De eerste keer dat ik een man pijpte

Ingezonden door Stefan32

Via Chatplaza kwam ik in contact met een getrouwde man. Hij was drieënveertig en woonde in Zwolle. Zelf was ik op dat moment drieëntwintig lentes jong. Na even gechat te hebben, besloten we verder te chatten via kik. Beiden hadden we een relatie. Hij was al meer dan tien jaar getrouwd met zijn vrouw. Toch fantaseerden we beiden hoe het zou zijn met een man. Hij wilde graag een keer gepijpt worden door een man en ik wilde graag een keer een pik pijpen, dus dat kwam goed uit.

Na een paar dagen chatten, besloten we om ergens tussen onze woonplaatsen in af te spreken. De plek waar we op uit kwamen was Ens. We hielden contact via kik, zodat we van elkaar wisten waar we waren. Uiteindelijk berichtte hij mij dat hij op de carpoolplek stond en dat ik daar maar heen moest komen. Toen ik aankwam bij de carpoolplek rond 14.00 uur in de middag, stonden er in totaal vier auto's geparkeerd. Slechts in 1 auto zat een bestuurder, dus dat moest hem zijn. Ik parkeerde mijn auto naast die van hem en deed mijn raampje open.

Het eerste wat hij vroeg was of ik het sletje was dat hem lekker ging klaar zuigen. Een beetje ongemakkelijk van de spanning zei ik rustig dat ik dat wel hoopte. Hij stapte uit zijn auto en kwam naast mij op de bijrijdersstoel zitten. Hij deed de stoelleuning achterover, knoopte zijn broek open en haalde meteen zijn pik eruit. Ik pakte voor het eerst in mijn leven de pik van een andere man vast en begon hem langzaam af te trekken. Hij winde mij zo op dat ik hem vrijwel meteen begon te pijpen.

Het voelde eerlijk gezegd beter dan ik had gedacht. Al snel proefde ik zijn voorvocht. Ik merkte dat ik hier nog geiler van werd en begon hem gulziger te pijpen. Ik voelde dat hij het lekker vond, want zijn pik werd nog harder. Al vrij snel hoorde ik hem harder kreunen en voelde dat het niet lang meer ging duren. Na en paar kleine stootjes van hem met zijn pik in mijn mond, kwam hij klaar. Netjes liet ik hem mijn mondje volspuiten en slikte ik alles keurig door. Nadat ik zijn eikel had schoongelikt, deed hij zijn broek weer aan, bedankte mij en stapte weer in zijn eigen auto.

We hebben daarna nog een tijdje contact gehad, maar tot een afspraak is het helaas nooit meer gekomen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen