Treinseks

Ingezonden door Ton

Eens per jaar ga ik een dagje treinen naar het buitenland in zo'n ouderwetse coupé trein met zo'n schuifdeur waar maximaal vier of zes personen in kunnen. Dat is altijd erg leuk en relaxed. Ik kijk een beetje naar buiten kijken, lees wat en geef mezelf over aan het monotone geluid van de trein. Wat mij vorig jaar tijdens zo'n treinreis overkwam, was op zijn minst bijzonder. Ik zat alleen in een coupé. De schuifdeur ging open en er kwam een aantrekkelijke vrouw van middelbare leeftijd binnen.

Zij was een beetje wulps gekleed, wat verklaarbaar was, want het was behoorlijk warm die dag. Zij droeg een mouwloos gebloemd zomerjurkje, erg kort, met van die dunne bandjes over haar schouders en een diepe v-hals. Zij zei gedag en ging tegenover mij zitten met haar benen over elkaar. Ik zat in mijn boek te lezen, maar ik werd afgeleid door haar sexy verschijning. Zij had een volslank zandloper figuur. Een klein deel van haar borsten was zichtbaar in de v-hals van haar jurk en haar blote benen waren aan de bovenkant wat steviger.

Aan haar voeten droeg zij hooggehakte sandaal schoenen met een enkelband. De reis ging verder en vanuit mijn ooghoeken hield ik haar in de gaten. Zij keek naar buiten. Wat me opviel was dat zij wat onrustig op haar plek zat. Haar benen veranderen regelmatig van houding. Dan weer naast elkaar, dan weer over elkaar. Dat wond mij best op, want zij had hele mooie benen, mede door die hooggehakte schoenen. Zij vroeg uit het niets of zij me wat mocht vragen. Uiteraard mocht dat. Ik legde mijn boek weg en keek haar aan.

'Ik zie u af en toe naar mij kijken en vroeg mij af of u er misschien wat geld voor over hebt om wat meer van mij te zien?' Ik schrok van de vraag, stamelde wat onverstaanbaars maar antwoordde wel bevestigend, omdat zij er mooi en sexy uitzag. Mijn onderbuik reageerde op haar. Wij spraken af dat zij stiekem haar intieme lichaamsdelen zou laten zien en zichzelf zou bevredigen en dat ik dat ook zou doen. We zouden elkaar niet aanraken. Zij maakte haar jurk los, waardoor deze wat open viel. Een string werd zichtbaar tussen haar benen en zij droeg geen beha.

Langzaam liet zij meer van haar licht hangende, weelderige borsten zien. Met haar vingers wreef zij langs haar borsten en haar tepels, die daardoor wat harder werden. Intussen hield zij de coupé deur en de gang van de trein in de gaten, zodat zij meteen kon reageren als er iemand binnenkwam. Zij stond op, trok haar string uit en gaf die aan mij, waarna zij weer ging zitten. Ik pakte de string aan en snoof haar intieme lucht eruit op. Dat was heerlijk en het wond mij verder op. Ik had een vestje over mijn schoot gelegd, mijn broek losgemaakt en mijn pik en ballen eruit gehaald.

Haar string duwde ik tegen mijn pik aan en begon mijzelf met haar string in mijn hand voorzichtig af te trekken. Toen zij haar jurk had losgemaakt, spreidde zij haar benen en gaf mij zicht op haar naakte en gladgeschoren kut. Wat zou ik haar graag aanraken, met haar borsten spelen en mijn harde pik tegen en in haar lijf duwen, maar dat was niet de afspraak. Ik zag haar vingers rond en langs haar kut wrijven en zij vingerde zichzelf. Zij vroeg of zij mijn pik en ballen ook mocht zien. Ik hing mijn vest over mijn schouder, zodat mijn stijve jongen niet zichtbaar was, behalve voor haar.

Zij zag mijn stijve pik gehuld in haar string en ik bemerkte bij haar verdere opwinding. Wat roekelozer vingerde zij zich sneller, terwijl haar jurk verder open viel. Ik had volledig zicht op haar nu grotendeels naakte lijf en voelde bij mij het zaad omhoogkomen. Toen ik zag dat zij klaarkwam, kwam ik ook. Ik spoot mijn zaad in haar string. Wij fatsoeneerden onszelf en ik gaf haar, samen met het afgesproken bedrag, de met zaad onder gespoten string terug. Zij rook hieraan, gaf er een kusje op en deed die in haar tas.

Wij wisselden onze telefoonnummers uit voor eventuele vervolgafspraken. Bij het volgende station stapte zij uit alsof er niks was gebeurd. Sindsdien hebben wij af en toe een seksdate. Wel tegen betaling, maar dat is zij zeker waard.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem