Sissy en crossdressing

Op internet is het lastig om informatie te vinden over Sissies buiten de expliciete filmpjes op de welbekende websites. Mensen die actief zijn in deze wereld hebben vast ook tijdens de beginfase gezocht naar meer informatie over wat het inhoudt en hoe je een goede Sissy kunt worden. Ik twijfel er niet aan dat er genoeg informatie te vinden is, maar dan moet je weten waar je die kunt vinden. Ik heb verschillende mensen mogen ontmoeten die actief zijn binnen de Sissy-wereld en zij hebben hun kennis en ervaringen met mij gedeeld. 

De term 'Sissy', afgeleid van zus, wordt gebruikt om een jongen of man aan te duiden die niet voldoet aan het mannelijke gender stereotype. In het algemeen impliceert het een gebrek aan alle dingen (zoals moed, kracht, atletisch vermogen, coördinatie, testosteron en mannelijk libido) die van oudsher geassocieerd worden met mannelijkheid

 

Travestiet, transgender en crossdresser

Er zijn verschillende termen voor mensen die zich kleden met kleding van het andere geslacht. Zo heb je travestieten, transgenders, crossdressers en Sissies. Het onderscheid tussen deze termen is best lastig. Een travestiet (trava) is iemand (vaak een man) die zich vrijwillig kleedt als iemand van het andere geslacht. Vaak worden de kenmerken van het andere geslacht hierbij uitvergroot. Een mannelijke trava is iemand die zich kleedt als vrouw en zich meer inleeft in het vrouw zijn. Het gaat hier om feminisering en ook jezelf vrouwelijk gedragen. 

Een crossdresser is een bijvoorbeeld een man die vrijwillig af en toe kleding van een vrouw aantrekt. Dit kan kleding van zijn vrouw of vriendin zijn. Het gaat hierbij meer om de kleding dan het zich vrouw voelen. Een transgender is iemand die, naast de kleding van het andere geslacht te dragen en het gevoel heeft ook echt vrouw/man te willen zijn of worden, de conversie wil maken tot een permanent leven als vrouw/man. Hierbij gaat het om mensen die in het verkeerde lichaam zijn geboren. Een trava en crossdresser zien het omkleden meer als een seksspelletje of een geil verlangen. Het is bij hen nog puur seksgerelateerd en eerder een fetish.

 

Sissy

Een onderdanige crossdresser wordt ook wel een Sissy genoemd. Een Sissy is een geavanceerd stadium dat ergens ligt in de buurt van transgender, maar dan zonder echt een vrouw te willen worden. Het doel is om vrede te vinden met het feit dat je eigenlijk niet geslaagd bent als man en dus beter seks kan hebben als vrouw. Een Sissy start vaak op jonge leeftijd als crossdresser. Daarna komt er wat trava bij kijken. Een Sissy verlangt veel meer naar extreem vrouwelijke symbolen, zoals roze dingetjes, strikjes, sexy lingerie, panties (slipjes) en inlegkruisjes.

Het begint ermee dat de Sissy er zelf van overtuigd is dat hij onvoldoende man is om een vrouw op een degelijke manier te kunnen behagen. Dit kan zijn omdat hij een kleine pik heeft of omdat hij gewoon mentaal niet in staat is een vrouw te domineren of een alpha mannetje te zijn. Met andere woorden een man die eigenlijk het gevoel heeft dat hij een vrouw niet kan laten genieten met zijn pik. Evolutionair gezien is de Sissy overbodig als man. Het gevoel dat je zelf niet goed genoeg bent om een vrouw te behagen, laat je op zoek gaan naar datgene waar je dan wel goed voor bent.

Sissy zijn is een levensstijl die je nooit meer echt loslaat. Vandaar dat het ook dichter tegen het transgender aan ligt. Het zorgt voor een alter ego in je personaliteit en nestelt zich diep in in je onderbewustzijn. Een echte Sissy word je niet, een echte Sissy ben je.

 

Sissy-gevoelens

Het kan zijn dat een Sissy een aantal minder goede ervaringen met vrouwen heeft gehad, waarbij de vrouw er in hun perspectief 'niks aan had', of dat hun bedpartner constant te snel klaarkomt. Sommigen hebben seks als man nooit lekker of leuk gevonden. Er zijn Sissies die er uiteindelijk voor kiezen om lichamelijk gezien een vrouw te worden middels diverse operaties, maar de meeste Sissies leiden hun 'normale' dagelijkse leven als man. Wellicht dat ze stiekem een slip of panty onder hun 'mannelijke' kleding dragen. 

Aangezien ze 'mislukt' zijn, kunnen ze zichzelf maar beter laten feminiseren om heteroseksuele mannen te dienen als een soort van dienstmeid. Hun Daddy bepaalt of en wanneer zijn Sissy klaar mag komen. Vaak mag dat alleen als ze worden geneukt door hun Daddy. Een Sissy streeft er ook naar om er altijd zo vrouwelijk mogelijk uit te zien en zich vrouw te voelen. Een Sissy wil niet dat haar Daddy haar als man, dus zonder vrouwenkleding, pruik, make-up en dergelijke, ziet. Dat zou ervoor kunnen zorgen dat de 'magie' weg is. Dat is voor een Sissy not done.

Binnen de Sissy-wereld heb je ook verschillende gradaties. Je kunt af en toe een slipje dragen of je volledig kleden als vrouw. Je kunt kiezen voor volledige kuisheid of deelnemen aan gangbangs. De meeste Sissies zullen er echter naar streven uiteindelijk een vaste man te vinden die hen op regelmatige tijdstippen als vrouw zal willen gebruiken. Heel belangrijk in het Sissy-bestaan is de keuze van haar naam. Wanneer een Sissy haar 'girly name' accepteert, wordt hiermee het vrouwelijke alter ego voor altijd een deel van haar. Er een naam aan geven wil zeggen dat je het accepteert.

 

Kuisheidscontrole

Een Sissy wordt vaak aan een kuisheidscontrole onderworpen en draagt dan een peniskooi of iets vergelijkbaars. Je pik is dan niet meer een pik, maar een clitje dat goed weggestopt wordt in een kuisheidskooitje. Je moet als Sissy ook leren te genieten door geneukt te worden en niet meer door voortdurend aan je clit te zitten. Het kooitje zorgt ervoor dat je permanent geil bent wanneer het lang geleden is dat je klaargekomen bent. Na een tijdje en door veel te oefenen leidt dat soms tot een prostaatorgasme. De sleutel van de peniskooi kan worden overgedragen aan de Daddy.

Er zijn twee doelen aan kuisheidscontrole. Enerzijds zorgt het ervoor dat je exclusief van je Daddy bent, want een Sissy zal elke Dominante man gehoorzamen die haar pad kruist en iets van haar eist. In de gay-wereld zijn mannen gericht op 'pikseks'. Het afsluiten van het clitje van de Sissy zorgt er al voor dat heel wat mannen geen interesse meer zullen hebben in haar. De echte heteromannen willen vooral neuken en voor die mannen is een Sissy clit onbelangrijk en een overbodig deel.

De tweede reden is ervoor te zorgen dat het clitje van de Sissy 'lam' wordt gelegd en niet meer reageert op stimuli. Door lang ongebruikt te zijn, zal die ook kleiner worden en nog verder krimpen. Een Sissy mag haar clit nooit meer aanraken en zodoende de focus niet meer volledig op haar kutje leggen.

 

Hypno filmpjes

Het begint puur als fantasie, maar na een tijdje, en ook doordat je gestimuleerd wordt door het bekijken van filmpjes, ga je stiekem verlangen naar een date met een man. Daarna fantaseer je erover hoe het zou zijn om door een man geneukt te worden. Zo gaat dat steeds een stapje verder. De Sissy die ik gesproken heb, geeft aan zij ook het vurige verlangen heeft om sperma in haar 'kutje' te voelen. Ze denk dat zij zich pas echt vrouw kan voelen als zij dat gevoel kent en het ervaren heeft.

Het wordt een obsessie om steeds vaker dat gevoel te kunnen krijgen dat je als vrouw geconfirmeerd wordt door een hetero man. Ze geeft aan alleen met hetero mannen te willen daten. Zij zien haar als een vrouw en niet als een man. Dat is volgens haar ook het verschil met homo seks. Een homo man zoekt een andere man om seks mee te hebben. De handelingen tijdens homo seks zijn over het algemeen ruwer en mannelijker dan de seks tussen een Sissy en haar Daddy.

 

Hypnosessies

Het bekijken van hypno filmpjes vormt een wezenlijk deel in de opleiding tot Sissy. De meeste Sissies zijn op die manier in contact gekomen met de Sissy school. Ze keken thuis naar de filmpjes, begonnen die gevoelens te ontwikkelen en wilden er meer mee doen. Sommigen spreken over de 'curse of the black veil' en hebben er conspiracy theorieën over dat hier hogere instanties achter zitten die blanke jongetjes willen feminiseren tot seks slavinnen. Binnen de Sissy school worden er ook af en toe hypnosessies georganiseerd.

Je moet dan naar een groot scherm kijken waarop de Sissy hypno filmpjes worden vertoond. Dit wordt ook soms ook wel MK-ultra genoemd. MK-ultra was een geheim programma van de Amerikaanse CIA om mensen te hersenspoelen met behulp van filmpjes met psychedelische beelden. Dit zijn snel knipperende beelden die maar een fractie van een seconde blijven staan. De beelden prenten zich in je onderbewustzijn net zoals je brein een afweermechanisme heeft dat bepaalde boodschappen doorlaat of afblokt.

Door tegelijkertijd duizenden beelden te laten zien gecombineerd met drie verschillende stemmen die tegelijkertijd in je oor praten, raak je in een soort van trance. Je brein focust zich op één van de stemmen, terwijl de boodschappen van de tweede en derde stem ongefilterd je brein in gaan en zich nestelen in je onderbewustzijn. Als Sissy moet je er met dameslingerie aan voor een scherm gaan zitten op een stoel in een donker kamertje met een koptelefoon op en vervolgens uren naar hypnose filmpjes kijken.

Soms moet je tegelijkertijd ruiken aan een gedragen damesslipje of wordt er een buttplug in gedaan. Het is na een tijd onmogelijk om er niet bloedgeil door te worden als het 'je ding' is. Je brein wordt gehersenspoeld met die beelden en verlangens tot het een deel van jezelf wordt. Als huiswerk moet de Sissy vervolgens elke dag 's avonds naar voorgeschreven filmpjes kijken en zichzelf verder in een soort van zelfhypnose brengen. Als je op pornhub.com de zoekterm 'bambi sleep' intypt vind je voorbeelden van deze hypno filmpjes. 

 

De filmpjes prentten vaste patronen vast in je onderbewustzijn als:

'accept your faith'

'become weaker, more timid, less assertive'

'programmed to respond to people who are dominant, you have to obey'

'programmed to respond peoples strong dominant opinions'

'you need to be used for play and pleasure for real men'

'you are a sextoy, a subby girly for use by strong men'

'pussy is for real men only'

'a sissy is made for men's pleasure'

 

Op die manier word je echt geconditioneerd tot onderdanig Sissy-meisje dat zich onderdanig opstelt voor elke dominante man. Als een dominante man zegt dat je iets moet doen, zelfs een vreemdeling, dan doe je dat gewoon, want je bent immers een onderdanige Sissy klaar om gebruikt te worden. Ook al heb je een Daddy dan nog zal je elke man gehoorzamen die van nature dominant is. Daarvoor word je als Sissy geconditioneerd.

 

Aspecten van het Sissy zijn

Sissies zijn vaak heel bedreven in het orale werk en zien dat als hun grootste kwaliteit. Ze hechten daar ook veel waarde aan. Het evolueert daarna in een soort van cuckolding waarbij de Sissy het eigenlijk wel fijn vindt dat haar partner door een andere man stevig aangepakt wordt en daar ook van geniet. Ze vindt dat fijn, omdat ze het haar partner wel gunt te genieten van seks. Ze geniet ook van de vernedering die dat met zich meebrengt. De Sissy die ik gesproken heb, heeft ook mannen thuis uitgenodigd om seks te hebben met zijn vrouw, terwijl hij toekeek.

Hij geeft aan dat de mannen die waren uitgenodigd om seks te hebben met zijn vrouw, terwijl hij toekeek, het vaak prettig vonden dat hij toekeek hoe zij zijn vriendin gebruikten en hoe hij daar op zijn beurt weer van genoot. Een dame die hij ontmoet had via een site en die cuckolding geweldig vond, wilde samen met hem afspreken met andere mannen in een vergelijkbare setting. Hij moest van haar dan dameslingerie aantrekken en de man hard pijpen, zodat de man haar vervolgens dan goed kon nemen.

Later dwong ze hem om haar kutje schoon te likken, nadat hij in haar was klaargekomen. Hij heeft nog altijd die sterke verlangens om een Meesteres te dienen als Sissy. Een Meesteres is echter lastig te vinden. In de Sissy-wereld zijn namelijk veel meer mannen dan vrouwen actief als Meester(es). Een Sissy aanbidt elke vrouw, omdat elke vrouw beter zal zijn dan zijzelf. Echte vrouwen hebben namelijk wel een echt kutje. Vernedering is iets wat bij elke Sissy wel een vorm van opwinding teweeg brengt.

Dat een vrouw aanwezig is tijdens een sessie is al vernederend op zich en als die vrouw de Sissy dan neukt met een voorbind dildo is dat de ultieme vorm van 'declassering'. Oftewel een bevestiging dat de Sissy een vrouw hoort te zijn. Dat is voor haar heel erg opwindend en daar kan een Sissy erg naar verlangen. 

 

Daddy

De Sissy dynamiek gaat vaak gepaard met het BDSM Sissy/Daddy verhaal. Een Sissy heeft meestal niet echt een Meester, maar een Daddy. Dit is een man die haar verder opleidt, sturing geeft, stimuleert in het Sissy zijn en blijven en dat gevoel verder ontwikkelt. Doordat een Sissy verlangt naar mannen die sturing en opleiding geven en veel van je verwachten kom je automatisch uit bij de BDSM-scene, maar dan in een softe vorm. Een Sissy is gehoorzaam en onderdanig, maar hoeft niet van pijn te houden. Dat is niet het hoofddoel van het Sissy zijn. 

Het kan voor een Sissy best lastig zijn om een geschikte Daddy te vinden. Vaak wordt er een advertentie (oproep) op een website geplaatst. De mannen die op een dergelijke advertentie reageren, zijn vaak mannen die op zoek zijn naar seks, maar geen gevoel van overheersing en sturing kunnen geven. Een Sissy wil ook vaak het gevoel hebben een 'slet' te zijn. Aangezien veel Sissies thuis een vrouw of gezin hebben die niks van hun Sissy activiteiten weet, kunnen de kleding en attributen die worden gebruikt tijdens de sessies niet thuis worden bewaard.

Vaak wordt hiervoor een externe opslag gekozen. De sleutel van de kluis die wordt gehuurd, wordt overgedragen aan de Daddy. Hij kan bijvoorbeeld spullen in de kluis leggen en bepalen wat zijn Sissy aantrekt. Soms worden er ook spullen opgestuurd naar het hotel waar ze hebben afgesproken, die de Sissy vervolgens bij de receptie ophaalt. 

 

Sissy opleiding

Online is er zoals gezegd niet veel te vinden over hoe je een Sissy kunt worden. In Amerika is er een Sissy opleiding die je kunt volgen. Informatie hierover is te vinden op de website www.realsissyschool.com. Ik weet dat je ook dichterbij huis een opleiding tot Sissy kunt volgen, maar hierover kan ik op internet helaas niks vinden. Het bestaan van deze opleiding wordt vaak door mond-op-mond reclame in clubs gedeeld met geïnteresseerden. Vaak begint het voor de Sissy zelf door naar Sissy filmpjes over feminisation te kijken. Deze zijn onder andere te vinden op hypnotube.com. 
 
Op een Sissy opleiding komen onervaren mannen met Sissy gevoelens binnen en verlaten ze als getraind Sissy sletje na een paar jaar de opleiding. Dan zijn ze klaar om toegewezen te worden aan een alpha dominante Man. Dit zijn vaak mannen met een hoge seksdrive die thuis seks tekort komen en daardoor een 'sletje on the side' willen. Deze sletjes doen vaak wel wat hun eigen vrouw niet wil. Er gaat geen geld mee gepaard. Het is allemaal voor de fun, maar uiteindelijk wordt een Sissy een soort seksslavin voor haar Daddy. 
 
Op de opleiding verwachten ze totale overgave van de Sissy aan hun wensen. Uiteraard binnen je mogelijkheden en harde grenzen. Aan het eind van je opleiding geef je je vrijheid min of meer op om aan een man overgedragen te worden die zij voor je kiezen. Je wordt dan eigendom van die man. Ze conditioneren je brein op zo'n manier dat je enige doel nog is om de ideale vrouw te zijn voor een zeer potente, dominante man. 

 

Opleiding afgerond en dan?

Als een Sissy klaar is met haar opleiding, wordt er een geschikte Daddy gezocht door de man die haar heeft opgeleid.  Daddy's moeten hiervoor solliciteren. De sollicitatie vindt vaak plaats zonder dat een Sissy hier erg in heeft. Ze worden soms voor meerdere dagen in een hotelkamer aangeboden aan verschillende mannen om door hen gebruikt te worden. Op die manier kunnen de mannen hun mogelijk toekomstige Sissy even keuren. Er wordt niet gepijpt of gezoend alleen geneukt.

Tegen de Sissy wordt gezegd dat ze moet leren om zich aan meerdere mannen aan te bieden en geen voorkeur te hebben voor wat voor soort man het is of hoe hij eruit ziet. Een Sissy dient immers te verlangen naar elke pik die ze kan krijgen. Uiteindelijk wordt de Sissy overgedragen aan haar Daddy. Er wordt een hotelkamer geboekt en daar is dan alleen haar nieuwe Daddy aanwezig. De Sissy krijgt een datum en een hotelkamer door en dan moet ze zorgen dat ze beschikbaar is op de gevraagde dag en tijd.

Door degene die haar heeft opgeleid, wordt vervolgens al het contact verbroken. Er volgt alleen nog een afscheidsmail.  De nieuwe Daddy moet de mensen van de opleiding beloven dat hij de Sissy terugbrengt naar de opleiding wanneer hij  geen tijd meer voor haar heeft. Een alternatief is dat hij zelf een geschikte Daddy vindt. Er zijn echter weinig Sissies die daadwerkelijk het eindtraject halen. Velen haken onderweg af, omdat er echt wel heel veel van je verwacht wordt. Niet iedereen kan ook permanent zo'n kooitje verdragen.