Truth or dare

Vandaag schijnt net als de rest van de week de zon en ik geniet van het werken in de tuin achter mijn laptop. Het is een stuk rustiger op mijn werk, dus ik kan nu de werkzaamheden doen waar ik de afgelopen maanden niet aan toe ben gekomen. Als het straks weer drukker wordt kan ik goed voorbereid aan de slag. Als ik klaar ben met mijn werk doe ik mijn laptop dicht en loop naar de keuken om een wijntje voor mezelf in te schenken. De wijn is heerlijk koud en zorgt ervoor dat mijn glas beslaat. Ik neem het glas mee naar buiten en ga op de loungeset zitten.

Ik draai het luifel in, zodat ik de warmte van de zon op mijn huid voel. Dit is echt genieten. Ik pak mijn telefoon erbij en lees mijn e-mail en appjes. Ik zie dat ik een berichtje heb ontvangen van Tom. Tom is mijn beste vriend. We kennen elkaar al sinds de basisschool en zijn sindsdien beste vrienden. Tom heeft sinds enkele weken een nieuwe vriendin, maar die heb ik helaas nog niet kunnen ontmoeten. Hij vraagt of ik het leuk vindt om vanavond met elkaar te facetimen, zodat ik kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin.

Om het een beetje relaxed te laten verlopen stelt hij voor om met zijn drieën te bellen en tegelijkertijd een spelletje te doen. Dat maakt de sfeer wat meer ongedwongen. Ik hou heel erg van spelletjes en ben ook altijd lekker fanatiek. Ik win graag, maar ben wel een goede verliezer. Hij laat weten dat hij voor de spelletjes zorgt en mij vanavond rond 20.00 uur belt. Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in. Ik geniet van mijn wijntje en de zon en ben heel erg benieuwd naar zijn nieuwe vriendin. Na het eten ga ik snel even douchen en trek iets gemakkelijks aan.

Het is inmiddels al bijna 20.00 uur, dus ik ga op de bank zitten en wacht tot Tom me belt. Klokslag 20.00 uur licht mijn telefoon op en ik zie dat ik een inkomende video-oproep heb van Tom. Ik neem snel op en het gezicht van Tom verschijnt in beeld. Tom is een knappe man met mooie krullen. Zijn gezicht straalt. Hij vraagt me hoe het gaat en ik vertel hem dat het goed met me gaat, maar dat ik ook reuze benieuwd ben naar zijn nieuwe vriendin. Hij draait zijn telefoon en ik zie zijn nieuwe vriendin in beeld. Het is een mooie vrouw. Precies het type wat hij leuk vindt en bij hem past.

Ze stelt zichzelf voor als Daphne. We praten wat over koetjes en kalfjes. Ik voel meteen een klik met Daphne. Het lijkt alsof we elkaar al jaren kennen. Tom stelt voor om een spelletje te doen. Dan kunnen we elkaar beter leren kennen op een ongedwongen manier. Het blijkt dat Daphne even fanatiek is als ik met spelletjes. Ik kijk op mijn klok en zie dat we inmiddels al twee uur en twee flessen wijn verder zijn. De tijd is voorbij gevlogen. Het is super gezellig en aangezien het morgen zaterdag is kunnen we allemaal uitslapen. Inmiddels zijn we allemaal al aardig aangeschoten.

We hebben alledrie nog geen zin om te gaan slapen en kletsen nog gezellig verder. Tom stelt voor om een ander spelletje te doen; "truth or dare". Ik ben voor en ook Daphne lijkt het een goed idee. Aanvankelijk kiest iedereen veilig voor "truth". Dit spel zorgt ervoor dat we elkaar nog beter leren kennen. De vragen zijn in het begin nog onschuldig, maar naar mate de avond vordert worden de vragen steeds uitdagender. Na de derde fles wijn maakt iedereen steeds vaker de overstap naar "dare". Inmiddels worden ook de meer pikantere vragen beantwoord en ik krijg een steeds completer beeld van Daphne.

Het is mijn beurt. Dapne mag kiezen. Ze kiest voor "truth". Ik weet door de voorgaande vragen dat ze behoorlijk openminded is op het gebied van seks en besluit haar te vragen naar haar ultieme fantasie. Ze kijkt Tom lachend aan en over het antwoord hoeft ze niet lang na te denken. Ze kijkt me aan en vertelt me dat haar ultieme fantasie een trio is met twee vrouwen en een man. Ze knipoogt naar me. Op het gezicht van Tom verschijnt een grote glimlach.Ik krijg het idee dat ze dit al hebben besproken.

Ze voegt eraan toe dat ze dit graag met iemand zou willen doen die ze kent en niet met een onbekende vrouw. Van Tom weet ik dat hij hier al ervaring mee heeft. Zelf heb ik een keer eerder een trio gehad, maar dat was met een gelegenheidsstel. Het lijkt me leuk om dat nog eens uitgebreid over te doen, maar dan met een echt stel. De dynamiek en chemie tussen twee geliefden is toch anders dan twee mensen die elkaar alleen ontmoeten voor seks lijkt me. Het spel gaat verder en "seks" blijkt bij ons alledrie een favoriet onderwerp. De komende vragen gaan alleen nog maar daarover. 

Tom vindt dat we inmiddels genoeg hebben gepraat en besluit voor "dare" te kiezen. Daphne heeft inmiddels ook al de nodige drankjes op en neemt de tijd om een leuke "dare" te verzinnen. Aan haar gezicht te zien heeft ze iets leuks bedacht. Ze geeft Tom de opdracht om haar een lapdance te geven. Hij staat op en pakt een stoel uit de keuken. Hij zet die midden voor de camera neer en vraagt Daphne erop te gaan zitten. Ik zeg dat ik ondertussen de muziek opzoek. Ik open Spotify en vind al snel wat ik zoek.

Ik zet de muziek aan en zet het volume op maximaal, zodat ook zij de muziek goed kunnen horen. Ook ik ga er eens goed voor zitten en geniet van wat er zich in de andere kamer afspeelt. Tom gaat er met volle overgave voor. Hij is een goede danser. Dat is ook hoe hij Daphne voor zich heeft gewonnen. Ik geniet met volle teugen van wat ik zie. Daphne lijkt ook erg te genieten van hetgeen er zich recht voor haar neus afspeelt. Inmiddels heeft ze de knoopjes van zijn blouse los gemaakt en hij trekt deze heel sensueel uit. Ik merk dat dit toch wel wat met me doet.

Ook al heb ik Tom al veel vaker met ontbloot bovenlijf gezien. Ik zie hoe de handen van Daphne over het gespierde bovenlijf van Tom glijden. Korte tijd later is het nummer afgelopen en geeft Tom Daphne een uitgebreide kus op haar mond. Ik vind het jammer dat de show af is gelopen. Van mij had hij nog wel even door mogen gaan. Tom neemt niet de moeite om zijn blouse weer aan te doen en gaat met ontbloot bovenlijf op de bank zitten. Het is Daphnes beurt en Tom vraagt haar om een keuze te maken. Ze kiest "dare".

Hij zegt dat het eigenlijk niet helemaal eerlijk is dat hij de enige is met een ontbloot bovenlijf. Hij daagt Daphne en mij uit om ons te ontkleden, zodat ons bovenlijf ontbloot is net als dat van hem. Dit keer is hij degene die de muziek opzet. Daphne gaat als eerste staan en trekt heel sensueel haar t-shirt uit. Ik baal dat ik geen broek en t-shirt, maar een jurkje heb aangedaan na het douchen. Dat betekent dat ik meteen in mijn lingerie voor hen zit als ik mijn jurk uitdoe. Het is mijn beurt en ik ga staan. Uitgebreid neem ik de tijd om me van mijn jurk te ontdoen.

Ik zie hoe twee paar ogen al mijn bewegingen nauwlettend volgen. Stiekem is dit best opwindend om te doen. Als mijn jurk op de grond ligt, neem ik in mijn lingerie weer plaats op mijn bank. Ik zie hoe hun ogen mijn lichaam verkennen. Daphne complimenteert mij met mijn lingeriekeuze. Het is mijn beurt en ik kies voor "truth". Daphne denkt heel even na en vraagt me hoe ik het zou vinden om een trio te hebben met haar en Tom. Poeh dat is een goede vraag. Dat lijkt me eigenlijk stiekem best geil. Daar zijn zij het roerend mee eens. Het is Tom's beurt en hij kiest voor "dare".

Daphne daagt hem uit om voor vanavond een hotelkamer te boeken, zodat we met zijn drieën een leuke avond kunnen hebben. Ik voel mijn wangen rood kleuren. Tom kijkt me aan en ik knik instemmend. Hij pakt zijn I-pad erbij en start met zoeken. Niet veel later heeft hij iets gevonden in het centrum. Dat is voor ons allemaal goed te doen. Gezien de hoeveelheid drank die we hebben gedronken is het niet verantwoord om nog in de auto te stappen. Deze locatie is op fietsafstand. Tom vraagt of ik het zeker weet. Ik antwoord hem dat ik het inderdaad zeker weet.

Ik voel dat ik al lichtelijk opgewonden ben. We kleden ons weer aan en spreken af om elkaar over een half uur te ontmoeten in de lobby van het hotel. Snel pak ik mijn jurk op van de grond en trek deze aan. Ik ga mezelf nog even snel opfrissen in mijn badkamer. Daarna fiets ik richting het centrum. Niet veel later ben ik bij het hotel. Tom en Daphne zijn er zo te zien nog niet. Ik neem plaats in de lobby en wacht op hen. Niet veel later komen Tom en Daphne de lobby binnen gelopen. 

We geven elkaar drie kussen op de wang en hebben alledrie heel veel zin in vanavond. Tom loopt naar de balie om in te checken. Daphne en ik wachten in de lobby tot hij terug komt met de sleutel. We lopen gezamenlijk richting de lift. Het is niet druk gezien het late tijdstip en de lift komt er snel aan. We stappen de lift in. Eénmaal in de lift komt Daphne dicht tegen me aan staan en begint me te zoenen. Ze kan heel goed zoenen. Als we op de bovenste verdieping zijn aangekomen pakt ze mijn hand vast en lopen we hand in hand naar onze kamer. Tom opent de deur en we lopen de kamer binnen.

In het midden van de kamer staat een grote jacuzzi. Tom laat meteen de jacuzzi vollopen. Terwijl de jacuzzi volloopt met warm water zoent Daphne me opnieuw. Tom gaat op het bed zitten en geniet van het schouwspel. Dapne kust me vol passie. Ik weet dat elke man het enorm opwindend vindt om twee vrouwen met elkaar bezig te zien. We nemen daar dan ook uitgebreid de tijd voor. Terwijl we zoenen kleden we elkaar langzaam uit. Als we beiden alleen nog onze lingerie aan hebben lopen we richting het bed. Daar wacht Tom met een grote glimlach op ons.

Ik ga met mijn rug tegen het hoofdeinde zitten. Daphne komt met haar rug tegen me aan zitten. Daphne vraagt Tom om zich voor ons uit te kleden. Ze pakt haar telefoon en zet een bijpassend muziekje op. Terwijl Tom zich voor onze neus ontdoet van zijn kleding blijft hij ons om en om aankijken. Hij maakt er echt een showtje van. Dat spoort ons aan om hetzelfde voor hem te doen. Ik laat de beha bandjes heel langzaam één voor één van de schouders van Daphne afglijden. Ik zoen haar op de plek waar zojuist de bandjes nog zaten.

Als beide bandjes naar beneden zijn, open ik de sluiting van haar beha. De beha glijdt langzaam naar beneden en haar mooie, stevige borsten komen te voorschijn. Met beide handen omklem ik haar borsten. Deze voelen warm en zacht aan in mijn handen. Ik speel met haar tepels, terwijl ik zie dat Tom zijn boxershort op zijn enkels laat glijden en eruit stapt. Hij loopt naar de jacuzzi en draait de kraan dicht. De jacuzzi is inmiddels tot de rand gevuld met warm water. Dan draait hij zich om en komt naar het bed gelopen. Helemaal naakt staat hij voor ons. Zo te zien windt het schouwspel hem op.

Zijn pik staat ferm vooruit. Hij neemt plaats tussen de benen van Daphne en buigt zijn hoofd richting haar kruis. Terwijl ik haar borsten blijf masseren, zoent hij haar lippen door haar onderbroek heen. Ik moet zeggen dat het mij ook niet onberoerd laat en voel hoe ik langzaam steeds vochtiger wordt. Hij neemt uitgebreid de tijd om haar meest intieme deel te verkennen. Zijn mond brengt hij voorzichtig naar de rand van haar onderboek. Hij tilt de rand van haar onderbroek op met zijn mond en vakkundig doet hij haar onderbroek uit.

Dan duikt hij tussen haar benen en begint haar clit met zijn mond en tong uitgebreid te verkennen. Ik voel hoe de tepels van Daphne zo mogelijk nog harder worden in mijn handen. Daphne geeft zich volledig over aan Tom. Ik kus zachtjes de hals van Daphne. Mijn handen glijden af naar de buik van Daphne. Ik voel hoe haar spieren zich samentrekken in haar buik. Aan alles voel en zie ik dat ze bijna klaarkomt. Ik breng mijn handen snel terug naar de tepels van Daphne en knijp er stevig in. Een laatste paar halen van de tong van Tom zorgt ervoor dat ze luid hijgend klaarkomt.

Ik voel hoe ze verslapt in mijn armen. We blijven nog even zo liggen, zodat ze bij kan komen van haar heftige orgasme. Dan staan we op en lopen we richting de jacuzzi. Daphne stopt halverwege om zich om te draaien en geef me een lekkere tongzoen. Ze vraagt om plaats te nemen op de rand van de jacuzzi. Ik doe wat ze van me vraagt en neem, nog steeds gekleed in mijn lingerie, plaats op de rand. De rand voelt heel koud aan aan mijn billen. Daphne komt tussen mijn benen zitten en opent de drukkers van mijn body. Ze vouwt de body open naar boven, zodat deze niet nat wordt.

Haar mond voel ik niet veel later over mijn dijen glijden. Terwijl ze mijn meest intieme deel verkent, komt Tom dichterbij staan en kust me op mijn mond. Hij kan heerlijk zoenen. Precies zoals ik me herinner van vroeger. Hij zoent mijn hals en mijn oorlelletje. Dat laatste is super opwindend. Zachtjes bijt hij erin en fluistert dat ik maar eens goed moet gaan zitten en ervan moet genieten. Dat was ik ook precies van plan. Hij gaat achter Daphne staan en kust haar rug en billen. Hij kijkt me aan en beweegt zijn pik tegen de billen van Daphne. Dan glijdt hij bij haar naar binnen.

Terwijl hij in haar stoot, blijft hij mij strak in mijn ogen aankijken. Het voelt heerlijk hoe de tong van Daphne mijn clit verkent. Ik voel door het stoten van Tom in Daphne af en toe het water tegen mijn billen klotsen. Ik doe mijn ogen dicht. Dit standje is veruit mijn favoriete standje. Als ik porno kijk zoek ik altijd op trio man-vrouw-vrouw. De meest geile scène vind ik altijd als de ene vrouw de andere vrouw beft, terwijl ze door een man wordt genomen. Dan ben ik bij voorkeur de vrouw die door de andere vrouw wordt gebeft. Dit is dus perfect! Ik doe mijn ogen open en ben weer in het hier en nu.

De tong van Daphne en het schouwspel voor me brengen me volledig in extase. Ik voel dat ik tegen het hoogtepunt aan zit, maar ik wil nog niet klaarkomen. Dit is te lekker en ik wil het zolang mogelijk uitstellen. Ik kan het nog heel even uitstellen, maar dan hou ik het niet langer. Ik pak het hoofd van Dapne stevig vast en dus haar hoofd nog dichter tegen mijn clit aan. Ze likt mijn clit en door de extra druk kom ik niet veel later heerlijk klaar. Tom vindt het zo geil om te zien dat hij niet veel later ook zelf klaarkomt. Net op tijd haalt hij zijn pik uit Daphne en komt klaar over haar rug.

Een flinke klodder zaad landt op haar rug. Tom veegt het zaad van Daphne's rug en ik geef hen een handdoek aan. Voldaan stappen we uit de jacuzzi en verplaatsen ons richting het bed. Dit belooft een hele mooie, geile avond te worden. Ik heb in ieder geval nog lang geen zin om naar huis te gaan en volgens mij denken de andere twee er net zo over. Verstrengeld in elkaar blijven we een tijd op het bed liggen. We knuffelen en kletsen wat. Als de geilheid weer op komt zetten, begint Tom zichzelf langzaam te strelen. Hij ziet hoe Daphne en ik huid op huid liggen en elkaar met veel gevoel en passie zoenen.

Onze handen voelen en ontdekken elkaars lichaam. Tom laat ons heerlijk onze gang gaan. Onze blikken kruisen elkaar. Ik voel de lippen van Daphne mijn lichaam kussen en ontdekken. Mijn benen leg ik als vanzelf uit elkaar. De zachte warme vochtige lippen van Daphne glijden kussend en likkend langs de binnenkant van mijn benen omhoog. Op dat moment zie ik Tom een zwart, zacht touw pakken dat hij ongemerkt had klaargelegd naast het bed. Terwijl ik voel hoe Daphnes warme lippen plagend dichterbij komen, voel ik hoe Tom mijn polsen bij elkaar pakt en boven mijn hoofd behendig bij elkaar bindt.

Het zwarte touw voelt sensueel zacht. Aan de manier waarop Tom mij vastbindt kan ik merken dat hij dit vast al eens eerder gedaan heeft. Ik voel hoe mijn polsen boven mijn hoofd aan het bed worden gebonden. Tom kust me teder en streelt mijn borsten terwijl ik juist op dat moment voel hoe Daphnes tong mijn meest gevoelige plekje raakt. Tom gebruikt speciale knopen die niet knellen en juist dat doet wat nodig is. Tom doet me een blinddoek om. Dat zorgt ervoor dat ik nog intenser ervaar wat Daphne bij me doet. Terwijl Daphne me likt voel ik mijn geilheid verder toenemen.

Mijn hartslag gaat sneller en mijn ademhaling wordt dieper. Ik kan een kreun niet langer onderdrukken. Terwijl Tom ziet hoe intens het gevoel bij me binnenkomt, pakt hij het volgende touw. Ik voel dat het Tom's handen zijn  die mijn linkerbeen voorzichtig verder opent. Hij bindt mij enkel vast aan het bed. Ondertussen gaat Daphne met haar handen strelend over mijn buik en borsten. Dan voel ik hoe Tom ook mijn rechterbeen verder opent en hij mijn enkel met drie zachte lussen aan het bed vastzet.

Daphne kan zichzelf niet langer bedwingen en wil meedoen als ze ziet dat ik geblinddoekt bent en vastgebonden lig. Wat ik zie en ervaar wil zij ook graag meemaken. Het is een heerlijk gevoel als je niks kunt, terwijl je zo graag wil bewegen. Ik voel hoe de spanning zich opbouwt. Na een tijdje gaat Daphne op me zitten met haar rug naar Tom toe. Eén hand om haar borsten en haar andere hand voel ik bij mijn clit. Die is nog steeds wat gevoelig na mijn heftige orgasme van daarstraks. Ik smeek Tom om één hand los te maken.

Hij doet wat ik vraag en zodra mijn hand los is, breng ik deze naar het meest gevoelige plekje van Daphne. Mijn blinddoek blijft op. Daphne buigt zich voorover en ik voel twee warme, vochtige lippen op de mijne drukken. Beiden zijn we blijkbaar gek op sensueel zoenen. We kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Terwijl Daphne voorover gebogen zit, grijpt Tom zijn kans en brengt zijn pik bij Daphne naar binnen. Terwijl hij Daphne penetreert, houdt hij één hand op de heup van Daphne. Zijn vrije hand voel ik via mijn dijbeen naar mijn clit glijden.

Vakkundig wordt deze door Tom onder handen genomen. Heel geil hoe we alledrie tegelijkertijd worden gestimuleerd. Mijn ogen zien nog steeds niks, maar des te meer ervaar ik elke aanraking op mijn lichaam. Tom stopt met het masseren van mijn clit, zodat Daphne de gelegenheid krijgt om het met haar tong af te maken. Ik weet niet of ik het nog lang ga volhouden en verhoog het tempo waarmee ik de clit van Daphne masseer. Terwijl Tom ook zijn tempo verhoogt, brengt hij zijn duim bij Daphne's kontgaatje naar binnen. Ik hoor hoe een zachte kreun haar mond verlaat.

Onze ademhalingen versnellen en verzwaren. Ik geef aan dat ik het niet lang meer houd en bijna ga komen. Daphne en Tom geven tegelijkertijd aan dat het bij hen ook niet heel lang meer zal gaan duren. We geven nog alles wat we in ons hebben en niet veel later komen we alledrie heftig klaar. Ik met de tong van Daphne op mijn clit, Daphne met mijn hand op de hare en Tom's duim in haar kontgaatje. Tom komt klaar terwijl hij diep in Daphne stoot. Moe, maar voldaan komt Daphne overeind en maakt mijn pols los die nog aan het bed vast zat. Ik sla mijn armen om Daphne heen en geef haar een sensuele zoen.

Tom maakt de touwen rond mijn enkels los en we gaan lepeltje-lepeltje tegen elkaar aan liggen. Daphne ligt hierbij in het midden, Tom ligt achter haar en ik lig met mijn rug tegen Daphne aan. Ik voel de zachte borsten van Daphne in mijn rug. Niet veel later vallen we voldaan in elkaars armen in slaap. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen