Noah

Ingezonden door Twan

Er zijn vrouwen bij wie de woorden ‘seks’ en ‘gevaar’ gewoon bijna op hun voorhoofd staat. Dat zijn over het algemeen nu juist de vrouwen waar je ver bij uit de buurt moet blijven als je op zoek bent naar een stabiele relatie. Dat zijn aan de andere kant ook de vrouwen die zo fout zijn dat zij mannen naar zich toetrekken zoals een kaarsvlam motten aantrekt. We weten allemaal hoe dat met die motten afloopt. Noah is zo’n vrouw. Of eigenlijk vrouwtje. Toen zij mij haar leeftijd vertelde, bleek zij nog maar een jaar ouder te zijn dan ik was toen ik trouwde.

Noah werkt als manager in het filiaal van Hunkemöller in mijn woonplaats. Telkens wanneer ik voorbij die winkel liep, viel Noah mij op. Door haar donkerblonde haar dat tot net boven haar billen rijkt, maar vooral door haar soms zeer uitdagende kleding. Kleding die precies op het randje van wat in een normale lingeriewinkel de verkoop wel of juist niet meer stimuleert balanceert. Kleding die Noah aan de andere kant net dat beetje foute extra gaf. Noah zou ook zomaar als verkoopster in een van de kinky-shops die ik in Amsterdam wel eens bezoek, kunnen werken.

Zo draagt Noah wel eens een superstrak mini minirokje over een netpanty die aan haar voeten eindigt in mooie haklaarsjes. De andere keer draagt Noah een doorzichtige top zonder beha onder een zwart colbert dat niet dichtgeknoopt is, maar toch net voldoende textiel heeft om Noahs kleine B-borstjes te verbergen. Ik had Noah al eens aangesproken en haar complimenten gemaakt over haar uiterlijk en haar kleding. Wat bij Noah duidelijk in goede aarde viel. Iedere keer dat ik haar winkel even binnenliep, probeerde ik het gesprek een licht erotisch tintje te geven.

Noah was nooit afwijzend, maar hapte ook nooit echt toe. Op enig moment bracht ik mijn bezoeken aan mijn erotische stamkroeg ter sprake. Noah reageerde ook nu weer niet direct negatief. Zei zich zelfs voor te kunnen stellen dat zij ooit zelf zo’n café wel eens zou kunnen bezoeken, maar dat dat in deze fase van haar leven nog niet aan de orde kon zijn. Tenslotte had Noah ook nog een partner. In latere gesprekken onthulde Noah dat zij op zoek was naar een mogelijkheid om wat extra inkomsten te genereren. Aanvankelijk als model om de lingerie van Hunkemöller te showen.

Vanuit haar achtergrond in toneel en dans zei Noah er geen enkel probleem mee te hebben om zichzelf en haar lichaam te laten zien. Helaas was door omstandigheden de modeshow niet doorgegaan en was een andere mogelijkheid voor aanvullend inkomen ook niet direct in beeld. Totdat Noah mij vertelde dat zij de volgende zaterdag voor een auditie als partygirl ergens naartoe zou gaan. Volgens haar alleen maar om op beurzen en festivals bepaalde producten te promoten. Noah gaf wel ruiterlijk toe dat haar uiterlijk en de weinig verhullende kleding die zij op die beurzen en festivals zou moeten dragen duidelijk van invloed op haar inkomsten zouden zijn.

Oké, Noah was dus bereid om haar vrouwelijke charmes in de strijd te werpen. Waarbij ik meteen de onuitgesproken vraag stelde waar voor Noah daarbij de grenzen lagen. Ik vermoedde dat die grenzen in hoge mate bepaald werden door waarmee Noah denkt onopgemerkt weg te kunnen komen. Noah is gewoon een foute vrouw, maar wat een vrouw!

Woensdag 26 april

In mijn stamcafé was het thema voor vanavond ‘Koningsnacht’. Weliswaar niet verplicht werd een aangepaste kleding erg op prijs gesteld. Het knaloranje T-shirt van PME dat ik nog had liggen, was in mijn beleving niet voldoende. In de plaatselijke Hema had ik een oranje vlinderdasje ontdekt. Ik was er nog niet uit of ik dat om mijn nek of een ander lichaamsdeel zou bevestigen, maar de aanschafprijs van drie euro was maar een fractie van wat het versiersel aan plezier zou opleveren. Een goede investering dus.

Terwijl ik langs de winkel van Noah liep, was zij druk bezig met het uitpakken van een nieuwe zending lingerie. Trots op mijn aankoop liep ik de winkel binnen en liet ik het vlinderdasje zien. Toen ik mijn dilemma over waar ik het omheen zou bevestigen noemde, begon Noah te schateren van het lachen. Ze zei dat als ik het ergens onder mijn navel zou bevestigen, dat zij dan vanavond met mij mee zou gaan, want dat zou Noah absoluut willen zien. ‘Ja, ja’, zei ik. ‘Nee, echt!’ was Noahs antwoord.

Nog niet helemaal overtuigd, vroeg ik hoe Noah dat thuis dan uit ging leggen. Uit de snelheid waarmee Noah met een antwoord kwam, maakte ik op dat Noah dit excuus wel vaker gebruikte. ‘Ik zeg gewoon dat ik met een paar vriendinnen ga stappen in Amsterdam.’ We spraken af rond 20.30 uur bij de bushalte. Ik moet bekennen dat het vooruitzicht op een avondje erotisch café met Noah voldoende was om onder de douche een mega stijve te krijgen. De verleiding om mijn flinke erectie even met de weduwe Vuist kennis te laten maken, was groot, maar ik besloot sterk te zijn.

Niet vanuit overtuiging, maar vanuit de wens om mijn potentiële nakomelingen vanavond in Noah achter te kunnen laten. De tijd zou het leren. Noah kwam heel rustig aanfietsen. In de fietsenstalling werden de drie bekende wangzoenen uitgewisseld. Noah droeg een zwart topje op een superstrak om haar bovenbenen en billen zittende jeans. Hoe hoog haar laarsjes waren, kon ik vanwege de wijde broekspijpen niet zien. Noahs lange haar hing over een  spijkerjack dat haar taille niet eens raakte.

De jeans van Noah zat zo strak dat ik dacht zo nu en dan een cameltoe te zien, maar dat kan ook wishfull thinking zijn geweest. Mijn hormonen dreigden nu al met mij aan de haal te gaan. Toen ik tegen Noah zei dat ik niets aan haar zag dat naar het thema ‘Koningsnacht’ verwees, gaf Noah mij een blik en glimlach zoals alleen foute vrouwen die kunnen geven. Mijn adamsappel ging op en neer en mijn keel voelde droog aan. Normaal gesproken word ik al hartelijk ontvangen, maar met Noah aan mijn zijde werden wij binnengehaald alsof Alexander en Máxima zelf binnen waren gekomen.

Waarbij ik mij geen enkele illusie maakte dat al die aandacht en waardering ook maar iets met mij te maken had. Alle eer ging uiteraard naar Noah. Het was duidelijk te merken dat zij niet alleen gewend was om het middelpunt van de belangstelling te zijn, maar Noah genoot daar ook zichtbaar van. Het gaf haar net nog dat kleine beetje extra waardoor zij geluidloos ‘levensgevaarlijk’ en ‘ver bij uit de buurt blijven’ schreeuwde. De stemming zat er meteen goed in. Het café had besloten om het eigenlijke thema van vanavond, T and T-night gewoon door te laten gaan.

Het was dus een bonte mengeling van vogels van allerlei pluimage. Een mix van alles, wat mijn stamcafé zo aantrekkelijk maakt. Hier en daar begon al van alles te gebeuren waarin al diverse stadia van ontkleding te zien waren. Dames liepen rond met oranje tepels en de Vaderlandse driekleur op hun wangen. Hier en daar zag ik oranje condooms om strijdvaardige erecties. Eigenlijk voelde ik me behoorlijk underdressed met mijn T-shirt en vlinderdasje. Noah viel helemaal uit de toon, omdat niets aan haar ook maar enig verband met het Koningshuis toonde.

Dat zou echter op indrukwekkende manier veranderen. In het begin nog enigszins schuchter bleef Noah aan mijn zijde gekluisterd, maar allengs fladderde zij steeds verder en steeds vrijer bij mij vandaan. Hier en daar even stilstaand om naar al dat moois dat Moeder Natuur vanavond op haar pad had gebracht te kijken. Dat moois was niet bepaald zuinig. In de danszaal, op de podia, gewoon aan de bar en uiteraard beneden in het souterrain werden intieme lichaamsdelen en de bijbehorende lichaamssappen uitgewisseld.

Met uitzondering van oor- en neusgaten werden vrijwel alle andere openingen van het menselijk lichaam gevuld met andere lichaamsdelen. Trio’s, kwartetten, maar ook simpele duo’s en een enkele eenling, alles en iedereen leek aan zijn, haar of hun trekken te komen. Vaak zelfs meer dan een keer. Terwijl Noah in het souterrain naar een dame in de gynaecologenstoel stond te kijken die zich erg enthousiast en luidkeels door meerdere mannen liet neuken, was zij daar volledig op gefixeerd. Even kreeg ik de indruk dat Noah in de sling naast de tafel met de stijgbeugels zou gaan liggen.

Van achteren sloeg ik mijn armen om haar heen. Inmiddels keihard door alles wat er om ons heen gebeurde, drukte ik mijn paal ongegeneerd in Noahs bilnaad. Noah deed geen enkele poging om de druk te verminderen. Integendeel, Noah drukte terug. En ook niet zo’n klein beetje. Mijn linkerhand ging naar Noahs tietjes, terwijl mijn rechterhand tussen haar benen verdween. Een kneep in Noahs kruis vergrootte de druk van haar bekken tegen mijn paal alleen maar. Noah gaf mij met haar hand dezelfde behandeling, terwijl zij de volgende penis in de dame op de tafel zag verdwijnen.

Mijn hand verdween onder het topje. Kleine, keiharde tepeltjes priemden door wat niets anders dan een flinterdun beha’tje kon zijn. Mijn andere hand ging over Noahs platte buikje, onder haar broeksband door regelrecht naar een wat ook weer niets anders dan een flinterdun stringetje kon zijn. Noah was warm en vochtig. In mijn hand werd Noah heet en behoorlijk nat. Gelukkig zorgde mijn vinger op haar clitje dat Noah haar bekken naar voren bewoog. Nog meer druk met haar billen naar achteren had mij spontaan in mijn broek klaar laten komen.

Noah wilde dansen. Boven vroeg Noah naar de sleutel van onze locker. Waar ik op gehoopt had, gebeurde: Noah trok haar jeans en topje uit. Om een minuscuul beha'tje en niet meer dan een heel klein driehoekje doorzichtig textiel aan een paar vetertjes over haar poesje te onthullen. Daarmee hield de feestvreugde echter niet op. Kousen met een brede band gaven Noah precies datgene wat ik als bijna hoerig, zelfs sletterig zou willen omschrijven. Maar oh, wat passend en vooral oh, wat heerlijk geil! Het thema van vanavond kwam terug in de kleur van al dat moois: feloranje!

Noah was meteen de koningin van het bal. Met sensuele bewegingen op de dansvloer wist Noah alle aandacht op zich te vestigen. Van mannen EN vrouwen, maar ook -en zelfs- van de toekijkende trannies. Noah gaf een show waarvan mijn eikel spontaan golven van voorvocht losliet. De seks met Noah was knetterend. Wat begon met een heerlijke pijpbeurt op de dansvloer, ging over in standje negenenzestig op het grote matras. In plaats van haar oranje stringetje uit te doen, schoof ik de veter door Noahs bilnaad opzij. Ik begon met een beetje in Noahs clit. Wat met een beet in mijn eikel bestraft werd.

Mijn vinger tegen Noahs sterretje leverde druk op mijn eigen kringspier op. Mijn tong tussen Noahs lipjes liet haar tong tussen mijn piercings heen en weer gaan. Een ander stel ging naast ons liggen en nam dezelfde houding aan. Ik zag zijn tong haar spleetje verwennen. Ik wist dat zij mij hetzelfde met het genotsgrotje van Noah zag doen. Als extreme exhibitionist genoot ik van alle aandacht voor onze wederzijdse inspanningen. Van het koppel naast ons, maar ook van de toeschouwers in de danszaal. Ik werd er zo mogelijk nog harder van. Pijnlijk hard zelfs.

Een condoom zou straks echt problemen geven. Een verdwaalde hand hier en daar, van een vrouw of man van het andere stel was voor Noah, noch voor mij een probleem. Het kon niet uitblijven. Wat oraal was ingezet, moest een genitaal vervolg krijgen. Een van mijn kinky fantasieën is om een vrouw haar eigen sapjes van mijn pik af te laten likken. Dat zij daarbij zichzelf proeft vind ik al waanzinnig, maar als zij mijn paal in haar mond neemt nadat die uit haar kutje is gekomen en zij dus een cocktail van haar eigen vocht vermengd met mijn voorvocht doorslikt, dan kan er maar beter voor mij een bed op de IC worden gereserveerd. Dan ga ik helemaal ‘ballistic’.

Dat Noah een teaser is, wist ik al. Dus haar voorstel om in de kooi op het kleinere podium te gaan neuken, verraste mij niet. De deur van de kooi ging wel dicht, maar niet op slot. Daarmee de mogelijkheid van onverwacht gewenst bezoek openlatend. Noah lag plat op haar rug. Ik ging op haar borst zitten en stak mijn pik onder haar beha’tje door tussen haar tietjes. Voor een echt Russische massage had Noah niet voldoende decolleté, maar het hielp wel dat zij haar kleine borstjes met beide handen zoveel mogelijk om mijn erectie heen probeerde te persen.

Haar gebrek aan borstvolume werd ruimschoots gecompenseerd door haar kusjes en tongstrelingen over mijn eikel. Waar het glinsterende vocht uit gutste. Geen druppel ging verloren. Ik ging op mijn knieën zitten en trok Noah aan haar bovenbenen naar mij toe. Ik hoefde haar niet te vragen om haar benen te openen of die op te trekken. Ik kon het niet nalaten om, voordat ik in alle opzichten keihard in haar wilde rammen, mijn tong nog even diep in haar heerlijkheid te laten verdwijnen. Noah wist het voor elkaar te krijgen dat haar knopje steeds tegen mijn neus drukte.

Noah werd zeiknat en ik dronk haar. Noah smaakte naar…. Noah. En naar meer. Dat meer bestond uit het haar op z’n hondjes nemen waarbij haar gezicht richting de dansvloer was gekeerd. Opgezweept door ons liefdesspel boden een aantal heren zeer bereidwillig hun aanvalswapen aan. Onwillekeurig vergeleek ik die toch even met de mijne. Mijn zelfvertrouwen liep in elk geval geen deuk op. Ik blijf het prachtig vinden om mijn van kutsapjes en voorvocht glimmende pik iedere keer tussen de schaamlippen van een bloedgeile vrouw te zien verdwijnen.

Om haar perineum uit te zien stulpen als ik in haar verdwijn. Het terug te zien trekken als mijn eikel weer naar buiten komt, klaar voor de volgende invasie. Terwijl ik van dat uitzicht zat te genieten, zag ik dat een man zijn pik binnen mondafstand van Noah had gebracht. Noah hoefde haar tong maar uit te steken en hij kon zijn lading daar zo op kwijt. Toen Noahs hand van onderen mijn balzak begon te kneden had ik even de fantasie dat zij die andere man tegelijkertijd zou pijpen. Spitroasten. Zaad in haar keel en kutje.

Om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen, keek ik de zaal maar rond. Een koude douche had beter gewerkt. Er was geen houden meer aan. Noah nam iedere zaadcel gretig op. Ik legde Noah op haar rug met haar kutje richting de dansvloer. Mijn middelvinger en wijsvinger kromden zich in Noah. Wat als geluid van vlees tegen een hand begon, steeg al snel in vochtigheidsgraad. Noah sopte en werd zelfs in haar bilnaad nat. Haar hoogtepunt vormde zich rond mijn twee vingers in haar en ongeveer op mijn ooghoogte.

Op haar schouders en achterhoofd na kwam Noah helemaal los van het matras in de kooi. Niet alleen ik verschoot mijn sperma. Na een absoluut noodzakelijk drankje aan de bar daalden wij af naar het souterrain. Gelukkig was het kamertje met de etalageruit nog beschikbaar. Ook nu weer sloten we de deur, maar werd deze bewust opengelaten. Je wist tenslotte maar nooit. Noah ging op het matras zit. Het kleine beetje stijfheid dat ik onderweg was kwijtgeraakt, wist Noah in een paar seconden nieuw leven in te blazen.

Op haar buik en met haar benen naar beneden voor het bed  ging ik op mijn hurken zitten. Voordat ik in Noah ging, streek ik met mijn paal langs de binnenkant van haar dijen. Waardoor Noah haar knieën alleen maar verder uit elkaar zette. Weer genoot ik van het uitzicht toen mijn eikel Noahs lipjes scheidde. Het blijft geweldig om de schaamlippen van een vrouw zich te zien aanpassen aan de omvang van je pik en het blijft een genot om een vrouw vol passie daarop te voelen reageren. Bij Noah viel er genoeg te voelen. Ik hoefde haar niet over mijn pik heen en weer te trekken.

Noah deed dat werk maar al te graag. Eigenlijk voelde ik me een beetje gebruikt. Op een vreemde manier genoot ik daar ook weer van. Het samentrekken van mijn prostaat riep mij terug in de werkelijkheid. Het was vooral voorvocht dat op Noahs rug en op haar sterretje terecht kwam. Toen dat via haar bilnaad en tussen haar lipjes door richting haar clitje droop, perste ik mijn laatste beetje erectie nog eenmaal in Noah. Het café sloot om 02.00 uur zijn deuren. Toen de barman de laatste ronde aankondigde, was ik met mijn vierde of vijfde ronde Noah bezig.

Weer ‘op z’n hondjes’ waarbij de geluiden van naakt vlees tegen naakt vlees en het gekreun van Noah en mijn oergeluiden het souterrain vulden. Ook betuigden Noah en ik de nodige eer aan de missionarissen. Tijdens de terugreis zeiden Noah en ik niet veel tegen elkaar. Het late of juist vroege tijdstip en zeker ook de flinke lichamelijke activiteiten hadden hun tol geeist. ‘Leuk cafeetje’, gaf Noah een understatement voordat zij haar fiets van het slot draaide en haar tong nog een keer langs mijn huig liet gaan.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem