Personal trainer

Deze ochtend word ik lekker uitgerust wakker. Als ik op de klok kijk zie ik dat het 10.00 uur in de ochtend is. Gisteravond ben ik een keer niet uit geweest, maar lekker op tijd mijn bedje ingedoken. De afgelopen tijd ben ik druk geweest met van alles en nog wat en heb ik mezelf geen tijd gegund om te sporten. Ik stap uit bed en loop naar de spiegel. Ik slaap altijd alleen in mijn slip en verder niks. Als ik voor de spiegel sta, neem ik de tijd om mezelf eens goed van top tot teen te bekijken. Eerst bekijk ik mezelf eens goed van voren. Dan draai ik een kwart en bekijk mezelf van opzij.

Tenslotte draai ik mezelf nog wat verder, zodat ik de achterkant van mijn lichaam kan zien. Als ik 360 graden ben gedraaid, moet ik tot de conclusie komen dat mijn lichaam er best oké uitziet, maar het nog wel beter kan. Over een paar maanden moet ik weer in bikini naar het strand kunnen en dan mag mijn buik best iets strakker zijn. Ik besluit dat het tijd is om daar iets aan te gaan doen. Ik weet dat gezonder eten alleen niet de oplossing is. Ik moet ook meer gaan bewegen. Als ik aangekleed ben, loop ik naar beneden en dek de tafel voor het ontbijt. Ook pak ik mijn laptop uit mijn tas en log in.

Terwijl ik mijn boterham met kaas eet, zoek ik op internet naar een sportschool bij mij in de buurt. In Google verschijnen direct meerdere sportscholen. Bij de meeste sportscholen kun je fitnessen wanneer het jou het beste uitkomt. Ik geloof niet dat dat het meest geschikt voor mij is. Ik ken mezelf en discipline is niet mijn sterkste kant. In het begin ben ik heel fanatiek, maar daarna wordt het snel minder. Zeker als ik in mijn eentje moet gaan. Wellicht dat een sportschool met groepslessen beter bij me past. Ik scroll verder naar beneden en zie ook sportscholen waar ze kickbokslessen verzorgen.

Dat lijkt me ook super leuk. Strakker en fitter worden en tegelijkertijd lekker sportief bezig zijn. Ik open verschillende websites en stuur naar verschillende contactpersonen een e-mail voor een gratis proefles. Ik doe de laptop dicht en eet mijn boterham op. Dan ruim ik de tafel af en ga in mijn tuin zitten om van de zon te genieten. Als ik net in de tuin zit, zie ik een e-mail binnenkomen op mijn telefoon. Het is van een van de sportscholen die ik zojuist een e-mail heb gestuurd. Dat is wel erg snel. 

Ik open de e-mail en lees dat ik van harte welkom ben om een proefles mee te komen doen aanstaande maandag. Dat is eigenlijk wel een goed idee. Anders blijf ik het maar voor mezelf uitschuiven. Nu is het tenminste concreet. Ik stuur terug dat ik er maandag om 19.00 uur zal zijn. Ik leg mijn telefoon weg, schenk mezelf een wijntje in en geniet de rest van de dag van de zon. Aan het einde van de middag ga ik nog even snel de stad in om sportkleding voor morgen te kopen. In het rek zie ik een strakke sportbroek en bijbehorende shirt hangen.

Ik pas het, bekijk mezelf in de spiegel en zie dat het als gegoten zit. Ik reken de sportkleding af en fiets richting huis. Ik ga die avond vroeg naar bed om de volgende dag een beetje fit te kunnen zijn. De training zal best pittig zijn na zolang niet te hebben gesport. Al snel val ik in slaap en word de volgende dag pas wakker van de wekker. Snel stap ik onder de douche, volbreng mijn ochtendrituelen en vertrek richting mijn werk. Als ik terug kom van mijn werk is het tijd om snel wat te eten en mezelf om te kleden. Ik trek de gisteren gekochte sportkleding aan en bekijk mezelf in de de spiegel.

In deze kleding komen mijn billen en borsten goed uit. Ik loop de trap af en pak buiten mijn fiets. Bij de sportschool aangekomen, zet ik mijn fiets in het rek en loop naar binnen. De eerste keer wil ik op tijd zijn en ben dus al vroeg van huis vertrokken. Ik zie ik dat ik de eerste ben. Ik loop naar binnen en daar zie ik de trainer. Ik steek mijn hand naar hem uit en we schudden elkaar de hand. Hij heet Daan en ziet er heel goed uit. Hij heeft een mooi strak lichaam zoals je dat van een trainer in de sportschool verwacht en een knap gezicht met mooie blauwe ogen.

Dat is een extra motivatie om goed mijn best te doen. We kletsen wat en hij daarna laat me de zaal zien. Aan de zijkant staat de fitnessapparatuur en in het midden is de dojo. Aan de balken in het plafond zijn diverse bokszakken bevestigd. Het is een kleine, maar mooie, en niet onbelangrijk, schoon uitziende zaal. Als Daan klaar is met zijn rondleiding komen de andere sporters binnen. Ik stel mezelf aan hen voor. We zijn in totaal met vier mannen en drie vrouwen. Wel zo prettig om niet de enige vrouw te zijn. We beginnen met de warming-up en dat is nog goed te doen. 

Als de warming-up gereed is, gaan we onze boksuitrusting aan doen en gaan we met zijn tweeën bij een bokszak staan. Aangezien de twee andere vrouwen samen trainen en ik nieuw ben, mag ik samen met Daan trainen. Ik voel mezelf direct op mijn gemak bij hem. Hij legt steeds een oefening uit die we dan een aantal keer om en om moeten uitvoeren. Telkens als de rest begonnen is met de oefening, legt Daan het mij nog eens rustig uit. Uiteraard is mijn techniek belabberd, omdat ik dit nog nooit eerder heb gedaan. Hij neemt uitgebreid de tijd om het nog een keer uit te leggen.

Als alleen de uitleg niet voldoende blijkt te zijn, komt hij achter me staan en houdt mijn armen vast om de oefening samen met mij te doen. Ik vind het prettig als hij me aanraakt en laat hem zijn gang gaan. Na een uur intensief sporten, zit de training er op. Ik bedank Daan voor de training en hij vraagt me wanneer ik weer kom. Ik zeg dat ik er volgende week maandag weer zal zijn. Hij vraagt me hoe vaak ik uiteindelijk wil gaan trainen. Ik geef aan dat ik het op wil bouwen naar twee keer per week. Daan zegt dat het dan wellicht beter is om meteen over te gaan naar twee keer per week trainen.

Op die manier word je conditie snel veel beter en voel je jezelf in korte tijd veel fitter. Aangezien hij hier de deskundige is, vertrouw ik volledig op hem en beloof dat ik er donderdag weer zal zijn. Hij vraagt me mijn telefoonnummer, zodat hij me kan toevoegen in de groepsapp. Ik geef hem mijn nummer en vertrek richting huis. Moe maar voldaan plof ik op de bank neer. Het was een hele pittige training, maar achteraf wel erg lekker. Als ik weer een beetje bijgekomen ben, sleep ik mezelf naar de douche en spoel het luie zweet van me af.

Als ik klaar ben met douchen en op de bank zit, zie ik dat ik een appje heb ontvangen van Daan. Hij vraagt me hoe de training is gegaan. Ik antwoord dat ik het een pittige training vond, maar wel erg lekker en dat ik alweer zin heb in de training van donderdag. Ook heb ik stiekem wel weer zin om Daan te zien. De ochtend na de training valt het me alles mee hoe weinig spierpijn ik heb overgehouden aan de training. Op wat spierpijn in mijn kuiten na heb ik verder nergens last van. Wellicht dat dat nog komt, maar voor nu valt het me reuze mee.

Ook op woensdag is de spierpijn niet erger geworden. Donderdagavond trek ik weer mijn sportkleding aan en vertrek op de fiets naar de sportschool. Ik vertrek extra vroeg, zodat ik wat tijd alleen heb met Daan. Op de sportschool aangekomen, ben ik inderdaad de eerste. Daan is er ook al en is druk bezig om de spullen voor de training klaar te zetten. Ik help hem en ondertussen kletsen we wat. Ik merk dat hij wel lang en vaak naar me kijkt. Ook zie ik hoe zijn ogen afzakken naar mijn borsten. Als de anderen er ook zijn, starten we met onze training.

Wederom zijn we met een oneven aantal en mag ik weer met Daan trainen. Terwijl we samen sporten, flirt ik subtiel met hem. Ik merk dat hij erop in gaat. Net als ik is hij vrijgezel, dus we genieten van elkaars gezelschap. Tijdens de training komt hij regelmatig achter me staan om samen met mij de techniek door te nemen. Daarbij komt hij steeds iets dichter bij mij staan. Na een tijdje voel ik hoe zijn onderlichaam mijn billen aanraakt. Even later voel ik zijn hand langs mijn borst glijden als hij mij de techniek van een rechtse directe op de bokszak uitlegt.

Ik vind het heerlijk hoe hij me aanraakt en vraag hem of hij het nog een keer uit wil leggen. Dat doet hij uiteraard maar al te graag. Als de training is afgelopen, zegt Daan tegen me dat het wellicht verstandig is om een 1-op-1 training bij hem te volgen. Dan heeft hij alle tijd voor mij om de technieken uit te leggen en deze samen te oefenen.  Dan kan ik tijdens de training gewoon meedoen met de rest en hoeft Daan niet steeds de training stil te leggen om mij extra uitleg te geven. De volgende dag ben ik weer op de sportschool, maar dit keer voor de 1-op-1 training.

Voordat ik thuis wegging, heb ik nog wat extra parfum opgedaan en mijn make-up bijgewerkt, zodat ik de beste versie van mezelf ben. Bij de sportschool aangekomen, zie ik dat de training voor mijn training nog niet voorbij is. Aan de zijkant blijf ik staan en bekijk de mannen die aan het trainen zijn een voor een. De meeste van hen trainen zo te zien al wat langer en hebben een gespierd lichaam. Voor anderen is dit zo te zien nog nieuw. Als de training is afgelopen, verlaten de bezwete mannen de ruimte en kleden zich om in de kleedkamer.

Daan lacht naar me als hij me ziet staan en nodigt me uit om te starten met de warming-up. Tegen het einde van de warming-up hebben de andere mannen de sportschool verlaten en zijn we nog maar met zijn tweeën. Ik zie weer die ondeugende blik in zijn ogen als hij voor me komt staan. Stap voor stap legt hij me de technieken uit en doet hij voor hoe de techniek uitgevoerd moet worden. Vervolgens is het mijn beurt om hem na te doen. Hij is nog niet tevreden met mijn uitvoering en komt achter me staan.

Met zijn lichaam dicht tegen het mijne, pakt hij mijn hand en samen raken we de bokszak met de juiste techniek. We herhalen dit een paar keer en dan is het mijn beurt om het alleen te doen. In mijn beleving gaat het prima, maar Daan denkt daar heel anders over. Weer komt hij dicht tegen me aan staan en we herhalen de techniek. Dan is het weer mijn beurt om het alleen te doen. Zijn handen plaatst hij op mijn heupen en zegt dat het allerbelangrijkste het indraaien van de heupen is. Met zijn handen op mijn heupen draait hij mijn heupen naar binnen en weer naar buiten.

Om mij te laten zien wat hij bedoelt gaat hij voor me staan en legt mijn handen op zijn heupen. Met mijn handen op zijn heupen maakt hij de draaiende beweging die hij zojuist bedoelde. Zijn lichaam voelt heerlijk slank aan onder mijn handen. Ik zeg hem dat ik voel wat hij bedoelt en hij komt weer achter me staan met zijn handen op mijn heupen. Het gaat al een stuk beter. Daan is tevreden met de vorderingen die ik maak. Als laatste wil hij nog wat krachttraining met mij doen. Ik loop met hem mee naar de zijkant waar de fitnessapparaten opgesteld staan. 

We starten met een deathlift. Hij doet het een paar keer voor en dan is het mijn beurt. Hij gaat op een bankje zitten en in de spiegel voor me zie ik hoe hij naar mijn billen kijkt, terwijl ik de oefening uitvoer. Als we daarmee klaar zijn, gaan we naar een ander apparaat. Dit apparaat is bedoeld om de biceps en triceps te trainen en heeft ook een stang om je borstspieren te trainen. Weer doet Daan voor hoe de oefening moet. Hij gaat op de grond voor het apparaat zitten en brengt de stang naar zijn borstkast. Nu is het mijn beurt om op de grond te gaan zitten en de oefening te doen.

Ik doe wat hij van me vraagt en breng de stang naar mijn borstkas. Daan geeft aan dat het goed gaat en houdt zijn handen voor mijn lichaam ter hoogte van waar de stang mijn borstkas moet raken. Bij de volgende beweging raak ik met de stang zijn handen aan. Bij de daarop volgende beweging raken zijn handen wederom de stang. Nog altijd kijkt hij me aan met die ondeugende blik. Ik besluit om een stapje verder te gaan. Ik duw mijn borstkast nog iets verder naar voren, zodat zijn handen mijn borsten aanraken.

Ik zie een glimlach op zijn gezicht en nog altijd houdt hij zijn handen op dezelfde plek. Ik kijk hem aan, terwijl ik nogmaals met mijn borsten zijn handen aanraak. Hij vouwt zijn handen tot kommetjes waardoor hij bij elke volgende beweging mijn borsten volledig in zijn handen voelt. Telkens als zijn handen mijn borsten raken, knijpt hij er stevig in. Ik blijf hem uitdagen en ga stug door met het uitvoeren van de oefening. Hij verrekt geen spier en houdt zijn handen op dezelfde plek. Bij elke beweging hou ik steeds iets langer mijn borst vooruit.

Ook hij vindt het blijkbaar een leuk spelletje en verroert zijn handen niet. Met elke beweging wordt hij wel iets brutaler en hij omklemt niet alleen stevig mijn borsten, maar knijpt ook steeds met twee vingers in mijn tepels. Nog altijd kijken we elkaar strak in de ogen aan. Ik merk dat ik hier best opgewonden van raak. Dat moet hij ook voelen. Dat kan niet anders. Mijn tepels zijn inmiddels keihard geworden door zijn aanrakingen. Hij vraagt me te stoppen. We gaan squats doen. Hij doet het een paar keer voor en gaat dan achter me op een bankje zitten en vraagt me squats te doen.

In de spiegel voor mij zie ik hoe hij tijdens de uitvoering van de squats steeds naar mijn billen kijkt. Tijdens de oefening span ik ze extra aan. Hij zit op het randje van het bankje en ik ga steeds iets verder naar achteren staan. Bij de eerstvolgende squat raak ik met mijn billen zijn benen aan. Ook hij vind het allemaal wel prima en laat me begaan. Nog een stapje verder naar achteren zorgt ervoor dat ik bij de eerstvolgende squat bij hem op schoot terecht kom. Ik voel bij elke squat dat hij ook meer en meer opgewonden raakt. Bij elke squat blijf ik steeds iets langer op zijn schoot zitten.

Hij legt zijn handen op mijn heupen en na een paar squats drukt hij met zijn handen op mijn heupen, zodat ik niet meer op kan staan en op zijn schoot blijf zitten. Gewillig blijf ik op zijn schoot zitten en voel hoe zijn handen van mijn heupen over mijn buik naar mijn borsten glijden. Terwijl zijn handen met mijn borsten spelen, voel ik hoe hij zijn gespierde lichaam tegen het mijne drukt. Elke vezel in mijn lichaam geniet van zijn aanraking. Vanaf het moment dat ik hem zag, wil ik al dat hij mijn lichaam aanraakt op de manier zoals hij het nu doet.

Zijn handen glijden onder mijn t-shirt en mijn t-shirt voel ik al snel over mijn hoofd glijden. Al snel volgt mijn beha en zit ik daar halfnaakt op zijn schoot. Ik sta op en draai mezelf om. Met mijn gezicht naar het zijne ga ik weer op zijn schoot zitten. Mijn handen glijden over zijn heerlijk getrainde lichaam. Ik doe zijn t-shirt uit en zie hoe gespierd zijn bovenlichaam is. Ik kan niet stoppen met het aanraken van zijn lichaam. Met mijn onderlichaam wrijf ik stevig heen en weer over zijn onderlichaam. 

Ik voel hoe zijn trainingsbroek steeds strakker om zijn kruis komt te zitten. Hij pakt mijn hand en we gaan staan. De resterende kleding gaat snel uit en naakt sta ik voor hem. Zijn heerlijk zachte lippen voel ik op de mijne. Hij kan heerlijk zoenen. Hij gaat op de bank liggen en vraagt me op zijn gezicht te komen zitten. Ik doe wat hij van me vraagt en ga op zijn gezicht zitten. Vol overgave begint hij me te likken. Zijn zachte tong voelt heerlijk op mijn onderlichaam. De snelheid en druk van zijn tong zijn precies goed.

In no-time ben ik super opgewonden en niet veel later kom ik heerlijk zittend op zijn gezicht klaar. Nog even blijf ik zitten om van mijn heftige orgasme te genieten en dan sta ik op en vraag hem te gaan zitten. Om hem nog gekker te maken van verlangen buig ik mijn gezicht naar zijn kruis. Van mijn exen weet ik dat ik erg goede orale kwaliteiten heb en mannen met mijn mond helemaal gek kan maken. Ik neem zijn lid in mijn mond en begin hem vol overgave te pijpen. Niet veel later smeekt hij me te stoppen, omdat hij al bijna klaar komt en hij wil nog niet klaarkomen.

Om het orgasme uit te stellen, zoen ik hem hartstochtelijk op zijn mond. Vervolgens ga ik met mijn rug naar hem toe zitten en schuif zijn pik bij me naar binnen. Als ik voor me kijk, zie ik het tafereel in de spiegel. Het is enorm opwindend om ons zo bezig te zien in de spiegel. De op en neer gaande beweging is best intensief voor mijn beenspieren en ik draai mezelf om. Met mijn gezicht naar hem toe zoenen we en schuif ik mezelf over zijn pik heen. Ik duw mijn heupen naar beneden. Hij pakt mijn heupen vast en beweegt ze met me mee naar voren en naar achteren. Dit is echt een heerlijk gevoel.

We kijken elkaar diep in de ogen aan, terwijl we heen en weer bewegen. Hij staat op en vraagt me op mijn knieën voor hem te komen zitten. Ik ga op mijn knieën op het bankje zitten en hij komt achter me staan. Ik voel hem diep in mij stoten bij elke beweging die hij maakt. Zijn handen pakken eerst mijn borsten stevig vast en daarna mijn heupen. Ik zie hoe hij in de spiegel naar ons kijkt en daarbij mijn borsten in de spiegel heen en weer ziet schudden, terwijl hij stevig in mij stoot. Dit beeld windt hem zo erg op dat hij niet veel later nog een laatste keer diep in mij stoot en daarbij luid kreunend klaarkomt. 

Tijdens het klaarkomen, span ik de spieren in mijn vagina nog extra aan, zodat zijn gevoelige eikel extra gestimuleerd wordt. Ik draai mezelf om en ga bij hem op schoot zitten. Hij houdt me stevig vast, terwijl hij me zoent. Hij fluistert in mijn oor dat dit al heel lang een fantasie van hem is, maar hij nog niet eerder de juiste vrouw heeft ontmoet om zijn fantasie mee uit te voeren. We kleden onszelf aan en maken snel een vervolgafspraak voor een nieuwe 1-op1-training. Ik denk dat we de volgende training wederom van elkaar kunnen leren en genieten...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4285714285714 sterren
7 stemmen