kutjes werden ze met twee vingers gevingerd. Dát was geil! Beide vrouwen werden door mij gelijktijdig gevingerd in de heerlijke jacuzzi in de tuin. Wat een live seksfilm was dit. Na zo’n twee uur in het water met elkaar te hebben gesekst, hebben we ons afgedroogd en zijn we binnen een plek op gaan zoeken.

Op de slaapkamer gingen we met zijn vieren op één groot bed liggen. Mijn vrouw zocht mij op en begon me heerlijk te pijpen, terwijl de anderen toekeken. Chantal zocht de penis van Hans op en pijpte deze eveneens. Zo lagen de twee vrouwen hun mannen te pijpen. Doordat het gehele spel in de jacuzzi al was begonnen, voelde ik dat mijn vrouw het sperma snel uit mij zou krijgen. Ze bleef mij heerlijk pijpen, zelfs na een kleine waarschuwing van mij dat ze niet te snel moest gaan. Haar pijptempo ging wel omlaag, maar met diepe halen pijpte ze wel het sperma uit mijn ballen.

Ik hield het niet meer en niet heel veel later kreeg ze van mij een forse hoeveelheid warm sperma in haar gezicht. Mijn pik klopte nog na en ze zoog alles uit mijn penis. Hans en Chantal zaten daar lekker naar te kijken. Eigenlijk was het iets te rap, omdat ik het sperma eigenlijk aan Chantal wilde geven. Maar goed, ze hadden in ieder geval kunnen zien, hoe mijn vrouw een geile piemel pijpt. Hans was eigenlijk wel nieuwsgierig geworden naar de pijptechniek van mijn vrouw. Hij liet zich ook heerlijk door haar pijpen. Toen Hans even gepijpt was door mijn vrouw, pakte hij een condoom en deed deze om.

Mijn vrouw hielp hem daarbij en liet zich daarna over zijn penis glijden. Eigenlijk was dat supergeil om te zien: je vrouw neukt een andere man en die geniet er met volle overgave van. Afhankelijk van zijn reactie tijdens het neuken, weet ik wat mijn vrouw met haar kutje doet. Ze kan heel goed haar kutje aanspannen en dat geeft een heerlijk effect bij de man. Met aangespannen kutje neukte ze over zijn paal. Je hoort hem kreunen van: 'Oh, wat lekker diep.' Al zittend op hem neukt ze hem heerlijk. Op het moment dat hij klaarkomt in haar moet dat lekker zijn geweest voor hen  beiden.

Ik vond het supergeil dat hij in mijn vrouw klaar was gekomen en dat mijn vrouw hem klaar had gemaakt. We speelden met zijn vieren nog een beetje na, maar na een uurtje of anderhalf gingen we dan echt naar huis. We moesten nog anderhalf uur rijden in de avond, maar gelukkig was het goed weer. Ik zag nog steeds mijn neukende vrouw voor me met Hans en dat maakte dat mijn piemel in de auto alweer lekker opzwol. Thuis aangekomen gingen we vrijwel gelijk naar bed. Beiden nog met een rood hoofd van hetgeen die avond gebeurd was.

Voor ons beiden was het een heerlijke avond en dat wilden we graag nog een keertje doen. In bed kon ik de slaap niet vatten. Mijn vrouw trouwens ook niet. Midden in de nacht heb ik haar slipje uitgetrokken en heb ik haar benen omhoog gedaan. Haar kutje was kleddernat en met het geil uit haar kutje en mijn penis heb ik haar anus opgerekt. Door haar benen omhoog te houden, kwam haar kontgaatje voor mijn piemel. Doordat we wel vaker haar kontje gebruiken voor het neuken, is het allemaal wat makkelijker om binnen te dringen.

Mijn vrouw smeekte mij om haar in haar kontje te neuken, zodat ze de volgende dag nog kon voelen waar ze genomen was. Ik heb mijn stijve piemel in haar kontgaatje geduwd en heb haar zo heerlijk geneukt. Ik had het inmiddels aangemaakte sperma in haar kontje gespoten, wat heerlijk was. Zowel voor haar als voor mij.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen