Marjon ik en het naaktstrand

Ingezonden door Twan

Er is een periode geweest waarin ik, misschien wel meer dan goed voor mij was, aan webcamseks heb gedaan. Ik heb daar al eens over geschreven toen ik een tijdje omging met Jolanda. In veruit de meeste gevallen had dat als best bereikbaar resultaat opgeleverd dat ik met een dame in een videogesprek terecht kwam waarbij beiden, in combinatie met de camerabeelden, toch aan hun hoogtepunt kwamen. Een heel enkele keer kreeg dat nog een heel intens vervolg. Over één van die gevallen gaat dit verhaal.

Op zaterdagmiddag zat ik weer eens achter mijn webcam op mijn vaste chatsite. Als je daar vaker op zit dan ga je bepaalde patronen en mensen herkennen. Al snel heb je in de gaten dat dat wereldje voor achtennegentig procent uit list en bedrog bestaat. Je weet dus ook al heel snel, wanneer je twee of drie zinnen met iemand uitwisselt, of het tot iets meer zou kunnen leiden. Dat zeldzame gevoel had ik wel meteen met Marjon uit Rotterdam. Het viel meteen op dat Marjon iets zinvols te vertellen had.

Natuurlijk ging het begin –en veel van de rest van ons gesprek- over seks in al zijn verscheidenheid, maar ik begreep al snel dat Marjon niet een dame van dertien in een dozijn was. Marjon vertelde al vrij snel dat zij een jaar of twee geleden uit een gewelddadige relatie was gestapt, maar dat zij eigenlijk pas sinds een paar maanden echt 'los' van haar ex was. Daardoor was er nu ook weer plaats voor iets of iemand nieuws in haar leven. Ik had een enkele keer al een soortgelijke uitspraak van andere dames gehoord en dat maakte mij altijd voorzichtig.

Ik vroeg me dan ook meteen af hoe groot die 'ruimte voor iemand anders' er dan uit zou moeten zien. In die tijd, en eigenlijk nog steeds, wilde ik niet in een vaste relatie terechtkomen. Om meerdere redenen. Marjon legde uit hoe zij dat bedoelde. Ook zij was niet op zoek naar vastigheid, maar wel naar vertrouwelijkheid. Dat intrigeerde mij. Wij raakten dieper in onze chat verwikkeld en eigenlijk was ik zelfs helemaal vergeten dat wij op een erotische chatsite zaten. Het leek er meer op dat Marjon en ik recepten aan het uitwisselen waren.

Marjon vertelde veel over zichzelf en wilde nog veel meer vertellen, maar na ruim een uur typen werden wij beiden eigenlijk een beetje moe van het telkens moeten tikken. Al snel waren wij het erover eens dat het daarom misschien beter was om eens op neutraal terrein af te spreken. Of Marjon een voorstel voor datum en plaats had? Niet helemaal onverwacht, omdat wij dus op een sekschat zaten, vertelde Marjon dat zij regelmatig naar het naaktstrand in Kijkduin ging. Ze vroeg me of ik dat weleens had gedaan.

Ik vertelde heel dapper dat ik een paar keer bij Bergen aan Zee mijn blote billen in de zon had gelegd. Mooi zo, er was dus geen taboe. We spraken een dag af en Marjon vertelde dat ik, nadat ik mijn auto geparkeerd had, ik de duinopgang Strandslag 7 moest nemen. Op de afgesproken dag reed ik naar Kijkduin en Marjons routebeschrijving klopte feilloos. Ik baggerde door het zand van Strandslag 7 en stond opeens tussen een groot aantal mensen in diverse stadia van ontkleding.

Marjon en ik hadden ergens rechts van de strandtent afgesproken. Daar aangekomen, herkende ik haar meteen van een foto die zij mij had geappt. Ik liep met een glimlach op mijn gezicht naar haar toe. Tot mijn verbazing zag ik dat Marjon wel een bikinibroekje droeg. Oké. Na ons aan elkaar voorgesteld te hebben, en dat is toch echt anders dan in de veilige anonimiteit van het internet, besloot ik om dan ook maar meteen de naakte waarheid op tafel te leggen. Dus hup t-shirt uit en bermuda naar beneden. Marjon zei meteen dat zij niet had verwacht dat ik helemaal uit de kleren zou gaan.

Dat verbaasde mij eigenlijk. Ik trok een ligbed dichterbij en wij gingen beiden op onze zij liggen en knoopten een gesprek over van alles en nog wat aan. Al snel merkte ik dat er wel een klik tussen ons was. Toen het in de loop van de ochtend steeds warmer werd, bood ik Marjon aan om bij de strandtent wat te drinken te halen. Even later liep ik helemaal naakt over het strand. Op de één of andere manier gaf me dat een kick. Anders kan ik het niet noemen. Later zou ik in heel andere contacten merken dat ik me zelfs erg prettig voel om gewoon naakt te zijn.

Toen ik met twee flesjes en twee bekertjes terugliep, ging Marjon rechtop zitten. Ik besloot achter haar op hetzelfde bedje te gaan zitten. Dat had ondermeer tot gevolg dat ik wijdbeens zat en zag dat mijn ontspannen penis tegen het broekje van Marjon lag. Nadat mijn bekertje leeggedronken was, had ik zin om Marjons nek en schouders te masseren. Ik zag en voelde Marjon onder mijn handen ontspannen. Net of zij het in het begin toch wel een beetje voorzichtig was geweest. Wat ik volkomen begreep.

Tenslotte moet je toch maar afwachten met wie je afspreekt. Ook al 'ken' je elkaar van het internet of misschien juist wel daarom. Ik vind masseren leuk en doe het altijd met overgave. Toen ik klaar was met haar nek en schouders stelde ik voor om Marjons rug en benen ook even onder handen te nemen. Daar was niet veel overredingskracht voor nodig. Marjon ging op haar buik op het bedje liggen. Ik ging met gespreide benen op haar bovenbenen zitten, zodat ik haar hele rug en daarna haar billen zou kunnen bereiken.

Marjon was als was onder mijn handen en zij begon hele verhalen te vertellen. Leuke met echte Rotterdamse humor doorspekte verhalen, maar ook over dit naaktstrand. Dat het hier regelmatig en zomaar kon gebeuren dat er pal naast je mensen elkaar gingen betasten. Wat dan regelmatig tot een heftige vrijpartij met alles erop en eraan leidde. Ik keek zo eens om mij heen. Hier en daar zag ik wat stelletjes om ons heen liggen. Soms een man of vrouw alleen, maar nou niet direct 'iets' of 'iemand' die zo in een hete vrijpartij of in heftige seks terecht zou kunnen komen.

Het was nog vroeg en wie wist wat de dag nog zou brengen. Terwijl ik Marjon aan het masseren was, kwam er een groepje van zes mannen en vrouwen onze richting op lopen. De groep streek een meter of vijf naast ons neer en begon zich meteen in te graven. Duitsers dacht ik meteen. En ja hoor, vrolijk in het Duits kwebbelend, deden de dames en heren hun kleding uit. Niet direct iets om je op een naaktstrand over te verbazen, dus wilde ik mijn ogen weer op Marjon richten.

Tijdens het terugdraaien van mijn ogen ving ik in mijn ooghoek iets op dat meteen mijn volle aandacht had: twee van de drie dames droeg een piercing door hun clitoris. De ene had een ringetje laten zetten dat met een balletje was gesloten. De tweede dame had er duidelijk meer werk van gemaakt. Ik zag bij haar iets hangen dat op een soort oorhanger leek. Het was ongeveer even groot. Het intrigeerde mij en volgens mij moet ik er ongegeneerd hebben gekeken. Totdat de dame naar mij keek. Ik keek haar aan en zag een brede glimlach op haar gezicht verscheen.

Ik knikte naar haar en zij groette terug met een opgestoken hand. Ik glimlachte terug. Na Marjons rug waren haar benen, enkels en voeten aan de beurt. Ik maakte er een uitdaging van om de knopen die ik in haar beenspieren voelde eruit te masseren. Vooral in haar bovenbenen. Tja, en als je dan toch in die buurt bent, dan is de verleiding om je handen zo nu en dan eens onder het bikinibroekje door te laten schieten. Dat gaf meteen de gelegenheid om haar billen te masseren. Marjon mompelde iets in haar handdoek wat ik als 'lekker' en 'heerlijk' verstond.

Toen ik de binnenkant van Marjons dijen masseerde, zag en voelde ik dat haar kontje iets omhoog werd geduwd. Kennelijk om de massage nog intenser en gevoeliger te maken. Ik vond dat niet alleen prima, maar ik vond het zelfs iets uitdagends hebben. Dat werd bij mij zichtbaar. Zeker op een naaktstrand, maar ik schaamde mij er niet voor. Nadat de massage voorbij was, haalde ik weer wat te drinken voor ons. Teruglopend groette de Duitse vrouw mij nogmaals. Dit keer met een opgestoken hand. Of niet? Nee, het was geen hand, maar een duim!

Kennelijk had zij mijn massage gevolgd en kon deze haar goedkeuring wegdragen. Ik ging weer achter Marjon op haar bedje zitten. Nu lag mijn penis niet zoals net als een wormvormig aanhangsel tegen het broekje van Marjon aan, maar was hij nu duidelijk als piemel te herkennen. Mijn eikel deed al een poging om over de rand van Marjons broekje te kijken. Ik denk voor een deel door de massage, die bij Marjon ook alle spannende plekjes had verzorgd. Voor een ander deel door de observatie en waardering van mijn Duitse buurvrouw.

Of het nou door de uitdagende bewegingen van Marjons bekken of door die Duitse dames kwam weet ik niet, maar ik kreeg zin in seks. Ik had ook helemaal geen zin om daar geheimzinnig over te doen. Ik legde mijn hoofd op Marjons rechterschouder en stak mijn armen onder haar oksels door. Mijn handen zochten haar borsten en begonnen ook die te masseren. Ik besloot om te kijken hoever ik kon gaan. Mijn eerste uitdaging was om de tepels, die door de warmte nagenoeg versmolten waren met de tepelvlekken, hard en vooruitstekend te krijgen. Dat lukt heel snel.

Marjons tepels werden harder en staken steeds duidelijker naar voren. Ik bleef ze stimuleren door er met de topjes van mijn wijsvingers over- en omheen te draaien. Marjons ogen waren gesloten. Geen haar op haar hoofd die eraan dacht om mijn handen weg te duwen. Marjon zei niets en lag helemaal ontspannen achterover tegen mijn borst. Het masseren van haar borsten miste zijn uitwerking bij mij niet. Ik voelde mijn erectie duidelijk opkomen. Met bijna elke hartslag werd er meer bloed naar mijn penis gepompt en mocht hij steeds meer gewoon lul genoemd worden.

Mijn strelingen van Marjons bovenlichaam werden steeds uitgebreider en verstrekkender. Haar buik begon te bewegen onder mijn handen en haar heupen gaven tegendruk wanneer ik die aanraakte. Ik had het nog niet gezien, maar ik vermoedde dat Marjon niet veel schaamhaar zou hebben. Daarvoor ging haar buikje te stijl over in haar schaamstreek. Daar kon niet veel haar zitten. Nieuwsgierig gingen mijn handen op onderzoek uit. Steeds dichter in de buurt van het elastiek van Marjons bikinibroekje. Niet alleen haar hartslag, maar ook mijn lul klopte sneller.

Ik had al een dag of drie geen orgasme gehad, dus was ik eerder en duidelijker opgewonden dan anders. Opeens kregen mijn handen een briljant idee: beide duimen onder het elastiek doorsteken en dan het broekje omhoog tillen. Geen idee hoe Marjon zou reageren, maar zij reageerde niet en leek op dat moment alles goed te vinden. Mijn ontdekkingsreis leverde het zicht op een dun streepje kort schaamhaar van amper één centimeter breed en een centimeter of vijf hoog op. Hm, interessant.

Zo nu en dan keek ik eens om mij heen. De meeste badgasten deden gewoon hun eigen ding, maar sommigen, waaronder onze oosterburen, waren heel openlijk naar Marjon en mij aan het kijken. Dat maakte het voor mij alleen maar spannender en geiler, maar om hier nou open en bloot op het strand te gaan neuken vond ik toch wel wat ver gaan. In een club heb ik daar absoluut geen moeite mee, omdat daar iedereen alleen maar aan seks denkt. Marjon had verteld dat het er hier ook heet aantoe kon gaan, maar waarschijnlijk was ik op dat moment het heetst.

Wat ik anders nooit zou doen, deed ik nu wel. Ik trok mijn handen terug. Verbeelde ik het mij nou of hoorde ik iets van teleurstelling uit Marjons mond? Zou juist zij hier een showtje weg willen geven? Ik fluisterde die vraag in haar oor. Marjon antwoordde niet meteen, maar na een paar seconden hoorde ik haar duidelijk 'straks' zeggen. Dus lul even in de parkeerstand en terug naar de koetjes en kalfjes. Ik heb geen idee hoelang daarna, maar de man van een stel dat op een meter of twintig van onze voeten af lag, liep in onze richting.

Bij het voorbij lopen, zei hij dat zij mij een goede masseur vonden. Vooral zijn vrouw was onder de indruk geweest. Of ik dat ook bij haar kon doen? Hoorde ik daar nou een uitnodiging? Een verkapte bestelling? Ik keek Marjon aan en zij lachte van oor tot oor. Zij deed echt haar best om niet in lachen uit te barsten. Ik keek over onze voeten naar de dame in kwestie die, op haar buik liggend, haar hand opstak om mij te groeten. Haar ogen verstopten zich achter een grote zonnebril. Wat er toen gebeurde had ik niet verwacht. Marjon groette terug naar die dame.

Kenden zij elkaar? Volgens Marjon niet, maar zij vond de situatie iets komisch hebben. Ik keek weer naar de dame aan ons voeteneind. Zag ik het nou goed? Maakte zij met haar wijsvinger een 'kom maar hier gebaar'? 'Waar wacht je nog op?' vroeg Marjon. Waarop ik antwoordde: ‘En dan jij straks boos en jaloers zijn’? Marjon reageerde daarop met de woorden dat ik haar duidelijk nog niet kende. Toen ik zag dat de bewuste dame nogmaals en onmiskenbaar hetzelfde gebaar maakte, stond ik op en liep ik naar haar toe gevolgd door Marjons ogen.

Ook de ogen van onze oosterburen die het hele gebeuren gevolgd leken te hebben, volgden me. Jeetje, wat een belang-stelling. Ik ging op mijn knieën naast mijn buurvrouw zitten en ik stelde mezelf voor. De dame noemde zich Joke. Geen idee of dat haar echte naam was, maar wat deed dat ertoe? Joke draaide haar gezicht naar mij toe en zette haar zonne-bril af. Twee helblauwe ogen keken mijn aan. Zo helblauw had ik ogen nog niet eerder gezien. Of kwam dat door haar door de zongebruinde gezicht? Joke vertelde dat zij met belangstelling en jaloezie mijn massage van Marjon had gevolgd.

Op mijn vraag aan Joke of zij en Marjon elkaar kenden, antwoordde zij dat ze Marjon hier wel vaker had gezien, maar dat het nooit tot een contact had geleid. ‘Wat kan ik voor jou betekenen?’ vroeg ik quasi onnozel. Of zij het dubbele van Marjon mocht hebben luidde het antwoord. Dat kon volgens mij twee dingen betekenen. Of ik moest haar nek, schouders, benen en billen twee keer zo lang of twee keer zo stevig masseren of ik moest Joke’s hele achter- en voorkant masseren. Dat het laatste de bedoeling was, maakte Joke duidelijk door zich op haar rug te draaien.

Haar helblauwe ogen verscholen zich weer achter de zonnebril. Ik vond het moeilijk om Joke qua leeftijd in te schatten. Waarschijnlijk ergens midden in de veertig. Haar borsten weken elk iets uit naar de zijkant, maar ze waren toch nog ferm genoeg om overeind te blijven. Haar tepels waren helderroze en stonden rechtop. Haar tepelvlekken waren iets donker-der en dat gaf een mooi contrast met haar tepels. Haar buikje vertoonde iets van een welving en ging naar beneden over in een matje. Anders kan ik het niet noemen.

Joke hield haar schaamhaar wel bij, maar dan voor het grootste gedeelte in de lengte van het haar. Dat was vrij kort boven haar huid afgeschoren. Het was een beetje in model geknipt, maar toch duidelijk aanwezig. Haar bovenbenen leken ook iets rond en dat stond Joke goed. Ik ging op mijn knieën bij haar hoofd zitten. Met mijn bovenbenen iets uit elkaar, zodat Joke’s hoofd er precies tussen paste. Een beetje onhandig frommelde ik mijn lul ergens tussen mijn bovenbenen en Joke’s hoofd.

Ik begon met het voorhoofd en verzorgde daarna de rest van haar gezicht. Daarna waren haar hals en schouders aan de beurt. Vanuit mijn positie kon ik nog net haar borsten bereiken. Mijn handen masseerden eerst de zijkanten van haar borsten. Plagerig raakte ik de borsten zelf nog niet aan. Na de borsten zorgvuldig ontweken te hebben, ging ik rechts naast Joke zitten. Ik masseerde nu beide zijkanten van haar bovenlichaam. Ik wist dat ik Joke enorm uitdaagde door ook nu weer haar borsten niet aan te raken.

Toen ik weer ging verzitten en ik aan haar benen wilde beginnen, hief Joke haar hoofd iets op en schoof haar zonnebril naar haar voorhoofd. Weer die helblauwe ogen die mij strak aankeken. Ik meende er iets van verbazing, maar ook irritatie in te zien. Na een seconde of vijf mij aan te hebben gekeken, legde Joke haar hoofd weer neer. De zonnebril bleef waar hij was. Ik legde Joke’s benen rechtuit en pal naast elkaar. Ik ging op haar enkels zitten en begon haar schenen onderhanden te nemen.

Weinig spieren en dus ook weinig eer aan te behalen. Dan maar door naar haar bovenbenen en in de richting van het gekortwiekte kutje. Ik masseerde beide bovenbenen. Eerst aan de voorkant en daarna aan de zijkanten. Ik voelde dat er zich bij Joke een bepaalde spanning opbouwde. Haar buikje en borsten leken steeds iets sneller omhoog en omlaag te gaan. Terug naar de voorkant van de bovenbenen met mijn vier vingers langs de hoge kant en met mijn duimen steeds verder naar de binnenkant. Tergend langzaam en millimeter voor millimeter kwam haar driehoekje steeds dichterbij.

Joke’s ademhaling stopte zo nu en dan. Niet langer dan twee of drie seconden, maar lang genoeg om iets duidelijk te maken. Met Jokes enkels onder mijn billen voelde ik dat zij pogingen deed om haar benen iets te spreiden. Toen dat door mijn gewicht niet lukte, probeerde Joke haar benen iets op te trekken waardoor zij haar dijen wat meer ruimte zou kunnen geven. Bij elke centimeter winst trok ik haar benen weer recht. Dat ging een keer of vier zo. Weer hief Joke haar hoofd op en weer keken die ogen mij doordringend, maar ook vragend aan.

Net of Joke niet snapte wat hier gebeurde. Misschien voor haar een nieuwe ervaring? Ik keek weer even om mij heen. Waar was de partner van Joke gebleven? Toen zag ik hem naast Marjon zitten. Het ene moment spraken zij met elkaar en het andere moment draaiden hun gezichten in onze richting. De man maakte absoluut geen aanstalten om naar ons toe te komen en mij weg te jagen. Joke deed ook geen enkele poging om de massage te stoppen. Ik zag dat zij het alleen niet begreep. Ook onze Duitse vrienden hielden mijn bewegingen goed in de gaten.

Weer maakte de Duitse dame met de opvallende piercing zwaaibewegingen naar mij. Of was het een aanmoediging? Ik stond op en vroeg Joke zich om te draaien. Loom kwam Joke enigszins overeind, maar plofte lekker lui op haar buik. Mij daarmee een blik op haar prachtige billen gunnend. Ik ging wijdbeens op die billen zitten. Mijn penis rustte uit op Joke’s onderrug. Heel goed, want misschien moest hij nog aan het werk. Joke’s nek en schouders ontspanden totaal. De spieren van haar rug rolden onder mijn handen. Omhoog langs haar ruggengraat en naar beneden via haar flanken.

Steeds iets verder naar beneden. Ik ging verzitten om bij haar enkels te kunnen. Tijdens het achteruit schuiven, liet ik mijn penis expres over Joke’s bilnaad glijden. Joke leek even te verstarren, maar zij zei niets. Nadat ik haar voeten, enkels en kuiten had verzorgd, waren nu toch echt haar bovenbenen aan de beurt. Nu kon het echte werk beginnen. Ik ging op haar kuiten zitten en sloeg mijn handen even los. Voordat ik de achterkant van Joke’s dijen begon te masseren, trok ik haar benen ook nu weer recht en straks langs elkaar. Vanaf haar knieën masseerde ik omhoog.

Ook nu weer gingen mijn handen omhoog over de achterkant en terug langs de zijkanten. Ik ging bij de opgaande bewe-gingen weliswaar steeds meer richting haar billen, maar ik raakte die bewust nog niet aan. Vrijwel als laatste waren haar mooie kadetten aan de beurt. Ik zag aan Joke dat bij haar spanning, of was het verwachting, aan het oplopen was. Volgens mij waren er ook nu weer twee mogelijkheden. De eerste was dat Joke totaal niets snapte van wat ik met haar aan het doen was.

De tweede was dat zij geïrriteerd was geraakt, omdat ik tot nu toe zorgvuldig alle erogene zones van haar lichaam had vermeden.Ik besloot om iets van mijn plannetje aan haar prijs te geven. Toen ik haar billen aanraakte, lag Joke doodstil. Geen spier vertrok. Met de vier vingers van elke hand aan de zijkant van haar billen en mijn duimen vol over de boven-kant daarvan wilde ik de spanning op gaan voeren. Bij elk beweging gingen mijn handen tergend langzaam steeds iets meer in de richting van haar bilnaad.

Op het moment dat die duimen Joke’s bilnaad raakten, duwde ik die billen uit elkaar. Mijn duimen masseerden de bilnaad. Ook nu weer vermeed ik haar sterretje. Dat ik overigens wel zag aan- en ontspannen. Ik wilde er niet langer omheen draaien. Ik had Joke nu wel genoeg geplaagd. Met mijn duimen vol over het kontgaatje van Joke leek Joke even compleet te verstijven, maar al heel snel ontspanden haar billen zich weer. Ik draaide mij om en ging op Joke’s billen zitten. Mijn penis hing nu over Joke’s bilnaad en hij begon zich te melden.

Weer masseerde ik Joke’s dijen, maar omdat ik niet meer op haar enkels zat, had Joke nu de gelegenheid om de ruimte tussen haar benen wat te vergroten. Telkens wanneer ik met mijn handen van haar billen naar beneden ging, opende ik haar billen. Ik zag haar kontgaatje en steeds meer van haar vagina. Ik kon het niet laten om daar verder mee te spelen. Naarmate ik lager en steviger masseerde, kon ik zien dat Joke tussen haar benen begon te glanzen. Alsof er kleine pareltje op haar schaamlipjes verschenen.

Mijn penis zag dat ook en veranderde van brave jongen langzaam in een opstandige puber. Ik besloot weer te gaan verzitten. Ditmaal bepaalde ik de ruimte tussen Joke’s benen. Die bepaalde ik op net voldoende ruimte om daar op mijn knieën tussen te zitten. Joke wipte telkens haar bekken omhoog. Net alsof zij wist wat er zou komen. Met ook nu weer mijn vier vingers van elke hand vol over de achterkant van de dijen en mijn duimen aan de binnenkant kwam ik steeds dichter in de buurt van het centrum van mijn aandacht.

In een opgaande beweging masseerde ik de dijen en billen zo uit elkaar dat niet alleen Joke’s kontje mijn penis zag, maar ook haar spleetje. Vanaf haar sterretje tot waar haar lipjes aan de voorkant samenkomen en haar kietelaar zich verstop-te. Wat niet lukte. Het zichtbare knopje intrigeerde mij. Ik opende de bilnaad en keek recht in Joke’s kutje. Waren het net nog pareltjes, nu glom haar hele kutje. Met die aanblik was er bij mij geen houden meer aan. Mijn penis ontwikkelde zich tot lul, die heel snel doorgroeide tot pik. Hard, groot, dik en glanzend. Joke hijgde als een stoomlocomotief.

Toen ik voor het eerst met een vinger over de ingang van haar kutje streelde, duwde Joke heftig terug. De strelingen met één vinger groeiden uit tot één vinger half in haar kutje. Die uitgroeide tot één vinger helemaal in haar poes. Deze vinger kreeg snel gezelschap. Eerst van een handgenoot, maar al snel was er een compleet trio dat Joke in vuur en vlam leek te zetten. Ik neukte haar kutje met mijn vingers en zij neukte mijn hand met heftige heupbewegingen. Waren Joke en ik nu ergens anders geweest dan op dit naaktstrand dan zou ik haar daar ter plaatse genomen hebben. Zonder genade.

Nu ging mij dat te ver. Ook omdat manlief nog geen twintig meter verderop geïntrigeerd zat toe te kijken. Net als de oosterburen overigens. Ik ging iets verzitten en mijn balzak raakte het badlaken. Als ik mijn eikel iets naar benden zou drukken dan zou ik zo in Joke kunnen glijden. Geloof mij de verleiding was groot, heel groot. Volgens mij wachtte Joke er zelfs op. Ik heb het niet gedaan. Ik heb mij lul wel een flink aantal malen door haar bilnaad en voor haar kutje langs lagen gewreven.

Dat Joke meer wilde werd duidelijk doordat zij met beide handen haar billen en dijen spreidde. Klaar om genomen te worden. Ik ben naast Joke gaan liggen en heb haar van achteren klaar gevingerd. Joke’s dijen deden hun best mijn hand op te slokken toen zij kwam. Na haar orgasme ben ik weer op haar billen gaan zitten. Ik heb net zolang met mijn pik gespeeld totdat ik ook klaarkwam. Meer dan gemiddeld kwam mijn zaad naar buiten en landde op de onderrug van Joke. Een mooi gezicht: dat witte sperma op die gebruinde rug. Ik heb de 'rommel' netjes met een doekje opgeruimd.

Ik vind het moment daarna altijd zo lastig. Wat zeg je nog tegen elkaar? Hoe ga je uit elkaar? Ik heb Joke bedankt en zij mij. Toen ik weer bij Marjon terugkwam, bleef de man nog even zitten, maar er werd geen woord gezegd over wat net twintig meter verderop was gebeurd. Marjon en ik zijn nog even gebleven. Vlak voordat wij weggingen, borgen de oosterburen hun spulletjes op en deden hun kleding aan. In het voorbijlopen werd nog een groet en handgebaar uitgewisseld.

Marjon en ik zijn in Rotterdam nog wat gaan eten. Als Marjon al enigszins jaloers of gepikeerd was dan kon zij dat heel goed verbergen. Haar glimlach week echter geen moment en we hebben nog een leuke avond samen beleefd.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
7 stemmen