Weekendje Center Parcs

Ingezonden door JP

Dit waargebeurde verhaal is van een aantal jaar geleden. We gingen met twee gezinnen een weekend naar Center Parcs. Omdat we redelijk ver uit elkaar wonen, waren we al op tijd op het park aangekomen. Snel legden we alle spullen in ons huisje en maakten we de kamers klaar, zodat we konden gaan zwemmen. Onze vriendin, die kapster is, had beloofd om mij voordat we gingen zwemmen eerst te knippen. Ze stelde aan de anderen voor om alvast naar het zwembad te gaan. Wij zouden komen zodra zij klaar was met knippen.

Ze was echter haar kappersmantel vergeten. Ze gaf aan dat het makkelijker zou zijn om niet teveel kleren aan te hebben. Anders zouden mijn kleren onder de haren zitten. Ik zat dus met mijn ontblote bovenlichaam op de stoel voor haar met alleen nog een boxer aan. De spanning was merkbaar. Zij had goede borsten, maar vooral een lekkere kont. Ze ging meteen aan de slag om mijn haar te knippen. Tijdens het knippen kon ik mijn ogen en handen niet van haar afhouden. Ik hield mijn handen plagerig onder haar net iets te korte jurkje. Het wond ons allebei zichtbaar op.

Ze zei dat ik beter even kon stoppen, omdat ze anders mijn haar zou verknippen. Dat deed ik dan ook maar. Toen het knippen klaar was, gingen direct alle remmen los. Ze likte aan mijn tepelpiercing en zoog aan mijn keihard geworden pik. Ik likte haar tepels en ging plagerig met mijn tong over haar clit. Zo plagerig dat ze het niet meer hield. Ze schoof haar string opzij en ging op mijn schoot zitten. Wild ging ze op en neer. De kreunende en soppende geluiden waren duidelijk hoorbaar. Ze zei dat ze in tijden niet zo geil was geweest. Ze kwam dan ook spuitend klaar.

Voor mij was dat het teken om er nog een schepje bovenop te doen. Met mijn stijve pik nog in haar tilde ik haar naar de slaapkamer. Daar aangekomen legde ik haar op het bed en begon haar wild te neuken. Ze kreunde de hele tijd en kwam nog een keer spuitend klaar. Dit zorgde ervoor dat ik het ook niet meer hield en haar onder luide oerkreten vol spoot. Ik likte een beetje sperma op en gaf haar een heerlijke spermazoen. 'Het is lang geleden dat ik zo lekker geneukt en klaargekomen ben', zei ze.

Het weekend vorderde en op de een of andere manier leek het wel of haar man in de gaten had dat er tussen ons wat speelde. Hij hield ons regelmatig in de gaten. Samen even snel van de glijbaan en dan bovenaan kort vingeren lukte daarna nog wel, maar nog een keer seks zat er niet in zo leek het. Tot het moment dat we heel even samen in een kleedhokje belanden en ze me heerlijk kon pijpen. Dat in combinatie met alle geluiden vanuit de omliggende hokjes maakte me botergeil.

Ik wilde haar graag ook nog laten genieten en ontdeed haar van haar zwembroekje. Ik vingerde en likte haar naar een ongekend hoogtepunt. Daarna nam ze mijn keiharde lul weer in haar mond en pijpte me razendsnel naar een hoogtepunt. Daarna hebben we onze zwemkleding gefatsoeneerd. We gingen weg uit het hokje. Zij ging naar links en ik naar rechts. Op het moment dat ik het zwemgedeelte weer in liep, liep haar man richting de wc‘s om haar te zoeken. Korte tijd na het weekendje weg, is zij van haar man gescheiden. Desondanks hebben we helaas nooit meer zo‘n topweekend samen gehad.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1428571428571 sterren
7 stemmen