Een avondje stappen

Ingezonden door JP

Ik was een avondje stappen met vrienden. Na een avond vol drank en gezelligheid besloot ik naar huis te gaan. Wachtend op de taxi kwam ik jou ineens tegen. We begonnen wat te praten, terwijl we stonden te wachten. We waren zo gezellig in gesprek dat ik vroeg of je zin had om nog een drankje te doen. Daar stemde je mee in en we besloten naar mijn huis te gaan. Na even te hebben gewacht, was daar eindelijk de taxi. Eenmaal in de taxi kon ik het niet laten om stiekem je hand vast te pakken. In plaats van hem weg te trekken, legde je mijn hand op je been.

Ik begon je lichtjes te strelen en je keek me vol in mijn ogen aan met een blik dat je het fijn vond en meer wilde. Eenmaal bij mijn huis aangekomen, opende ik de deur en liet je naar binnen. Inmiddels was de spanning in de taxi al redelijk hoog opgelopen en kon ik me al slecht inhouden, maar hield ik me nog sterk. Ik bood je een wijntje aan en kwam dicht naast je zitten. We kletsten nog wat verder, maar na een diepe blik in m’n ogen wist ik genoeg. Ik legde mijn hand in je nek en trok je naar me toe om je te kussen.

Mijn handen streelde door je haren heen en gingen langzaam naar beneden, achter je rug langs naar je benen. Ik tilde je been op en trok die over mij heen. Onze kus werd steeds heviger en je hand verdween onder mijn shirt. Ik trok je naar me toe en liet je bovenop mij zitten. Tijdens het kussen ging mijn hand langs je lichaam om zo zachtjes in je borsten te knijpen. Al snel maakte ik de rits van je jurkje los. De bandjes liet ik van je schouders zakken en liet deze verder zakken tot je middel. Ik pakte je borsten en nam je tepels in mijn mond. Mijn tong ging rond je tepels en af en toe zoog ik hieraan.

Het maakte je nog meer opgewonden en jouw hand ging naar beneden om de riem van mijn broek los te maken. Je liet jezelf langzaam zakken en maakte mijn broek verder los. Mijn jongeheer stond al aardig op kloppen. Snel trok je m'n onderbroek uit en nam je mijn harde paal in je mond. Heerlijk begon je links en rechts langs mijn schacht te likken om vervolgens mijn eikel in je mond te nemen. Je ging heerlijk op en neer en ik genoot met volle teugen. Langzaam ging je met je tong naar beneden om ook mijn ballen in je mond te nemen en hier heerlijk aan te likken.

Ik werd steeds wilder in mijn hoofd en kon je niet meer weerstaan. Ik trok je aan je haren omhoog en gooide je op je rug op de bank. Ik deed snel je jurkje en onderbroek uit om je benen te kunnen spreiden. Kussend vanaf je enkels ging ik naar beneden. Eenmaal tussen je benen aangekomen, deed ik je schaamlippen iets uit elkaar en begon heerlijk aan je clitje te sabbelen. Mijn tong draaide rond je clit en besloot mijn vingers bij je naar binnen te doen. Ik hoorde hoe nat je was en dat maakte mij gekker. Langzaam gingen mijn vingers heen en weer, steeds iets sneller.

Je begon steeds harder te kreunen en ik merkte dat je dicht tegen je hoogtepunt aan zat. Ik duwde je benen verder in je nek om zo ook met mijn tong in je kutje te gaan om vervolgens weer aan je clitje te sabbelen. Je kwam nog dichter bij je hoogtepunt waarna je het niet meer kon houden. Je bereikte je hoogtepunt en je klemde mijn hoofd tussen je benen. Je trok aan mijn haar en kwam heerlijk klaar. Mijn pik was nog steeds hard en ik duwde die snel in je kutje. Langzaam gleed ik naar binnen, steeds dieper en dieper. Zo diep dat je meteen mijn ballen tegen je billen voelde.

Ik hield je benen ver in je nek en begon steeds harder te stoten. Mijn harde pik gleed op en neer in je kutje. Ik haalde hem eruit om met mijn eikel langs je clitje te glijden. Ineens draaide ik je om en zette je op je knieën voor me. Ik sloeg je op je billen en pakte je bij je haren. Langzaam liet ik mijn pik weer bij je naar binnen glijden. Steeds sneller ging ik bij je naar binnen en stootte dieper. Je riep alleen maar: 'Harder en harder', waar ik gehoor aan gaf. Ik gaf in de tussentijd gaf ik je nog een tik op je billen en kneep hier ook in. Ik stopte en ging op de bank zitten. Ik zette je voor me neer en draaide je om.

Langzaam liet ik je door je knieën zakken en mijn lul verdween in je nog steeds zo natte kutje. Je ging op en neer en mijn harde paal verdween tot diep in je. Ik lifte je iets op en begon harder te stoten. Terwijl ik dit deed, voelde ik je zachte nagels langs mijn ballen gaan. Dit voelde zo goed dat ik het niet veel langer meer vol hield. Al snel trok ik je naar achter om zo mijn pik eruit te halen en over je buik en kutje klaar te komen. Zwetend lagen we in elkaars armen en dronken we nog snel ons drankje op om ons naar de slaapkamer te begeven. Waar we voor een ronde twee gingen….. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.25 sterren
4 stemmen