Weekendje weg

Ingezonden door De Brabander

Al jaren ben ik, drieënveertig jaar, samen met mijn vrouw, Mirjam van zesenveertig. Ze is mijn eerste, echte liefde. Ons seks leven is goed, maar ik als man wil meer. Daarom hebben we hier regelmatig discussie over. Mij lijkt het bijvoorbeeld heerlijk om haar eens verwend te zien worden door een anderen man. Mirjam zeg dan steeds: 'Ik heb meer dan genoeg aan jou. Ik kan nog niet eens aan al jouw wensen voldoen.' Toch denk ik dat ze die behoefte wel heeft, maar het niet goed uit durft te spreken. Ze weet in elk geval dat ik daar geen probleem mee zou hebben.

In 2019 hadden we via een loterij een heerlijk weekend weg gewonnen naar een hotel aan zee in Oostende. Op vrijdag vertrokken we samen richting zee. Het was heerlijk weer. Vanuit het mooie West-Brabant liepen we na een goede twee uur rijden het hotel in. Nadat we in hadden gecheckt, besloten we naar het strand te gaan. We kleedden ons om en pakten onze badspullen mee. Voor het hotel heerlijk genieten onder een parasol op een ligstoel. Op de ligstoel naast ons lag een Nederlandse man: Frans van negenenveertig. Ook hij had een prijs gewonnen via dezelfde loterij.

Hij vertelde dat hij vrijgezel was en daarom dit weekend alleen hier doorbracht. Er was een goede klik en we babbelden gezellig. Frans vertelde dat hij vrijgezel is. Mirjam vroeg brutaal, ik denk dat het door de witte wijn kwam, 'Heb je dan nooit behoefte aan een vrouw?' Frans begon te lachen en zei: 'Wie zegt dat ik geen seks heb?' Toen Mirjam even naar het toilet was, zei Frans: 'Mooie vrouw heb je. Je treft het maar.' Dat bevestigde ik. Als we die avond in bed leggen, merk ik dat Mirjam erg gewillig is.

Heerlijk betast ze me, likt aan mijn tepels, gaat op haar knieën naast mij zitten en begint me te pijpen. Als Mirjam een keer of tien mijn pik in en uit haar mond heeft laten glijden, vind ik het even genoeg. Ik draai haar op haar rug en begin haar borsten te strelen en likken. 'Mmmmmm', hoor ik haar zeggen. Mijn hand dwaalt af richting haar kutje. Voorzichtig masseer ik met mijn vinger haar kutje. Binnen no time voel ik haar vocht tussen mijn vinger en haar kutje. Als ik haar dan bef, voel ik Mirjam heel snel klaarkomen op mijn tong. 

Als ze weer op aarde is, pakt ze mij bij mijn pik. 'Mmmm', zegt ze en begin deze heerlijk te masseren met haar hand. Mirjam zegt: 'Jij zou wel willen hè dat ik lekker verwend word door een vreemde pik en dat jij toe mag kijken?' Die woorden worden mij iets teveel en mijn mannenpap schiet uit mijn pik. De volgende ochtend aan het ontbijtbuffet vraagt Frans of hij bij ons aan tafel mag gaan zitten. 'Natuurlijk geen probleem.' Als ter sprake komt dat Frans ook een fanatiek hardloper is, zeg ik tegen Mirjam dat Frank misschien wel zin heeft om zometeen met haar mee te lopen.

Ik leg uit aan Frank dat ik aan het herstellen ben van een knieoperatie en daarom nu niet hardloop. Als Mirjam en Frans een uurtje na het ontbijt vertrokken zijn, ga ik heerlijk naakt op het balkon zitten en geniet van de zon. Frans en Mirjam blijven wel lang weg, denk ik. Ze zijn nu al twee uur weg. Ik moet in slaap zijn gevallen, want plots schrik ik wakker. Mirjam staat naakt en fris gedoucht naast me. 'Leuke man, die Frans', zegt Mirjam. We hebben een stop gemaakt in de duinen en toen we daar zaten, spotten we een vrijend stelletje.

Ik merk dat Mirjam iets voor me achter houdt. 'Wat is er?' vraag ik Mirjam. 'Nou,' stottert Mirjam 'toen hebben Frans en ik ook een beetje gevreeën, maar we zijn niet verder gegaan dan wat strelen en zoenen.' 'Dat geeft toch niets. Je weet hoe ik erover denk.' Ik merk dat mijn pik heerlijk hard is geworden. Dat is Mirjam ook opgevallen en ze begint me te pijpen. Net voor ik klaarkom, haalt Mirjam mijn pik uit haar mond en mijn mannenpap komt op mijn borst terecht. Die dag verloopt verder rustig. We zitten gezellig op het strand met zijn drieën. De juiste klik is er.

In de avond gaan Mirjam en ik lekker Oostende in om daar een hapje te eten. Als we terug zijn bij het hotel lopen we Frans tegen het lijf. Ik nodig Frans uit om wat bij ons te komen drinken op de hotelkamer. We spreken over een uur af. Als Mirjam en ik op de hotelkamer zijn, trekken we beiden wat makkelijks aan. Ik een boxer en t-shirt en Mirjam een jurkje wat strak om haar lijf valt. Ze heeft een mooie inkijk tot halverwege haar bovenbeen. Als er op de deur geklopt wordt, staat Mirjam op en loopt richting de deur. Zie ik dat nu goed? Draagt ze geen beha? Dat ben ik niet gewend van haar.

Ik zie dat Frans Mirjam drie zoenen geeft. Twee op de wang en een op de mond. Als Mirjam terug de kamer in komt lopen, zie ik dat haar tepels door haar zomerjurkje priemen. Ik zie ook geen afdruk van een slip of string. Ik vraag mezelf af of ze er wel iets onder aan heeft. Dit windt me op en er ontstaat een bobbel in mij boxer.  Ik schenk wat te drinken in en loop even langs Mirjam. Ik geef haar een korte, maar intieme tongzoen. Als ik stop, kijk ik naar Frans en geef hem een knipoog. Ik ga weer zitten en vraag aan Frans hoe hij aan zijn trekken komt.

Frans zegt dat hij een vriendin heeft die getrouwd is, maar ze mist iets in haar relatie wat hij haar kan geven. Hij spreekt zo nu en dan met haar af en dan gaan ze helemaal los. Het is puur voor de lust. Zo nu en dan zie ik dat Mirjam en Frans met elkaar zitten te flirten. Rond een uur of elf zegt Mirjam dat ze moe is en gaat douchen. Als ze opstaat, geeft ze Frans een zoen. Dan loopt ze naar mij en geeft ze mij een tongzoen. Met mijn hand voel ik even tussen haar benen. 'Mmmm', fluister ik tegen Mirjam. 'Kom je ook zo?' fluistert Mirjam in mijn oor.

Als Mirjam onder de douche staat, vertel ik Frans dat het mijn fantasie is Mirjam verwend te zien worden door een andere man. Ik vraag hem of hij dat zou willen doen voor mij. Ik spreek met Frans af dat hij heel stil moet wachten, dat ik Mirjam blinddoek en voor hem klaarleg. Als Mirjam naakt de slaapkamer binnenkomt, pak ik haar vast en beginnen we innig te zoenen. Ik zeg tegen haar dat ze me moet vertrouwen. Ik doe een sjaal als blinddoek om. Zachtjes streel en zoen ik haar hals. Ze kronkelt. Dan zie ik dat Frans zachtjes in de deuropening is komen staan.

Ik vraag Mirjam op de rand van het bed te gaan zitten. Dan trek ik mijn boxer en t-shirt uit. Ik ga ik met mijn tepel richting haar mond en duw deze tegen haar lippen. Heerlijk begint Mirjam mijn tepel te zoenen. Ondertussen heeft Frans zich ook van zijn kleding ontdaan en is vlakbij ons komen staan. Ik geef Mirjam een innige zoen en zeg haar haar handen naast haar lichaam te houden. 'Je mag alleen je mond gebruiken.' Dan stap ik opzij. Frans neemt mijn plaats in en ik zie dat hij direct Mirjam bij haar borsten pakt. Hij begint ze stevig te masseren. Ze vindt het niet fijn als ik dat doe.

Dan pakt Frans Mirjam in haar nek en duwt zijn harde pik tegen haar lippen. Gulzig opent Mirjam haar mond. Ik zie Mirjam even verschrikken en ze wil haar blinddoek afdoen. Ik zeg dat ze me moet vertrouwen. Mirjam legt haar hand weer op de rand van het bed en laat zichzelf in haar mond neuken door Frans. Frans drukt met zijn been de benen van Mirjam uit elkaar. Wat vind ik dit geil. Mijn vrouw die daar naakt en wijdbeens op de rand van het bed zit met een vreemde pik in haar mond. Frans gaat nu op zijn knieën tussen de benen van Mirjam zitten en begin haar te likken.

Ze geniet duidelijk. Ze laat zich achterover op het bed vallen en haar ademhaling verandert. Ik besluit dat de blinddoek nu wel af kan en haal hem van haar hoofd. 'Ik wist het wel dat jij het niet was Paul, maar dit is wat je wil.' Ze kijkt mij aan. Dan zegt Mirjam iets wat ik niet gewend ben. Ze gaat op haar buik op de rand van het bed liggen en zegt: 'Neuk me, Frans. Neuk me.' Dit ben ik helemaal niet gewend van haar. Frans zet zijn pik tegen haar kutje en drukt deze soepel bij haar naar binnen. 'Neuk me', smeekt Mirjam.

Dit is niet tegen dovemansoren gezegd. Ik zie hoe Frans Mirjam bij haar haren pakt en op haar begint in te beuken. Wauw, denk ik weer. Zo ken ik haar niet. Ze is meestal stil en wat terughoudend. Mijn pik is keihard en er loopt wat voorvocht uit. Mmm, wat is dit geil om te zien. Dan trek Frans zijn pik terug uit Mirjam en zegt streng tegen haar: 'Ga op je rug liggen.' Mirjam gaat gewillig op haar rug liggen en Frans begint haar direct weer te neuken. Ik zie hoe Frans in een van haar borsten knijpt. Mirjam haar ademhaling verandert. Ik weet dat dit het moment is dat ze klaar gaat komen.

Mij lukt het niet om haar tijdens het neuken klaar te laten komen. Alleen tijdens het beffen. Frans blijft haar stevig door neuken. Het lijkt of Mirjam in een soort trance komt en maar blijft klaarkomen. Zo ken ik haar helemaal niet. Dan stopt Frans en trekt zijn pik uit Mirjam terug. Hij gaat op zijn knieën naast haar zitten en stuurt zijn pik zo richting haar mond. Als Mirjam Frans ligt te pijpen zegt Frans tegen mij; 'Neuk je sletje.' Een woord wat Mirjam niet wil dat ik gebruikIk neem plaats tussen haar benen en als ik mijn pik bij Mirjam naar binnen druk, voel ik dat er een schok door haar lichaam gaat.

'Neuk me, Paul. Neuk me', moedigt ze me aan. Ik ken haar zo echt niet, maar het bevalt me wel. Dan hoor ik dat Frans het niet langer gaat houden. Hij spuit zijn mannenpap in de mond van Mirjam. Mm, wat geil. Op dat moment hou ik het ook niet meer en spuit mijn mannenpap in haar kutje. Heerlijk om te zien dat Mirjam zo heeft genoten. We drinken nog even wat en dan gaat Frans naar zijn eigen kamer. Na een warme douche gaan Mirjam en ik lekker slapen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.2 sterren
5 stemmen