Travestiet Inge II

Ingezonden door Turkse heer  

Jullie hebben inmiddels mijn kennismaking en eerste date met travestiet Inge kunnen lezen. Na onze date hebben we paar keer de gelegenheid gehad om op de chat weer gezellig te kletsen. Dit keer hadden we het natuurlijk ook over onze date en onze bevindingen hierover. Zowel Inge als ik vonden het leuk en maakten aan elkaar duidelijk dat we elkaar best weer eens zouden willen treffen. Nog geen maand na ons eerste date zagen we elkaar op een zaterdagavond op de chat. We hadden beiden geen plannen en het was nog vroeg in de avond.

Na een kort chat gesprek van een klein halfuur hadden we besloten om elkaar weer te treffen. We hadden het continu over onze date van de vorige keer en werden er opgewonden van. Ik daagde Inge uit en liet mezelf door haar uitnodigen. Het leek haar ook leuker om onder het genot van een drankje met elkaar te kletsen dan vanachter het scherm. Ik vroeg haar telefoonnummer, want ik had haar nummer de vorige keer niet opgeslagen. Ik kreeg een nummer dat mij bekend voorkwam.

Ze gaf op chat aan dat ik maar gelijk van huis moest vertrekken en haar moest sms'en als ik in haar straat was. Ik stuurde haar een bericht dat ik snel naar het treinstation ging, zodat ik over vijfenveertig minuten bij haar in de straat zou zijn. Ik zou haar een sms sturen zodra ik in de trein zou zitten. Zo zou ze weten dat ik vijfentwintig minuten later bij haar in de stad zou zijn en dan alleen nog een paar minuten naar haar huis hoefde te lopen. Ik sms'te haar zoals beloofd in de trein. Ik kreeg pas antwoord van haar toen mijn trein bijna in haar stad aankwam.

Ze schreef me dat ik haar moest sms'en wanneer ik voor haar deur zou staan. Dan zou ze de deur opendoen. Hoewel ik haar al eens trof en op de chat vaak met haar kletste, vond ik het toch spannend. Eenmaal bij haar in de straat aangekomen, sms ik haar dat ik er ben. Net voordat ik voor haar deur sta, gaat de deur al open. Blijkbaar keek ze via het raam waar ik bleef. Eenmaal binnen begroet ze me net zoals de vorige keer op een leuke, nette manier en biedt ze me een drankje aan. We gaan lekker op de bank zitten om net als de vorige keer te kletsen.

Ze is, net zoals ik haar altijd op de cam zie, leuk gekleed. We zitten rustig te kletsen en zijn totaal niet bezig om elkaar te op te geilen of zo, maar na een minuut of tien zie ik dat er op de tafel vlak achter de kaarsen een flesje poppers ligt. Ik vermoed dat ze dit bewust daar neer heeft gelegd. Iets in me begint te kriebelen. Ik sta op om de poppers te pakken en ga vervolgens weer naast haar zitten. Terwijl ik ga zitten, kijk ik haar aan, streel haar benen en vraag of ik de poppers mag gebruiken. Inge knikt en zegt: 'Die is voor jou, schat.'

Terwijl ik het flesje open, vertel ik haar dat ik het leuk vond en er stiekem naar verlangde om nog een keer samen met haar spannend en gezellig te genieten. Ik vraag haar of ze mij ook heeft gemist. Inge vertelt mij dat ze het leuk en spannend vond en graag weer met mij wilde spelen. Terwijl ze dat allemaal vertelt, heb ik inmiddels al van de poppers kunnen genieten en begin lekker licht in mijn hoofd te worden. Ik twijfel geen seconde en begin gelijk aan haar paal te voelen die al half stijf is. Ik kom langzaam in een roes en vraag of ze me weer wil masseren.

Ze wil dat maar al te graag. Ik ontbloot mijn bovenlijf en ga op de bank liggen, zodat ze mij kan masseren. Wat geniet ik op dat moment van haar handen die mijn bovenlichaam betasten. Ze heeft geen haast en neemt echt de tijd om mijn rug te masseren. Terwijl ze aan me zit, word ik geiler en geiler. Ik ben echter wel preuts, onderdanig en verlegen. Ik denk: het is nu of nooit. Ik geniet van de poppers en ruik er nog eens goed en diep aan. Ik pak de handen van Inge vast en trek haar mee naar haar slaapkamer. Ze weet niet wat haar overkomt. Ik doe mijn broek uit en ga op het bed liggen.

Inge pakt ondertussen de massageolie en glijmiddel. Wanneer ze alles op bed heeft gegooid, komt ze op mijn benen zitten, zodat ze mij van top tot teen kan masseren. Ik weet niet hoe lang we op die manier bezig waren. Met haar vingers bevredigt ze mijn kontje. De ene keer vingert ze met langzaam en diep met een of twee vingers en het andere moment is ze mijn kontje met meer dan twee vingers aan het verwennen. Mijn gekreun maakt haar alleen maar wilder. Ze gaat op mij liggen, terwijl ik op mijn buik lig. Ze zoent en likt mijn rug en mijn nek.

Wanneer ik mijn hoofd omdraai, zitten we te zoenen zoals we dat nog niet eerder hebben gedaan. Met haar stijve in haar string is ze mijn kontje aan het strelen. Dat voelt lekker. Ik heb weer een snuif van de poppers genomen en maak haar duidelijk dat ik me even op haar pik wil concentreren. Ze gaat recht voor me zitten. Ik buk, bevrijd haar pik van haar string en neem zonder pardon haar paal van eenentwintig centimeter in mijn mond. Zo nu en dan moet ik bijna kokhalzen, maar dat weerstaat mijn lust naar haar pik niet.

Terwijl ik haar pijp, duwt ze me voorover waardoor we in standje negenenzestig terechtkomen. Ik pijp haar en zij speelt met mijn pik en kontje. Iedere keer als ze me met haar vinger verwent, pijp ik haar dieper en intenser waardoor we beiden in een geile roes terechtkomen. Van het gekreun worden we alleen maar geiler en wilder. Inge houdt het niet meer vol. Ze duwt me op haar bed waardoor ik op mijn buik kom te liggen. Zij gaat bovenop me liggen en probeert met haar pik mijn kontje binnen te gaan. Ze maakt neukbewegingen, terwijl ze mijn nek en oren likt.

Wanneer ik mijn hoofd omdraai, zoenen we weer als geile bokken. Ze blijft proberen om haar pik in me te krijgen. Ik voel haar eikel in me gaan en beweeg met haar mee. Ik zorg er wel voor dat ze niet in een keer in mijn kontje floept. Ondanks onze geilheid weerhoud iets mij om haar volledig in me te hebben. Wanneer ze met haar eikel in me zit en af en toe een stuk van haar grote pik deels in me stoot, voel ik het goed en zorg ik dat ik met haar meebeweeg. Nadat we een tijdje zo hebben gespeeld en mijn geilheid wat minder wordt, omdat ik weer nuchter word aangezien het effect van de poppers minder is, zeg ik tegen haar dat het nu mijn beurt is om haar te masseren.

Ik vraag haar om op haar rug te gaan liggen en ga bij haar benen zitten. Ik begin haar bovenbenen masseren en pak haar mooie, harde pik mee. Zo nu en dan geef ik er een kusje of een likje op. Na een paar minuten op deze manier haar benen en pik verwend te hebben, laat Inge mij het flesje poppers in haar handen zien. Ik kruip over haar pik heen en zit nu op haar buik. Terwijl ik haar buik en borsten streel, duwt ze het flesje poppers onder mijn neus. Hmmm, ik kom meteen weer in een veel geilere roes en stemming. Ik buk voorover om met haar te zoenen.

Terwijl we zoenen, betast ze mijn kontje met haar handen. Met een geil gegil kom ik overeind en laat haar doen waar ze mee bezig is. Ze zit diep met haar vingers in mij en begint me wild en snel te vingeren. Wat voelt dat lekker! Ik zak een beetje naar beneden richting haar pik waardoor haar vingers uit mijn kontje glijdt. Ik ga met mijn kontje op haar pik op en neer en voel haar pik in mijn kontje. Ik beweeg op en neer alsof ik geneukt word, terwijl ik op dat moment haar borsten streel. Ik voel dat haar pik nu helemaal in me zit.

Het is een combinatie van pijn en genot. Heel langzaam ga ik op een neer en vraag haar of haar pik in mij zit. Ze zegt; 'Ja, schat. Ik zit in je en wil je neuken.' Ik durf niet meer te bewegen, maar voel dat Inge onder mij met haar pik neukbewegingen maakt. Ze weet dat de tijd rijp is, pakt het flesje poppers en geeft het aan mij. 'Neem dit en ga in doggy positie liggen.' Ik doe meteen wat ze van me vraagt. Al voordat ik van de poppers kan genieten, zit Inge al in mij. Ze wacht tot ik de poppers echt in me opneem. Zodra ze me het flesjes weg ziet leggen, begint ze mij te neuken.

Wat was dat geil zeg! Terwijl ze me neukt, vraag ik of ze het lekker vindt. Ze zegt dat ik haar allereerste Turk ben die ze mag neuken. We zeggen op dat moment allerlei geile dingen om elkaar op te geilen. Na een paar minuten haalt ze haar pik uit mijn kontje en komt op mijn rug klaar. Beiden vallen we plat op het bed. Inge streelt me. Ze bedankt me en geeft aan dat ze erg genoten heeft. Ik vertel haar dat ik echt niet had gedacht dat ik me zou laten neuken. Dat ik gewoon even wilde geilen en genieten.

Inge vertelde me op haar beurt dat ze ook niet had verwacht dat we na onze chat gesprekken en onze eerste date dit op deze manier zouden beleven. Ik was tenslotte een onervaren man en Inge had zelden een date. We kwamen tot de conclusie dat onze gezellige, eerlijke en duidelijk chat gesprekken tot meer hebben geleid. Na onze laatste date heb ik nog vaak met Inge op de chat gekletst, maar tot een date is het niet meer gekomen. Daarna ben ik haar helaas uit het oog verloren. Waarschijnlijk is ze niet meer actief en komt ze niet meer chatten......

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen