De gay bar

Ingezonden door sleteric053

De Meesteres die ik op dat moment diende, had me opgedragen om die avond een roze satijnen slip met witte kanten ruches te dragen. Ze eiste fotobewijs naarmate de avond vorderde. Op bepaalde momenten liep ik een toilet in, trok mijn broek naar beneden en liet Haar mijn zijdezachte roze satijnen billen zien. Het was een hele normale avond. Ik was naar de businessclub met twee vrienden die ik heel goed kende. Een van hen wist dat ik een sissy ben, de ander niet. Na het saaie businessclub diner gingen we wat drinken in de stad.

Een tijdje later gingen alle cafés dicht, dus gingen we op zoek naar meer. Samen met mijn twee vrienden strompelden we half dronken de enige bar binnen die op dit late dinsdagavonduur nog open was. Het was de lokale gay bar 't Bölke en het was happy hour. We begonnen een beetje te dansen en gek te doen. Toen de andere vriend naar het toilet ging, vertelde ik mijn ene vriend dat ik een roze satijnen slip aan had. Hij eiste meteen dat ik hem dat liet zien. In een donkere hoek van de dansvloer opende ik mijn broek en liet hem mijn satijnen ondergoed zien en voelen.

'Je bent zo'n hoer', zei hij tegen me. Ik knikte en zei nederig: 'Ja, ik ben een smerige hoer', omdat ik wist dat hij er opgewonden van zou raken. Ik trok mijn broek omhoog en draaide me om, terwijl ik de dansvloer weer op liep. Toen als geschokt zag ik een wellustige volslanke Dame met haar man aan de bar zitten. Beiden leken me aan te staren, dus besloot ik terug te kijken. Het schoot me te binnen dat mijn Meesteres wilde dat ik me zo vaak mogelijk als een totale slet zou gedragen, dus ik sms'te Haar om te vragen wat ik moest doen.

Het antwoord was duidelijk en zonder enige twijfel. 'Ga naar de Dame, stel jezelf voor als sissy eric en vraag of je een drankje voor ze kunt kopen.' Na nog een paar blikken naar de stevige BBW Dame vertelde ik mijn vrienden dat ik naar het toilet moest, maar ging in plaats daarvan naar het stel. 'Jij stoute jongen. Je kijkt me aan, terwijl je sms't met je vrouw.'
'Nee mevrouw', antwoordde ik Haar. 'Niet helemaal correct.' Ik stelde mezelf voor als sissy eric en vroeg of ik een drankje voor ze kon kopen. Na onze toast legde ik mijn situatie uit.

Ik complimenteerde Haar over Haar kleding, Haar weelderige lichaam, grote zware borsten en Haar rondingen. Ze was wat me ECHT opwindt. Daarna vertelde ik Haar over mijn tweede leven. Ik heb Haar zelfs de teksten aan mijn Meesteres laten lezen. 'Kniel hier voor mij aan de bar, kus mijn laarzen, kom dan omhoog en vertel me wat je van me wilt.' zei Ze. Aan de afgeladen volle bar en in het zicht van mijn twee vrienden die me vanaf de dansvloer gadesloegen, knielde ik voor deze stevige BBW Femdom om Haar laarzen te kussen.

Toen stond ik weer op en zei tegen Haar: 'Bedankt voor het vertrouwen in mij om dit te doen. Als het U behaagt, zal ik U belonen voor de gelegenheid om U mij dienstbaarheid te tonen. Voor vanavond zal ik Uw sletterige sissy hoer zijn.' Nadat ze me mijn telefoon had teruggegeven, zei ze tegen haar man: 'Deze domme kut is een mietje. Een hoer die alles doet wat ik vraag.' Terwijl ik bevestigend knikte, voelde ik een blos op mijn wangen. 'Hoe weet ik echt dat je een mietje bent?' vroeg Ze. Ik antwoordde dat ik Haar mijn sissy roze satijnen slipje kon laten zien.

En natuurlijk... daar aan de bar begon ze aan mijn broek te friemelen. Ze liet hem op mijn knieën vallen en liet Haar man mijn satijnen slipje zien. Ik wist niet hoe snel ik mijn broek weer omhoog moest trekken, maar ze was ervan overtuigd. 'Bewijs me dat je inderdaad een hoer bent. Je gaat naar het dichtstbijzijnde toilet, gaat naar binnen, doet de deur niet op slot en kleedt je uit tot aan je slipje voordat je knielt. Ik zal mijn man sturen en je kunt alleen terugkeren met een mond vol sperma.' Daarop pakte ze mijn telefoon en zei: 'NU HOER!!'

Dus ik ging, ik kleedde me uit en knielde. Binnen een seconde was hij er. Ik opende zijn gulp, haalde zijn dunne pik eruit en begon te zuigen alsof ik snakte naar liters zaad. Het duurde niet lang voordat ik hem op het randje had. Zijn spuitende pik vulde mijn mond met lange en plakkerige zaadslierten. Ik durfde niet te slikken en niet te spugen, dus ik duwde de man naar buiten en kleedde me aan met mijn mond vol zaad. Even lette ik niet op en het begon uit mijn mondhoek te lekken, terwijl ik naar het paar toe liep. Voor Haar lag mijn telefoon. Mijn hoerenfoto's waren voor iedereen zichtbaar.

Ze glimlachte naar me en zei: 'Laat het me zien, teef!' Dus ik deed het. Toen moest ik slikken. Ik moest naar adem happen en het kostte me moeite om niet over te geven. Gelukkig gaf ze me meteen mijn telefoon terug. Ze gaf me een biertje om het allemaal weg te spoelen en liet me terug gaan naar mijn vrienden. Samen met mijn vrienden zijn we vaker naar 't Bölke gegaan, maar jammer genoeg heb ik deze kinky BBW Dame en Haar man nooit meer gezien.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
3 stemmen