Gay gangbang

Ingezonden door Gomorra

Even was daar die verleiding. Aan het eerste deel kon ik makkelijk toegeven. Tenslotte was het niet de eerste keer dat ik naar deze seksbioscoop ging. Omdat de donderdagen de vaste mannendagen zijn, was het niet moeilijk om in te schatten wat ik aan zou treffen. En dat klopte ook. Want toen ik de trap naar de kelder met de bioscopen afliep, zag ik -ondanks het duister- meerdere naakte kerels die vrijwel allemaal met een erectie rondliepen. Omdat ik het niet prettig vind om met een boxer te lopen als ik mijn buttplug in heb, werd mijn onderlijf alleen maar bedekt door mijn strakke jeans.

Zalig hoe die naad achter die plug diep in mijn kont drukte. Amper had ik mijn jeans laten zakken of ik voelde al een vreemde hand mijn billen aanraken. Dat vond ik wel een beetje te hard van stapel lopen. Eerst maar eens een ‘rondje langs de velden’ maken om te kijken of er al wat activiteiten aan de gang waren. In de gay cinema werd er gepijpt of het een lieve lust was. Op het bed tegenover de gloryholes liet een kerel zich door twee mannen in zijn kont vingeren. Soms een voor een, maar soms ook met z’n tweeën tegelijk. Twee tot vijf vingers maakten dan korte metten met zijn sluitspier.

De man lag voorover op zijn knieën en onderarmen hoorbaar te genieten. Weer van achteren een onderzoekende hand. Even een controle of ik al een stijve had. Dat begon te komen. Ik gunde de hand zijn pleziertje. In de hetero cinema vergaapte ik mij aan wat twee prachtige Françaises allemaal met de bekende George Uhl uitspookten. En andersom. Ik werd er keihard van. Wat mijn buurman van twee stoelen verderop duidelijk kon waarderen. Hij schoof een stoel op en raakte voorzichtig mijn snikkel aan. Beducht voor een afwijzing.

Die niet kwam omdat ik zijn opmerkelijk koude hand om mijn pik wel lekker vond. Met zijn andere, ook koude hand kneedde hij mijn ballen. Een vingertopje zocht contact met mijn anus. Wat ik erg kon waarderen. De man boog voorover en ik voelde me een ongeschoren kin langs de onderkant van mijn pik schuren. Tijd om te protesteren kreeg ik niet, want een opmerkelijk zachte, warme en vooral vochtige mond begon mij te pijpen. En beter dan menige vrouw pijpt. De man nam mij in zich totdat hij begon te kokhalzen. Ik nam zijn hoofd tussen mijn handen en begon hem diep achter in zijn keel te neuken.

Een man achter ons legde zijn pik op mijn rechterschouder. Ik negeerde hem. Ik wilde nog niet klaarkomen en trok een duidelijk teleurgestelde mond over mijn eikel terug. Op een van de banken in de centrale hal zat ik te kijken naar een video van Marc Dorcel. Twee meiden van amper twintig lieten zich compleet uitwonen door een schare onverantwoord zwaar geschapen negers. Iedere lichaamsopening werd met minimaal een pik opgerekt.  Meer een anale DP en zelfs een TAP waren geen uitzondering. Wat werd ik daar geil van!

Terwijl ik met mijzelf zat te spelen, kwam er een man naast mij zitten die netjes vroeg of hij mij aan mocht raken. Ik bood hem mijn pik aan die over aandacht niet te klagen had. Manueel, oraal, the whole works. Terwijl hij mij pijpte, zag ik hem zelf klaarkomen. Met een verontschuldiging en een tissue nam hij afscheid. Rumoer uit de aangrenzende kamer. Op het bed lag een knaap van amper twintig. Op het randje en met hoog opgetrokken, gespreide knieën. Een kale dertiger pijpte hem en vingerde hem in zijn kont.

De erectie van de twintiger verdween vrijwel meteen toen de kale dertiger zijn blanke sabel zonder verder voorspel, glijmiddel of condoom in de twintiger stak en hem snoeihard begon te neuken. De dertiger en meerdere omstanders leefden zich uit op het lichaam van de knaap. Vooral zijn tepels moesten het ontgelden. De dertiger kwam grommend klaar en trok zich uit de twintiger terug. ‘De volgende’ nodigde hij uit. Vrijwilligers en liefhebbers genoeg. Zeker nog drie anaalridders lieten miljoenen potentiële nazaten in de twintiger achter. Die wijdbeens en druppelend naar de douche liep.

Even, heel even begreep ik hem. Ik heb (voorlopig) de eer nog aan mijzelf kunnen houden. Maar er komt zeker een dag waarop ik….

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen