De non

Ingezonden voor Remco

Voor mijn werk als Sales Manager krijg ik binnen enkele maanden de leiding over regio Italië. In de tussentijd ben ik begonnen aan een Italiaanse cursus, maar dit is toch pittiger dan ik had verwacht. Op je dertigste beginnen met spreken van een nieuwe taal valt niet mee. Gelukkig kreeg ik een goeie tip van de Italiaanse lerares. Zij adviseerde mij minimaal zes maanden bij de nonnen in de leer te gaan. Zij spreken geen andere taal dan Italiaans, dus wordt je min of meer gedwongen je de taal machtig te maken.

Door een goede regeling via mijn werkgever de tijd en ruimte gekregen om hier gebruik van te maken. Dus ticket geboekt en naar Rome gevlogen. Zo’n vijftig kilometer ten zuiden van Rome ligt een super mooi klooster. De nonnen zijn erg vriendelijk en de eerste dagen zijn wel wat lastig ,maar begrijpen doe ik het wel. Zoals elke ochtend start ik de dag met een rondje hardlopen. Achter het klooster is een mooi wandelgebied waar je heerlijk door de bossen kan hardlopen.

Na een half uurtje rennen moet ik nodig plassen en tegen mijn gewoonte in ga ik tussen wat bomen staan om mijn blaas te legen. Terwijl ik voor me uit staar tijdens het plassen valt mijn aandacht op een beweging in mijn ooghoek. Twee grote verbaasde ogen kijken mij aan en ik zie hoe ze verschrikt naar beneden afdwalen. De schrik slaat me om het hart en ik wend mij snel af zodat de verbaasde non dit niet hoeft te zien. Ze doet haar hand voor haar mond en de andere op haar borst om controle te krijgen over haar ademhaling.

Ze weet net als ik niet zo goed wat ze met de situatie aan moet en gaat er met een stevige pas vandoor. Dat heb ik weer goed voor elkaar, maar niet heus. Ik vervolg het hardlopen, maar ben niet echt meer bij de les. Ik zit constant te bedenken hoe ik me hier uit moet gaan praten. Bij terugkomst kom ik op mijn kamer en neem eerst een frisse douche om het opgedroogde zweet van mijn lichaam te spoelen. Ik proef het zout van het zweet op mijn lippen, terwijl ik mijn haren uitspoel.

Als ik uit de douche kom loop ik naar de kledingkast om mijn schone kleding uit de kast te pakken. In de kamer waar de kledingkast staat zit nog een achterkamer met een glazen tussendeur. Terwijl ik mijn kleding pak zie ik een silhouet achter de glazendeur verschijnen. Als ik beter kijk zie ik dat het dezelfde non is die ik eerder tijdens het hardlopen de schrik van haar leven had gegeven. Ze klopt iets vertwijfeld op het glas en ik doe snel mijn ochtendjas aan. Ik doe deur open en begin me direct te verontschuldigen voor het, neem ik aan, vervelende moment eerder die ochtend.

Ze weet niet zo goed wat ze moet zeggen en rolt met haar ogen alle kanten op. Ze begint zich te verontschuldigen en zegt meerdere malen 'scusa signore'. Het lijkt wel of zij zich schuldig voelt en blijft me met grote ogen aankijken. Ik probeer haar te vertellen dat het oké is en dat het mij juist spijt. Ze begint een beetje verlegen te lachen en zegt 'posso guardare?' wat volgens mijn beknopte kennis 'mag ik kijken?' betekent. Ik wijs op mezelf en herhaal haar vraag een beetje ongelovig.

'Si, si' antwoordt ze volmondig en ongeduldig. Ik doe langzaam mijn ochtendjas open en toon mijn naakte lichaam aan haar zonder erbij na te denken. Ze blijft stokstijf staan en laat haar ogen langzaam over mijn lichaam afdwalen alles in haar opnemend. Door wat gestommel op de achtergrond lijkt ze te schrikken en gaat er snel vandoor. Later op de avond na de nieuwe studiedag kom ik weer aan op mijn kamer. Even wat drinken op mijn gemak en vroeg naar bed is de planning.

Als ik op kijk staat de non weer in de deuropening. Blijkbaar heeft ze een sleutel van de buitendeur. Ze kijkt me vriendelijk aan en lijkt een beetje te twijfelen over wat ze gaat doen. Ze doet met een beetje twijfel haar hoofddoek af en voor het eerst zie ik haar nu echt goed. Er komt een prachtige, jonge vrouw tevoorschijn met halflang donkerblond haar en groene ogen. Weer wenkt ze me dat ik mijn kleding uit moet doen. Zelf ben ik al een tijd vrijgezel en heb al een tijd geen relatie gehad.

Ze weet me erg te prikkelen met haar nieuwsgierigheid en voorkomen. Wanneer ik helemaal naakt voor haar sta ontdoet zij zich ook van haar kleding. Ze heeft een prachtig lichaam: slank, stevige borsten en sierlijke heupen. Ze houdt haar handen voor haar vrouwelijkheid. Als een tienermeisje bijt ze zachtjes op haar onderlip en probeert een zelfverzekerde houding aan te nemen wat erg aandoenlijk is om te zien. In één beweging haalt ze haar handen naast haar lichaam en zie ik al het pracht wat ze te bieden heeft.

Snel neemt ze een speurt naar mij toe en omhelst mij stevig, zodat we elkaars lichaamswarmte voelen. Ik voel haar wat puntige borsten zacht tegen mijn lichaam aankomen. Ze kijkt langzaam naar mij op en lacht heel timide. De prikkels zijn erg sterk en ik begin een erectie te krijgen die tegen haar aan komt. Ze doet een stapje achteruit om te kijken wat haar ineens aanraakt. Ze ziet mijn erectie verder opkomen en kijkt er vol verwachting naar. Wat onhandig hard grijpt ze me bij mijn balzak en ik schrik van haar actie en de plotselinge pijn die daar bij komt kijken.

Het voelt als een stomp in de onderbuik die even aanhoudt. Met bolle wangen blaas ik mijn adem uit om weer controle te krijgen. Ze kijkt verschrikt op met een vragende blik wat er is. En ik zeg in het Engels 'easy it’s sensitive', geef haar een knipoog en rust met mijn gewicht op haar schouder. Voor haar komt het wat vreemd over en ze begint een beetje te lachen. Ik pak haar hand en stuur deze naar de onderkant van mijn ballen en aai zachtjes met haar vingers over mijn balzak, zodat ze begrijpt hoe dit aan te pakken.

Zachtjes begin ik haar in haar hals te kussen en ga langzaam aan naar beneden. Ik begin haar borsten aan te raken en merk hoe haar tepels harder worden. Haar borsten lijken nog puntiger te worden. Zachtjes sabbelend aan haar tepels begin ik cirkelende bewegingen te maken om haar tepels. Ze maakt een beetje schokkende bewegingen met haar lichaam en slaakt zachte geluidjes van genot. Via haar navel naar de dijen die ik zachtjes streel. Haar lichaam is duidelijk niet gewend om door iemand anders aangeraakt te worden.

Ze lijkt iedere keer een beetje te schrikken van mijn aanrakingen, maar ze geeft zich desondanks helemaal aan mij over. Dan kom ik bij haar vrouwelijkheid. Ik had geen idee of nonnen dit bij zouden houden of niet, maar blijkbaar trimmen ze dit toch ondanks hun logische kuisheid. Ze is bijna helemaal kaal alleen in het verlengde van haar vagina loopt een streepje kort geknipt en bijgewerkt schaamhaar waardoor het lijkt of dat zij een hele grote vagina heeft. Ik doe haar benen uit elkaar en duw met mijn duimen haar schaamlippen opzij.

Ik kijk naar haar clitoris en begin er zachtjes en langzaam aan te likken en te zuigen. Haar ogen staan wijd open en kijken naar het plafond. Ik zie haar borstkas sneller op en neer gaan en ze moet op haar beide lippen bijten om zich te beheersen. Door deze nieuwe aanrakingen komt zij al heel snel klaar en kronkelt met haar benen op en neer, haar tenen spreidend en weer ontspannen. Dit alles laat mij ook niet onberoerd en het voorvocht komt al uit mijn penis. Ik kijk haar in de ogen en vraag met een knik en een lach of ze het oké vindt gaan?

Ze knikt terug en ik pak mijn penis in volle erectie stevig vast. Ik trek mijn voorhuid naar achter en mijn al kloppende en licht druipende eikel komt te voorschijn. Met mijn hand zoek ik behendig een weg tussen haar schaamlippen naar haar vagina en duw hem er langzaam in. Ze tilt haar hoofd op om te kijken waar mijn penis heen gaat en haalt diep adem. Ze lijkt een beetje te schrikken van mijn kracht en stevigheid en ik zie ritmisch haar bovenlijf en hoofd bij iedere stoot iets opveren. Ze voelt heel strak, zacht en nat aan van binnen.

Ineens realiseer ik me dat ik haar eerste sekspartner ben en hoe dit voor haar moet zijn. Alweer komt ze heel snel klaar en verliest nu wel haar beheersing. Ze wil een oerkreet laten horen ,maar nog net doet ze haar hand voor haar mond en schreeuwt het uit in haar handpalm. Ze lijkt overgevoelig op dit moment en om te voorkomen dat moeder overste dadelijk iets merkt staak ik onze vrijpartij en trek me uit haar terug. Heftig ademend komt ze even bij van haar nieuwe ervaring.

Na een tijdje pakt ze mijn nog altijd harde penis vast en vraagt met een alleszeggende blik of ik haar kan begeleiden. Weer pak ik haar hand, doe deze om mijn penis en begeleidt haar op een ritmische manier hoe ze mij aan een orgasme kan helpen. Al snel heeft ze het juiste ritme en houvast onder de knie en zet ze het volledig naar haar hand. Na enkele minuten beginnen de tintelingen in mijn billen en voeten te komen. Uit ervaring weet ik dat ik elk moment kan gaan komen. Mijn adem wordt dieper en onrustiger en maak af en toe oncontroleerbare bewegingen met mijn benen.

Het tintelen begint nu ook aan de achterkant van mijn ballen aan te zwellen en al snel volgen er vijf à zes stralen van zaad uit mijn penis die door de opwinding met grote kracht eruit komen. De non kijkt een beetje geschrokken van het resultaat en kijkt onderzoekend naar het ejaculaat wat op mijn buik, borst en arm ligt. Ik vraag haar of zij een handdoek wil pakken en zij verwijdert het levenselixer van mijn lichaam. Daarna liggen we nog een tijdje tegen elkaar en volgen elkaars ademhaling die weer rustig is.

En dan in de wetenschap dat dit pas de eerste van de zes weken in het klooster is. Wat is Italiaans toch leuk om te leren...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
6 stemmen