Erotische massage

Ingezonden door Richard

Oudere vrouwen hebben me altijd aangetrokken en ik heb het altijd geil gevonden om een vrouw te masseren. Op een gegeven moment dacht ik: laat ik eens een advertentie plaatsen om te kijken of daar behoefte aan is. Ik ben inmiddels zelf niet meer de jongste, de veertig gepasseerd, maar om een of andere reden hoor ik de laatste tijd steeds vaker dat vrouwen me aantrekkelijk vinden. Ik wordt wat grijzer, heb een stoer baardje en fitness af en toe. Misschien geeft alles samen me nu het zelfvertrouwen om mezelf aan te bieden aan dames die een keer lekker verwend willen worden zonder verdere poespas.

De eerste reacties op de advertentie lieten even op zich wachten, maar toen kwamen er plots drie in korte tijd. Een afspraak was met Andrea snel gemaakt, maar helaas voor mij gaf ze vlak daarna aan iemand ontmoet te hebben. De afspraak ging dus helaas niet door. Sandra, die zichzelf omschreef als een volle, supergeile meid, wilde me het liefst dezelfde dag nog ontvangen, maar helaas ik kon mezelf niet vrij maken. Daarna bleek het lastig om een nieuwe afspraak te maken. Ook omdat ze vrij ver weg woonde. 

Toen kwam er een mailtje van Nicole, vrij kort en bondig. Ze schreef: ik ben vijftig, single en sportief. Ik weet wat ik wil en ik wil met jou een lekker avondje. Heb je zin? Ik stuurde haar een nette foto van mezelf en ze reageerde met  'wow!' Ze had  een foto van zichzelf bijgevoegd. Het was een knappe vrouw. Veel jonger dan vijftig, dus waarschijnlijk een oudere foto. We spraken af op een parkeerplaats in de buurt en als het zou bevallen zouden we naar haar huis gaan. Een uitgebreide massage stond op het programma, dus ik was voorbereid met olie en condooms. Just in case. 

Bij onze ontmoeting kusten we elkaar zoals goede vrienden doen. We wisselden even een paar blikken uit. Ze lachte en zei: 'Volg me maar'. Bij haar thuis drinken we een drankje, praten we wat over koetjes en kalfjes en gaan vervolgens naar boven. Op haar slaapkamer steekt Nicole wat kaarsjes aan en kleden we onszelf uit. Voor me staat een fitte meid van vijftig met een lichaam waar de meeste jonge meiden jaloers op zouden zijn. Mooie stevige borsten, een vlakke buik en mooie ronde billen, die goed zichtbaar zijn in haar string. De string houdt ze aan en gaat op haar buik liggen.

Op dat moment doe ik mijn boxer uit en ga naast haar op het bed zitten. De massageolie laat mijn handen soepel over haar rug en schouders glijden. Ik doe goed mijn best om haar een echt goede massage te bezorgen. Ik ga haar vandaag masseren en vervolgens vinger ik haar naar een hoogtepunt. Dat is het plan, geen sex. Tenminste dat is mijn plan. Niet dat ik geen zin heb om te neuken, maar ik neem mezelf voor dat het dan de volgende keer nog veel lekkerder zal zijn. Vandaag dus alleen een massage. De volgende keer gaan we neuken. 

Ik voel dat Nicole super relaxt is. Ik kan haar stevig masseren en ze kreunt als mijn handen via haar rug naar de zijkant glijden en zo allebei haar borsten zachtjes aanraken. Blijkbaar een gevoelig plekje. Rug, nek, en armen krijgen ruim de aandacht van mijn handen. Vervolgens ga ik door met haar benen. Elk been wordt stevig gemasseerd van boven tot beneden en weer terug. Nu is het tijd om haar string uit te trekken. Zonder iets te zeggen, trek ik haar string naar beneden. Nicole moet ervan giechelen.

Ik leg haar benen iets verder uit elkaar, zodat mijn vingers dichterbij haar poesje kunnen komen, terwijl ik de binnenkant van haar bovenbenen masseer. Dit is next level plagen, ook voor mij. Mijn pik is keihard en ik besluit haar even te laten voelen dat ik ook geil ben. Ik ga op haar billen zitten met een been aan elke kant. Mijn pik direct in haar bilnaad. Met mijn hand druk ik hem omlaag. Op deze manier kan hij er uiteraard niet in, maar het gaat erom dat ze hem goed voelt. Ik ga weer iets verder omlaag zitten, want nu is het tijd om haar billen te masseren. 

Ik laat extra veel olie vloeien en stel me voor hoe ze de olie tussen haar bilspleet voelt stromen, naar haar sterretje en uiteindelijk druipend langs haar spleetje. Ik masseer de goed getrainde billen en af en toe gaan mijn vingers langs de buitenkant van haar spleetje. Ik besluit wat extra olie te gebruiken en haar sterretje te masseren, zacht en sensueel. Ze kreunt en mijn vinger glijdt voorzichtig bij haar naar binnen. Het gaat makkelijk door de olie. Ik hoor geen klachten, dus mijn brutale move kan er blijkbaar mee door. Sterker nog, plots grijpt haar hand mijn pik en begint ermee te spelen.

Ik vraag haar om om te draaien. Nicole gaat op haar rug liggen en ik zie een ondeugende lach op haar gezicht, maar ook een heerlijk stel borsten. Met behulp van olie kruip ik weer in mijn rol van masseur en ga verder met het masseren van haar schouders, armen, tot en met haar vingers en dan terug naar haar hals. Ik doe wat meer olie op mijn handen en kies ervoor om mijn vingers tussen de twee borsten naar haar strakke buik te laten gaan. De borsten moeten nog even wachten. Eerst de rest. 

Nicole’s benen krijgen een uitgebreide massage. Plagend streel ik omhoog richting haar kutje. Ik duw haar benen wat verder uit elkaar en ga dan snel weer naar boven. Mijn handen kneden haar schouders, strelen haar gezicht en dan plots heb ik haar twee stevige tepels vast. Ik speel er mee, Nicole houdt haar adem in en vervolgens ga ik weer rustig verder met masseren. Nu krijgen de borsten uitgebreid aandacht. Wat een heerlijke borsten heeft ze, cup C of D. Ik kan het lastig inschatten. Nicole is niet zo groot, dus ik denk een goede C-cup. Niet helemaal natuurlijk, maar dat geeft niks. 

Zoals voorgenomen, ga ik nu ten slotte haar kutje verwennen. Ik neem ruim de tijd en werk van buiten naar binnen. Ik wacht zo lang mogelijk om een vinger naar binnen te laten glijden en van haar klitje blijf ik sowieso voorlopig weg. Ik neem de hele setting nog even in me op. Het kaarslicht, een van olie glimmende vrouw met een goddelijk lichaam die voor me ligt. Ik ben een mazzelaar. Even later zitten toch twee vingers diep in haar kutje en speelt mijn andere hand met haar borsten. Nicole kreunt harder en harder tot ze uiteindelijk gillend klaar komt. Missie geslaagd! 

Ze pakt mijn hand en trekt me tegen zich aan. Een tijdje ligt ze in mijn armen bij te komen en begint met mijn pik te spelen. Haar vingers raken me sensueel aan. Deze vrouw weet wat ze doet. Nu lig ik op mijn rug en ben ik niet meer in controle. Nicole kijkt me aan en buigt langzaam over me heen. Haar lippen kussen mijn borst, mijn buik en plots neemt ze mijn lul in haar mond. Ze zuigt zachtjes en zwoel. Ik doe haar lange haren opzij, want ik wil dit goed kunnen zien. Dit gaat wel verder dan gepland. Nicole pijpt me echt fantastisch en laat zelfs een vinger in mijn anus verdwijnen.

Ze pijpt steeds wilder en het lijkt alsof ze het niet erg zou vinden als ik nu klaar zou komen. Dat gebeurt niet, misschien door de spanning vooraf. Nicole komt weer even bij me liggen en vraagt: 'Zullen we neuken?' Ik kan niet weigeren. Tegen me aan ligt een heerlijke vrouw, glimmend van de olie in het kaarslicht. Ik wil mijn grote paal in haar glad geschoren kutje stoppen. Ze haalt een condoom uit het nachtkastje tevoorschijn en schuift hem over mijn pik. Daarna klimt ze er bovenop en laat zich langzaam zakken. Deze dame is heerlijk strak. 

Het duurt even voordat ik er helemaal in zit. Eerst rijdt ze rustig op en neer, maar dan gaat ze steeds sneller en steeds dieper. Haar borsten dansen op en neer. Ik grijp ze vast en stoot mijn pik harder in haar. Ik krijg de controle weer terug. Ik pak haar vast tijdens het neuken en gooi haar van me af. Ik blijf in haar en in één beweging lig ik bovenop. Nicole ligt met haar benen in de lucht. Nu neuk ik haar nog dieper en ze gilt het uit. Ik leun naar achter waardoor mijn pik de bovenkant van haar kutje neukt waar de G-spot zit.

Na een tijdje komen we tegelijk klaar en vallen tegen elkaar aan. Als ik de perfecte sex zou moeten beschrijven zou dit enorm in de buurt komen. Nicole kruipt zowat in me en ik twijfel om haar te kussen. We hebben een bijna zakelijke overeenkomst gemaakt om een avondje te genieten. We zoeken beiden geen relatie, maar plezier zonder poespas. Zoenen gaat toch wel een stapje verder. Onze lippen vinden elkaar en er worden wat voorzichtige kusjes uitgewisseld. Niet te veel, want ook Nicole houdt de boot duidelijk af. 

Terwijl we zo liggen, laat ik mijn handen nog eens goed over haar lichaam gaan en ik complimenteer haar met haar prachtige vormen. Uiteindelijk is het tijd om afscheid te nemen, dus ik kleed me aan en drink mijn glas leeg. Nicole trekt simpelweg een badjas aan om me naar de deur te begeleiden. Daar nemen we afscheid met een kus en ik ben zo brutaal om mijn handen in haar badjas te laten verdwijnen. Ik voel haar billen en neem nog één keer haar borsten in mijn handen. Ik voel haar nog steeds stijve tepels.

Nicole houdt haar adem in en kreunt zachtjes. Dan moet ik toch echt gaan. 'Je mag altijd terug komen', hoor ik haar bij mijn vertrek zeggen. Een beetje ondersteboven stap ik in mijn auto en ga op weg naar mijn huis.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.75 sterren
8 stemmen