Teambuilding 

Ingezonden Twan

Het is alweer een paar jaartjes geleden dat ik aan een nieuwe baan in Rijswijk begon. De nieuwe organisatie moest een vertaalslag van 'oud naar nieuw' maken en daarvoor was op managementniveau vers bloed nodig. Binnen het management moesten alle neuzen in dezelfde richting komen staan. Nog voordat ik feitelijk bij de nieuwe club ging beginnen, werd ik al uitgenodigd voor een teamdag in Amsterdam. Eén van de nieuwe managers, M. had de organisatie op zich genomen en het nieuwe team zou een masterclass 'ayurvedisch koken' krijgen.

De masterclass, gekoppeld aan een uitgebreide wandeling door het Vondelpark, stond garant voor een goede basis voor verdere samenwerking. Toen ik bij de locatie aankwam, was dat meteen mijn eerste kennismaking met M. M. was een in mijn ogen opvallende dame. Slank met een lichtelijk arrogante houding, maar met een heel leuk gezichtje, dat werd omlijst door een bos krullend haar. Zij viel echt op in de groep. Daarbij droeg zij nauwsluitende kleding die de vormen van haar lichaam op de juiste manier accentueerden.

Tijdens de masterclass wisselden de verschillende kookgroepjes steeds van samenstelling. Zo kon het gebeuren dat ik regelmatig met M. aan dezelfde snijtafel of kookplaat stond. Een dame met niet alleen een opvallend uiterlijk, maar ook duidelijk met een brede algemene ontwikkeling. Net als de andere collega’s wisselden wij tijdens het koken wat algemene, en na enige tijd ook was privé, informatie uit. Zo kwam ik erachter dat M. getrouwd was, 36 jaar was en twee prachtige kinderen had. Daar vertelde zij vol trots over en dat beviel mij aan haar.

Na het ochtendprogramma volgde de wandeling door het Vondelpark en M. had het team in kleine groepjes verdeeld. Tijdens de wandeling moesten opdrachten worden gemaakt en ideeën worden uitgewisseld. M. had de groepsindeling gemaakt en, toevallig of niet, wij zaten in hetzelfde groepje. Met z'n vijven stapten wij dapper het park binnen en al snel ontstond er een vertrouwelijke sfeer. Daardoor gingen de gesprekken ook al snel over alledaagse dingen. Zo vertelden M. en ik elkaar wat meer over onze achtergrond.

Het bleek dat wij aan dezelfde universiteit hadden gestudeerd. Dat wij zelfs bij verschillende vakken van dezelfde professoren college hadden gehad. Ik weliswaar een paar jaar eerder, maar toch. De dag ging voorbij en werd afgesloten met afspraken over hoe onze samenwerking eruit zou gaan zien. Tegen een uur of zes ging iedereen op weg naar huis. Tijdens mijn wandeling naar de tramhalte reed een Saab cabrio mij voorbij. Getoeter trok mijn aandacht, dus keek ik naar die auto. Ik zag M. druk zwaaien en met een glimlach van oor tot oor naar mij kijken.

Wat een leuke vrouw dacht ik nog, maar ik zou pas over ruim een maand in Rijswijk gaan beginnen, dus was mijn hoofd alweer snel bij andere, alledaagse zaken. Binnen de directie van mijn nieuwe werkgever was het een goede gewoonte om met het hele management inclusief de directie op maandagmorgen om 10.00 uur informatie uit te wisselen. Al snel viel mij op dat de verhouding tussen directie en management op z’n zachtst gespannen mocht worden genoemd. Ik voelde hier en daar zelfs duidelijk gevoelens van angst en daar schrok ik van.

Niet dat mij dat verbaasde, want ik had al een paar keer meegemaakt dat één van de managers door een directielid verbaal volledig met de grond gelijk werd gemaakt waar iedereen bij zat. Het was ook al snel een gewoonte binnen het management om na de wekelijkse bijeenkomst in een kleiner committee nog even samen te komen en gevoelens uit te wisselen. Zodoende kreeg ik al snel het gevoel dat M. en ik redelijk op dezelfde golflengte zaten. M. bleef mij opvallen met haar kleding. Het is geen fetisj van mij, maar ik heb iets met leren rokjes en broeken.

M. droeg vaak leren rokken die tot ruim boven haar knieën reikten. Daarbij droeg zij dan ook nog vaak sierlijke pumps die ervoor zorgden dat zelfs haar kuiten goed uitkwamen. Ik heb haar goed geobserveerd en wat ik zag beviel mij heel erg. Voor de rest was er niets. Binnen de organisatie werd al snel besloten dat de ingezette verandering niet alleen binnen onze eigen directie gevolgen zou hebben. Het hele bedrijf zou er in verregaande mate mee te maken krijgen. De hele directie en het management kregen een programma waarbij ze twee dagen en een avond zouden doorwerken.

Nagenoeg heel hotel Atlantic in Kijkduin werd afgehuurd en vroeg in de ochtend kwamen alle deelnemers druppelsgewijs aan. Ik was één van de eersten en ik zag bijna iedereen binnenkomen, dus ook M. Net als bij elke eerdere ontmoeting wisselden wij een groet in woord en gebaar uit. Pas veel later ben ik mij gaan realiseren dat wij daarin eigenlijk de enige waren. Ook die ochtend viel M. weer op. Dit keer door haar wederom perfect aansluitende kleding met leren rokje en hoge laarzen. Tijdens het lopen, golfden haar krullen rond haar gezicht en dat gaf haar iets speels.

Het dagprogramma werd afgewerkt. Nadat het avonddeel rond 22.00 uur was afgesloten, gingen sommige deelnemers in groepjes naar de bar voor een welverdiende borrel. Duidelijk zichtbaar was dat sommige mensen al snel meer dronken dan goed voor hen was. Omdat niet iedereen, waaronder M. en ik, daar getuige van wilden zijn, ontstond spontaan het idee om op de kamer van één van ons nog een borrel te gaan drinken. Met een man of zeven gingen we naar een kamer. Er waren te weinig stoelen, dus ging ik op het bed zitten.

Het duurde niet lang of M. kwam naast mij zitten. We zaten wat te babbelen en pas toen ving mijn neus haar parfum op. Die was fris van geur, maar had ook iets sensueels. Of het nou toeval was of niet, maar tijdens het babbelen werd de afstand tussen M. en mij steeds kleiner. Zo klein zelfs dat onze bovenbenen elkaar bijna raakten of soms elkaar zelfs even raakten. Ik voelde geen aandrang om mijn been dan te verschuiven. M. deed dat ook niet. Tot mijn vreugde zag ik  dat M. haar arm schuin achter mijn rug op het bed liet rusten. Ook nu was er weer zo nu en dan 'toevallig' contact.

Toen de minibar van de kamer leeg was, besloten vijf van de zeven collega's om op een andere kamer nog een afzakkertje te nemen. Op die kamer ging ik weer op het bed zitten. Ook nu weer kwam M. naast mij zitten. Ik voelde wederom haar arm achter mijn rug. Tijdens ons gesprek keken wij elkaar aan en volgens mij wisten wij al welke kant dit vannacht uit zou gaan. Toen ook de minibar van kamer twee leeggeplunderd was, besloten wij dat het genoeg geweest was. Iedereen ging terug naar zijn of haar kamer.

M. sliep een paar kamers verder dan ik, dus we stapten in dezelfde lift en liepen het laatste stuk samen over de gang. De spanning was voelbaar en eigenlijk was de enige overgebleven vraag wie het initiatief zou nemen. Ik dus. Bij mijn kamer aangekomen trok ik de stoute schoenen aan en zei ronduit tegen haar dat ik ontzettend veel zin in seks met haar had. M. leek hierdoor absoluut niet van haar stuk gebracht. Zij vroeg hoe ik dat voor me zag. 'Kom maar mee naar mijn kamer', zei ik. Meteen zogen onze lippen zich aan elkaar vast.

Wilde hoofdbewegingen makend, zochten en vonden onze tongen elkaar. Net zo in elkaar verstrengeld als onze lichamen dat even later ook zouden zijn. Tegen de deur leunend, tastten wij elkaars lichaam af en mijn hand ging al snel over haar met leer bedekte billen. Geen protest. In plaats daarvan een kreunende aanmoediging en naar achteren gedrukte billen. Onhandig en met één hand stak ik het kaartje in de lezer en mijn deur sprong open. Net als M’s blouse toen ik haar knoopjes losmaakte. Een prachtige, roodkanten beha werd zichtbaar.

Ik zag twee harde tepels die mij aankeken. M’s blouse was opeens verdwenen en haar behabandjes zakten af over haar schouders waardoor haar naakte tietjes mij uitdaagden. Voor zover dat nodig was, werden ze door de afgezakte beha iets omhoog geduwd. Met mijn lippen en tong zoende, likte en beet ik die heerlijke borsten. Inmiddels was ik geil genoeg om ze tietjes te gaan noemen. Met één hand masseerde ik die heerlijke bolletjes. Met mijn andere hand verkende ik de binnenkant van haar bovenbenen.

Naarmate mijn hand dichter in de buurt van haar kutje kwam, voelde ik de temperatuur van haar poes gewoon uitstralen. Of was dat verbeelding? Mijn hand en vingers vonden na enig plagen haar stringetje. Net als haar beha was die van rood kant. Eerst via haar been, maar al snel gewoon vol met mijn hand in dat stringetje voelde ik dat M’s kutje niet helemaal gladgeschoren was. Ik voelde een dun streepje en dat intrigeerde mij. Het was de eerste keer dat ik daar een streepje zag. Tot dan toe had ik van kale kutjes of kutjes met een net driehoekje mogen genieten.

Ook hierin viel M op. Ik schoof haar rokje met beide handen omhoog. Toen ik het stringetje opzij trok, zag ik het streepje. Blond, net als haar hoofdhaar. Ook dat was voor mij voor het eerst. Mijn mijn wijs- en middelvinger spreidde ik haar roze lipjes en haar geilheid was te zien en te ruiken. Haar geur maakte mij wild en al snel verdween het puntje van mijn tong in haar poesje. Beurtelings in haar kutje en over haar clit. M. hijgde en duwde haar heupen omhoog in een poging om mijn tong dieper in haar te krijgen. Daar wachtte ik expres nog even mee. Als zij duwde, trok ik terug.

Met mijn tong raakte ik om beurten de binnenkant van haar linker- en rechter lipje aan. Zo nu en dan raakte ik haar clitje. Daarna zoog ik aan haar knopje en beet er soms zachtjes in. M. kronkelde en maakte allerlei geluiden. Ik zag, hoorde en rook dat zij genoot en dat zij bloedgeil was. Net als ik. Mijn lul deed verwoede pogingen om de knopen van mijn jeans open te breken. Wat natuurlijk niet lukte, maar omdat ik al zo hard was deed die gesloten broek gewoon pijn. Ik ontblootte mijn bovenlichaam. 

Toen ik de knopen van mijn jeans losmaakte, sprong mijn lul bijna vanzelf naar buiten. Hard en dik. Terwijl ik op mijn hurken zat, kwam M. overeind. Zonder handen en alleen met haar mond vond zij mijn pik. Haar gestifte lippen pasten amper om mijn veel te dikke eikel. Op de een of andere manier lukte het haar toch om die blauwe knop op haar tong te krijgen. Mijn God, wat kon M. pijpen! Alsof zij mijn ballen via het pisgaatje naar buiten wilde zuigen. Dit moest meteen stoppen want anders zou mijn zaad in haar keel terechtkomen. Daar had ik toch echt andere plannen mee.

Met enige spijt, maar vastberaden trok ik terug. Mijn broek over mijn knieën en enkels trekkend, zagen mijn ogen M. op bed liggen. Beha omlaag, rokje omhoog en haar string halverwege haar bovenbenen. Met een paar ogen die gewoon lust uitstraalden. Hier lag een dame die tot het het randje wilde gaan. Misschien zelfs er nog overheen. De tijd zou het leren, maar als zij geneukt wilde worden dan was zij bij mij aan het juiste adres. Ik dook als een wild dier op haar en ik merkte dat zij verwachtte dat ik haar daar wild zou nemen. Met dierlijke energie. Dat deed ik dus niet.

Ik boog mijn onderlichaam totdat mijn eikel tegen haar gloeiende kutje aan kwam. Ik ging expres nog niet naar binnen. Na mijn tong was mijn eikel aan de beurt om haar clitje te plagen. Ik voelde het voorvocht uit mijn pisgaatje lopen en zich met de sapjes uit haar kutje vermengen. Een perfecte samensmelting. M. reageerde met wilde heupbewegingen. Zij wilde duidelijk dat ik in haar zou stoten. Nu nog niet. Ze moest erom vragen, smeken zelfs. Dat heeft M. niet gedaan. Met een doortastende handbeweging pakte zij mijn lul en leidde die naar haar lusttunnel.

Weer een wilde heupbeweging en ik was 'binnen'. Mijn hemel, niet alleen zoog M. goed met haar mond, haar kutje kon er ook wat van! Of mijn pik nou zo dik was of haar kutje zo nauw weet ik niet, maar ik kon voelen dat mijn pik in haar kutje hermetisch werd afgesloten door haar lipjes. Het werkte als een zuignap. Bij iedere terugtrekkende beweging werd mijn zaad omhoog gezogen. Zo voelde het in ieder geval. Ik wilde dit lang laten duren en M. klaar zien en voelen komen voordat ik mijn sperma aan haar zou geven. Toen ik mijn lul uit haar haalde leek M. bijna teleurgesteld.

Kennelijk dacht zij dat ik al gespoten had. Maar nee, mijn mond richtte zich weer op haar poes. Waar net mijn lul in en uit was gegaan deden mijn tong en vingers nu hetzelfde. Op slag was M’s teleurstelling verdwenen en liet zij het genot het weer overnemen. Ik likte haar lipjes, clitje en poepgaatje. M. reageerde daar heftig op. Ook nu weer drukte zij haar bekken omhoog. Zo mogelijk nog hoger en heftiger dan toen ik met haar kutje bezig was. Ik liet mijn middelvinger tot het tweede kootje in haar sterretje verdwijnen. M. ademde diep uit. Ik zag totale overgave.

Op dat moment was bij haar alles mogelijk en toegestaan. Ik speelde nog wel met de gedachte, maar ik heb haar niet anaal genomen. Ik weet nog steeds niet waarom. Misschien toch iets van respect voor een vrouw? Op dat moment meldde mijn kloppende eikel dat mijn zaad eraan zat te komen. Hoe ik ook aan koude douches en nare dingen probeerde te denken; M. maakte mij gek. Met haar lichaam, haar geur en haar geile woorden. 'Neuk me' vloog steeds door de kamer. En neuken deed ik haar.

Ik stootte steeds dieper en toen ik zover in haar stootte dat mijn ballen tegen haar kontgaatje klopten, voelde ik mijn prostaat samenknijpen. Ik wilde niet in haar komen. Althans niet meteen. Toen mijn eikel tussen haar lipjes verscheen, pakte ik mijn lul en trok ik mijzelf af totdat ik klaar kwam. Ik mikte expres in dat blinde streepje boven haar kutje. Toen er geen zaad meer kwam, masseerde ik mijn zaad met mijn lul door de haren van het streepje. Met een deel van mijn zaad aan mijn eikel duwde ik die weer bij M. naar binnen.

Alleen die aanblik was al genoeg om nog een keer klaar te komen. Ik ben geen geweldenaar, dus die tweede keer kwam niet. In mijn eigen geilheid had ik wel gevoeld dat M. ook over haar grenzen was gegaan, maar omdat ik wilde weten of zij ook klaargekomen was, zocht ik met mijn middelvinger haar clitje weer op. M. schokte toen ik haar knopje aanraakte. Ze duwde mijn hand zachtjes weg en dat zei mij genoeg. Fijn dat zij ook zo intens had genoten. Na wat kusjes over en weer en hier en daar nog een strelende hand zochten wij de douche op.

Eerst wasten wij onszelf, maar al snel ook weer elkaar. Haar hand zocht en vond mijn piemeltje, want meer dan dat was het op dat moment niet. Ik denk dat M. ook een cursus reanimatie heeft gevolgd. Zij wist van een droevige hanger binnen de kortste keren weer een trotse staander te maken. Met haar handen, tong en mond haalde zij mij weer over een grens heen. Toen ik voorstelde om weer te gaan neuken, zei M. dat haar kutje dat niet meer aan zou kunnen. Ze was zo hard en heftig klaargekomen.

M. zat in de douche op haar hurken voor mij. Ik heb echt moeite gedaan om mijn orgasme uit te stellen, maar M. deed zo haar best dat ik alweer zaad omhoog voelde komen. M. haalde mijn pik uit haar mond en trok mij af. Met lange, bijna wrede bewegingen. Toen ik de laatste druppels zaad uit mijn pisgaatje zag komen, voelde het bijna als rechtvaardig dat deze in het gezicht van M. terecht kwamen. Alleen al die aanblik deed mij aan een derde orgasme denken, maar zowel M. als ik waren daar niet meer toe in staat. Na het douchen kleedden M. en ik elkaar aan.

Als een gentleman heb ik haar naar haar kamer begeleid. Met een warme, intense zoen namen wij afscheid van elkaar. Slechts drie uur later zag ik M. de ontbijtzaal binnenlopen. Ook nu weer viel haar sensuele lichaamstaal mij op. Mijn gedachten gingen terug naar de afgelopen nacht. Een nacht om in te lijsten. Onze wilde nacht heeft geen vervolg gekregen. Misschien is dat achteraf ook goed geweest. Beter en geiler dan die nacht was het toch niet geworden. We zijn letterlijk gestopt op het hoogtepunt.

Een paar maanden later kreeg M. een nieuwe baan bij een andere werkgever en in een andere stad. Ik heb nooit meer iets van M. gehoord. Wij hadden geen nummers uitgewisseld. Ik wens M. alle goeds en ik denk met warmte terug aan onze nacht samen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen