De verboden vrucht

Ingezonden door Twan

Ik heb van tevoren nooit kunnen vermoeden dat ik deze herinnering ooit zou opdoen. Zelfs nu nog voelt de gebeurtenis een beetje als verraad. Ik kende B. al heel wat jaartjes als de partner van een familielid van mij. Zowel het familielid als B. waren heel erg belangrijk voor mij. Toen ik B. via mijn familielid leerde kennen, waren wij beiden ergens medio onze veertiger jaren. B. was een vrouw met een ongelofelijk sensuele uitstraling. Haar verschijning had daarnaast iets klassieks, maar ook iets dat niet te benaderen leek. Bovendien zeker ook iets onbereikbaars.

Dat laatste werd voor mij gevoelsmatig nog eens onderstreept door mijn familieband met haar partner. B. was een mooie vrouw en dat wist zij ook van zichzelf. Verder wist B. haar sensuele uitstraling nog eens te vergroten door haar bewuste manier van kleden. Ik herinner mij een zomers verjaardagsfeestje in de achtertuin, waarbij B. druk in de weer was om de aanwezige familieleden van drankjes en hapjes te voorzien. Ik zie nog voor mij dat zij toen een beige rok droeg, die compleet doorscheen. Als B. wegliep dan zag je de veter van haar string in haar bilnaad verdwijnen.

Toen het feestje zich naar binnen had verplaatst, kreeg ik een stoel aangewezen. Na enige tijd kwam B. naast mij op de grond zitten. B. was er echt de vrouw niet naar om dingen onbedoeld of per ongeluk te laten gebeuren. Je kon veel van B. zeggen, maar naïef was zij zeker niet. Terwijl B. naast mij op de grond zat, kon ik vanaf mijn stoel haar bovenbenen helemaal volgen tot waar haar heerlijkheden achter een rood stringetje verborgen zaten. Ik kon het niet laten om zo nu en dan even stiekem te loeren. Ik heb geen idee of B. daar wat van heeft gemerkt.

Maar nogmaals; bij B. gebeurde nooit iets ondoordacht. Ik denk dat het ook kwam, omdat ik inmiddels aan mijn vierde of vijfde Singha biertje bezig was dat ik onder het mom van vertrouwelijkheid mijn hand op B’s blote been heb gelegd. Niet alleen liet ik die hand daar even liggen, ik schoof die stiekem steeds iets verder op. Tot onder B’s rok. B. zei of deed niets. Omdat de familie om ons heen zat, durfde ik op dat moment niet verder te gaan. Ik weet echt niet hoever B. het zou hebben laten komen.

B. en haar partner gingen meestal op vakantie richting Azië. Tijdens één van die vakanties had ik regelmatig appcontact met haar. B. appte mij eens dat zij een nachtelijke borrel was gaan drinken op het dakterras van één van de hoogste en duurste hotels van Bangkok met het uitzicht over nagenoeg de hele stad. Daar was zij in gesprek geraakt met een man. Ook hij zat in een relatie, maar net als B. was ook hij alleen op vakantie. Volgens B. was het een leuk gesprek en een fijne avond geweest. Ik weet tot op de dag van vandaag niet of er zich iets tussen B. en die man heeft afgespeeld.

B. liet vaag doorschemeren dat het best wel eens het geval geweest kon zijn. Wij correspondeerden vaker met elkaar. Ook tijdens andere reizen van B. Zo kan ik mij nog herinneren dat B. weer eens in haar eentje naar Thailand afreisde. Ditmaal was haar belangrijkste doel het volgen van een cursus Thaise massage. Volgens B. bij een echt gerenommeerde school. De cursus zou bijna een week duren. B. had al laten weten de hele cursus, en dus ook het praktijkgedeelte, met één en dezelfde man samen te ‘studeren’.

Ook nu weer gold dat ik nooit geweten heb of de massages tussen B. en die man na kantooruren ook daadwerkelijk ophielden. Op het ene moment zwoer B. daar heilig bij, maar even later kwam er dan toch weer een berichtje dat zich -laat ik maar zeggen- ruimer liet interpeteren. Ik wist het gewoon niet. Er staat mij ook nog een andere, eigen situatie met B. bij. Een keer of drie per jaar gingen B. en ik samen een dagje winkelen ergens in Nederland. Meestal kozen we een andere stad. Wij maakten daar altijd een leuk dagje ‘uit’ van.

Compleet met lunch, diner en daarna nog een bioscoopje of theater. Deze dag zou ons naar Alkmaar brengen. Onderweg naar Alkmaar spatte er een steentje van de achterband van onze voorligger omhoog. Met als gevolg een fikse ster in B’s voorruit. B. durfde zo niet verder te rijden, dus daarom reden wij naar de plaatselijke dealer om een nieuwe voorruit te laten monteren. Wij zouden echt wel even moeten wachten, want de klanten met een afspraak gingen begrijpelijk voor. B. en ik werden in een kamertje met uitzicht op de werkplaats ‘geparkeerd’.

Wij kregen een kop koffie aangeboden en mochten die naar behoefte zelf navullen. Na iets van een half uur stond ik op en liep ik wat heen en weer. B. bleef op haar stoel zitten. Ik ging achter haar staan en begon spontaan haar schouders te masseren. Ik voelde B. zich onder mijn handen ontspannen. Daardoor aangemoedigd, besloot ik ook B’s hals ‘mee te nemen’. Ook daar voelde ik haar spanning onder mijn handen wegebben. Omdat ik ook niet van steen was, was ik toch wel erg nieuwsgierig hoever B. mijn aanrakingen zou laten gaan.

Met een heel dubbel gevoel, maar eerlijkheidshalve ook uit opwinding, besloot ik B’s bovenarmen ook bij mijn massage te betrekken. Tenslotte was het hartje zomer en droeg B. een zomers strapless jurkje. Omdat B. haar armen langs haar lichaam liet hangen, kon ik -onder de dekmantel van totale onschuld- zo nu en dan met mijn vingers langs de zijkant van B’s borsten strijken. B. reageerde dan totaal niet. B. zei er niets over, maar zij trok haar armen ook niet terug. Mijn handen verplaatsten zich naar de voorkant van B’s hals.

Ik betrok B’s blootliggende sleutelbeenderen ook bij mijn massage. Nog steeds stond ik op scherp om mijn handen bij het eerste teken van ongemak meteen terug te trekken. Dat teken kwam niet. Wie wel kwam, was de chef van de werkplaats die meldde dat B’s auto over een kwartiertje klaar zou zijn. Daarmee hield mijn massage op. Nog steeds vraag ik mij af of B. zou hebben toegelaten als ik ook de aanzet van haar borsten bij mijn massage had betrokken. Ik had echt geen idee. Tijdens een ander dagje winkelen, zaten B. en ik ergens tussen de middag op een terrasje wat te drinken.

Vanwege haar ongelofelijk sensuele uitstraling wilde ik toch onderzoeken wanneer B. haar grens aan zou geven. Zelfs toen mijn knie de hare duidelijk aanraakte, trok zij de hare niet weg. ’s Middags in de bioscoop gebeurde exact hetzelfde. Even later, onder het genot van een drankje ergens anders, zei B. de indruk te hebben dat ik ‘meer’ wilde dan alleen dit contact. B. voegde daar aantoe dat dat ‘meer’ er niet inzat. Het is jarenlang nagenoeg stil geweest tussen B. en mij. Voornamelijk omdat ik toch met een heel duidelijk schuldgevoel naar haar partner, mijn directe familielid, bleef zitten.

Pas eind vorig jaar werden de contacten weer aangehaald. Het is me niet duidelijk van wie het initiatief daartoe is uitgegaan. Feit was wel dat het nu de partner van B. was die voor een paar weken alleen op vakantie ging. Tijdens die vakantie nodigde B. mij uit om een avondje met haar uit eten te gaan. Het was erg gezellig en na het etentje volgde een bioscoopbezoek. Bij dit bezoek raakten onze knieën elkaar steeds weer. Weer trok B. haar knie niet terug. Twee dagen later belde B. me op met de vraag of ik zin had om samen met haar een museum te bezoeken. Dat hebben wij gedaan.

Onze museumdag werd afgesloten met een bezoek aan een grand café, waar B. zich best wel kwetsbaar opstelde. Zij vertelde open over haar onzekerheden, maar niet over haar relatie. De week daarna kwam het voor mijn gevoel tot een beslismoment. B. gaf aan kaartjes voor een concert in de plaatselijke poptempel te hebben gewonnen voor het concert van een redelijk bekende artiest. Tijdens dat concert was er geen gelegenheid om ergens te gaan zitten. B. en ik stonden half naast en half achter elkaar. B. maakte foto’s en video’s van het concert om die naar haar partner in Azië te sturen.

Ook met mijn telefoon. Telkens liet B., voordat ze de foto en video verzond, aan mij zien wat zij ging versturen. Daarbij kroop B. steeds heel dicht tegen mij aan. Ik kon op dat moment niet beoordelen of B. dat deed, omdat wij elkaar anders niet konden verstaan of dat zij door de drukte in mijn oksel werd gedrukt. Het kon ook zijn dat B. met een bepaalde opbouw bezig was. Tijdens het concert speelde de artiest een aantal erg bekende nummers waarbij de hele zaal uit volle borst meezong. B. kwam steeds dichter voor mij staan.

Vanwege haar lengte kon ik makkelijk over haar hoofd heen kijken. Ook nu weer vond ik het een heel lastige situatie. Ik zou best wel een leuke nacht met B. door willen brengen, maar dan was er toch steeds weer dat schuldgevoel. Bovendien kon ik ook nu weer absoluut niet inschatten hoe onschuldig B. was. Terwijl ik achter B. stond, sloeg ik mijn armen om haar heupen. B. protesteerde niet. Op een gegeven moment haakte ik mijn vingers uit elkaar en pakte ik beide kanten van B’s heupen beet.

B. stond inmiddels zo dicht tegen mij aan dat zij gevoeld moet hebben dat ik mijn heupen langzaam naar voren bracht en ik op een bepaald moment zelfs strak tegen haar billen drukte. Nog steeds geen reactie van B. De intimiteit van het moment ontging mij niet. Of was het de jager in mij die wakker was geworden? Hoe dan ook, mijn penis was door het gebeuren en mijn fantasie over wat mogelijk zou gaan gebeuren aan een opmerkelijke groeispurt begonnen. Ik voelde duidelijk de erectie in mijn broek. Heel langzaam en nog veel voorzichtiger trok ik B’s billen steeds iets strakker tegen mijn heupen.

Het kon niet anders dan dat B. op een bepaald moment mijn erectie in haar bilnaad moet hebben voelen drukken. Ik stond gewoon bijna tegen B. op te rijden! Zelfs nu gaf B. taal noch teken. Ik begreep er werkelijk niets meer van, maar ik bleef B. tegen mij aangedrukt houden. Zo zijn wij tot het einde van het concert blijven staan. Wij reden naar B’s huis. Vanaf daar zou ik de laatste kilometer naar mijn huis wel lopen. Tijdens het uitstappen vroeg B. of ik nog wat wilde blijven drinken. Weer wist ik absoluut niet hoe ik deze uitnodiging moest kwalificeren.

Was het een onschuldige uitnodiging om een tot dan toe heel leuke avond af te sluiten of zat daar meer achter? B. moet mijn aarzeling hebben gemerkt. ‘Het is aan jou.' Met die woorden verbrak B. de bijna pijnlijke stilte. Ik besloot om dan toch maar even mee te gaan. Boven aangekomen trokken B. en ik onze jassen uit. B. zei mij op één van de banken te gaan zitten. Daarbij meteen vragend wat ik wilde drinken. ‘Doe maar een cola’, was mijn antwoord. Vanaf de bank kon ik B. niet zien. Ik hoorde alleen het gerinkel van flessen in de deur van de koelkast en het geluid van glazen die tegen elkaar aan stootten.

Ik besloot om dan ook maar even naar de keuken te lopen. B. had de koelkast inmiddels alweer gesloten. Nu stond zij met haar heupen tegen het aanrechtblad aan. Ik ging pal achter B. staan. Weer legde ik mijn handen om haar heupen. Ook nu trok ik haar tegen mijn schoot aan. B. reageerde opnieuw helemaal niet. In woord noch gebaar. Ik trok haar nog steviger tegen mij aan. Zelfs al had B. zonet in de concertzaal mijn erectie tegen haar bilnaad niet gevoeld, nu kon daar bij haar geen enkel misverstand meer over bestaan. Mijn lul was hard en dik.

Zelfs tegen B’s billen aangedrukt, voelde ik dat mijn lul al maximaal was volgepompt met bloed. Ik realiseerde mij dat ik nu op heel glad en vreselijk dun ijs liep. Als mijn inschatting, of hoe het ook mocht heten, niet juist was dan betekende de nu onvermijdelijke vervolgstap het einde van een mooie familierelatie. Eén woord van B. hierover in de familie en ik zou verketterd en verbannen worden. Ik was inmiddels zo opgewonden geraakt dat ik niet meer met mijn hersenen, maar alleen nog met mijn pik dacht. Mijn erectie bepaalde mijn gedrag.

Ik verplaatste mijn handen van B’s heupen naar de voorkant van haar bovenbenen. Met mijn handpalmen op haar bovenbenen omklemden mijn vingers de binnenkant van B’s dijen. Net onder haar kutje. Ik moest eerst even friemelen om voldoende ruimte voor mijn vingers te maken. Nog steeds reageerde B. totaal niet. Met mijn handen om B’s bovenbenen en mijn vingers tegen haar kruis aan tilde ik B. van achteren op. Niet dat het op dat moment nog wat uitmaakte, maar terwijl ik B. optilde en met haar richting de slaapkamer liep, voelde ik mijn pik in B’s bilnaad verdwijnen.

Mijn eikel moet zo’n beetje tegen B’s sterretje aangedrukt hebben. Als B. op dat moment nog geprotesteerd had, dan had ik mij nog net kunnen beheersen, maar ik wist dat ik straks eenmaal in de slaapkamer dat punt voorbij zou zijn. In de slaapkamer gooide ik B. plat op haar buik op het tweepersoons bed. Ik ging meteen bovenop haar liggen. B. werkte totaal niet mee, maar stribbelde aan de andere kant ook totaal niet tegen. B. leek het een beetje te ondergaan. Daar had ik moeite mee. Ik had liever een duidelijk ‘nee’ gehoord dan helemaal geen reactie.

Toch hield ik er in mijn achterhoofd wel degelijk rekening mee dat ik toch opeens zou moeten stoppen. Hoe opgewonden en geil ik op dat moment misschien ook was. Ik wilde niet uitgaan van een stilzwijgende goedkeuring. Dat voelde bij mij niet goed. Nog steeds ‘half op de handrem’ wurmde ik mijn handen weer voorbij B’s heupen. Ik zocht en vond de gesp van haar riem en de knopen van haar jeans. In no time had ik die allemaal geopend. Behoorlijk onhandig probeerde ik B’s broek van haar kont af te stropen.

Vanavond was die strakke broek leuk geweest, omdat B’s heerlijke figuur er goed door uitkwam. Nu was het een sta-in-de-weg voor mijn verdere plannen. Zo goed en zo kwaad als dat ging, werd een steeds groter wordend deel van B’s blote billen zichtbaar. Daarmee ook de veter van B’s witte string in haar bilnaad. Aan de bovenkant van B’s bilnaad zat een heel klein driehoekje wit textiel, die naar beneden vrijwel meteen overging in de witte veter in B’s naad. Eindelijk! Toen ik haar jeans verder af wilde pellen duwde B. haar billen uit zichzelf iets omhoog.

Ik kon de jeans in vrijwel één beweging tot over B’s knieën trekken. In mijn haast en opwinding was ik totaal vergeten om eerst B’s zwarte boots uit te trekken. Nu B. al op haar buik op het bed lag, waren de veters weer moeilijk bereikbaar. Nu bleek B’s tweede teken van medewerking. Zij tilde haar onderbenen om beurten op waardoor ik haar veters los kon maken. Onverwacht makkelijk gleden B’s boots van haar voeten. Nu ik toch met B’s voeten bezig was, trok ik ook meteen maar haar stokjes uit. Ik kroop over B’s kuiten en bovenbenen totdat ik met mijn gezicht tegen B’s kontje aankwam.

Met mijn vingers trok ik B’s billen uit elkaar. Nu had ik een onbelemmerd uitzicht op die witte veter in B’s naad. Met mijn wijsvingers trok ik de veter aan de achterkant omhoog. Voor mijn ogen verdween de veter nu tussen B’s schaamlippen. Ik stond op om een kussen te pakken. Ik zei tegen B. dat zij haar heupen even op moest tillen. Zo kon ik het kussen onder haar heupen duwen. Hierdoor wezen B’s billen in de richting van het plafond. Ik ging weer achter B’s billen liggen. Met mijn handen probeerde ik B’s billen weer te openen.

Dat lukte maar half, omdat ik op datzelfde moment ook met een hand de veter in B’s naad opzij probeerde te trekken. Beide lukte dus maar voor de helft. Ik besloot haar billen los te laten en voorrang te geven aan het opzij trekken van de veter. Daarmee werd B’s kutje voor driekwart zichtbaar. Bovendien keek ik recht tegen haar kontgaatje aan. B. lag er nog steeds een beetje als een zombie bij. Ik hield er nog steeds rekening mee dat ik ergens acuut zou moeten stoppen bij het eerste teken van protest, maar nog steeds bleef dat uit.

Ik probeerde met mijn tong B’s lipjes aan te raken. Daarbij drukte ik met mijn neus tegen B’s kontgaatje. Ik besloot om die kleine bruine krent nat te maken. Ik stak een vinger in mijn mond en zorgde ervoor dat die rijkelijk met speeksel bekleed weer uit mijn mond kwam. Onder mijn cirkelvormige bewegingen rond en op B’s kontgaatje begon dat steeds meer te glimmen. Het was een moeilijke positie om van daaruit met mijn mond goed bij B’s kutje te komen. Ik stond op en ging half naast B. liggen. Ik trok de veter naar de andere kant. Nu kon mijn tong B’s schaamlippen goed bereiken.

Bij de eerste keer dat ik mijn tong tussen B’s lipjes heen en weer liet gaan, zag ik B opeens helemaal ontspannen. In mijn geilheid had ik niets eens gemerkt dat zij zo gespannen was geweest. B. leek zich nu echt helemaal aan haar genot over te hebben gegeven. Terwijl ik met mijn lippen en tong B’s kutje bewerkte, probeerde ik mijn speekselvinger een stukje in haar kont te drukken. Ondanks dat die nog volledig maagdelijk gesloten leek, verdween mijn vinger tot mijn verbazing moeite-loos helemaal naar binnen.

Dat leek het keerpunt of mogelijk zelfs het startsein voor B. t e zijn om zich totaal aan mij over te geven. Terwijl ik met mijn vinger B’s sterretje neukte, probeerde ik B’s lipjes één voor één in mijn mond te zuigen om daar dan onder het zuigen ook nog zachtjes in te bijten. B. leek te ontploffen! Had zij tot nu toe totaal afwezig geleken, nu drukte B. haar kutje hard tegen mijn mond. Ik probeerde vanaf de zijkant met mijn neus B’s clit aan te raken. Dat lukte maar half en ik hield er bijna een nekverrekking aan over. Ik stopte met haar clit en richtte mij nu volledig op B’s kutje en kontgaatje.

Nog steeds verbaasd over het gemak waarmee mijn wijsvinger in haar kontje was verdwenen, besloot ik mijn middelvinger erbij te voegen. Ook die ondervond nauwelijks weerstand. Later zou B. mij bezweren dat ik toch echt de eerste persoon was geweest die haar anaal had gevingerd. Mijn vingers gingen moeiteloos en totaal zonder weerstand in en uit B’s kontgaatje. Ik kon haar anus moeiteloos met mijn vingers neuken en dat deed ik ook enthousiast. B. beantwoordde iedere beweging van mijn vingers met een compenserende tegenbeweging van haar kontje.

Ik had er ooit weleens van gehoord dat bij het landurig stimuleren van de anus er ook daar vochtafscheiding plaats kan vinden. Net als bij de vagina. Als ik mij niet vergiste was dat nu bij B. ook het geval. Elke keer dat ik mijn vingers in B’s kontgaatje kromde, kreunde B. verontrustend. Bang om haar pijn te doen vroeg ik of ik moest stoppen. ‘Nee’, schreeuwde B. bijna en murmelde daar nog iets onverstaanbaars achteraan. Dit vroeg om een meer systematische aanpak. Ik stond op van het bed en kleedde mijzelf totaal uit.

Mijn pik stond onder een hoek van vijfenveertig graden schuin omhoog en was klaar voor de strijd tegen B’s sluitspier. Want dat was inmiddels wel duidelijk: ik ging B. in haar kontje neuken. Net toen ik B. overeind wilde helpen om haar ook volledig uit te kleden, deed B. dat al uit zichzelf. Van achteren meende ik al gezien te hebben dat B. een keurig geschoren schaamstreek had. Nu ook haar string naast het bed was beland, zag ik dat B. een helemaal glad geschoren kutje had. Zo netjes glad dat zij dat vanmiddag nog gedaan moest hebben. Dus misschien toch…?

Ik pakte het tweede hoofdkussen en legde dat op het eerste . Ik liet B. weer op haar buik en met haar kontje omhoog op die kussens gaan liggen. B. vroeg mij of ik toevallig een condoom bij mij had. Niet dus, want dat dit vanavond zou gebeuren had ik echt niet verwacht. B. stond op en liep naar de badkamer. Ik hoorde wat gerommel in het medicijnkastje. Even later kwam B. met een nog ingepakt condoom terug in de slaapkamer. B. stond erop dat zij zelf het condoom over mijn lul zou afrollen. Daarbij hield zij vakkundig het zaadreservoir dichtgedrukt. B. had hier duidelijk ervaring mee.

De eerste aanraking van B’s koude hand met mijn oververhitte pik zorgde bijna voor een zaadlozing, die ik maar amper kon voorkomen. Allemachtig! Het gevoel trok helemaal door mijn heupen. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Volgens mij B. ook niet. Vragend keek zij mij aan. Na nog eens drie draaien aan het condoom te hebben gegeven, vroeg B. hoe ik wilde dat zij zou gaan liggen. Ik liet B. raden. Haar non verbale antwoord was foutloos: met haar kontje omhoog op de kussens. Ik voelde nu toch weer iets van spanning in B’s beenspieren. Op zich niet vreemd natuurlijk.

Ik ging in B’s knieholtes zitten. Ik hoefde mijn eikel maar een centimeter of drie naar beneden te drukken om hem recht op B’s kontgaatje te richten. Voor alle zekerheid maakte ik nog eens mijn twee vingers nat met speeksel en smeerde ik dat over en op B’s bruine krent. Zoals ik al eerder zei zou B. mij later bezweren dat ik de eerste was geweest, maar ik twijfelde daar wel even aan toen mijn grote eikel schijnbaar moeiteloos de hindernis van B’s sluitspier nam. Ik voelde wel een lichte omklemming, maar die was veel minder strak als ik wel bij andere gelegenheden tegen was gekomen.

Langzaam, maar wel in een vloeiende beweging, verdween mijn pik tot aan de wortel helemaal in B’s kont. Ik wilde B. even de gelegenheid geven om aan het gevoel te wennen door mijn pik even stil te laten zitten. B. dacht daar anders over. Zo bijna apathisch als zij aan het begin had geleken, zo vastberaden was B. nu om haar anale ontmaagding dan ook maar meteen goed aan te pakken. Ik hoefde niet veel meer te doen dan mijn pik een centimeter of vijf uit B’s kont terug te trekken. Daarna kon ik gewoon boven B’s billen blijven hangen.

B. reeg zelf haar kontgaatje aan mijn bijna pijnlijke eikel. Ik zag dat B. in het dekbed beet. Haar handen hielden verkrampt het textiel vast. Dit was of een vreselijke pijn of het was een uiting van genot en totale overgave. Gelukkig was het dat laatste. Ik bracht mijn handen zo goed en zo kwaad als dat ging weer onder B’s bekken totdat ik haar clit kon voelen. Dat viel nog niet mee want mijn polsen klapten bijna dubbel. Toen ik het knopje van B. onder mijn vingertoppen voelde, zette dat B. aan tot een totaal ongeremde reeks van neukbewegingen om mijn pik.

Haar clit raakte steeds mijn vingertoppen. B. had de regie totaal overgenomen. Zij neukte mij met haar sterretje alsof ik gewoon in haar kutje zat. Ik had daar op dat moment nooit zo erg bij stil moeten staan, want vrijwel onmiddellijk zetten de pulserende bewegingen van mijn zaadleiders in. Ik voelde mijn sperma zich een weg naar buiten vechten. Terwijl ik klaar-kwam heb ik B. als een razende in haar kontje geneukt. B. beet en greep. Schokte en kronkelde. Zij hijgde heftig en leek zelfs te schelden. Op mij omdat ik haar dit aan had gedaan.

Nog nooit had B. iemand toegestaan om in haar kontgaatje naar binnen te gaan. Ik had het nu niet eens gevraagd en het gewoon gedaan. B. verzekerde mij niet alleen dat ik inderdaad de eerste was geweest, maar ook dat zij, als zij dit van tevoren had geweten, zij mij nooit zou hebben gevraagd om mee naar boven te gaan. Nu zij dit had meegemaakt, was zij er toch wel blij mee. B. dacht niet dat zij het haar partner zou toestaan om haar in haar kontje te vingeren of te neuken. Ik wilde daar nog een flauwe opmerking over maken, maar ik hield nog net op tijd wijselijk mijn mond.

Alsof B. mij dat had horen denken, stootte zij haar anus een paar keer over mijn nog steeds erecte lul. Weliswaar niet meer zo groot en hard als zonet, maar zeker in staat tot een tweede ronde. Het leek mij beter om die ronde zich in B’s kutje af te laten spelen. Wat mij betrof mocht B. nu weer ‘aan de bak’. Ik ging plat op mijn rug op het bed liggen. Mijn lul stond nog wel schuin omhoog, maar zeker niet meer zo trots en zo ongenaakbaar als net. B. leek mijn hint te begrijpen. Als eerste rolde zij mijn condoom af. Ook nu vond ik haar daarin erg vingervaardig.

B. ging weer naar de badkamer en kwam met een vochtig washandje terug. Nadat zij mijn voorhuid helemaal naar achteren had getrokken, waste B. mijn hele lans en balzak schoon. Ook nu weer schokte de kou van het washandje door mijn lendenen. Die schok deed wonderen voor mijn erectie. Nog steeds niet terug in de oude staat, maar zeker klaar voor de volgende confrontatie meldden de druppels voorvocht zich alweer op mijn eikel. B. zag dat en verdeelde met een vinger elke druppel zorgvuldig over mijn eikel.

Kort stak zij een vinger met voorvocht in haar mond. ‘Erg zout’, was haar oordeel. Opnieuw verdween B. naar de badkamer. Ook nu had zij bij haar terugkeer een nog verpakte condoom bij zich. Ik moest wel voorzichtig zijn, want dit was het laatste condoom. Dit keer rolde ik het zelf af over mijn penis. B. keek gebiologeerd toe. Ik bleef op mijn rug liggen, waarop B. op mij ging zitten. Eerst met mijn lul tegen de voorkant van haar kutje gedrukt. Daarna schoof B. langzaam over mijn lul zonder die daarbij in zich te laten verdwijnen.

B. wist heel handig mijn lul in een horizontale positie tussen haar natte schaamlippen heen en weer te laten gaan. Dat dat zijn uitwerking op mij niet miste, kon ik zien aan het vocht uit mijn eikel dat het zaadreservoir van het condoom al aardig begon te vullen. B. schoof weer wat terug en deed met haar handen nu wat zij net met haar schaamlipjes had gedaan. Aan haar ogen en lichaamstaal kon ik zien dat B. helemaal opging in wat zij aan het doen was. Zoals ik dat weleens vaker had meegemaakt, was ik voor deze vrouw op dat moment niet veel meer dan een homp vlees waar een pik aan vast zat.

Grappig, die volmaakte concentratie. B. keek mij nu opeens wel recht aan. Zonder dat oogcontact te verbreken duwde B. zich even omhoog om heel vaardig mijn lul helemaal in zich op te nemen. B. bewoog heen en weer en in cirkels. Niet op en neer. Soms liet B. haar volle gewicht op mijn bekken leunen. Dat deed op een prettige manier een beetje pijn. Opeens sloot B. haar ogen en leek in een soort van trance te raken. Weer voelde ik mij geen geile man meer, maar slechts een object waarop B. zichzelf aan het bevredigen was. Waar of niet; voor B deed dat er niet toe.

B. bouwde op naar haar volgende orgasme. Ik zag haar verkramping spiergroep voor spiergroep aankomen. B’s ademhaling en stem namen in dezelfde opbouwende mate toe. Tot alles in B’s hoofd en lichaam samen leek te komen. Er volgde een ontlading met de omvang van een explosie. Voor mij, maar vermoedelijk ook voor B., viel niet vast te stellen of zij één keer heftig klaar was gekomen of dat er sprake was van een reeks voortdurende orgasmes. Uiteindelijk leek het resultaat hetzelfde. B. zat als een plumpudding in elkaar gezakt op mijn nog steeds erecte lul.

Het leek mij geen goed idee om te proberen B. voor een derde ronde te proberen te motiveren. Het was duidelijk zichtbaar dat dat teveel van haar gevraagd zou zijn. Toen B. enigszins op adem was gekomen, draaide zij zich van mij af. Mijn erectie floepte daarbij uit haar kutje en veerde daarna weer dapper terug. B. ging uit zichzelf naast mij liggen. Ik besloot het condoom af te doen. Met zelfverzekerde halen trok ik mij boven B’s kutje af. Ook nu weer voelde ik mijn sperma aankomen. Absoluut niet meer in dezelfde hoeveelheid als net, maar qua gevoel zeker niet minder heftig.

Ik weet dat ik harde geluiden maakte toen mijn laatste druppels uit mijn gaatje kwamen en traag over mijn eikel en hand op B’s venusheuvel druppelden. Ik zag B. met haar ogen elke druppel volgen. Na onze uitspatting vond ik er toch een vreemde sfeer hangen. Voor mijn gevoel een sfeer van taboe. Nog net niet incestueus, maar daar zat het wel tegenaan vond ik. B. sprak zich daar niet over uit en dat was waarschijnlijk ook maar het beste. Ik weet echt niet of dit contact ooit nog een vervolg zal krijgen. Ik blijf dat lastig vinden. Hoe B .daarmee omgaat kan ik alleen maar raden, maar absoluut niet inschatten.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen