Fact or fantasy

Ingezonden door Twan

Sinds een jaar of drie alweer mag ik me rijk rekenen in de vriendschap van een dierbare vriendin. Onze kennismaking is wel voor een groot deel bepalend geweest voor het niveau en de diepte van die vriendschap. Zowel door haar als door mijn leven loopt een grote rode draad: erotiek in de meest brede zin van het woord. Niet alleen zijn wij beiden seksueel erg actief, we schrijven er beiden ook nog eens over. Samen hebben zij en ik al heel wat erotische avonturen mogen beleven. Ondanks dat, hebben wij ons nooit schuldig gemaakt aan seksuele handelingen met elkaar.

Wat niet wegneemt dat ik soms best wel eens opgewonden ben geraakt van haar belevenissen en verhalen. Wat ik wel grappig aan haar vind, is dat zij een ware Meesteres is. Binnen onze vriendschap een Meesteres in het ontwijken van antwoorden op mijn vragen of zij zelf wel eens opgewonden raakt van mijn belevenissen. Wat ik nog nooit aan haar heb gevraagd, is of zij wel eens gemasturbeerd heeft op mijn verhalen. Wil ik dat weten? Stiekem wel. Denk ik. Zal ik daar ooit een eerlijk antwoord op krijgen? Waarschijnlijk niet. 

Ik weet wel dat ik haar onverdeelde aandacht heb, als zij weer eens in een van mijn verhalen verzonken is. Mijn laatste twee verhalen over de nieuwjaarsparty in Amsterdam hebben haar zeker ‘gepakt’. Ik sloot het tweede verhaal af met een behoorlijke cliffhanger. Dat leidde uiteindelijk tot haar onvermijdelijke vraag: heeft Annelies je nou wel of niet in je kont geneukt?! Of ik daar ooit een helemaal eerlijk antwoord op zal geven, zal de tijd leren. Ik denk dat het juist dat (voor haar) grote mysterie was wat ervoor zorgde dat ik vertelde dat ik een stiekeme droom heb.

Het is een stiekeme, maar voor haar geen totaal geheime droom. Die droom is om door een vrouw anaal gepenetreerd te worden. Die bekentenis heeft er in het verleden al eens toe geleid dat zij tijdens een gezamenlijk bezoek aan een club stiekem een voorbinddildo had meegenomen. Achteraf vertelde zij mij dat het haar bedoeling was geweest om mij door een bevriende dominante dame anaal te laten ontmaagden. Kennelijk had die bevriende meesteres daar geen zin in gehad, want mijn kersje is destijds intact gebleven.

De ervaring met Annelies op haar woonark en de daardoor bij mijn vriendin veroorzaakte nieuwsgierigheid, haalde mij er uiteindelijk toe over om te bekennen dat ik tijdens erotische dromen en tijdens het (schaarse) masturberen er wel eens over had gefantaseerd om door mijn vriendin met een voorbinddildo ontmaagd te worden. Aan alles was te merken dat die bekentenis wel even binnen kwam. Er heeft even radiostilte geheerst. Uit ervaring weet ik dat je dames dan gewoon de tijd moet geven om alles even te laten bezinken.

Om het met de woorden van een voormalig minister te zeggen: 'Je moet een broedende kip niet storen'. Na een tijdje gaf het speciale geluidje dat ik op mijn iPhone voor haar heb ingesteld aan dat zij mij een appje had gestuurd. Niet geheel zonder angst opende ik het berichtje. ‘Ben geschrokken, maar ben ook geïntrigeerd. En nieuwsgierig’. Ik moest mijn eerste reactie even uitstellen om niet alsnog onherstelbare schade aan te richten. Ruim een uur later reageerde ik heel voorzichtig met ‘geïntrigeerd? Waardoor?'

Haar antwoord: ‘Door de gedachte dat jij voor de vervulling van jouw fantasie aan mij denkt’. Ik reageerde heel eerlijk door te zeggen dat anaal ontmaagd worden voor mij echt wel een behoorlijk ‘ding’ is. Dat ik dat zeker niet aan de eerste de beste toe wil vertrouwen. Omdat het voor mij niet alleen een wens en droom is, maar omdat ik me geen andere situatie kan voorstellen waarin ik me zo kwetsbaar opstel. Mijn vriendin vond dat ik het mooi omschreven had. Het raakte haar. Wat mij de ruimte en moed gaf om te vragen waarom zij nieuwsgierig was? Nieuwsgierig waarnaar?

Weer duurde het even voordat er een reactie kwam. Uiteindelijk luidde die kort: ‘Naar hoe het zou zijn.’ Ik las daar geen pertinente afwijzing in en probeerde nog luchtig te reageren met dat we dat pas zouden weten als het ooit zover zou komen. ‘True’ antwoordde zij. 

 

Een paar weken later

Naar aanleiding van mijn verhalen over het bezoek aan mijn stamcafé op een vrijdagavond hadden zij en ik al afgesproken dat wij daar samen ook eens op een vrijdagavond naartoe zouden gaan. Deze vrijdag zou het gaan gebeuren. Omdat zij een behoorlijke rit naar mij toe moest maken en het vannacht waarschijnlijk laat zou worden, bood ik aan om voor ons te koken. Na enige aarzeling ging zij akkoord. Rond een uur of vier ging mijn bel. Ik liet een goedgemutste dame met een grote tas binnen. Kwam dat even goed uit!

Alweer bijna een half jaartje geleden had ik een nieuwe cane van rotan voor haar gekocht. De vorige had zij in een iets te enthousiaste bui op de billen van een willoos slachtoffer kapot geslagen. Ik was daarbij aanwezig. Zij was die cane alweer helemaal vergeten. Waarop ik snedig zei dat zij dan zelf eigenlijk billenkoek met die cane verdiende. ‘Nou, dat denk ik toch niet, Twan! Maar hij moet wel ingeslagen worden.’ Er viel een stilte. Om het ongemakkelijke van de situatie te doorbreken, liep ik de keuken in en begon met potten en pannen te rommelen.

Tijdens het koken hadden we het over koetjes en kalfjes. En uiteindelijk toch ook over onze meest recente ervaringen op het gebied van erotiek. Plus over wat ons vanavond mogelijk te wachten stond, maar dat kon niemand van tevoren ooit met zekerheid zeggen. ‘Hoop je nog steeds anaal ontmaagd te worden?’ Zo, het hoge woord was eruit. Ik bekende dat ik zelf al een beetje met een buttplug en een kleine dildo had geëxperimenteerd. En dat dat mijn nieuwsgierigheid en verlangen alleen maar groter had gemaakt.

‘Groot genoeg om nu ook echt in daden om te zetten?’ Zo, zette zij mij even voor het blok! ‘Ja, ik denk het wel,’ moet ik bijna stotterend geantwoord hebben. Het eten was klaar. Zij wilde voor de maaltijd nog even naar het toilet. Toen zij terugkwam, besloot ik haar voorbeeld te volgen. Toen ik bij de gedekte tafel terugkwam, lag er een voorbinddildo op mijn bord. Ik had nog geen hap genomen, maar ik verslikte me bijna. ‘Jeetje, wat is dit? Een cadeautje?’ ‘Meer een aanbod,’ antwoordde zij. ‘Ja, maar…..hoe dan? Waar dan? En wanneer dan? En door wie?’

‘Door deze dildo in jou te steken, in je kontgaatje in de slaapkamer. Wanneer? Zo meteen na het eten. Door mij. Bij jou.’ Staccato antwoorden op staccato vragen. Ik voelde me raar. Enerzijds had ik dit totaal niet verwacht. Ik heb meestal wel een grote mond, maar als puntje bij paaltje komt, of in dit geval als de dildo in mijn kontgaatje zou gaan, was die grote mond opeens een heel stuk kleiner. Waarmee ik onbewust haar de ruimte gaf om in haar favoriete rol, die van dominante vrouw te kruipen. 

Ervaren of niet, op weg naar de slaapkamer hing er toch een ongemakkelijke spanning en stilte. Hoe moesten we dit aanpakken? Wie nam het initiatief? In normale situaties begin je meestal met elkaar te zoenen en te strelen. Dat zou voor ons heel raar zijn, dus er zou niet gezoend worden. Ik stond achter haar en waarom precies weet ik niet, maar ik kneep in haar nekspieren. Die stonden zo stijf als een pianosnaar. Ik masseerde haar nek wat een zicht- en voelbare ontspanning opleverde. ‘Ga maar even op de rand van het bed zitten.’ Zij deed het.

Ik kroop op mijn knieën achter haar en nam haar monnikskapsieren onder handen. Zij liet haar hoofd voorover zakken, wat mij de ruimte gaf om haar nekspieren erbij te betrekken. Zachte geluidjes en een rustige ademhaling gaven aan dat zij zich aan het ontspannen was. Masseren was voor mij bekend terrein en ook ik ontspande daardoor. Ik trok haar achterover tegen mijn borst. Haar bovenarmen waren aan bod. Net als haar borstspieren. Haar truitje zat in de weg. Of ik dat uit mocht doen? Zij aarzelde.

Gek hè, zij stond op het punt om een dildo in mijn kontje te schuiven en nu had ze er opeens moeite mee om haar truitje uit te trekken. De absurditeit van haar aarzeling drong ook tot haarzelf door. Het truitje belandde op het nachtkastje. Een vleug Eau de Toilette vulde mijn neus. ‘Ontspan je maar,’ zei ik, terwijl ik de schouderbandjes van haar beha omlaag schoof. Toen ik de aanzet van haar borsten aanraakte, leek er een schok door haar heen te gaan. Met mijn rechterhand trok ik haar hoofd naar me toe en legde dat in mijn nek. Met mijn linkerhand schoof ik de beha bandjes nog verder omlaag.

De cups gaven het eerste deel van het mysterie van haar borsten prijs. Zij bleef ontspannen en haar ademhaling rustig. Mijn hand raakte de aanzet van haar borst aan. Die voelde warm en zacht aan. Net als ooit, jaren geleden met B liet ik mijn hand helemaal in de cup verdwijnen. Ik voelde haar zachte huid. Mijn middelvinger raakte een tepel aan die niet reageerde. Mijn rechterhand deed hetzelfde met haar rechterborst. Gelukkig ook daar hetzelfde gebrek aan seksuele reactie. Ik besloot dat het veilig genoeg was om de beha helemaal los te maken en uit te doen. 

Geen reactie en al helemaal geen protest. Ik besloot om haar iets verder op het bed te trekken waardoor ik mijn bovenbenen om haar heupen kon slaan. Ik masseerde haar hoofdhuid, haar nek en schouders. Haar armen en oksels. Onder haar oksels door naar haar buik. Ik genoot van de aanraking, maar ook van hoe ontspannen zij bleef. Van hoe rustig zij doorging met ademen, maar ook van hoe zij geen enkele moeite deed om haar buikspieren strakker te laten lijken dan ze waren. Zij was gewoon zij en dat was prima. Vanaf haar buik gingen mijn handen al knedend via haar navel omhoog.

Even aarzelde ik. Ik meende haar ademhaling even te voelen stokken. Beiden wisten we wat de volgende stap zou zijn. Van onderen omvatte ik haar borsten. Warm, vol en toch zacht. Haar ademhaling ging verder. Weer ontspannen en regelmatig. Waar ik anders -en zeker bij andere vrouwen- al snel over tieten praat, voelden haar borsten niet aan als tieten, maar als de borsten van een dierbare vriendin die mij helemaal vertrouwde. En ik haar. Wat mij wel enigszins verontrustte, was dat haar tepels op mijn aanrakingen reageerden.

Net als haar tepelvlekken. Die trokken samen en lieten haar tepels als vulkanen in een maanlandschap uitsteken. Ik besloot om gewoon door te gaan. Van onderen naar boven en omgekeerd. Rond haar tepels, langs haar tepels en over haar tepels. Haar ademhaling bleef regelmatig. ‘Ga maar even op je buik liggen.' Zij draaide naar links en ging liggen. Uit mijn nachtkastje haalde ik een flesje massageolie. Elke druppel werd met een huivering ontvangen. Had ik dit van tevoren geweten dan had ik de olie voorverwarmd, maar dit gebeurde spontaan.

Ik zat rechts naast haar en smeerde de olie over haar nek, schouders, armen en rug uit. Ik vroeg of het goed was als ik op haar billen ging zitten. Dat mocht. Weer die ontspanning. Weer dat vertrouwen. Na een paar stevige bewegingen waren de laatste knopen uit haar spieren verdwenen. Zij was als was onder mijn handen. Ik verschoof naar haar bovenbenen en richtte mij op haar onderrug. Een diepe zucht. En iets van een pijnsignaal. ‘Zit het vast?’ Zij beantwoordde bevestigend. ‘Mag ik?’ Uit zichzelf maakte zij haar broek aan de voorkant los.

Ik trok de broeksband iets omlaag tot net boven de aanzet van haar billen. Haar onderrug bleek behoorlijk vast te zitten en ik moest echt even mijn best doen. Daarbij kon ik niet voorkomen dat ik ook de aanzet van haar billen raakte. ‘Prettig?’ ‘Heerlijk,’ klonk het, gesmoord door het dekbed. Ik wreef mijn handen in met nieuwe olie en ging haar broek in. Dat zij mooie billen had wist ik al. Ik had ze al eens gezien, maar nog nooit zo aangeraakt. Laat staan zo gevoeld. Steviger dan haar borsten, maar met dezelfde zachte huid. Bol van boven en rond van onderen.

Ik masseerde eerst over het elastiek en om het koordje heen. Het koordje bleef ik respecteren, maar ik negeerde op een gegeven moment het elastiek. Ik voelde haar bilnaad uiteraard, maar ik besloot niets te doen wat ook maar enigszins aanleiding tot… zou kunnen zijn. Ik vroeg niets, stapte van haar bovenbenen af en deed haar schoenen uit. Zij liet haar voeten ontspannen en gestrekt op het dekbed terugkomen. Ik vroeg haar om iets omhoog te wippen. Haar broek ging omlaag. Dezelfde benen, die ik ooit in kousen aan haar jarretelgordeltje had vastgemaakt, lagen nu naakt voor mij.

Het enige wat zij nu nog droeg, waren haar sokjes en haar rode string. Ook de sokjes gingen uit. Ik masseerde haar tenen een voor een. De bal van haar voeten, haar hakken en kuiten. Ik masseerde de ene spierknoop na de andere weg. Eerst dwars op haar onderbenen en daarna in de lengterichting. Haar knieholtes bleken gevoelig. Voorzichtig ging ik door naar haar bovenbenen. Tot mijn verbazing volledig ontspannen. Eerst de bovenkant van onderen naar boven. Daarna de buitenkanten, ook van onderen naar boven en daarna dwars op de spieren.

Toen het onvermijdelijke: de binnenkant van haar bovenbenen. Met toch enige aarzeling begon ik bij haar knieën. Eerst maar dwars op de spieren. Langzaam en voorzichtig omhoog. Tot de aanzet van haar billen. Toen gelukkig weer omlaag. Ik kreeg het er warm van. Ik vroeg haar om haar benen te spreiden. Ik ging tussen haar enkels zitten en gaf beide benen eerst afzonderlijk en daarna tegelijkertijd een stevige massage van vanaf de enkels tot en met haar billen en onderrug. Op haar kuiten en knieën waren mijn vingers aaneengesloten, maar op haar bovenbenen en billen spreidde ik ze.

Met mijn duimen masseerde ik de binnenkant van haar dijen. Ik voelde haar warmte. Ik ging verzitten en masseerde vanaf haar rug naar beneden. Mijn handen omvatten haar billen compleet. Uit ervaring weet ik hoe fijn dat voelt. Zij genoot er ook van en opende haar benen zelfs nog iets verder. Mijn duimen en wijsvingers kneedden. Ook langs en door haar bilnaad. Haar string ging uit. ‘Draai je om, alsjeblieft.' Zonder gêne of schaamte lag zij daar. Uitgestrekt en met haar armen ontspannen naast zich. Mijn geoliede handen begonnen bij haar vingers. Elk kootje kwam aan de beurt.

Haar handpalmen, de rug van haar handen en haar polsen. Toen ik haar onder- en bovenarmen onder handen nam, leek ze bijna in slaap te vallen. Dat veranderde niet bij haar oksels, schouders en hals. Ik verbeelde me dat er iets in haar ademhaling veranderde toen ik haar borsten aanraakte. Eerst langs de onder- en zijkanten, maar uiteindelijk toch ook vol. Niet alleen zij genoot. Weer zag ik haar tepelvlekken verschrompelen. Weer werden haar tepels hard onder mijn aanraking.

Ik verwachtte een boze blik of een rake opmerking toen ik haar tepels voorzichtig tussen mijn duimen en wijsvingers nam en er een kusje op gaf. Haar ogen bleven dicht en haar armen bleven ontspannen naar haar lichaam liggen. Nog een kusje en een likje met mijn tong. Haar buik was aan de beurt. Daarmee moet je altijd voorzichtig zijn vanwege de ingewanden. Snel door naar haar voeten. Ook nu weer genoot elke teen. Haar wreven glommen van de olie. Haar schenen waren hard zoals het hoort. Met knieën moest ik altijd voorzichtig zijn vanwege de vele zenuwen die daar samenkomen.

Ik sprenkelde olie op haar bovenbenen. Dat sijpelde zowel naar de binnen- als de buitenkant van haar bovenbenen. Ook nu weer eerst  dwars op de spieren. Om daarna van onderen naar boven eerst de buitenkant maar onvermijdelijk ook de binnenkant van haar dijen in de lengterichting te verzorgen. Mijn God, wat was ze mooi. Niet dat strakke lichaam van een jonge vrouw die nog niets heeft meegemaakt, maar het lijf van een dame waaraan je kon zien dat ze geleefd heeft. Dat zij kinderen gedragen en gebaard had.

Met borsten die tijdens de zwangerschappen vol en hard waren geweest en het nu langzaam van de zwaartekracht begonnen te verliezen. Kortom, een lichaam waar ik over kon dromen. En ik mocht het aanraken, masseren en laten genieten. Net als toen zij nog op haar buik lag, opende zij haar benen wat verder toen ik de binnenkant van haar dijen bereikt had. Aanvankelijk nog schuchter, probeerde ik iedere aanraking van haar grote schaamlippen angstvallig te vermijden. Maar oh, wat was het verleidelijk…

Zeker toen de eerste onbedoelde aanraking haar haar benen nog verder liet openen. Met een hand op haar venusheuvel en een hand tegen haar vagina kwam the point of no return angstig dichtbij. Ik drukte op haar venusheuvel. Met gesloten ogen en harde tepels duwde zij terug. Mijn volle hand op haar schaamlippen liet haar alleen maar iets verder onderuit zakken. Mijn linkerhand zocht haar borsten en waren welkom. Mijn rechterhand raakte haar niet te missen clitoris aan. Een zucht en een wegvallend been.

Mijn wijsvinger ging tussen haar schaamlippen omlaag en omhoog. Er overheen en ertussen. Boven haar clitoris strelend en beneden met een kootje naar binnen. Zij was nat. En ik was hard. Tussen haar benen boog ik voorover. Met mijn tong likte ik de binnenkant van haar dijen. Zij trok haar knieën omhoog en opende zich voor mij. Mijn tong werd naar haar toe gezogen. Weerstand was waanzin. Ik rook haar. Ik proefde haar en ik voelde haar. Haar handen duwden mijn gezicht in haar kruis. Golfjes van genot maakten mij nat. Ik wilde alles. Ik wilde haar. En zij wilde dit. En wilde mij.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem