Mijn shemale en ik

Ingezonden door Edje

Ik ben getrouwd met een shemale en de sex is hierdoor heel bijzonder. Met name omdat we regelmatig een man of vrouw oppikken die dan heel verrast is door de verrassing tussen de benen van mijn vrouw. Bijna allemaal kunnen ze hiervan  genieten. Daarnaast plaatsen we soms oproepjes voor seks. We hebben een echtpaar ontmoet waar een leuke (seks)vriendschap uit is voortgekomen. We zien elkaar regelmatig. Ik wilde graag een vrouw scoren en mijn vrouw een man, dus we zouden kijken of het wat zou worden.

Meestal wordt mijn vrouw versiert door een man of vrouw en doe ik mee. Nu zaten we echter naast elkaar en gingen samen op zoek. In een kroeg hadden we ze snel gezien: een verveeld kijkend stel van rond de vijfentwintig jaar. Ik liep op ze af en begon een gesprek. Het bleek dat ze al een paar jaar samen waren en dat ze nog steeds graag uit wilden, maar dat hun vrienden daar geen zin meer in hadden. Hierdoor gingen ze samen uit, maar dat was minder leuk. Ik deed net alsof we in dezelfde fase zaten en stelde mijn vrouw aan hen voor.

We hadden een leuk gesprek en gedurende de avond kwam ook het seksleven ter sprake. Daaruit bleek dat bij hen daar ook een beetje de sleur in was gekomen. Ik zei dat dit bij ons niet het geval was. Omdat er drank in het spel was, begonnen ze rode oortjes te krijgen. Ze vroegen naar ons seksleven. Ik besloot ze bij ons thuis uit te nodigen om daar verder te kletsen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik vertelde dat we regelmatig seks hadden met een andere man, vrouw of koppel. Ik zei tegen het meisje dat ik haar mooi vond en dat ik haar best zou kunnen doen.

Ze bloosde en ze zei dat ze mij ook wel seksueel aantrekkelijk vond. Mijn vrouw zat haar vriend al op te geilen, dus die had verder geen commentaar. Ik zei dat we ons gingen terugtrekken, maar kreeg geen reactie. In onze slaapkamer kleedde ik haar uit en begon haar te strelen en te likken. Ze had mooie, harde, stevige tieten en mooie, grote, opgezwollen tepels. Ik begon haar te beffen en te vingeren en toen ik haar clitje begon te likken en zuigen kwam ze al klaar. Ik kleedde mezelf ook uit en zei: 'Kom we gaan terug naar de kamer naar mijn vrouw en jouw vriendje zijn.'

Ze werd een beetje bang, want ze had niets met haar vriendje afgestemd. Toen we de kamer in kwamen, verviel die angst. Mijn vrouw had de pik van het vriendje - zeg maar VRIEND - in haar mondje. Het was een zeer volwassen pik van twintig bij zes centimeter. Ik had nog nooit zo'n grote, dikke pik gezien. We waren net op tijd, want hij trok zijn lul terug en spoot mijn vrouw in haar gezicht en op haar tieten. Ze keken elkaar aan en lachten verlegen. Hij keek naar mij en mijn pik. Toen naar mijn vrouw die er heel geil uitzag.

Zijn vriendin liep naar mijn vrouw toe en begon het sperma van haar af te likken. Ze kuste, likte en masseerde haar tepels. Ook mijn vrouw begon haar te strelen en te likken. Ze ging ook naar haar kutje toe en begon die te vingeren. Toen zakte ze met haar mond verder naar beneden en begon haar ook te likken. Ze werd geil en wilde het slipje van mijn vrouw uitdoen. Mijn vrouw hield dit tegen. Ze gebood het meisje op haar knieën te gaan zitten en ging voor haar dansen en strippen. Ze draaide zich om en deed haar slipje uit.

Ze stond met haar billen naar het meisje toe en vroeg haar om haar billen te strelen. Dat deed ze en ze begon ook haar kontje te kussen. De lul van mijn vrouw werd stijver en stijver. Mijn vrouw draaide zich om met haar handen voor haar geval en het meisje keek nietsvermoedend naar mijn vrouw. Ook haar vriend keek en zijn leuter kwam weer omhoog. Toen haalde mijn vrouw haar hand weg en kwam er een mooie lul achter vandaan. Zowel de vriend als de vriendin keken geschokt, maar mijn vrouw bood haar lul aan en ze begon te zuigen.

De lul van het vriendje werd slap, maar even later ging hij weer omhoog. Hij vond het toch wel geil. Toen haalde mijn vrouw haar lul uit haar mond en wenkte ze mij. Ze ging liggen, pakte het glijmiddel en smeerde mijn lul en haar kontje in. Ik schoof mijn pik in haar kontje en neukte haar. Vol verbazing keken de jongen en het meisje toe. Zijn lul was keihard. Ze gingen naast ons liggen en neukten. Ik stopte en mijn vrouw vroeg of het vriendje haar wilde vullen met zijn enorme lul. Hij vond het vreemd, maar tegelijkertijd ook geil en spannend.

Hij ging voor mijn vrouw haar kontgaatje zitten. Deze stond nog open van mij. Hij duwde zijn lul erin. Het meisje keek toe hoe haar vriendje mijn vrouw begon te neuken. Ze pakte weer de pik van mijn vrouw vast en begon te zuigen en te trekken. Ze keek hoe haar vriendje het kontje van mijn vrouw neukte. Ineens kwam hij klaar en spoot mijn vrouwtjes hol vol. Zijn vriendin wilde ook geneukt worden in haar kont, maar had dit nog nooit gedaan. Mijn vrouw zei dat ze dit wel ging doen. Ze pakte voldoende glijmiddel voor op haar lul en op het kontje van het meisje.

Ze vingerde haar kontje en ging toen voorzichtig met haar lul naar haar anus toe. Ze duwde voorzichtig en gleed langzaam in het holletje. Eerst langzaam en daarna steeds sneller ging ze op en neer en neukte lekker door. Het meisje werd langzaam gek en wilde ook in haar kutje worden genomen. De lul van haar vriend was weer op oorlogssterkte en hij ging in haar kutje. Mijn vrouw neukte weer haar kontje. Ze gingen langzaam op en neer en het meisje genoot. Ze riep toen: 'Hé! Hij is nog niet klaargekomen, dus Rolf moet hem pijpen en tegelijkertijd doorgaan met neuken.'

De jongen keek vreemd, maar deed wel wat zijn vriendin zei. Hij deed zijn ogen dicht en begon vol overgave te pijpen. Hij deed het goed en na een minuut of vijf begon ik te komen. Ik riep: 'Ik kom!' De eerste straal spoot ik in zijn mond. De rest kwam op zijn gezicht terecht en zijn vriendin moest lachen. Hij schrok en slikte het sperma door. Zijn vriendin likte hem af en begon hem te zoenen. Mijn vrouw wilde ook graag komen en ik wilde haar hard doorneuken, dus hij moest weg. Ze begon te pompen en al snel spoot ze haar kontje vol.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.875 sterren
8 stemmen