I dare you

Vaak vragen mensen me wat me het meeste bij is gebleven van al mijn avonturen. Als ik zeg dat dit vaak hele kleine simpele en spontane dingen zijn, word ik vaak raar aangekeken. Het kan toch niet zo zijn dat iemand die veel mee heeft mogen maken juist de simpele, kleine dingen het meest waardeert? Dat is toch echt zo. Lieve woorden, oprechte aandacht of een kussen onder je hoofd leggen zijn de dingen die me het meest zijn bijgebleven. Als mensen vragen wat ik leuk vind om te doen, verwachten ze vaak hele extreme dingen.

Je bent immers schrijfster van erotische verhalen, dus je moet de meer extreme dingen leuk vinden. Dat is niet hoe het werkt. Zelf houd ik juist van simpele, kleine dingen. Onschuldig en misschien saai voor anderen, maar die kan ik juist heel erg waarderen. Mensen die me echt goed kennen, weten dat. Tijdens een date met een sub heb ik hem weleens gevraagd om mij de sleutels van zijn kuisheidskooitje te geven, wat hij uiteraard netjes deed. Na het aantrekken van mijn naadkousen heb ik mijn pumps aangedaan.

De sleutels van zijn kooitje heb ik aan mijn enkelkettinkje vastgemaakt. Tijdens het lopen hoorde je de sleutels tegen elkaar aan tikken. Zo zijn we samen een drankje gaan drinken in het restaurant. Samen zijn we op de bank voor het raam gaan zitten. Mijn jurkje kroop een beetje omhoog waardoor de rand van mijn jarretels zichtbaar werd. De serveerster heeft dit gezien hebben toen ze kwam vragen wat we wilden drinken. Ook de andere gasten van het restaurant moet het niet ontgaan zijn. Heerlijk om mensen te teasen en vragend achter te laten. 

Los in de kooi

Met een hele goede vriend van mij heb ik al meerdere onschuldige, maar voor ons, leuke dingen gedaan. We hebben al heel wat dingen van onze lijstjes af kunnen strepen door spontaan dingen te doen die we leuk vinden. 'Oh, wil je dat proberen? Laten we dat nu maar meteen doen dan.' Heerlijk zo'n instelling! Zo stuurde hij me van de week een Whattsapp berichtje waarin hij me uitdaagde. Hij zou tijdens het sporten geen onderbroek aantrekken en hij daagde me uit om mijn 'roze vriend' in mijn jaszak mee te nemen.

Ik checkte nog maar even voor de zekerheid of hij toch niet de voordinddildo bedoelde, die is immers roze. Nee, die bedoelde hij gelukkig niet. Die zou lastiger mee te nemen zijn in mijn jaszak. Niemand die het weet, behalve wij. Heel onschuldig, maar voor ons hilarisch. Dat is echt ons ding. Op de dag van de training stuurt hij me nog een appje als reminder. Het zou toch zonde zijn als ik hem zou vergeten. Voordat ik thuis wegga, loop ik nog even naar boven om mijn 'roze vriend' te pakken en stop hem in de binnenzak van mijn jas.

Hij lijkt een stuk groter nu hij zo in de binnenzak van mijn jas zit. Tijdens het autorijden, voel ik hem steeds zitten. Ik weet dat hij er zit, maar als niemand die dat verwacht, zal ook niemand anders het opvallen. Bij de training aangekomen, zie ik mijn goede vriend en moet lachen. Ik weet dat hij zich altijd aan zijn deel van de afspraak houdt, net als ik overigens. Met zijn penis lekker los in de kooi heeft hij zijn training gedaan. Na de training hebben we gezellig een drankje gedaan. Bij de auto hebben we afscheid genomen van onze trainingsmaatjes.

Ogen op de weg

Bewust zijn we met zijn tweeën nog even gebleven om te 'kletsen'.  Wanneer ik zeg dat ik maar eens richting huis ga, vraagt hij me of ik me aan mijn deel van de afspraak heb gehouden. Ik vertel hem dat dat zo is. Dat vindt hij niet genoeg. 'Bewijs het maar', zegt hij. Ik haal mijn 'roze vriend', die overigens rood is, uit de binnenzak van mijn jas. Hij moet lachen. 'Laten we anders nog even samen een rondje rijden', zo stelt hij voor. Hij gaat achter het stuur zitten en ik stap in en ga op de bijrijdersstoel zitten. 

Hij daagt mij uit om zometeen mijn 'roze vriend' te gebruiken op de snelweg. Ik ben wel in de stemming en stem in met zijn voorstel. Ik haal hem uit mijn binnenzak en zie dat er een essentieel onderdeel mist. Ik weet zeker dat die er net nog wel op zat. We zetten de auto aan de kant en gaan op zoek naar het onderdeel. Die is nergens te bekennen. Daar gaat ons snode plan. We besluiten terug te rijden naar het parkeerterrein om te kijken of het onderdeel wellicht ergens op de grond ligt. Dat blijkt niet zo te zijn. Helaas pindakaas. Dan zometeen maar weer onverrichter zaken naar huis.

Het plan was leuk, maar de uitvoering helaas minder. Volgende keer beter. Dan hoor ik hem iets zeggen. Hij heeft het onderdeel alsnog gevonden. Ons plan kan dus toch doorgaan. We rijden opnieuw richting de snelweg. Als we eenmaal op de snelweg rijden, kijkt hij me aan. Hij weet dat ik me altijd aan de afspraak houd, zo ook nu. Eerst doe ik mijn schoenen uit. Dan maak ik mijn broek los en schuif die over mijn billen omlaag. Gelukkig is het donker buiten. Als mijn broek omlaag is, schuif ik ook mijn slip omlaag. Ik doe deze ook uit en leg hem op de grond neer.

Mijn 'roze vriend' 

Halfnaakt  zit ik op de stoel naast hem. Hij heeft moeite om zijn ogen op de weg te houden. Dat is toch wel verstandig aangezien we nog steeds op de snelweg rijden. Ik zet mijn 'roze vriend' aan en plus de snelheid nog wat verder omhoog. Ik zet beide voeten op het dashboard en plaats de womanizer op mijn clit. Het voelt meteen heerlijk. Ik zet de womanizer nog maar een standje hoger. Ik vind het een leuk idee dat mensen geen idee hebben wat we allemaal aan het doen zijn in de auto. Af en toe worden we ingehaald door een andere auto. 

Ik voel dat ik bijna tegen mijn orgasme aan zit. Ik probeer het moment zo lang mogelijk uit te stellen. Dan kan ik het niet langer meer tegenhouden en voel hoe ik heerlijk klaarkom. Ik voel wat vocht uit mijn vagina lopen. Hopelijk is het een beschaafde hoeveelheid en heb ik niet de hele stoel onder gesquirt. Nog niet eerder ben ik klaargekomen op de bijrijdersstoel, terwijl ik mezelf bevredigde, maar voor alles is een eerste keer. Vandaag was blijkbaar een eerste keer hiervoor.

Een keer eerder heb ik tijdens het autorijden mezelf een orgasme bezorgd onderweg naar huis. Met de womanizer geklemd tussen mijn benen ben ik zo na een date naar huis gereden. Met de herinnering aan een Luke date heb ik mezelf met behulp van de womanizer aan een orgasme geholpen. We nemen de eerstvolgende afslag en rijden terug naar het parkeerterrein. Weer iets wat ik van mijn lijstje af heb kunnen strepen. Dit was erg leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar, of wellicht een variant hierop.

Mijn hoofd draait meteen overuren met nieuwe ideeën. Als ik alleen in mijn auto zit, kan ik een glimlach niet onderdrukken. Wat een leuke ervaring was dit. De volgende dag krijg ik een appje van mijn goede vriend. Hij zegt dat hij vergeten was het raam van de bijrijdersstoel dicht te doen. De stoel was helemaal nat. Een grapje gelukkig. Wel heeft hij nu een mooie vlek op de bijrijdersstoel die hem herinnert aan het leuke avontuur van gisteravond. Dit was vast niet het laatste avontuur...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem