Ballbusting II

Ingezonden door Anoniem

Vorig weekend was het dan eindelijk zo ver, een heerlijke ballbusting sessie met Meesteres Y. en Meesteres S. Door omstandigheden moest onze sessie een paar keer worden uitgesteld, dus ik keek er erg naar uit. Na een halfuurtje rijden, kwam ik aan op de afgesproken plek. Het was een afgelegen natuurgebied met veel bos. Een hele spannende plek voor een heerlijke ballbusting sessie. Na mijn auto geparkeerd te hebben, liep ik een stukje over de parkeerplaats. Ik was iets te vroeg, dus ik moest eventjes wachten op de komst van de Meesteressen.

Dat wachten was best spannend, want dit was onze eerste ontmoeting. We hadden vooraf geen foto's uitgewisseld. Ik wist dus niet wat me te wachten stond. Na tien minuutjes wachten, kwamen er twee prachtige dames aangelopen. Ze droegen heerlijke, sexy, lange laarzen met hakken. Wow! Ik was meteen onder de indruk. Na kennis gemaakt te hebben, liepen we een stukje verder het bos in om een geschikte plek op te zoeken. Die was snel gevonden. Ik moest geknield gaan zitten van de dames. Dat deed ik maar al te graag. Voordat ik het wist, had ik de heerlijke, sexy laars van Meesteres Y. in mijn ballen.

Gelijk daar achteraan kwam de heerlijke laars van Meesteres S. Wat een heerlijk gevoel was dat! Na een rustige opbouw, ging het steeds iets harder en mocht ik gaan staan. Afwisselend kreeg ik de laarzen van Meesteres Y. en Meesteres S. hard in mijn ballen. Een geweldig gevoel gaf me dat. Wanneer het even teveel werd, mocht ik pauzeren. Als klap op de vuurpijl kreeg ik van Meesteres Y. nog een paar heerlijke harde knietjes. Dat was zo opwindend dat ik bijna klaarkwam. Daarna mocht ik mijn broek uitdoen en mezelf aftrekken. 

Terwijl ik mezelf aftrok, schopten deze bloedmooie dames me zachtjes tegen mijn ballen met hun heerlijke sexy laarzen. Het duurde nog geen halve minuut voordat ik klaarkwam. Ik spoot zoals ik nog nooit gespoten had. Wat een heerlijke ervaring was dit. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Meesteres Y. en Meesteres S. Jullie zijn geweldige meesteressen!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen