Seks in het openbaar

Ingezonden door Hans de Waard

Ik had wat uitgeslapen en mijn vrouw, Patricia, was al weg voor ik opstond. Ik werd wakker met een enorme erectie en was zo geil als ik maar zijn kon. Bij het douchen, scheerde ik mijn ballen, maar dat maakte het alleen nog maar erger. Ik besloot Angela te appen. Ik had haar leren kennen op een app waar je anoniem geheimen kunt delen. En wij deelden een geheim. Dit contact leidde in no time tot sexting en elkaar geil maken. We hadden elkaar al een paar keer ontmoet en hete avonturen beleefd. Zij houdt namelijk evenveel van seks als ik. 

Ik appte haar. Zij gaf aan dat ze ook geil wakker was geworden en echt een pik nodig had. We wonen zo’n anderhalf uur rijden van elkaar. Na wat sexten en wat naaktfoto’s delen, zei ze dat ze even ging douchen. Normaal betekent dat dat ze met zichzelf ging spelen en dat ik een half uurtje later een video van haar krijg. Dit keer liep het anders. Na een half uur stuurde ze een foto waarin ze sexy lingerie aan had, kousen en hoge hakken. Ze had erbij gezet: 'Ik stap nu in de auto en kom jouw kant op. Zorg dat je over anderhalf uur op station S bent.'

Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Als zij zo’n bui heeft, betekent dat altijd pret. Ik moest me echt haasten, maar kwam aan op het station toen zij haar auto net parkeerde. Ik liep naar haar toe en zag dat ze een joggingpak aan had. Ik was natuurlijk direct teleurgesteld, maar toen ik haar zoende voelde ik de lingerie eronder. Ze gaf mij de sleutel met de instructie om naar een stille plek te rijden. Ik stapte in en begon te rijden. We waren nog geen minuut onderweg of ze had haar hand al op mijn pik gelegd. Ik had geen onderbroek aan, dus voelde goed hoe zij me masseerde.

Na een paar minuten deed ze haar joggingpak uit en haar hakken aan. Ze had haar slipje maar thuisgelaten. Tijdens het rijden legde ik mijn hand tussen haar benen en voelde hoe nat ze was. Zij had inmiddels mijn broek opengemaakt en had mijn pik eruit gehaald. Bij elk stoplicht zoenden we en speelde ik met haar borsten, terwijl zij met mijn pik speelde. Ik was even vergeten dat er verkeer om ons heen was. Sommige mensen zagen echt de hele show. Ondertussen had zij ook haar top laten zakken, zodat haar borsten vol in beeld waren. 

Ze pakte een dildo uit haar tas, legde haar benen op het dashboard en begon met zichzelf te spelen. Ze liet me ook haar hand proeven die ze net door haar kutje had gehaald. Ze was echt heel erg nat. Ik hield het ondertussen niet meer en vond een parkeerplaats naast de weg. Daar begonnen we nog heftiger te zoenen. Ik speelde met haar borsten en zij begon me te pijpen. Eerst likte ze vooral het topje, maar al snel nam ze mijn pik in haar mond. Ik had haar haar vast en zo nu en dan duwde ik haar dieper over mijn pik. Gelukkig hield ze van deepthroaten en dat maakte haar alleen maar geiler.

Ze stopte, keek me aan en zei dat ze me in zich wilde voelen. Ondertussen reden er auto’s en fietsers langs die alles konden zien. Ik duwde mijn vingers in haar kutje en met mijn andere hand greep ik haar keel. Ik wist dat ze dat onwijs lekker vond. Het duurde niet lang voor ze klaarkwam. We waren allebei nog steeds heel erg geil. Ik startte de auto en we reden verder. Zij ging weer met zichzelf spelen en bij de stoplichten zoenden we weer. Een keer begon ze me zelfs te pijpen. Iedereen om ons heen was er getuige van.

Uiteindelijk kwamen we aan bij een wat stillere parkeerplaats met daarachter een veldje. Ik zei dat ze haar dildo moest pakken en op me moest wachten. Ik liep langs de achterbak om een dekentje te pakken, deed haar deur open en pakte haar bij haar haren. Ik trok haar de auto uit, deed de deur dicht en de auto op slot. Ik trok haar mee naar het veldje. Zij moest echt haar best doen, want haar hakken waren echt hoog. Op het veldje zei ik haar dat ze het kleedje moest uitvouwen en erop moest gaan liggen. Ik wilde haar beffen, maar nog voordat ik kon beginnen, kwam er een man aanlopen.

Ik was natuurlijk bang dat we weg gestuurd zouden worden. Niets bleek minder waar. Hij vroeg of hij mocht kijken en met zichzelf mocht spelen. Ik vroeg hem een paar meter verder te gaan zitten. Daar mocht hij doen wat hij wilde. Eindelijk kon ik met mijn hoofd tussen gaar benen. Ik begon met mijn tong langs haar perineum naar haar clitje te halen. Ik voelde haar lichaam hierop reageren en ze kreunde hard. Na een tijdje pakte ik de dildo en bewoog die in haar kutje, terwijl ik haar clitje likte. Vlak voor ze klaarkwam, smeekte ze me om mijn pik in haar kutje te duwen. 

Na een paar stevige stoten kwam ze opnieuw klaar. Altijd als dat gebeurt, wil ze me daarna pijpen. Nu ook. Ik leunde achterover en zij pijpte als de beste. Steeds wisselde ze af tussen likjes langs mijn eikel, mijn schacht, mijn ballen en mijn kontgaatje en deepthroat pijpen. Ondertussen keek ik om mij heen en zag drie mannen zichzelf aftrekken. Ik was op een gegeven moment klaar met het pijpen en zette haar op haar handen en knieën. Ik wist dat ze er gek op was om gespankt te worden. Ik sloeg haar hard op haar billen en ook op haar kutje.

Ze werd natter en natter en kreunde steeds luider. Toen haar billen rood waren en haar kutje ook, besloot ik haar in deze houding te neuken. Ik stootte diep in haar en duwde mijn duim in haar natte kontgaatje. Terwijl we zo bezig waren, duwde ik op een gegeven moment de dildo in haar kontje. Met mijn buik duwde ik die steeds dieper, terwijl ik in haar kutje stootte. Toen ik weer omkeek, zag ik dat een van de mannen de andere aan het pijpen was. Maar nog bijzonderder was dat er ineens een vrouw op een fiets stond. Ze had haar hand in haar broek en was overduidelijk aan het genieten.

Na een paar minuten kwam ze hard kreunend klaar, bedankte ze ons en verdween weer. Ik was inmiddels zover dat ik ook klaar wilde komen. Ik haalde de dildo weg en duwde mijn pik in haar kontgaatje. Na een paar stevige stoten kwam ik daar klaar. Ze draaide zich om en likte mijn pik schoon. We gingen even naast elkaar liggen. De mannen bedankten ons en verdwenen ook. Terwijl we aan het kletsen waren, vertelde ze dat ze ook nog met haar hoofd over een rand wilde deepthroaten. Dat liet ik me ook geen twee keer zeggen. Ik greep haar haar weer en trok haar naar de auto.

Mijn pik was alweer stijf. Ik opende het achterportier en legde haar op de achterbank, zodat haar hoofd over de rand van de achterbank naar buiten hing. Ze deed haar mond open en ik duwde mijn pik diep naar binnen. Ik stootte diep in haar keel. Ondertussen speelde ik met haar kutje en haar borsten. Ik was inmiddels zo geil dat ik haar borsten begon te slaan en hard in haar tepels kneep met mijn ene hand en mijn andere op haar keel legde. Ondertussen liet ik haar met haar kutje spelen. Ik was zo enorm wild dat ik haar een aandenken wilde geven. Ik bewoog voorover en beet hard in haar borst.

Ik stopte pas toen ik klaar kwam in haar keel. Tegelijkertijd kwam zij ook nog eens klaar. Weer likte ze me schoon. Het was tijd geworden om naar huis te gaan. Ze stapte uit de auto en nu pas zag ik de blauwe plek op haar borst. Zij keek erna en bedankte me voor het aandenken. We kleedden ons aan, vouwden het dekentje op zij reed me naar het station. Daar zoenden we elkaar heel intens. De dagen erna stuurde ze me elke dag een naaktfoto of een video waarin ze masturbeerde. Elke dag liet ze me het aandenken zien waardoor ze nog een tijdje na kon genieten van die middag.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem