De WhatsApp date

Ingezonden door Tilburgse man

Wat begon als een uitdagend WhatsApp-gesprek eindigde uiteindelijk in een heerlijk hete date. Ik kende haar nog van vroeger. Ik had haar leren kennen tijdens een feest bij een oude vriend van me. Ik was met haar in gesprek geraakt en we konden het goed met elkaar vinden. Vrienden hebben me dagenlang zitten pesten met het feit dat ik haar nummer toen niet gevraagd had, maar aan de andere kant had zij een vriend en daar ga ik niet tussen zitten stoken. Ze kende mijn naam nog wel en ze zou me wel een keer opzoeken op social media.

Uiteraard gebeurde dit niet in de weken na dat feest, en ik begon haar te vergeten. Ik richtte me op belangrijkere zaken en ging verder met mijn leven.Tot een week of twee geleden, toen ik ineens op Facebook een vriendschapsverzoek kreeg van een naam die ik heel vaag ergens gehoord had. Ik bekeek het profiel en hoewel er enkele jaren verstreken waren, herkende ik haar meteen. Haar donkerblonde haar, bruine ogen en leuke glimlach bevestigden mijn vermoedens dat het om dezelfde jongedame ging.

Eigenlijk uit automatisme ging ik na het accepteren van haar vriendschapsverzoek door haar profiel klikken en uiteraard haar foto’s bekijken. Wat me meteen opviel was dat ze overal met vriendinnen of verschillende vrienden op stond, maar haar toenmalige vriend was nergens te bekennen. Ik fronste even, en een blik op haar relatiestatus bevestigde mijn gedachte; ze was weer vrijgezel. Via Messenger raakten we weer aan de praat en al snel werden telefoonnummers uitgewisseld, zodat we op WhatsApp verder konden kletsen.

We hadden elkaar immers een paar jaar niet gezien en om heel eerlijk te zijn had ik nooit gedacht dat ze zou terugkeren in mijn leven, maar ik vond het leuk om haar weer te spreken en te zien. De gesprekken verliepen erg goed. We hadden de grootste lol met elkaar en vertelden elkaar wat we allemaal hadden gedaan in de periode voordat ze me gevonden had. We wisselden foto’s uit met elkaar en eerlijk is eerlijk, ik kreeg nu wel weer de kriebels. Ik was ook al een hele tijd vrijgezel en ik had mezelf voorgenomen niet meteen weer in een relatie te duiken.

Met haar werd het wel heel erg aantrekkelijk om een kansje te wagen. Wie niet waagt, die niet wint toch? Echter ik besloot nog even de boot af te houden om te zien waar dit naar toe zou leiden. Toen ik haar vroeg waarom ze naar me op zoek was, zei ze dat haar ex een ontzettende controlfreak was en ze die avond na het feest thuis enorme ruzie hadden gehad, omdat hij vond dat ik met haar zat te flirten. Ik zuchtte diep; mijn eigen ex zou prima bij hem passen. Ze was nog een tijdje bij hem gebleven, maar uiteindelijk maakte ze het uit toen ze had ontdekt dat hij vreemd was gegaan.

Ik besloot niet verder te vragen want ik kon merken dat ze er ondanks de verstreken tijd nog een beetje moeite mee had. Naarmate de dagen en weken verstreken, werden onze gesprekken ook diepgaander en uitdagender. De foto’s die ze stuurde werden ook een stuk pikanter, en ze kon heel erg plagen in haar berichten. Foto’s gingen over en weer, totdat ze ineens een foto stuurde van haar ontblootte bovenlichaam. En ik kon alleen maar staren naar de twee grote borsten die het scherm vulden.

Ze stuurde een bericht met de vraag of ik het leuk vond met een knipoog. Ik zei 'ja', en besloot toen om een poging te wagen. Ik vroeg haar of ik die ook in het echt mocht aanschouwen. Ze stuurde terug dat ze daar wel oren naar had. Toen ik vroeg wanneer, antwoordde ze dat ze vanavond al even langs kon komen voor een close-up. Mijn hart klopte snel, maar mijn pik werd steeds harder bij de gedachte. Zou ze echt willen langskomen? Ze nam me toch niet in de maling? Toen ik vroeg of ze serieus was dacht ik even dat ik het verpest had.

Ze stuurde echter terug dat ze mijn adres wilde als ik zin had om haar te zien. Ik aarzelde geen moment, gaf haar mijn adres en we spraken een tijd af dat ze langs zou komen. Ze sloot af met een knipoog en de mededeling dat ze zich ging opfrissen. Ik legde mijn telefoon neer en liet het even bezinken. Ze kwam echt vanavond. Wie had dat gedacht! Ik besloot om mezelf ook even te gaan opfrissen, want ik had het behoorlijk warm gekregen. Ik zou haar opnieuw gaan ontmoeten vanavond, maar hoe de avond zou eindigen wist niemand.

Een beetje zenuwachtig wachtte ik tot ze zou komen. Ze had me nog een app gestuurd dat ze onderweg was en ze zou er binnen enkele minuten zijn. Ik probeerde mijn aandacht even af te leiden door tv te kijken, maar mijn pik in mijn broek had andere ideeën. Ik was zo opgewonden dat ik mezelf moest aanspreken me rustig te houden. En juist op dat moment hoorde ik voetstappen bij de voordeur en ging de bel. Ik deed de deur open en daar stond ze. Zoals ik op de foto’s had gezien was ze niet veel veranderd, maar ze zag er nog leuker uit dan ik had gedacht.

Ik liet haar binnen en deed de deur dicht. Ik had me nog niet omgedraaid of ze vloog me om mijn nek en gaf me een zoen vol op de mond. Ik ben niet snel van mijn stuk te brengen, maar dit was eerlijk gezegd toch wel zo’n moment. De zoen leek een eeuwigheid te duren en toen ze me losliet moest ik moeite doen om niet naar adem te snakken. Ze zei dat ze me zo wilde begroeten. 'En dat was nog niet alles', voegde ze eraan toe. Ze had haar jas nog aan en ik zag nu pas dat die tot haar knieën reikte. Ze had hoge schoenen met hakken aan, wat ik hoorde toen ze aan kwam lopen.

Ze deed een stapje naar achteren en deed toen heel langzaam haar jas open. En ik was opnieuw met stomheid geslagen. Ze had, behalve haar jas en schoenen, verder helemaal niets aan; ze was helemaal naakt. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ze zag er heel erg mooi uit. Haar volle borsten en harde tepels stalen de show, maar haar lichaam was ook prima in proportie. Ze had haar benen iets uit elkaar staan waardoor ik zag dat ze haar poes geschoren had. Als mijn pik nu niet hard was geworden, dan was er iets goed mis met me. Maar ik voelde hem bijna uit mijn broek knappen, zo hard was hij.

Zij zag dat ook en glimlachte plagerig. Ze liet haar jas op de grond vallen en kwam tegen me aan staan. Haar handen verdwenen onder mijn shirt, terwijl we weer begonnen te zoenen. Ze verkende mijn lichaam met haar vingers. Langzaam strelend over mijn borst, mijn buik en mijn rug. Ik volgde haar voorbeeld en begon haar ook te strelen. Mijn handen gingen over haar borsten en ik kneedde ze. Ze kreunde goedkeurend en zelfs een beetje harder toen ik zachtjes in haar tepels kneep.

Haar handen waren inmiddels bij mijn broek aangekomen en ik voelde door mijn broek heen hoe ze met haar handen over mijn pik wreef en zachtjes kneep. Nu liet ik een goedkeurend gekreun horen en ik voelde hoe haar lippen zich samentrokken in een glimlach. Ze brak de zoen af en keek me diep in mijn ogen, terwijl ze de rits en knoop van mijn broek open deed. Mijn broek viel op de grond en terwijl ze me bleef aankijken ging ze op haar knieën zitten met haar gezicht voor mijn harde paal.

Ik moest me enorm inhouden om niet in elkaar te zakken toen ze mijn paal met een hand vastpakte en aan mijn eikel begon te likken. Ik kon een harde kreun niet onderdrukken en zag hoe ze met haar tong over mijn eikel ging, terwijl ze me bleef aankijken. Ik wist niet wat me overkwam. Ze leek wel compleet veranderd, een heel ander mens. Meer tijd om erover na te denken had ik niet, want ik zag hoe ze haar mond over mijn eikel schoof en me heerlijk en intens begon te pijpen. Met haar vrije hand begon ze mijn ballen te kietelen en nog steeds verbrak ze het oogcontact niet.

Hier, in de hal van mijn huis, werd ik nu intens lekker gepijpt door een vrouw die ik na jaren voor het eerst zag. Dit ging zelfs mijn stoutste dromen te boven. Maar dit was gelukkig geen droom, maar een heerlijke werkelijkheid. Het kostte me al mijn wilskracht om niet meteen in haar mondje klaar te komen, maar het scheelde soms niet veel. Al had ik wel de indruk dat ze dit wist, want ze stopte precies op het moment als ik bijna kwam, om daarna weer verder te gaan. Mijn hemel, wat kon ze goed pijpen zeg! Ik ben vaker gepijpt, maar nog nooit zoals zij dat nu deed.

Ze likte gretig langs mijn paal, zoog aan mijn ballen, speelde met haar tong met mijn eikel en ging soms plagerig met haar vingers over mijn paal naar mijn eikel en weer terug. Ze verbrak zelden het oogcontact. Ze genoot ervan om mij te zien genieten. Hoelang ze me gepijpt heeft weet ik niet meer, maar ze stopte en kwam omhoog en gaf me een heerlijke zoen. Ze knikte naar de trap en ik ging haar voor. Ik leidde haar naar mijn slaapkamer en ze aarzelde geen moment en ging op haar rug op bed liggen. Ze spreidde haar benen en terwijl ze me aankeek spreidde ze met een hand haar poesje.

Het glinsterde een beetje, want ik kon zien dat ze heel erg nat was. Ik aarzelde niet en deed de rest van mijn kleren uit. Ik bleef haar ook aankijken terwijl ik met mijn hoofd tussen haar benen ging. Klaar om haar poesje net zo lekker te gaan verwennen als dat ze mij verwend had. Ik had mijn tong nog maar net tegen haar klitje aangedrukt of ze begon enorm hard te kreunen en te kronkelen op het bed. Haar handen gingen naar haar borsten en tepels, om het volgende moment mijn hoofd vast te pakken en die dieper in haar poesje te drukken.

Ze had haar benen nu omhoog en gespreid en haar gekreun werd steeds heftiger. Dit was zo enorm geil! Ze werd natter en natter en toen ik een vinger bij haar naar binnen bracht slaakte ze een harde kreet. Ik bleef haar klitje likken terwijl ik haar met mijn vinger bleef verwennen. Gezien haar steeds zwaarder wordende ademhaling leek het erop dat ze snel zou klaarkomen. Ik verlaagde het tempo nu, omdat ik niet wilde dat ze zo snel haar orgasme zou hebben. Langzaam likte ik haar klitje en heel zachtjes vingerde ik haar en ze werd er iets rustiger van.

Niet heel veel, want ze smeekte me om haar te laten komen. Ik deed alsof ik het niet hoorde en ging door met haar te plagen. Met mijn vrije hand probeerde ik bij haar borsten te komen en ik wist er een te pakken en die lekker te kneden. Haar ademhaling werd weer zwaarder en haar gekreun werd weer heviger. Ze genoot er enorm van zag ik en dat wond mij ook steeds meer op. Het leek alsof ze mijn gedachte las want op het moment dat ik wou stoppen duwde ze me weg en ging ze op haar knieën zitten met haar kontje naar me toe.

Ze spreidde haar schaamlipjes en ik zag hoe al dat lekkere vocht haar poesje heerlijk nat had gemaakt. Ik pakte snel een condoom en deed deze om mijn harde pik, en ging achter haar zitten op mijn knieën. Met een hand pakte ik een bil vast en met mijn andere hand ging ik met mijn eikel plagend over haar schaamlippen. Ik voelde hoe ze naar achteren duwde maar ik hield haar tegen, totdat ik besloot om mijn pik in haar kutje te begraven. Een heerlijke harde kreun van ons beiden leek het startschot te geven voor een heerlijke doggystyle.

Ik had haar billen vastgepakt en stootte nu heel diep in haar op een rustig tempo, om zo geleidelijk aan steeds harder en sneller te gaan. Ik voelde hoe ze over haar klitje wreef met haar vingers en hoe haar kutspieren zich probeerden samen te trekken. Het gevoel was enorm intens en heerlijk. Ik gaf haar enkele petsen op haar billen en ze slaakte een kreet bij elke tik die ik gaf. Een idee vormde zich in mijn hoofd en ik ging met mijn pik bijna uit haar, met enkel mijn eikel nog in haar. Ik gaf nu kleine stootjes met mijn eikel om vervolgens weer helemaal naar binnen te gaan.

Ze kreunde heel hard en moedigde me aan om dat vaker te doen. Ik vond dit altijd al heerlijk om te doen en nu deed ik het vol overgave. We gingen nog even door in doggystyle toen ze aangaf een ander standje te willen. Ik moest gaan liggen en binnen no-time zat ze bovenop mijn harde paal. Ze leek wel een amazone te paard. Zo heftig ging ze tekeer. Ze gooide haar haren naar achteren, ging rechtop zitten en bepaalde zo het tempo. Mijn handen vonden haar borsten en ik kneedde ze lekker stevig.

Haar tepels kregen ook voldoende aandacht en ik voelde hoe ze telkens een stukje omhoog kwam om met haar billen op mij te kletsen. Ze nam zelfs heel even een squat-houding aan en dat was echt enorm geil. Ik moest nu zelf moeite doen om niet klaar te komen, terwijl zij nu daar geen moeite mee leek te hebben. Ze ging weer normaal zitten en kwam op me liggen, met haar hoofd in mijn nek. Ik omhelsde haar en liet mijn vingers en nagels over haar rug gaan. Eerst richting haar billen en dan weer terug.

Elke keer als ze even omhoog kwam likte ik aan haar tepels en beet ik er zachtjes in en pakte ik haar kont stevig vast om haar zo diep mogelijk te neuken. We rolden opzij, zodat ik nu boven lag en zij onder me. Ik ging weer bij haar naar binnen en ze legde haar benen in mijn nek. Ik had nu de ruimte om heel diep in haar te stoten en dat deed ik dan ook. Het bed kraakte en we kreunden hard, genietend van een heerlijke neukpartij. Ze spreidde haar benen en liet haar vingers over mijn lijf gaan, wat een heerlijk kriebelend gevoel gaf. Ik ging nu op haar liggen en ze pakte mijn billen nu stevig vast.

Terwijl ik haar diep in haar poesje neukte, leek het alsof ze me steeds verder naar binnen wilde trekken bij elke stoot. Ik voelde dat ik bijna klaar ging komen en ik deed mijn best om dat gevoel weg te drukken. Dat bleek nog best lastig te zijn, want wie zou dat wel kunnen tijdens zulke geile seks? Terwijl ik diep ik haar bleef stoten fluisterde ze in mijn oor iets waar we tijdens het appen ook over gefantaseerd hadden. Ik mocht haar tussen haar borsten nemen. Na een laatste stoot stopte ik en ging ik op haar zitten, met mijn pik boven haar twee mooie borsten.

Ze glimlachte en trok het condoom eraf, want ze wilde mijn hete zaad over haar borsten hebben. Ik legde mijn pik tussen haar borsten en ze omklemde hem. Ik begon langzaam te stoten. Wat was dit een heerlijk zacht gevoel. Haar borsten lieten mijn pik ook verdwijnen. Alleen bij het stoten zag ik mijn eikel eruit komen, waar ze wachtte met haar tong om erover te likken. Eerlijk is eerlijk, ik zou willen dat ik het langer vol had kunnen houden, maar haar borsten waren zo lekker zacht en haar tong als extra stimulans zorgde ervoor dat ik heel snel bij het moment was.

Mijn ballen stonden op knappen en met een laatste kreun waarschuwde ik haar dat ik zou komen. Ze liet mijn pik los en zei dat ik al mijn zaad over haar borsten mocht lozen. Ik pakte mijn pik vast en na een paar keer trekken ontplofte ik zowat. Enkele stralen heet zaad kwamen op haar borsten en in haar hals terecht. Er leek even geen einde aan te komen, maar na een paar keer spuiten waren mijn ballen toch echt leeg. Ik zweette enorm en keek naar haar borsten die nu helemaal onder mijn zaad zaten. Ze had een voldane glimlach op haar gezicht en likte nog even over mijn eikel.

Het laatste zaad kwam eruit, maar ze leek het niet erg te vinden. Uitgeput ging ik naast haar liggen en keek ik haar aan. Ze gaf me een zoen en vroeg om een doekje. Ik lachte en pakte een handdoek waarmee ze zich kon schoonmaken. We lagen op bed nog een beetje na te praten en na te genieten. Ze vertelde me dat ze dit echt graag wilde en het ook nodig had. Ze wilde me niet het gevoel geven dat ik gebruikt was. Ik zei dat ik dat gevoel niet had en daar was ze blij om, want ze wilde dolgraag nog een keer langskomen.

Of dat ik misschien bij haar langs zou wippen, als ze dat zou willen. We moesten allebei lachen. Ze zei dat ze dat graag zou willen. Ik grinnikte en ik zei dat ik haar wel een appje zou sturen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
6 stemmen