De trap

Ingezonden door Noorman

Als ik de trap op loop in mijn huis dan denk ik nog vaak aan haar. Ik heb jaren geleden, toen ik werkte aan de hogeschool hier, een buitenlandse studente van 'zeer dichtbij' leren kennen. Dat mag in het algemeen niet, maar zij zat niet in mijn groep. Z, ze had geen enkel vak van mij en onze dates zijn ook onder de radar gebleven. Ze kwam uit China. Ze was misschien niet de mooiste studente, maar ze was heel leuk en actief. Ze gaf al haar spaarcenten uit om alles in Europa te zien: Parijs, Rome, et cetera. Ook heel leuk was dat ze fanatiek gitaar is gaan spelen, ondanks haar kleine handen.

Kortom een actieve meid. Ik was toen negenentwintig jaar en zij was denk ik drieëntwintig. Ze had al een opleiding in China gevolgd en kwam hier voor een top opleiding. Door de gitaar- en de popmuziek kwam ik met haar in gesprek. Ik nam haar mee naar concerten enzo. Afijn, er groeide wat, en na een tijdje volgde dan ook onze eerste zoen. Ze was dan wel een ondernemende meid, maar door haar opvoeding had ze wel wat 'ouderwetse' opvattingen over seks. Geen seks voor het huwelijk en ze deed niet aan masturberen, want er was haar ingepeperd dat dat niet goed is voor een mens.

Heel bijzonder, zeker als je weet dat ze in veel aspecten juist zo onafhankelijk en ondernemend was. We mochten elkaar wel aanraken. Dat ging best ver. Een keer lagen we naast elkaar in bed en we zoenden. Ik vroeg haar: 'Wil je hem voelen?' Ineens was ze stil. Ze was nog honderd procent maagd, had nog nooit een naakte man gezien en nu stelde ik ineens deze vraag. Ze was een minuut lang stil en zei toen zachtjes: 'Yes'. Dat was zo mooi. Ik haalde mijn paal via de zijkant uit mijn slip en bracht toen haar hand er naartoe. 'Oh, so big', zei ze. Het was lief en geil.

Later, in mijn huis, lagen we vaak met zijn tweeën op de bank. Ik 'onderop' en dan zij tegen me aan. Ik weet nog dat ik langzaam over haar spijkerbroek voelde. Ze was dan helemaal in trance. Ogen dicht, ze bewoog niet, maar ze genoot van mijn handen. Het bouwde zich langzaam op, totdat ook haar spijkerbroek op de grond belandde. Nu komt voor het eerst een beeld dat ik nooit zal vergeten. Ze had een vrij grote, witte slip aan. Ze bewoog niet, want ze vond het super eng, maar ook heel geil. Bedenk wel dat ze nooit masturbeerde. Ik bedoel, drieëntwintig jaar zonder masturberen.

Dan klap je toch uit elkaar van geilheid? Terug naar dat beeld: ze verroerde geen vin, maar haar slipje verraadde dat ze enorm opgewonden was. Haar slipje was helemaal doorweekt van geilheid. Door al dat vocht plakte het slipje naadloos op haar lipjes en haar zwarte schaamhaar. Zo mooi om te zien. Als ik dan de rand van haar slip aanraakte, sijpelde het er aan weerskanten al een beetje uit. Ik zal ook nooit vergeten toen het moment kwam dat ik haar slipje uitdeed. Alsof het met stijfsel vast zat aan haar. Sliertjes vocht kwamen mee. Haar kut glinsterde helemaal.

Dat was onze relatie. Geen penetratie. De rest wel. Na een jaar was ze klaar met haar opleiding en toen kwam het onvermijdelijke moment van afscheid. Ze ging naar Dublin voor een tijdelijke baan. Niet echt om de hoek, maar ik heb haar daarna nog een keer gezien! Een half jaar later studeerde een Nederlandse vriendin van haar af en daarvoor kwam zij over uit Ierland. Ze vroeg of ze bij mij mocht logeren. Prima natuurlijk. We hadden elkaar al maanden niet gezien. Het vooruitzicht was bijna te spannend. Zeker voor iemand die niet masturbeert...

Ze belde aan en ik deed open. Na een tijdje gingen we naar boven, waarschijnlijk om haar spullen in de slaapkamer te zetten. Daarvoor moesten we 'de trap' op. Wat er toen gebeurde zal ik nooit vergeten. Ik woon nog in hetzelfde huis en als ik de trap op loop dan zie ik het vaak weer beeld voor beeld voor me. Zij ging voor. Ze had ook nu een spijkerbroek aan. Ik liep vlak achter haar de trap op en ik raakte haar benen even aan. Haar kuiten. Gewoon even mijn hand er op, lekker. Zij vond het ook lekker. Mijn handen gingen vanzelf omhoog, over haar billen. Ik kon aan alles merken dat ze supergeil was.

Nog op de trap trok ik haar broek uit. Ze liet het gebeuren. Ook nu was ze weer drijfnat. Ze was bijna boven aan de trap. Ik had mijn hand op haar natte slip. Ik voelde de warmte en haar geilheid. Toen ging ze op haar rug liggen op de overloop, haar billen op de rand van de trap. Ik stond nog halverwege op de trap en ik had met mijn linkerhand haar onderrug vast. Met mijn andere hand ging ik langzaam, via de zijkant, haar slipje in. Het gleed heel makkelijk naar binnen, want ze was dus echt super, super, drijfnat. Ik bewoog langzaam met mijn vingers over haar kutlipjes en daarvan moest ze al heftig zuchten.

Ik tilde haar een beetje op met mijn linkerhand. Ze had inmiddels bijna geen controle meer over haar lichaam en ze begon zwaarder te zuchten en wild te kronkelen. Toen pas ging ik met mijn vingers echt in haar. Ik was nog maar net met een paar vingers in haar of ze kreeg een werkelijk verpletterend orgasme. Ik zal het nooit vergeten. Ze kwam zo ongelooflijk hard klaar. Ik wist niet dat het zo heftig kon. Alsof iets bezit van haar had genomen. Ze zuchtte hevig en haar hele lichaam pulseerde. Ze was zo nat.

Nu ik dit intyp krijg ik het er weer warm van. Ik weet niet meer hoe lang het allemaal heeft geduurd. Het is inmiddels al wat jaren geleden, maar het is absoluut het geilste, heftigste, natste en ook het liefste dat ik ooit heb meegemaakt. Er is geen letter aan gelogen. Ook de afloop was heel lief. Toen we weer bijgekomen waren, stonden we nog wat na te gloeien op de overloop. Ze is vrij klein. Ik tilde haar op en had mijn armen om haar heen. Ze kroop helemaal in me. Na een tijdje zei ze: 'I think I had an...', maar ze durfde niet te zegen wat. 'Orgasm?' zei ik.

Ze knikte 'ja' en ze moest lachen van onwennigheid, maar niet van schaamte. 'Ja', zei ik 'dat was wel duidelijk!!' We hebben nog lang zo gestaan. Het was heel intiem en we vertrouwden elkaar volledig. We wisten van elkaar dat we net iets heel bijzonders hadden meegemaakt.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen