IV Zomaar een avond bij mijn meesteres

Ingezonden door Erik Jansen

Vanavond heb ik een driegangen-maaltijd voor mijn meesteres Anna gemaakt. Ik ben aan het einde van de middag naar haar toe gegaan. Toen ze de buitendeur open had gedaan, was ik weer onder de indruk van haar. Ik was opgewonden geraakt van haar mooie lichaam, maar ik wist dat ik geen erectie mocht krijgen. Dat mag ik alleen met haar toestemming, want mijn seksuele activiteit is alleen voor haar bestemd. Ze had een zilvergrijs rokje aan dat in fraaie plooien vanaf haar middel omlaag viel. Daarboven droeg ze een felblauw bloesje.

Haar lange blonde haren fonkelden in de lamp van het halletje. Ze had ook prachtige zwartleren laarsjes aan, waardoor ze er ook stoer en zelfbewust uitzag. Wat was ik blij dat ik haar slaaf mocht zijn. 'Fijn dat je er bent mijn slaafje. We hebben een heel programma vanavond, maar eerst mag je mij wel op de juiste wijze groeten. 'Ik had voor haar geknield en was over de plavuizen van het halletje naar haar voeten gekropen. Ik was vergeten de buitendeur te sluiten, waardoor ik een windvlaag had gevoeld.

Haar zilvergrijzen rokje was toen even opgewaaid en ik had gezien dat ze een goudkleurig slipje aan had. Heel chic en sexy. Ze had gemerkt dat ik haar slipje gezien had en daarop zei ze: 'Nu mag je alleen tot het zilver komen. Misschien mag je na het eten wel tot het goud of er voorbij komen. 'Weer was ik opgewonden geraakt, maar ik wist het gevoel te onderdrukken. Ik was begonnen haar laarzen te likken en daarna haar benen erboven. Ik had haar benen gekust tot aan de rand van haar rokje en ik heb toen voorzichtig naar haar opgekeken.

'Je bent een goede slaaf, Erik,' had ze gezegd, 'stop nu maar. Ik ga op een stoel in de huiskamer zitten en wil je dan mijn laarzen uitdoen? Daarna mag je een drankje voor mij inschenken.' 'Dat zal ik heel graag voor U doen, Meesteres Anna. Mag ik dan zelf ook wat te drinken?' 'Nadat je mij hebt bediend, mag je een glas sinaasappelsap nemen. Vanavond mag je alleen water drinken, want vanmiddag heb ik jouw drankstaat bekeken. De afgelopen week heb je teveel bier en wijn gedronken. Ik wil niet dat je mijn eigendommen beschadigt. Is dat duidelijk, slaaf Erik?'

'Ja meesteres, ik zal oppassen.' Zij was in de luie stoel in de huiskamer gaan zitten en ik had voor haar geknield. Voorzichtig heb ik de ritsen van haar laarzen opengemaakt en van haar voeten verwijderd. Daarna heb ik haar voeten gekust en heb ik in de keuken een Capinrinho voor haar klaar gemaakt. Nadat ik die aan haar gegeven had, heb ik mezelf een glas sap ingeschonken. Op mijn knieën ben ik bij haar voeten gaan zitten. 'Ik wil om zeven uur eten, want er moet nog veel gebeuren,' had ze gezegd.

Rond zes uur heb ik mijn meesteres toestemming gevraagd om de kamer te verlaten en naar de keuken te gaan. Ze knikte. Het eerste gerecht dat ik had gemaakt, was een soep. Het tweede gerecht was rijst met kip in kerriesaus geweest. Voor het toetje had ik een Dame Blanche bedacht. Bij elk gerecht had ik eerst toestemming gevraagd aan mijn meesteres om het op te dienen. Als dat in orde was, zette ik haar bord v oor haar neer. Daarna had ik toestemming gevraagd om mee te eten. Gelukkig heeft ze mij steeds toestemming gegeven om mee te eten.

Tijdens de maaltijd zat ik op een laag krukje aan de tafel. Als ik voor mij uitkeek, zag ik de mooie borsten van mijn Meesters. Na het hoofdgerecht had ze gezegd: 'Mijn slaafje, je hebt fantastisch gekookt. Ik wil dat je dit recept bij mijn favorieten zet. Hoeveel favoriete maaltijden heb ik al in mijn systeem?' 'Acht, Meesteres Anna. De laatste favoriet van u was de pasta met vissaus.' 'Ja, dat is zo. Dan wordt dit favoriet nummer negen. Volgend weekend komt Meesteres Anita met haar slaaf Johan eten. Ik wil, dat je het dan weer klaarmaakt.'

'Dank u Meesteres Anna voor het compliment. Ik wil het graag nog eens maken.' 'Hoe zit het met het toetje, mijn slaafje?' 'Ik wilde graag een Dame Blanche maken. Er is voldoende vanille roomijs, maar er is niet zo veel chocoladesaus en slagroom meer.' 'Oké,' had mijn meesteres gezegd, de oplossing is simpel. Voor mij maak je een Dame Blanche en ik geef je toestemming om een Dame Erica te maken. Dat is alleen vanille roomijs. Dat is voor een slaaf genoeg.' 'Dank u Meesteres Anna, dat u mij ook ijs gunt.'

'Oh ja, en voortaan heet een Dame Blanche in dit huis een Lady Anna en jouw ijsje een dame Erica.' De maaltijd is nu afgesloten. Ik ruim de tafel af en doe de spullen in de vaatwasser. Ondertussen heeft mijn Meesteres gezegd dat ze spel C wil spelen. Ik ken dat spel. Zij gaat met haar benen wijdbeens op de kamerstoel zitten. Met haar rechter wijsvinger wijst ze tussen haar benen. Dat betekent dat ik geknield tussen haar benen moet gaan zitten en dan langzaam van benden naar boven haar benen mag likken en kussen.

Ik kniel tussen haar benen. 'Nu mag je van het zilver naar het goud werken,' zegt ze, terwijl ze met haar rechterhand de rand van haar rokje optilt. Ik kijk naar haar prachtige vrouwenbenen die mij onderworpen hebben aan mijn Meesteres. Als je die mooie benen ziet, kan je je niet voorstellen dat ze een man naar adem kunnen doen snakken. Ik begin haar benen te kussen en ga afwisselend steeds hoger. 'Je mag voorzichtig mijn slipje uitdoen en het dan aan mij geven', zegt ze. Ze beweegt haar heupen naar boven ik haal voorzichtig het slipje naar beneden.

Ze beweegt haar voeten naar elkaar toe en ik kan het slipje van haar voeten halen. Ik geef het aan mijn Meesteres. Ze pakt het aan en drukt het daarna in mijn neus. Een mengsel van zweet, urine en parfum prikkelt mijn neusslijmvlies. Ik moet meteen niezen. Zij glimlacht en ik begrijp haar signaal aan mij: Je bent mijn slaaf en eigendom en ik kan doen met je wat ik wil. Dat had ik al aanvaard. Ik ben trots haar slaaf te mogen zijn. 'Slaaf maak je werk af. Ga met je tong de tempel van je Godin binnen en laat haar genieten.'

Ik beweeg mijn tong naar haar schaamlippen en streel die langzaam en voorzichtig. Ik hoor haar kreunen en even later gaat ze trillen. Ondertussen heeft ze haar dijen om mijn nek gelegd, zodat ik ook niet meer kan ontsnappen. 'Ga verder, mijn schat,' zegt ze. Ik ga verder en even later stromen de sappen van mijn Godin naar buiten. Zij zucht en haalt haar handen door mijn haar. 'Mmm, dat was lekker.' Zij zet haar voeten weer op de grond en staat op. 'Wil je koffie voor mij zetten en daarna mijn bad vol laten lopen?

Tijdens en na het bad verwacht ik jouw activiteiten als persoonlijke assistent van mij.' Ik weet wat dat betekent. Tijdens haar bad moet ik haar rug wassen, koffie voor haar inschenken en daar iets lekkers bij presenteren. Na het bad verwacht ze dat ik met de haardroger haar mooie lange haren droog en haar opmaak. Dat heeft ze mij de afgelopen maanden allemaal geleerd. Ik heb haar ook laatst op een werkreis van haar vergezeld als personele assistent. Tijdens de zakelijke besprekingen was ik haar secretaris.

Tijdens de etentjes de charmante, maar onderdanige vriend en in de hotelkamer haar slaaf en assistent. 'Ik ga vanavond uit. Wil je kleren voor mij klaarleggen, mijn slaafje?' 'Mag ik met u mee, Meesteres Anna?' vraag ik. 'Nee, vanavond kan je niet mee, ik ga met mijn vriendin, meesteres Carla, op jacht naar een slaaf.' 'Gaat u dan een tweede slaaf zoeken?' vraag ik onthutst. 'Nee, dat is niet de bedoeling. We gaan een nieuwe slaaf voor mijn vriendin zoeken. De slaaf die ze had, dronk te veel en toen hij vorige week bij haar kwam, was hij stomdronken.

Ze heeft hem meteen de deur uitgezet,' vertelt mijn Meesteres. 'Maar als ik een kerel tegenkom die het verdient om bevrijd te worden dan laat ik hem dus niet lopen. Ik knik. 'Jij bent toch ook blij dat ik je gevonden heb. Zonder mij zou je nu een miserabel leven leiden.' 'U hebt helemaal gelijk, Meesteres Anna,' zeg ik. 'U hebt mijn leven verrijkt.'  Sinds ik haar ken, verloopt mijn leven harmonieuzer en drink ik minder. 'Wil je mijn zwarte mini-jurk, met die split aan de zijkant, voor mij klaarleggen? Dat is een mooie jurk waarbij mannen een stukje van mijn slipje zien.

Daar worden die kerels helemaal gek van.' Ik weet dat dat zo is. Toen ze laatst die jurk aanhad, met daaronder een lichtblauw slipje, werd ik er erg opgewonden van. Ik moest mezelf toen beheersen om geen erectie te krijgen. 'Leg ook even een schoon goudkleurig slipje klaar en mijn push-up beha,' zegt ze. Over haar jachtpartijen met Meesteres Carla heeft zij mij wel eens wat verteld. De twee vriendinnen spelen een geraffineerd spel met de man die ze uitverkozen hebben om te benaderen. Zo gauw hij positief reageert op hun verzoek, is hij als een vis die een fuik inzwemt.

Tijdens het spel speelt mijn Meesteres de vriendelijke en verleidelijke vrouw en haar vriendin de strenge meesteres. Na wat drankjes vragen ze hem om met hen mee te gaan naar het huis van Meesteres Carla. Daar slaat het noodlot toe voor de man. Na nog wat drankjes wordt hem gevraagd een bed te inspecteren. Als hij daarop gaat liggen, klapt Meesteres Carla het hekwerk van de kooi om dat achter het bed ligt. Daarna wachten de beide meesteressen. Heel vaak valt de man in een diepe slaap. In de kooi slaapt hij zijn roes uit.

De volgende dag kijkt Meesteres Carla regelmatig in de kooi. Als hij net wakker is, heeft ze alleen vriendelijke woorden voor hem. Ze laat hem net zolang in de kooi totdat hij gaat smeken om vrijgelaten te worden. Zij vertelt dan de voorwaarden waaronder hij vrij mag worden gelaten. Als hij die accepteert, laat ze hem vrij en begint ze haar training van de man tot haar slaaf. Meesteres Anna neemt haar bad en daarna droog ik haar haren, maak haar op, maak haar lippen rood, help haar bij het aandoen van de mooie jurk en de bruine laarsjes. Het is negen uur in de avond.

Mijn Meesteres zegt: 'Oké, slaafje, ik ga zo weg, maar jij moet op mijn huis passen. Ik bind je met twee benen en een arm aan het bed boven vast en ik leg jouw mobieltje naast je vrije rechterhand. Je mag mij alleen bellen bij onraad. Gedraag je verder.' Ik loop achter haar aan naar boven naar haar slaapkamer. Met een handbeweging geeft ze aan dat ik op mijn rug op het bed moet liggen. Daarna maakt ze mij vast met boeien aan de spijlen van het bed. Mijn rechterhand geeft ze wat speling en daar legt ze mijn mobieltje neer. 'Prettige avond,' zegt ze. 'Dank U wel, Meesteres. Ik wens U hetzelfde.'

Ze knikt en daarna loopt ze de trap af. Even later hoor ik de buitendeur dichtvallen. Uren gaan er voorbij, maar om half drie hoor ik gestommel op de trap. Opeens floept het licht aan en dan staat mijn Meesteres daar weer pontificaal. Ze ziet er nog tiptop uit en ze lacht vrolijk. 'De jacht was succesvol,' zegt ze, 'een kerel, die Jeroen heet, ligt in de kooi te slapen. Heb jij jezelf goed gedragen?' Tegelijkertijd voelt ze aan mijn lid dat kurkdroog is. 'Goed zo Erik, je hebt jezelf goed gedragen. Je hebt je seksuele behoeften in ieder geval voor mij bewaard.'

Ze doet haar kleren uit en maakt mijn voet- en handboeien los. Daarna help ik haar met het uitdoen van de laarsjes. Ze gaat weer wijdbeens op een stoel zitten en zegt: 'Lieve schat wil je bij mij komen?' Ze wijst weer naar de ruimte tussen haar benen. Ik kniel voor haar en ze slaat haar armen om mij heen. 'Lieve schat, heb je mij vanavond gemist?' vraagt ze. Ik knik. Dan fluistert ze in mijn oor: 'Je mag nu klaarkomen, mijn slaafje.' De opgekropte seksuele energie van enkele dagen wordt nu gewekt. Zij merkt mijn opgewondenheid.

Terwijl mijn lid stijf begint te worden, duwt ze mij achteruit. Ik kom op mijn rug terecht. Twee seconden later zit ze op mijn buik. 'Zo Tarzan', zegt ze, 'laat maar zien dat je een man bent.' Even later is mijn lid opgezwollen. Hij glijdt bij haar naar binnen. Ik merk dat zij nu ook opgewonden wordt. Ik voel mij even het baasje, maar dan realiseer ik mij dat mijn seksualiteit nu ook door haar gecontroleerd wordt. Ik ben haar speelgoed, haar boytoy. Ze kreunt en even later voel ik een trilling op mijn buik. Zou ze nu ook genieten?

Tien minuten later staat ze op. Ze zegt: 'Erik, dat was fijn. Je bent heerlijk speelgoed voor mij, maar nu wil ik gaan slapen. Wil jij jezelf aankleden en naar je eigen huis gaan? Ik zie je morgenavond weer. Dan moet je mijn wasgoed verzorgen. Ik kleed mezelf aan, bedank mijn Meesteres en ga de deur uit. Bij het naar buiten stappen, pakt ze mij van achteren beet en kust mijn nek. Ook maakt ze happende bewegingen met haar mond in mijn nek. Dat is haar manier om te laten zien, dat ik ondergeschikt ben aan haar.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen