Onverwachte seks met mijn schoonmoeder

Ingezonden door Stoute echtgenoot

Mijn schoonvader belt me op dat hij problemen met zijn computer heeft. Hij vraagt me of ik het voor hem wil nakijken. Ik geef aan dat ik hem wel kan helpen over een uurtje. Dat is voor hem geen probleem. Hij is dan zelf wel weg. Hij zegt dat ik de sleutel heb en dat ik mijn ding maar gewoon moet doen. Even later vertrek ik van huis richting het huis van mijn schoonouders om aan de computer te werken. De auto van mijn schoonvader is weg. Alleen de auto van mijn schoonmoeder staat er nog. Ik neem aan dat ze samen met de auto van mijn schoonvader weg zijn zoals zo vaak.

Ik wil naar binnen gaan en wil mijn sleutel in het slot steken. Dan zie ik dat de deur van de garage nog openstaat. Vreemd. Ze zullen wel vergeten zijn hem op slot te doen. Ik loop beneden even een rondje, maar er lijkt niemand thuis te zijn. k ga naar de studeerkamer van mijn schoonvader. De pc staat nog aan, dus ik kan gelijk aan de slag. Ineens springt Yahoo Messenger open. Ik ben toch benieuwd wie het is en open het bericht. Ik lees: 'Schatje, waar blijf je nou? Ik wacht op je.' Er zit een foto bij van een naakte vrouw. Best een lekker ding eigelijk.

Aangetrokken door het bericht ga ik stiekem door al chats heen en kom diverse vrouwen tegen die er best goed uitzien. Hij spreekt blijkbaar met die vrouwen af. Ik zie berichten als: Ik snoep stiekem weleens buiten de de deur' en zie geile foto's van lekkere vrouwen met grote tieten. Ik lees de chatgesprekken die mijn schoonvader gevoerd heeft met andere vrouwen en kom tot de conclusie dat ze erg geil zijn. Ook zie ik geile foto's en zelfs filmpjes van vrouwen die met zichzelf spelen met of zonder speeltje. Ondertussen heb ik er een harde paal van gekregen en ben ik er erg geil van geworden.

Ik sta op en loop naar de overloop om te luisteren of ik iets hoor. Zojuist hoorde ik namelijk wat kraken, maar er is niemand te zien. Van al die geile chats en foto's ben ik zelf ook behoorlijk geil geworden. Op zijn pc vind ik een mapje met foto's van allemaal lekker geile dames. Ik doe mijn broek open en haal mijn stijf geworden pik eruit. Ik begin mezelf af te trekken, terwijl ik naar die geile filmpjes en foto's kijk. Doordat ik zo druk met mezelf bezig ben, heb ik niet gemerkt dat mijn schoonmoeder in badjas voor me staat.

Ze vraagt me of het een beetje lukt. Ik krijg een knalrode kop en zit met mijn harde pik in mijn hand haar aan te staren. Ik zeg haar dat ik dacht dat er niemand thuis was en dat mijn schoonvader me vroeg om zijn pc te fixen. 'Ja ja', zegt ze. 'Ik zie heel wat anders. Ik stond toevallig onder de douche beneden, dus was gewoon thuis.' Shit! Daar heb ik niet gekeken, maar dat verklaart waarom de deur van de garage nog open was. Ze zegt dat wat ze ziet er lekker uitziet en komt dichterbij. Ze pakt mijn harde paal vast en begint me af te trekken.

Ze vraagt me of ik haar ook lekker vindt. Mijn pik wordt al lekker nat. Hmmmmm. Ze trekt haar badjas deels uit en haar grote borsten komen te voorschijn. Die zien er wel lekker uit. Haar tepels zijn hard, dus volgens mij vindt ze mij ook lekker. Ze trekt mijn broek uit en gaat met mijn pik rondjes draaien over haar tepels. Die harde tepeles voelen wel heel lekker op mijn eikel. Ze pakt paar borsten vast en klemt mijn harde, natte pik tussen haar borsten en gaat met haar borsten op en neer. Fuck! Zo lekker. Dit heb ik nog niet meegemaakt.

Mijn pik wordt alleen maar natter en voel dat ik bijna ga komen. Ik spuit tegen haar gezicht aan en over haar tieten heen. 'Vond je het zo lekker?' Zegt ze terwijl ze mijn pik blijft aftrekken. Ze brengt haar mond naar mijn pik en begint hem te zuigen. Eerst zachtjes, maar dan steeds harder. Fucking hell, wat is dat lekker en wat is mijn schoonmoeder lekker geil. Ze kan goed pijpen. Daar kan haar dochter nog wat van leren. Ik trek mijn shirt uit. Mijn pik is super gevoelig, maar super geil. Ik neem haar mee naar hun sauna die ze boven hebben en trek haar badjas uit. 

Ik leg haar op de tweede laag met haar benen wijd en ga haar lekker likken over haar geschoren, natte kutje. Haar geile kutsap loopt eruit en ze kreunt van genot. Ze begint helemaal te trillen, terwijl ik haar aan het beffen ben. Haar kutje wordt steeds natter. Ze kreunt zachtjes: 'Ga door schatje, ga door.' Ik ga naast haar staan, terwijl ik met mijn hand haar kutje in glijdt. Mijn andere hand speelt met haar harde tepels. Ze pakt mijn pik weer vast en begint hem lekker te zuigen. Ik ga steeds sneller met mijn hard op en neer in haar kutje en voel haar kutje samentrekken van genot.

Ze zuigt ook steeds harder aan mijn pik. Ineens gilt ze luid en squirt haar kutje leeg. Dan moet ze even bijkomen. Ze gaat op haar knieën op het bankje zitten, zodat ik haar doggystyle kan neuken. Hmmmm, wat is dat kutje van haar lekker nat. Ik neuk haar stevig en diep en voel dat haar kutje zich aanspant om mijn pik. Haar kutje wordt lekker krap. Mijn zaad voel ik haar kutje inspuiten . Ik wilde het nog tegenhouden, maar het lukt me niet meer. Ze zegt: 'Nee lekker, jouw zaad in mijn kutje. Lekker warm.' Ze vingert zichzelf, terwijl ik haar neuk.

Ik leg haar nu wijdbeens voor me neer en neuk haar in dat standje. Ondertussen lik en zuig ik haar tepels. We tongzoenen. Als we uitgeput zijn, ga ik bovenop haar liggen. 'Dat was lekker genieten', zegt ze. 'Dit mag je wel vaker komen doen. Dit was super lekker.' 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1212121212121 sterren
33 stemmen