Zaadsletje

Ingezonden door sleteric053

Mevrouw Ellie had me te verstaan gegeven dat Ze mijn skills als dienstmeisje Babette wilde uitbreiden. Ik was al een paar keer bij een neukdate van Haar geweest en had daar de neukpik stijf moeten zuigen en Haar grote poes moeten schoonlikken, nadat Zij en Haar lover waren klaargekomen. Verder was ik nog niet goed genoeg bedreven in het behagen van Mannen volgens Mevrouw Ellie. Daarom liet Ze mij een hotelkamer boeken waar Ze mij zou trainen. Ze verwachtte me om 17.00uur in de hotelbar van Hotel Spier (een Van der Valk hotel in Drenthe).

Mijn koffertje met kleding zou al op mijn kamer moeten liggen en ik moest mijn lingerie alvast aantrekken onder mijn business kostuum. Om een uur of drie was ik op de hotelkamer. Geil als ik was, speelde ik een tijdje in lingerie op het bed, maar ik wist mijn orgasme keurig uit te stellen. Tegen vieren stapte ik onder de douche en maakte mezelf schoon, ook mijn kontje uiteraard, en glad. Nadat ik mezelf van top tot teen had ondergespoten met zoet vrouwelijk parfum, trok ik de door Mevrouw Ellie voorgeschreven lingerie aan.
Aan mijn benen zwarte netkousen met een naad van achteren. Om mijn middel de lak zwarte jarretelgordel met flinke metalen clips die ik aan de kousen vastmaakte. Er overheen moest ik een zwart kruisloos kanten broekje aan, waar mijn pik en ballen door naar buiten staken. De zwarte beha die het setje completeerde was 95D van maat. Deze kreeg ik alleen maar zeer strak om mijn bovenlijf. De rubberen tieten die Ze mij had laten kopen met cup D pasten er maar net in.
Daarover moest ik mijn grijze pak aan. Eerst mijn witte dunne overhemd.

Het viel meteen op dat ik er een zwart kanten beha onder droeg. Dit was echt niet te verbergen. Wat nog erger was, waren de harde rubberen tepels van mijn tieten die door de strakke stof priemden. Mijn grijze pantalon viel netjes over mijn kousen, maar als ik ging zitten, waren de dikke jarretelclips duidelijk zichtbaar door de gladde stof. Ik moest een opvallende roze das dragen en direct met mijn netkousvoetjes in mijn schoenen. Lopend zag je er niet veel van, maar als ik zat dus wel. 

Keurig op tijd zat ik aan een tafeltje ergens achter in de hoek van de bar. De ober had ik al aan mijn tafeltje gehad. Hij keek vol interesse naar mijn dikke tieten toen ik hem vertelde dat ik nog op een Dame wachtte. Gelukkig was het niet erg druk in de bar op deze doordeweekse dag. Klokslag 17.00 uur stapte Mevrouw Ellie de bar binnen. Een opvallende verschijning, deze zestiger. Ondanks Haar leeftijd keken mannen altijd naar Haar om. Een knotje in Haar blonde Haar en een bruine hoornen bril op Haar neus. Opvallende rode lipstick en matching nagels.

Een crème satijnen blouse waar Haar zware borsten duidelijk in heen en weer wiegden, een knielange zwarte rok, huidkleurige kousen en zwarte lak pumps. Ik stond elegant op van mijn bankje en kuste Haar uitgestoken hand. Normaal gezien had ik moeten knielen en Haar pumps kussen, maar dat ging Haar te ver bij een Van der Valk. Ik schoof Haar stoel van het tafeltje, liet Haar plaatsnemen en vroeg wat Ze wilde drinken. 'Ik drink witte Chardonnay en jij water.' Toen ik de ober wilde roepen, hield Ze me tegen. Ze wilde dat ik het aan de bar bij de ober ging bestellen. 

Omdat deze net bij een andere tafel stond, duurde het even voor hij terug was. Andere gasten liepen langs en ik probeerde zo goed en kwaad als het ging mijn enorme borsten te verbergen. Toen stond hij voor me. 'Ik heb ze al gezien hoor, verberg die grote jetsers maar niet. Ziet er zeer opwindend uit.' Waarschijnlijk 'gebeurde' er wel vaker iets bijzonders. De ober sprak zo vrij. Na het bestellen, liep ik terug naar het tafeltje, waar Mevrouw Ellie met Haar tas op schoot zat. Ze haalde er iets uit en legde het op tafel.

Het was een chromen cockring met kuisheidskooitje en een koperen hangslotje eraan. 'Zodra de ober onze drankjes heeft gebracht, drink jij je glas leeg en ga je naar de wc om je onbeduidende pikje in deze kooi op te sluiten. Beide sleuteltjes houd ik bij me.' Daar kwam hij al. Hij kon het kooitje natuurlijk niet over het hoofd hebben gezien. Hij plantte de glazen er vlak naast. Zoals opgedragen, dronk ik mijn glas in een teug leeg, pakte het metalen kooitje en stond op. De ober wilde mijn lege glas meenemen, maar werd door Mevrouw Ellie weerhouden met 'laat die maar staan, hij heeft het nog nodig.'

Het hele tafereel had me waanzinnig opgewonden. Toen ik op het toilet mijn pantalon omlaag deed, had ik een stijve van jewelste. Met enige moeite kreeg ik de cockring om en met nog veel meer moeite wurmde ik mijn pik in de kooi. Toen ik beide met het slotje aan elkaar klikte, was er geen weg meer terug. Nu was ik echt overgeleverd aan Mevrouw Ellie. Ik kon wel vluchten, maar hoe kreeg ik dan het zware metalen ding van mijn lul??Oh my God. Toen het besef van overlevering doordrong, slonk mijn trotse erectie tot een mini pikje.

Eenmaal terug aan tafel zag ik dat Mevrouw Ellie op het bankje was gaan zitten en dat ik op de stoel tegenover Haar moest gaan zitten. Toen ik naast Haar stond hield Ze me even tegen en voelde in mijn kruis. Ze knikte tevreden en gaf aan dat ik moest gaan zitten. ik zou nóg een cadeautje van Haar krijgen, zei Ze. Daarop haalde Ze een enveloppe uit Haar tas. Deze moest ik voorzichtig openmaken en de inhoud op tafel leggen. ik schrok toen ik in de enveloppe voelde. Er zat iets glibberigs in. Toen ik de enveloppe leegschudde, lag er ineens een volgespoten condoom op tafel.

Ik moest het vieze ding over de rand van mijn lege glas leggen. Ze prikte hem lek en liet de wittige inhoud in mijn glas lopen. Het was niet echt veel, zoals er wel eens over wordt opgeschept, maar meer dan ik zelf spuit. Omdat het koud, oud zaad was, was het geheel vloeibaar. Ik wist wat er ging komen en had nu al kokhalsneigingen bij het idee. Zover kwam het niet meteen. Mevrouw Ellie riep de ober en voordat ik iets kon doen of verhullen, stond hij bij ons. Uiteraard zag hij het glas staan met een laagje sperma op de bodem. Een druppel zaad hing onderaan de condoom.

Mevrouw Ellie haalde het condoom van de rand en zei dat ik wel wist wat er van me werd verwacht. Ik pakte het glas, dronk en bedankte Haar. Daarop kreeg ik het condoom dat ik moest gebruiken als kauwgom. De ober die dit allemaal gade sloeg, had een enorme bobbel in zijn broek. Toen hij mij de rekening gaf, zei Mevrouw Ellie dat hij het wel op mijn kamernummer mocht zetten. Ik wilde dit op het papiertje schrijven, maar dat mocht de ober doen. 'Dan onthoudt Meneer het beter', zei Ze met een knipoog naar hem.

Even later liep ik kauwend door de lobby naar de lift met Mevrouw Ellie naast me. Vrijwel iedere man die langs liep, kon rekenen op Haar geile blik. Wat een Vrouw! Uit de lift was het een gang naar de kamer. In plaats van door te mogen lopen, begon Ze me ter plekke uit te kleden. Al mijn kleding moest uit en mijn schoenen ook. Ze pakte het kaartje van de kamer en liep er naartoe. Toen Ze in de opening van de deur stond, draaide Ze zich naar me toe en wenkte me. Zo sexy mogelijk liep ik naar Haar toe, terwijl Zij me filmde. Doodsangsten stond ik uit, maar er kwam gelukkig niemand de gang op. 

Op mijn hotelkamer pakte Ze mijn koffertje. Ze hield mijn satijnen zwarte dienstmeisjesjurkje voor en liet me dit aantrekken. Ook kreeg ik mijn doorzichtige sandalettes aan met naaldhak en plateauzool. Een zwarte boblijn pruik, blauwe oogschaduw en knalroze lipstick maakten het plaatje compleet. Ze liet me poseren voor Haar camera. Toen liet Ze me midden in de kamer knielen. Ze kwam voor me staan en gebood me om Haar rok omlaag te doen. Ik maakte de rits op Haar heup open en liet Haar eruit stappen. Ze droeg een crèmekleurige, satijnen slip.

Toen Ze Haar blouse uitdeed, zag ik de bijpassende crèmekleuirige, balconette beha waar Haar zware borsten in deinden. Lui liet Ze zich in een fauteuil zakken. Ik moest naar Haar toe kruipen en Haar slip omlaag doen. Toen ik vlakbij was, kon ik Haar slijmerige vagina al ruiken. Een flinke natte plek was zichtbaar door de stof. Even deed Ze Haar benen bij elkaar om de slip omlaag te krijgen. Daarna ging Ze meteen weer wijdbeens zitten. Loom vingerde Ze Haar ruime kut. Haar grote lippen stonden van elkaar en ik kon er echt in kijken. 'Maak me geil, sletje. Laat eens zien hoe je nieuwe speeltje zit.'

Ik moest opstaan en naast Haar komen staan. Daar pakte Ze mijn gespannen ballen en streelde me door het kooitje heen. Met Haar andere hand zat Ze de hele tijd in Haar kruis te wroeten. Toen werd er geklopt. 'Opendoen', zei Mevrouw Ellie die opstond en zich op het bed neervlijde. Snel liep ik op mij hoge hakken naar de deur en opende hem. Daar stond de ober. Ik liet hem binnen en zei dat hij even moest wachten. Ik liep naar Mevrouw Ellie en vertelde wie er was. Vanaf het bed zei ze hardop": 'Loop maar door hoor.' 

Toen hij de kamer binnenliep, viel zijn mond letterlijk open van de aanblik van deze seniore Dame en Haar slet. 'Dag ober, mijn hoertje zal je lekker afzuigen. Dit is haar eerste keer. Laat je me weten hoe het gaat? Dan maak ik mezelf lekker klaar. Als hij spuit, Babette, slik je netjes alles door. Meneer Van der Valk wil geen vlekken in het tapijt!' Gehoorzaam als ik ben, knielde ik voor de man. Zijn broek omlaag doen, hoefde niet, want dat deed hij zelf. Stijf pijpen evenmin, want hij was al keihard. Een dikke druppel voorvocht welde op uit zijn eikel.

Met een hand om de schacht en mijn zuigende mond om zijn eikel begon ik aan mijn eerste pijpbeurt. De man kreunde het uit en liet Mevrouw weten dat ik het erg goed deed. Toen hij opnieuw iets wilde zeggen, werd het hem al teveel. Ik voelde zijn pik opzwellen en uit zijn eikel spatte vier grote golven sperma in mijn mond. Ik slikte uiteraard alles door en likte zijn uiterst gevoelige pik braaf schoon. Uitgeput liet hij zich op het bed vallen naast mijn Eigenaresse. Die had er intussen een flinke vibrator bij gepakt en kwam luid grommend klaar. Ze boog zich naar de jongeman en gaf hem een vurige tongzoen.

'Hai lekkertje, Ik ben Ellie. Kan je zo nog een keer?' Toen hij instemmend antwoordde, maar aangaf om even tot rust te willen komen, kreeg ik de opdracht om mijn jurkje uit te doen en op het bed te komen liggen. In de mij bekende positie klom de stevige Dame over me heen en presenteerde me Haar grote openstaande doos. Ik wist wat er van me verlangd werd, dus ik begon met het zachtjes strelen, in mijn mond zuigen en likken van Haar lange schaamlellen. Dit terwijl ik mijn vingers naar binnen duwde.

Mevrouw Ellie werd er zo geil van dat ik op een bepaald moment mijn hele hand in Haar had zitten. Boven mijn gezicht zag ik de pik van de ober opduiken. 'Heb je een condoom voor mij, slet?' Toen ik antwoordde dat dat niet hoefde van Mevrouw Ellie gaf hij me te verstaan dat hij het wel wilde. Ik kroop onder Haar vandaan en snelde naar de badkamer. Daar pakte ik een Durex condoom en geknield voor de ober deed ik hem om. Hij duwde me aan de kant, kroop achter Mevrouw Ellie op het bed en begon Haar te neuken. Nu duurde het veel langer.

Een keer of drie kwam hij bijna klaar, maar wist zich net op tijd in te houden. Toen mijn Meesteres hem vroeg of hij tussen Haar billen wilde spuiten, terwijl ik onder Haar lag, rolde hij het condoom af en begon zich af te trekken. Ik kroop weer onder Haar en trok Haar dikke billen van elkaar. Nog geen paar seconden later spoot hij flinke stralen heet sperma tegen Haar sterretje. Het zaad lekte omlaag langs Haar kut en in mijn mond. Toen ik na een paar minuten van mijn schoonlikwerk opkeek, was hij al weg.

Het was inmiddels donker buiten. Mevrouw Ellie stapte voldaan van het bed en commandeerde me dat ik Haar slip moest aangeven en Haar rok. Zelf pakte Ze Haar blouse en fatsoeneerde zich voor de spiegel in de badkamer. Toen Ze weer als zakenvrouw de kamer in stapte zei Ze: 'Dit was je eerste. Wees er zeker van dat er nog vele zullen volgen in de rest van je leven. Fijn dat je het zo goed doet. Je bent een echte hoer. Mannen zullen nog veel genot aan je beleven.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen