Zomercarnaval

Ingezonden door Karel Jansen

Met op haar netvlies nog twee mannen die over haar heen bogen, werd Sara wakker. Na een ogenblik realiseerde ze dat ze op haar rug lag in haar bed. Ze voelde dat haar bovenlichaam wat verstrakt was. In een reflex ging haar rechterhand naar haar borst en ze voelde gelijk dat haar tepel strak stond. Ze raakte die eventjes aan en ging toen met haar hand over haar lichaam naar beneden, naar haar vagina. Tussen haar lipjes voelde ze haar droge clit. Ze ging verder naar beneden met haar vinger en voelde in haar speetje, die was nat.

Met een natte vinger ging ze naar haar haar clitje, maakte die nat en begon die langzaam te strelen. Met haar linkerhand voelde ze naast zich. Ze vond het warme lichaam van haar man Max die heerlijk op zijn rug lag te slapen. Ze ging verder naar beneden en voelde zijn penis die heerlijk stijf stond. Ze streelde over zijn penis en een warm gevoel ging door haar lichaam en dan vooral door haar clit en kutje. Ze ging overeind zitten en boog zich voorover. Roos bevochtigde de binnenkant van haar mond en ging toen voorzichtig over de eikel van Max.

Met haar lippen ging ze naar beneden totdat zijn eikel halverwege haar mond zat. Zachtjes ging ze met haar lippen op en neer. Ze merkte dat ze nog vochtiger werd. Max werd langzaam wakker toen hij een hand over zijn harde lul voelde gaan en vervolgens de warme lippen. Dat was nog eens wakker worden! Zijn rechterhand ging naar Sara en via haar dijen ging hij richting haar warme en natte holletje. Hij strekte zijn wijsvinger en voelde de warmte tussen haar dijen. Sara spreidde automatisch haar benen om hem toegang te geven en kreunde toen hij tussen haar lipjes haar natte kutje vond.

Het pijpen en vingeren leek wel een half uur te duren. Max ging overeind zitten, duwde Sara op haar knieën en duwde zijn stijve, natte penis tussen haar gewillige benen. Hij schoof zijn lul tussen haar schaamlippen en voelde de warmte en de vochtigheid van haar kutje. Sara kreunde toen hij verder naar binnenschoof. Ze duwde zich naar achter, terwijl zij zichzelf op zijn harde lul spiesde. Ze voelden beiden het heerlijke geile gevoel in hun onderlijf komen en wilden verder en snel ook. Ze begonnen te neuken in een hoog tempo.

Terwijl het soppende geluid, het gehijg en het gekreun duidelijk hoorbaar waren in de slaapkamer kwamen ze tegelijk klaar. Het leek wel of Max zijn verkrampende lul vastzat in een pulserende bankschroef. Sara had het gevoel dat haar hele onderlijf pulseerde met als middelpunt haar kutje met daarin de spuitende lul van Max. Toen het orgasme bij beiden minder werd, rolden ze om met nog steeds zijn lul in haar vagina. Zo bleven ze liggen en vielen in slaap. Na een uur werden ze weer wakker. Ze roken de seks in de slaapkamer en voelden de opgedroogde kleverigheid tussen hen in.

Max vroeg aan Sara: 'Gaan we douchen of gaan we naar het Zomercarnaval met onze sappen opgedroogd op onze lichamen en gaan we vanavond verder met onze ochtendgeil nog op ons?' Max wist dat Sara het lekker vond wanneer ze heerlijk geneukt was, in haar vagina nog het sperma van hem zat en 's avonds daarin weer geneukt werd. Ze zei dan ook: 'Ja'. Ze kleedden zich aan met sexy onderkleding hetgeen hun nog meer opwond om 's avonds nog verder te gaan. Met de fiets gingen ze naar de Coolsingel. Ze waren net op tijd om het Zomercarnaval te zien.

Het bezoeken van het Zomercarnaval was een jaarlijks uitje van hen, maar dit jaar was het toch wat anders. Er straalde blijheid uit al het gedans, maar omdat ze beiden nog opgewonden waren van de ochtend zagen ze ook overal erotische  gedachtes bij de dansparade. Max verlekkerde zich aan de draaiende billen van de vooral donkere dames met daartussen hun string. Aan de voorkant kon hij de verdikking van hun venusheuvel zien wanneer ze heen een weer gingen met hun onderlichaam.

Ook verlekkerde hij zich aan de omhoog gedrukte borsten in hun mooie beha’s die heerlijk heen en weer schudden. Sara keek vooral naar de zwarte mannen met hun soepel heen en weer gaande ontblote, strakke bovenlijven, terwijl hun onderlijven sensuele en stotende bewegingen maakten. Als ze naar voren stoten, kon Sara soms de contouren zien wat er zich in hun broek bevond. Sara voelde dat het Max ook wat deed. Wanneer hij al dansend dicht achter haar stond, voelde zij zijn half stijve lul tegen haar billen.

Ze voelde dat hij soms zogenaamd nonchalant een arm om haar heen sloeg, terwijl hij ondertussen haar stijve tepels aanraakte. 'Laten we wat drinken', zei Max toen het Zomercarnaval ten einde was. Dat was niet zo gemakkelijk, maar eindelijk vonden ze een tafeltje op de Coolsingel. Ze gingen naast elkaar zitten. Dan konden ze gemakkelijk met elkaar praten tussen al die muziek om hen heen. Tegenover hen zat een ouder stel dat verveeld om zich heen keek. Het wijntje smaakte Max en Sara beiden goed. 

De twee personen tegenover hen waren nog niet weg of die plaats werd ingenomen door een donkere man en vrouw met hun Zomercarnaval kostuums nog aan. Ze waren in een uitgelaten stemming en wilden iets bestellen. De man tegenover Sara boog zich naar hun toe en vroeg: 'Ik zie dat jullie aan de wijn zitten, wij willen dat ook? Willen jullie er ook nog eentje?Ik trakteer? Trouwens ik ben Jim en dit is Nina', wijzend naar de vrouw naast hem. Sara en Max keken elkaar aan en zeiden beiden tegelijk: 'Ja' en stelden zich voor.

Toen de wijn kwam, hieven Nina en Jim het glas, bogen naar voren en zeiden: 'Proost'. Ook Max en Sara bogen zich naar voren om elkaar beter te verstaan vanwege de luide muziek. Max rook het zweet vermengd met een heerlijke parfum bij Nina en Sara rook het zweet van het dansen vermengd met zijn lichaamsgeur bij Jim. Ze vroegen zich af of Nina en Jim de geur van het neuken nog zouden kunnen ruiken. Er ontstond een geanimeerd gesprek tussen Nina en Max enerzijds en Jim en Sara anderzijds.

Om elkaar te kunnen verstaan, moesten ze hun hoofden dicht bij elkaar brengen. Terwijl ze praatten, namen ze nog een wijntje. De stemming werd losser en joliger, alhoewel er ook serieuze gesprekken waren. Het klikte tussen hen. Jim was makelaar en Nina kunstenares. Ze woonden in een appartement dat van vijfentwintig meter hoog was en op de Coolsingel uitkeek. Nina raakte met haar been het been van Max aan. Het been bleef liggen en ze begon tegen hem aan te bewegen. Bij Sara gebeurde hetzelfde. Zij voelde het been van Jim tegen haar been aan en die bleef ook tegen haar been aanliggen.

Ze voelden iets van de spanning van hun ochtend terugkeren. De gesprekken werden wat intiemer en het was dan ook niet verwonderlijk dat Jim vroeg: 'Gaan jullie mee naar ons appartement? Dan hebben we geen last van de harde muziek en kunnen we het feest gedruis van boven bekijken'. Sara en Max keken elkaar aan en dachten hetzelfde. De kinderen zijn dit weekend weg en wat let ons! Ze stapten op. Max gaf Nina spontaan een hand en Nina antwoordde: 'Is dat alles?' Max lachte en sloeg een arm om Nina heen. Hij voelde haar warme, zachte borst tegen zich aandrukken.

Zijn hand dwaalde verder af naar haar billen en vond de gespierde billen met daartussen haar string. Max zag dat Jim een arm om Sara had geslagen en Sara haar hand op zijn billen had gelegd. Na vijf minuten lopen, kwamen ze aan bij het appartement en namen ze de lift naar boven. In de lift was het stil. Ze stonden tegen elkaar aan, met ieder zijn eigen gedachte. Nadat ze uitgestapt waren en bij het appartement aankwamen, deed Jim de deur open. Sara en Max zagen dat het een zeer luxueus appartement was. Door de grote ramen zagen ze het feestgedruis op de Coolsingel.

Ze bleven een tijdje voor de ramen staan en keken hun ogen uit. Het was een prachtig panorama vanuit de flat. Ze draaiden zich pas om toen Jim hen een glas wijn aanbood. Ze hieven het glas op en Jim sprak: 'Proost op de nieuwe, mooie vrienden die we ontmoet hebben. Dat we het maar heel gezellig met elkaar mogen hebben!' Nina vervolgde: 'Ik ben het volledig met Jim eens. Als we ons glas leeg hebben, zal ik jullie ons huis laten zien. Te beginnen bij onze keuken, onze badkamer en tot slot onze slaapkamer', terwijl ze knipoogde naar Max.

Toen het glas leeg was, ging ze voor naar de badkamer. Die had een hele grote inloopdouche. Ze vervolgde haar weg naar hun slaapkamer met een heel groot bed. Boven het bed hing een grote foto van Nina met een erotische pose op het bed liggend. Ze keken er allen verlekkerd naar. Vervolgens zei Nina: 'Ik ben nog nat van het danszweet. Zullen we eerst gaan douchen  met zijn allen tegelijk?' De woord bij de daad voegend, nam ze Max mee naar de badkamer en begon zijn shirt uit te doen. Vervolgens deed ze haar hand in zijn broek en zei: 'Hmm, das niet gek.'

Sara deed hetzelfde bij Jim. Toen zij in zijn broek voelde, trof ze daar een heerlijke, wel erg grote, zwarte, stijve lul aan.  Een grote, zwarte lul die ze altijd al eens had willen hebben. Ze ging door haar knieën en deed Jim zijn broek uit. Ze boog voorover, nam zijn lul in beide handen, boog voorover, nam de eikel in haar mond en proefde eraan. Het was een apart smaakte en smaakte naar seks. Nina had dezelfde gedachte toen zijn Max zijn speer in haar mond nam. Jim wipte de borsten uit haar dans beha en zag er grote borsten uitkomen met stijve mooie zwarte tepels.

Terwijl hij dat deed, voelde hij in haar string met zijn vingers waarbij zijn wijsvinger gemakkelijk tussen haar gezwollen lippen verdween. Hij voelde nattigheid en vroeg zich af of dat door hem kwam of dat ze vanmorgen een lading sperma had ontvangen. Toen ze allemaal ontkleed waren, nam Sara Jim nog eens in zich op: een gespierde torso en benen met daartussen een grote, zwarte lul met een halve roze eikel er uitstekend. Hij vroeg zich af hoe dat zou voelen in haar kutje. Max zag een paar grote, zwarte borsten met stijve tepels en verder naar beneden gezwollen half openstaande roze lipjes die hem graag wilde ontvangen.

Ze betraden de douche. Onder het waterstraal ging Nina Max zoenen. Hun tongen vervlochten met elkaar. Hij drukte haar borsten tegen zich aan voelde zijn stijve lul tegen haar buik drukken. Hij voelde een hand tussen hun lichamen die zijn lul pakte. Hij dirigeerde hem tussen haar benen, ging iets omhoog staan en voelde hem tussen haar gezwollen lippen haar gaatje binnen gaan. Ze zuchtte toen zij een been om hem heen sloeg en hem opzoog. Terwijl ze tegen de muur leunde, begon Max haar te neuken.

Sara had zich tegen Jim aangedrukt. Ze voelde zijn harde penis tegen haar onderbuik drukken. Ook voelde ze zijn gevulde ballen. Ze voelde zijn harde zachte borst tegen haar aan drukken toen zijn tong haar mond binnendrong. Er ging een golf van geiligheid door haar lichaam. Er kwam in haar op dat ze eerst door Jim geneukt wilde worden en wellicht later ook nog eens gesandwicht wilde worden. Ze deed haar hand tussen hen in, pakte zijn lul vast en geleide die richting haar kutje. Met een beetje heen en weer gaan, kwam de lul tussen haar schaamlippen.

Eerst ging ze met de eikel over haar clitje waarbij ze genot voelde in haar hele lichaam. Toen leidde ze hem verder naar beneden, richting de ingang van haar kutje. Ze voelde de grote zwarte lul naar binnen dringen. Ze legde haar andere hand op zijn billen, drukte hem tegen zich aan en langzaam voelde ze hem naar binnen gaan, haar schede om de grote penis klemmend. Alle zenuwen in haar kutje en zelfs in haar G-spot werden geactiveerd totdat hij helemaal in haar zat. Goh, wat voelde dat gespiesd zijn op Jim zijn grote donkere lul heerlijk.

Dat voelde ze niet alleen in haar onderlichaam, maar in haar hele lichaam. Jim zette de douche uit. Beide mannen begonnen de vrouwen te neuken. Eerst langzaam en toen sneller en sneller. Allen hijgden eerst zacht, maar dat werd steeds luidruchtiger. Dat opwindende gevoel werd versterkt doordat op nog geen halve meter afstand hun partner aan het neuken was of geneukt werd. De geilheid en gekreun kreeg steeds meer de overhand en het duurde dan ook niet lang voordat ze alle vier bijna tegelijk klaar kwamen.

Beide dames werden voor de tweede keer gevuld met een warme lading sperma vanuit de pulserende lullen van de mannen. Nadat de orgasmes waren weggevloeid, nam Sara het woord: 'Dank je Jim, het was heerlijk, maar ik ben nog steeds opgewonden en wil nog meer. Het liefst van twee mannen tegelijk.' Nina zei: 'Oh fijn! We drogen ons af en dan gaan we verder op ons bed. Ik heb nu twee lullen gehad vandaag, maar ik wil er straks ook twee tegelijk. Lieve Sara, eerst gaan we jou eens met zijn allen verwennen. Mannen jullie doen ongetwijfeld mee?

Max jij hebt een heerlijk lichaam en terwijl jullie bezig zijn met Sara haar twee gaatjes, ga ik jouw ballen likken en je vingeren in jouw kont. Wedden dat je gillend klaarkomt als ik over je prostaat wrijf, terwijl je klaarkomt in het kontje van je vrouw?' Jim zei: 'Wij vinden het heerlijk om vanavond met jullie te vrijen. Het Zomercarnaval buiten is bijna afgelopen, maar hier wat mij betreft hier nog lang niet. We kunnen nog vele dingen met elkaar doen en aan elkaar ontdekken. Als we dat gedaan hebben, kunnen we in elkaars armen in slaap vallen in ons grote bed.

Ik wil graag nog eens met je heerlijke vrouw vrijen, terwijl jij haar van achteren neemt. Wellicht past mijn lul ook nog in Sara haar kontje. Hij past zeker in die van Nina en misschien zelf wel in die van jou, Jim.' Jim antwoordde spontaan: 'We nemen je aanbod graag aan. Niet alleen Sara wil nog uitgebreid genomen worden geloof ik, maar jouw vrouw wil ik ook nog in alle gaatjes neuken. Zij moet mij ook nog overal pakken. Het is voor ons vandaag een echte geile dag. We zijn vanmorgen al begonnen, net zoals jullie vermoedelijk, en we willen de dag graag ook zo beëindigen en bij jullie op bed in slaap vallen.' 

Nina en Jim lachten tegelijk en gaven elkaar een kus. Nina zei: 'We dachten het gelijk al toen we jullie zagen. We dachten een geil luchtje om jullie heen te ruiken.' Sara viel tegen twaalven uitgeput in slaap. Ze droomde van het avontuur wat haar was overkomen. Dat ze genomen was door twee mannen tegelijk, waarbij een grote, zwarte penis in haar kontje spoot, terwijl haar man zijn sperma in haar spoot. Max had Nina geneukt in haar kontje, terwijl Jim hem geneukt had met zijn grote lul. Hij wilde ook Jim nog eens in zijn kont neuken. Nina was gebeft geworden door Sara.

Maar eerst dus slapen Het orgie weekend was nog maar net begonnen...

     

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen