Twee voor de prijs van een

Ingezonden door Twan

Ik schreef al eens eerder een stukje over mijn gênante ervaringen met een naaste buurvrouw. Ik heb mij in dat stukje sterk beperkt tot het gebeuren rondom haarzelf en mij. Het verhaal heeft echter nog een kant, waarover deze herinnering gaat. Ik was destijds nog druk bezig met het leggen van een vloer in mijn appartement, toen de woning naast mij werd ingericht voor de nieuwe bewoonster. Het was hartje zomer en het was bloedheet. Bovendien liep ik in mijn eentje met tig zware pakken laminaat te zeulen.

Het zweet liep in straaltjes over mijn rug en borst. Ik droeg wel een t-shirt, maar dat zat vanwege de transpiratie compleet aan mijn bovenlichaam vastgeplakt. Mijn buikje stak ongegeneerd vooruit. Via de openstaande slaapkamerdeur hoorde ik een vrouwenstem ‘Buurman, buurman’ roepen. Ik keek op en zag een dame van ergens begin veertig staan die meteen mijn aandacht had. Qua grootte schatte ik haar in op ongeveer 1.70 m. Slank, maar wel met een - wat ik dan altijd maar - een omgekeerd zandloper-figuur noem. U begrijpt mij vast wel.

De dame had een leuk gezicht met opvallend lichtblauwe ogen. Zo lichtblauw dat ik mij afvroeg of zij misschien kleurlenzen droeg. Haar haarkleur was felblond. Ik schatte in dat de felle zomerzon daar een rol in had gespeeld. Dat witblonde haar was strak naar achteren getrokken en met een elastiekje in een staartje samengebonden. Wie mijn eerdere ervaringen heeft gelezen, weet dat ik dan eigenlijk al verkocht ben. De combinatie van niet te groot, slank en met een blond staartje werkt voor mij net zo aantrekkelijk als een kaarsvlam dat opeen nachtvlinder doet.

Iedereen weet hoe die laatste ontmoeting afloopt. Een voorteken? De vraag van de ‘inspirerende’ blondine was of de auto die voor mijn appartement geparkeerd stond misschien van mij was en of die dan eventueel eventjes verzet zou kunnen worden voor een verhuiswagen? Terwijl ik in mijn door transpiratie aan mijn bovenlijf plakkende t-shirt in de deuropening stond, gaf ik haar antwoord. Dat laatste zou ik graag gedaan hebben, maar de auto was niet van mij. De blondine, die later de schoondochter van mijn bewuste buurvrouw zou blijken te zijn, nam met een kort en beleefd ‘sorry, maar toch bedankt’ afscheid.

Ik heb haar daarna nog regelmatig voorbij zien lopen. Ik bleef haar een leuke verschijning vinden, maar daarmee hield het ook wel op. Dat dacht ik tenminsteHet zal een van de eerste echt lekker warme zondagen van dit jaar zijn geweest dat ik na uitgeslapen te hebben een heerlijk verfrissende douche had genomen. Als verstokte single woon ik alleen. Ik had de vitrage van mijn slaapkamer dicht getrokken waardoor niemand door de deur en het raam van de slaapkamer naar binnen kon kijken.

Toen ik naakt uit de badkamer mijn slaapkamer inliep, maakte ik dan ook geen enkele haast om mijzelf aan te kleden. Eerlijk gezegd vond ik het zelfs prettig om gewoon naakt rond te lopen. Bovendien was er toch niemand die mij kon zien. Het zal een optelsom zijn geweest. Het lome gevoel wat je hebt als je lekker uit hebt geslapen, het weldadige gevoel van het douchen, het daarmee onvermijdelijk gepaard gaande wassen van je penis na het scheren van je schaamstreek en de heerlijke ochtendwarmte van die eerste lentedagen.

Terwijl ik naar mijn kledingkast liep, zag ik mijn eigen afbeelding in de manshoge spiegel aan de tegenovergestelde muur. Nu pas viel mij op dat mijn penis half hard was. Wat wil je ook als je net jouw schaamstreek hebt geschoren? Niet zo vreemd dus. Voordat ik er goed en wel over na had gedacht, was ik met mijzelf aan het spelen. Mijn spiegelbeeld versterkte dat effect. Misschien iets narcistisch? Hoe dan ook, mijn piemel doorliep de diverse groeistadia van nauwelijks waarneembaar tot zeer nadrukkelijk aanwezig.

Niet alleen was mijn eikel door het masturberen donkerpaars geworden, de ene druppel voorvocht na de andere werd zichtbaar en al snel glom mijn eikel, maar ook de rug van mijn hand van het vocht. Ik besloot om op bed te gaan liggen en zijdelings in de spiegel naar mijzelf te kijken. Regelmatig duwde ik mijn penis iets van mij af naar beneden, waardoor die niet alleen beter zichtbaar was in de spiegel, maar hij leek dan ook nog wat groter. Zeker mijn eikel, die ik met mijn duim al helemaal had ingesmeerd en die dus ook echt als de spreekwoordelijke eikel glom.

Ik besloot om er van te genieten. Er voor mijzelf zelfs een showtje van te maken. Met mijn ogen gesloten kon ik moeiteloos beelden van eerdere seksuele gebeurtenissen voor de geest halen. Ik koos er eentje uit die mij op dat moment het meeste opwond. Terwijl ik van de dame uit mijn gedachten genoot, trok ik in wisselend tempo en een wisselende intensiteit aan mijn lul. De ene keer trok ik mijn voorhuid helemaal strak over mijn eikel naar achteren en het andere moment trok ik met een duim en wijsvinger die voorhuid in een tuitje juist helemaal terug naar voren.

Vooral de lichte pijnsensatie als het riempje van mijn voorhuid bij het achteruit halen mijn eikel krom trok, werkte ontzettend stimulerend. Regelmatig hield ik mijn hand even stil om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen. Ik betrapte mijzelf erop dat ik steeds in die spiegel naar mijzelf aan het kijken was. Dat maakte mij nog geiler en dus was het niet vreemd dat na menig uitstel ik mijn zaad in een paar straaltjes en druppels op mijn buik voelde landen en over mijn hand voelde lopen. Jeetje, ik was best heftig klaargekomen. De hoeveelheid sperma was daar een stille getuige van.

Ik liep naar de badkamer en waste mijn buik, hand en penis weer netjes schoon. Echt slap worden deed mijn penis nog niet, maar voor nu vond ik het genoeg. Uiteindelijk besloot ik na nog wat getreuzel in de slaapkamer mij dan toch maar aan te kleden. Tenslotte wilde ik ook niet de hele dag in die slaapkamer blijven en waren de gordijnen van de woonkamer nog gewoon open. Toch zeker pas een week of twee later meldde mijn telefoon dat ik een appje ontvangen had. Van een onbekend nummer.

In het appje werd ondermeer de vraag gesteld of ik mij wel realiseerde dat mijn privacy misschien wel niet zo gegarandeerd was als ik zelf waarschijnlijk vermoedde? Mij werd al snel duidelijk dat iemand mij met mijzelf had zien spelen. Maar hoe dan? Oké, ik ben exhibitionistisch ingesteld, maar dat van die zondag een week of twee geleden was toch echt alleen voor mijzelf bedoeld geweest. Ik wist niet precies wat deze app gevoelsmatig met mij deed. Nee, ik was mij niet van mijn zichtbaarheid bewust geweest.

Als mijn waarnemer een dame was geweest dan vond ik die gedachte met terugwerkende kracht alsnog opwindend. Was dat echter een man geweest dan keerde dat gevoel 180 graden. Uit de app kon ik niets opmaken. Daarom antwoordde ik in de trant van dat ik mij er inderdaad niet van bewust was geweest, maar ook dat ik mij verontschuldigde voor een kennelijk onverwachte confrontatie. Ik dacht er toen nog niet eens over na hoe mijn app'er aan mijn nummer was gekomen. Zijn - of haar nummer was voor mij totaal nieuw.

Ongeveer een week later zat ik op mijn terras op mijn tablet te werken toen ik de felblonde schoondochter van mijn buurvrouw opeens met een tuinstoel zag slepen. Weer vielen mij haar leuke gezichtje en dat witblonde haar, ditmaal los en langer dan ik had verwacht, op. We wisselden een ‘hoi’ uit. Meteen gooide ik daar quasi gevat de vraag achteraan of zij mij wilde ontlopen door met die tuinstoel om de hoek te willen verdwijnen? ‘Nee hoor, we zitten alleen om het hoekje. Doei.' Weer twee dagen later gaf mijn telefoon aan dat ik weer een appje had ontvangen. Van diezelfde afzender.

Deze keer had je tenminste wel kleren aan, maar ik weet niet wat ik leuker vind’. Weer zonder naam van de afzender. Stiekem begon ik te vermoeden dat het een vrouw moest zijn, maar dat was natuurlijk nog helemaal niet zeker. Met een houding van ‘als jij dubbelzinnig kan doen dan kan ik dat ook’ toetste ik als antwoord in ‘dan moet je misschien maar eens komen vergelijken’. Totale radiostilte. Drie weken lang. ‘Ping’, weer een appje. Een van de vele die ik dagelijks krijg. ‘Wanneer dan?’

Ik moest echt even in mijn geheugen graven van wie dit kon zijn. Ik heb namelijk de gewoonte om appjes vrijwel meteen te verwijderen, zeker die van een onbekende afzender. Ik kreeg wel een vermoeden. Dat moest wel van dezelfde persoon van die eerdere appjes zijn en dus waarschijnlijk van een vrouw. Zonder er echt bij na te denken, en in elk geval zonder mijn agenda te raadplegen, antwoordde ik ‘morgenmiddag 15.00 uur?’ Geen reactie. Ik vond het bijzonder. De volgende middag zat ik met een vriend te bellen. Terloops zag ik op mijn horloge dat het al 15.10 uur was. ‘Loos alarm dus’ dacht ik nog.

Het gesprek met mijn vriend eiste al mijn verdere aandacht op. We spraken af elkaar volgende week even te ontmoeten. De bel van de centrale haldeur klonk. Ik vroeg via de intercom wie zich meldde. Ik meende vaag een naam te verstaan, maar ik was er in ieder geval van overtuigd dat ik een vrouwenstem had gehoord. Welke vrouw dat ook mocht zijn, ik durfde die confrontatie wel aan en dus drukte ik op de ontsluiter. Ik liep alvast naar mijn voordeur en deed deze open. De witblonde schoondochter van mijn buurvrouw liep enigszins schichtig de hal door en recht op mij af.

Zonder zich voor te stellen of mijn uitgestoken hand aan te nemen, rende zij bijna meteen door mijn halletje in. Of ik alsjeblieft meteen de deur dicht wilde doen? Ik begon een onderbuikgevoel te krijgen. Toen de voordeur eenmaal gesloten was, zag ik haar gezicht zichtbaar ontspannen. Nu was zij het die haar hand uitstak. ‘Hoi, ik ben Carrie.' Ik nam haar hand aan en noemde mijn naam. Die bleek Carrie al van de buurvrouw, haar schoonmoeder dus, te hebben gehoord. Toen viel bij mij het ‘kwartje’. Nu begreep ik ook hoe iemand, Carrie dus, aan mijn telefoonnummer had kunnen komen.

Daar stonden we dan. Zoenen of niet zoenen was de volgende vraag. Het werden de drie min of meer verplichte snuffels achter elkaars oor. Ik gebaarde Carrie om voor mij uit naar de woonkamer te lopen. Weer viel haar omgekeerde zandloper-figuur mij op. Dat zou een sleutelfactor blijken te zijn. Toen Carrie op een van de twee banken ging zitten, kreeg ik eindelijk de gelegenheid om haar wat beter te bekijken. Dat leuke, frisse gezicht met die losse, lange witblonde haren sprak mij nog steeds erg aan. Carrie droeg een roze truitje van een materiaal dat ik als lamswol inschatte.

Onder dat truitje droeg Carrie een rood rokje, dat een centimeter of tien boven haar knieën stopte. Onder het rokje gingen blote benen over in bruine laarzen die op een centimeter of tien onder Carrie’s knieën eindigden. Carrie zag er gewoon leuk en verzorgd uit. Dat sprak ik ook uit, wat het antwoord opleverde dat ik van dichtbij ook niet tegenviel. Daarmee was het ijs gebroken. 'Thee, koffie, fris?' ‘Doe maar een groot glas koud water’, was het antwoord. Zelf nam ik mijn gebruikelijke bitter lemon.

Als mijn schoonmoeder zou weten dat ik hier ben, dan vermoordt zij mij’, zei Carrie, daarmee meteen een hoop verklarend. Volledig ten overvloede en een beetje pesterig vroeg ik dus of zij het echt niet mocht weten? ‘Waarom denk je dat ik zo laat pas heb aangebeld? Ik heb om de hoek van de straat staan wachten totdat ik haar weg zag rijden. Mijn fiets staat daar nog steeds.' Ik vond het leuk om Carrie even te plagen. Waarom zou jouw schoonmama zich boos moeten maken over het feit dat jij nu hier bent?’ luidde mijn irritante wedervraag.

Carrie keek mij duidelijk polsend aan. Mooi zo, ik vind het wel prettig als vrouwen mij niet direct in kunnen schatten. Mensen met iets mysterieus’ over zich zijn aantrekkelijk wist ik. Ik zou het helemaal niet vervelend vinden als Carrie mij aantrekkelijk zou vinden. Dat moest bijna wel, want over mijn kookkunsten en andere mogelijke verdienstelijkheden kon zij nu nog niets zeggen. Ik liet bewust even een stilte vallen. Carries polsende blik leek alleen maar polsender, onzekerder te worden.

Uiteraard was ik best nieuwsgierig naar wat Carrie een paar weken geleden nu precies had gezien. ‘Alles’, luidde haar antwoord. Ik herinnerde mij dat ik destijds wel de vitrage en het gordijn van mijn slaapkamer had dichtgetrokken en dat ik mij daardoor onbespied had gewaand. Het bleek dat Carrie vanaf het terras van schoonmama schuin door mijn woonkamer mijn slaapkamer in had kunnen kijken. Zij had mij met gesloten ogen op mijn bed zien liggen, terwijl ik met mijzelf aan het spelen was geweest. Blijkbaar had Carrie goede ogen.

Ik wist niet of ik een volgende keer ook de gordijnen van mijn woonkamer zou sluiten. Ik heb immers ook dat exhibitionistische trekje. Ik besloot om de spreekwoordelijke knuppel maar meteen in het hoenderhok te gooien. ‘Even voor alle duidelijkheid: wat wil jij nou precies?’ Carrie leek door mijn directheid even uit balans te zijn gebracht. Ik zag duidelijk dat zij zich even moest herpakken. ‘Je hebt mij opgewonden’, sprak Carrie. Ik meende haar leuke gezichtje met dat witblonde haar iets te zien kleuren.

Carrie voegde daar vrijwel in één adem aantoe dat zij al een tijdje op haar tablet naar porno aan het kijken was. Met een -volgens haar- goede reden. Carrie vertelde al veertien jaar met haar man samen te zijn. Zoals zo vaak hadden in het begin van hun relatie de vonken van hun seks afgevlogen. Zij hadden nauwelijks van elkaar af kunnen blijven. Drie keer seks per dag was heel normaal geweest, maar ook hogere gemiddelden waren gehaald. Nog steeds raakte Carrie opgewonden als zij haar man naakt zag.

Als hij onder de douche stond dan kleedde zij zich nog steeds uit om bij hem in de douchecabine te kruipen, maar meestal werd haar man niet eens meer hard. Zelfs niet als zij voor hem op haar knieën ging zitten om hem te pijpen. Hij draaide zich dan om en liep de douchecabine uit, haar zwaar gefrustreerd achterlatend. Om zichzelf dan een beetje te troosten ging Carrie dan meestal op bed liggen. Met gesloten ogen zag zij dan zijn pik uit betere tijden voor zich. Dan haalde zij een vibrator of dildo uit haar nachtkastje waarmee zij zichzelf dan naar een hoogtepunt bracht.

Het was een enkele keer gebeurd dat manlief de slaapkamer weer ingelopen was. Hij had dan alleen maar naar Carrie gekeken, maar was niet eens bij haar komen liggen. Hij had zelfs geen erectie gekregen! Eindelijk had manlief toegegeven dat hij Carrie niet meer aantrekkelijk vond. Vroeger, toen zij nog jong en vooral slank was geweest, was dat echt heel anders geweest. Nu met name haar heupen en billen zo waren gegroeid, wond Carrie hem ook niet meer op. Carrie had vreselijk moeten huilen.

Zij had het zich zo aangetrokken dat zij anders was gaan eten en vier dagen per week naar de sportschool was gegaan. Haar hele lichaam en zelfs gezicht waren strakker geworden. Behalve haar billen en heupen. Seks tussen het stel was een uitzondering geworden. Als haar man dan eindelijk eens op haar lag dan leek er bij hem van geen enkele passie sprake te zijn. Seks had voor hem alleen nog een lichamelijke, bijna mechanische functie. Carrie begon zich steeds vaker niet meer de begeerlijke vrouw, maar steeds meer een gebruiksvoorwerp te voelen.

Vandaar ook haar toenemende belangstelling voor porno. Daar lag ook de verklaring voor haar op mij vastgepinde blikken toen ik mijzelf aan het bevredigen was geweest. Ik begreep Carrie helemaal. Ik kon zelfs behoorlijk met haar meevoelen. Wat mij wel terugbracht naar mijn vraag wat Carrie nu precies wilde. ‘Dat weet ik eigenlijk niet’, antwoordde Carrie. ‘Ben je hier gekomen om seks met mij te hebben?’ besloot ik haar te helpen, maar ook dat wist Carrie niet zeker. Ik vermoedde dat Carrie op dat moment eigenlijk alleen maar kwam praten.

Volgens mij was haar primaire behoefte aan een vertrouweling groter dan aan een bedpartner. Vergis je niet in mij. Als ik bezoek krijg van een aantrekkelijke vrouw die aangeeft zich thuis seksueel verwaarloosd te voelen en die opgewonden was geraakt toen zij mij had zien masturberen dan is er bij mij vrijwel niets anders meer voor nodig om te proberen aan de behoeftes van die vrouw tegemoet te gaan komen. Bij Carrie voelde dat anders. Ik had wel in de gaten dat ik op dat moment maar erg weinig moeite zou hoeven doen om samen met Carrie naar de slaapkamer te verhuizen.

Maar voor mij voelde dat niet goed. Ik wist zeker dat ook Carrie na een misschien aanvankelijke bevrediging zich er ook niet goed over zou voelen. Ik ben zeker geen psycholoog, maar het was mij wel heel erg duidelijk dat Carrie ook niet alleen voor dat praatje kwam. ‘Vertel maar gewoon waar jij nu aan denkt’, probeerde ik. Carrie keek mij recht aan. Opende haar mond om iets te zeggen, maar leek zich te bedenken. ‘Zeg het nou maar.’ Het lijkt mij zo geil om jou weer af te zien trekken.' Zo, het hoge woord was eruit. 

Ik liep naar Carrie toe, pakte haar beide handen vast en trok haar van de bank omhoog. Ik nam haar mee naar mijn slaapkamerIk haalde een stoel uit de woonkamer en zette die met de rugleuning naar het raam. Naast mijn bed en recht tegenover de manshoge spiegel. Ik zei Carrie de vitrages dicht te trekken en op de stoel te gaan zitten. Ik ging eerst achter Carrie staan en begon haar nek en schouders te masseren. Ik voelde haar nekspieren iets ontspannen. Carrie liet haar hoofd iets achterover zakken. Daardoor kreeg ik de kans om haar vol op haar mond te zoenen.

Carrie opende haar lippen en liet mijn tong in haar mond toe. Zij ademde zwaar door haar neusgaten. Ik zag twee harde knoppen tegen het lamswollen truitje prikken. Even kreeg ik de neiging om haar borsten van achteren in mijn handen te nemen, maar dit ging niet om mij. Dit ging om Carrie. De afstand van de stoel tot mijn bed is nog geen twee meter. Ik wist er ruim een minuut over te doen. Carries ogen bleven op mij gefocust. Ik had nog nooit iets van een striptease gegeven, laat staan een privé voorstelling,  waarin ik mijzelf af zou gaan trekken.

Ik ging op de rand van mijn bed zitten en trok de polo van PME langzaam over mijn hoofd. Het witte t-shirt met ronde hals contrasteerde mooi met mijn altijd enigszins gebruinde huid. Ik zag Carrie strak kijken naar de plekken waar zij mijn tepels wist. Ik heb dames wel eens met hun handen hun borsten uitdagend zien omvatten en omhoog duwen. Omdat dat voor mij wel werkt, deed ik hetzelfde. Achteraf denk ik dat dat er belachelijk uit moet hebben gezien, maar ja, het was ook mijn eerste keer en ik deed maar wat. Ik stond op en maakte mijn broekriem los. Carries ogen volgden iedere vinger.

Met een ruk trok ik mijn riem door alle lussen van mijn jeans en gooide de riem quasi nonchalant op de laminaatvloer. Als een stripper in opleiding ging ik wijdbeens voor Carrie staan en keek ik haar uitnodigend, uitdagend zelfs aan. Ik was niet de enige die niet precies wist wat te doen. Ik brak het ijs door Carries rechterhand te pakken en die op de bovenste knoop van mijn jeans te leggen. Carrie begreep de hint en probeerde met een hand de bovenste knoop los te maken. Toen dat niet direct lukte kwam haar linkerhand erbij.

De knoop gaf mee, waarmee de druk volledig op de bovenste van de drie knopen van mijn gulp kwam te staan. Carrie had geen verdere aanmoediging nodig en opende de drie knopen achter elkaar. Daarbij werd steeds meer van een groeiende bult in mijn grijze boxer zichtbaar. Carrie streek even met haar wijs- en middelvingers over de lengte van mijn halfharde piemel. Voordat zij verder kon gaan deed ik een stap achteruit. Nog niet mevrouw, dacht ik. Ik ging weer op de rand van mijn bed zitten en maakte de veters van mijn boots los. Ik trok mijn sokken over mijn enkels en ging weer staan.

Achteraf denk ik dat ik mijzelf ook weer compleet belachelijk heb gemaakt door met mijn rug naar Carrie toe te gaan staan. Met het mij kenmerkende gebrek aan souplesse probeerde ik een paar heupbewegingen te maken. Carrie gaf geen rapportcijfer, maar zelf vond ik dat ik een dikke onvoldoende had gescoord. Ik besloot mijn jeans nog niet uit te trekken. Carrie keek mij vragend na toen ik de slaapkamer verliet en de badkamer indook. Daar trok ik mijn t-shirt uit en hield dat onder de kraan. Na het uitgewrongen te hebben trok ik het strak weer aan.

Ik zag Carrie even slikken toen ik de slaapkamer weer inliep. Ik had de bedoeling om daar een zwoel tintje aan te geven, maar ik ben niet zwoel.Carrie keek naar mijn borst. Ik wist dat mijn donkerbruine tepelvlekken duidelijk zichtbaar moesten zijn. Ik voelde ook dat mijn korte, harde tepeltjes tegen het katoen prikten. Dat ontging Carrie ook niet. Ik ging weer pal voor haar staan en pakte haar beide handen. Wat ik wilde gaan doen, had Carrie zelf ook al bedacht. Zij bracht haar handen, die ik intussen alweer losgelaten had, naar mijn borst. Haar handen streelden over mijn borst.

Een enkele keer kneep Carrie in mijn tepeltjes, wat mij een prettig gevoel gaf. Ik zag de bult in mijn wijd openstaande gulp duidelijk groeien. Carrie wilde haar handen van mijn borst naar die bobbel verplaatsen, maar weer deed ik een stap achteruit. Op datzelfde moment kwam Carrie uit haar stoel omhoog en pakte de zijkanten van mijn spijkerbroek. Met nagenoeg een ruk zat die op mijn knieën. Carrie keek er niet eens naar. Haar ogen waren volledig op de bult tussen mijn benen gericht. Ik liet me achterover weer op het bed ploffen.

Carrie had zich ten doel gesteld om mijn jeans helemaal uit te trekken. Dat ging haar onverwacht makkelijk af. Ik zette mijn beide duimen achter de van de voorkant van mijn boxer.Tergend langzaam deed ik die iets naar beneden. Ik zei tegen Carrie dat zij weer moest gaan zitten. Dat deed zij zonder enige vorm van protest. Ik stond op, deed een stap naar voren en trok het elastiek nog iets verder omlaag. Mijn eikel floepte over de rand. Mijn eikel werd nog voor de helft bedekt door mijn voorhuid. Toch begin er al iets te glinsteren. Ik trok het elastiek nu omlaag tot onder mijn ballen.

Mijn piemel stond in een half hard boogje naar beneden. Carrie stak haar hand uit. Ik stapte achteruit. Toen zij haar hand duidelijk teleurgesteld weer terugtrok, stapte ik weer naar voren. Het was een spel. Ik wilde het tot het einde goed spelen. Mijn vermoeden dat er bij Carrie ook iets gebeurde, zorgde ervoor dat ik met kleine schokjes, synchroon aan mijn hartslag steeds harder werd. Op het moment dat mijn eikel in een rechte lijn naar Carrie’s mond wees, bevochtigde Carrie haar lippen even. Dat simpele gebaartje zorgde ervoor dat ik een visioen van gepijpt worden kreeg.

Meteen was mijn penis geen penis meer, maar een volwaardige pik. Ik trok het laatste stukje voorhuid naar achteren waardoor mijn dikke eikel glimmend naar het plafond wees. Carrie keek ademloos toe. Tergend langzaam kwam ik steeds iets dichterbij. Mijn eikel kwam steeds dichterbij het puntje van Carries neus. Weer ging Carrie’s hand omhoog en weer stapte ik meteen terug. Zag ik iets van irritatie? ‘Overal van afblijven’, luidde mijn opdracht. Treiterig duwde ik met mijn duim mijn lul recht naar voren.

Als een stormram klaar voor de aanval op Carries mond. Mijn eikel was nog maar een centimeter of drie van Carrie’s gezicht verwijderd toen zij haar mond opende. Ik besloot tot het uiterste te gaan. Met mijn duim smeerde ik wat voorvocht over mijn blauwe eikel. Die glom en klopte. Druppeltje voor druppeltje meldde mijn voorvocht zich bij mijn gaatje. Ik wreef mijn wijsvinger met dat glanzende vocht in en wees er daarna mee naar Carrie. Als vanzelf ging haar mond weer open. Ik liet haar niet toe mijn wijsvinger te pijpen.

Ik streek met mijn glimmende wijsvinger over Carrie’s lippen. Haar tong volgde gretig. Dat dit niet alleen Carrie opwond, bleek wel toen ik een druppel voorvocht langzaam als aan een steeds dunner wordend zijden draadje langzaam naar de vloer zag zakken, maar die vloer werd niet gehaald. Alsof het een lekkernij was wist Carrie de druppel vloeibaar goud te onderscheppen. Zij likte met zichtbaar genot haar handpalm schoon waarbij zij mij bijna brutaal aankeek. Tijd voor het betere werk.

Ik gaf Carrie opdracht op mijn boxer helemaal naar beneden te trekken. Carrie gehoorzaamde maar al te graag. Carrie’s ogen volgden het boxershort helemaal niet. Dat uittrekken deed zij blindelings en schijnbaar op haar automatische piloot. Carrie’s ogen keken afwisselend naar mijn pik en naar mijn zak. Weer kwam haar hand dichterbij. Ik onderschepte hem. Met mijn vrije hand tilde ik mijn zak omhoog. Carrie had moeite met slikken. Ik pikte mijn pik vast met mijn linkerhand. Ik nam mijn balzak in mijn rechterhand.

Ik masseerde mijn ballen en trok mijn voorhuid langzaam naar boven en weer helemaal naar onderen over mijn eikel. Dat werkte niet alleen voor Carrie stimulerend. De exhibitionist in mij nam de overhand. Ik hield mijn eikel op nog geen twee centimeter van Carrie’s mond. In een onbewaakt moment slaagde Carrie erin om snel een likje over het riempje van mijn voorhuid te geven. Dat kwam haar bijna op een spermadouche te staan. Zolang Carrie nergens aankwam kon ik mijn orgasme zelf goed sturen, maar een verdwaalde hand of tong kon alles ineens heel sappig maken.

Ik stapte achteruit en ging op het bed zitten. Ik keek Carrie recht aan terwijl ik mijzelf aan het aftrekken was. Carrie’s ogen gingen van mijn ogen naar mijn pik en terug. Ik fluisterde woordjes als: ‘Jij maakt mij geil. Je windt me op. Ik word hard van jou. Ik wil mijn eikel door jouw natte sleufje trekken. Jouw clit vochtig maken met mijn vocht. Ik ga zo in jouw gezicht spuiten.’ Terwijl ik dat laatste uitsprak, spreidde ik mijn benen en liet ik mij achterover zakken. Carrie had nu het onbelemmerde uitzicht op mijn zak en paal. Ik bleef mijn voorhuid telkens tot het uiterste naar beneden trekken.

Ik zette het topje van mijn rechter wijsvinger tegen mijn kontgaatje. Ik kon Carrie gewoon horen denken, of was het hopen, dat ik mijn kont ging vingeren. Ik maakte een draai van negentig graden en kwam daarmee in de lengterichting van het bed te liggen. Dat was met een bewust doel. Carrie zag mij niet alleen ‘live’ met mijn pik en ballen spelen, maar zij kon dat via de manshoge spiegel ook nog eens in stereo bekijken. Met dat beeld voor ogen voelde ik met orgasme aankomen. Niet alleen voelde ik dat mijn schacht snoeihard werd, maar mijn eikel was zo blauw en gezwollen dat hij heerlijk pijn deed.

Volgens mij ademde Carrie niet meer. Althans ik hoorde niets meer. Zonder het te zien, maar het wel te voelen, voelde ik mijn sperma door mijn zaadleiders omhoog jakkeren. Ik lag als een dwaze aan mijn pik te rukken. Dat bekeken worden, maakte mij bloedgeil! Normaal gesproken komt er een golfje zaad uit mijn gaatje, gevolgd door een paar druppels. Hoe anders was dat nu! Op mijn buik was een bonte mengeling van slierten sperma en voorvocht geland. Het was een smeerboel, maar wat een heerlijke smeerboel. Carrie stond op. Ik was niet meer in staat om haar dat te verbieden.

Leeg getrokken lag ik bij te komen van een geweldig orgasme. Ik voelde het warme vocht op mijn buik tergend langzaam naar de zijkanten richting het laken afzakken, maar die kans ontnam Carrie die cocktail. Met haar vingers en hand maakte zij steeds grotere cirkel over mijn buik. Zij wreef mijn borst en buik in. Het zaad dat zich in mijn navel had verzameld werd door Carrie gebruikt om mijn zak mee in te smeren. Het was een zalige kliederboel. Ik bleef korte, zachte trekbewegingen maken. Carrie’s hand voegde zich bij de mijne. Zo bleef Carrie naast mij zitten totdat ik uiteindelijk weer verslapte.

Carrie vertelde nadien dat dit voor haar compleet nieuw was geweest. Haar man had dit nog nooit voor haar gedaan. Zelfs niet in betere tijden. Ik bekende dat dit ook mijn eerste keer was geweest. Ik vatte het als een compliment op dat Carrie opmerkte dat dat niet te merken was geweest. Het was een heel vreemd afscheid. Carrie en ik hadden samen geen seks gehad, maar wel samen van seks genoten. Misschien nog wel intenser dan wanneer het op neuken zou zijn uitgedraaid. Fantasie en machtsspelletjes kunnen ook heel opwindend en stimulerend zijn.

Carrie deed de belofte dat het de volgende keer haar beurt zou zijn. Zover is het nog niet gekomen, maar ik ben benieuwd en ik laat me graag verrassen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen