Beter een goede buur..

Ingezonden door Tilburgse man

Sinds een paar jaar woon ik in een leuke en levendige buurt in mijn eigen hoekhuis. Erg fijn om vanuit mijn achtertuin zo de straat op te kunnen met mijn motor. Het kostte mij, mijn familie en vrienden een kleine twee maanden om het helemaal op te knappen, maar nu woon ik er met heel veel plezier. Uiteraard maak je dan kennis met de buren of in mijn geval met de buurvrouw. Een vrouw van in de veertig. Al zag je dat niet aan haar. Een hele aardige en leuke vrouw ook. We spraken elkaar regelmatig in het voorbijgaan. Ze woonde net als ik alleen en was ook druk met haar werk.

Ik ging zo nu en dan wel eens uit met vrienden van me. Nooit echt tot diep in de avond stappen, maar gewoon gezellig ouwehoeren op een terras of in een café. Totdat een vriend van me voorstelde om toch eens een keer naar een kroeg te gaan en te zien of het leuk zou zijn om wel een avond door te zakken. Persoonlijk geef ik er helemaal niets om. Je kunt elkaar amper verstaan, je staat op elkaar gedrukt en je bent constant aan het checken of niemand je geld jat. Ik liet me echter overhalen om op een vrijdagavond mee te gaan met als voorwaarde dat als ik er niks aan vond ik naar huis zou gaan. Dat vonden ze prima en de afspraak was gemaakt.

Die vrijdagavond kwam ik opgefokt thuis. Zoals ik had verwacht was het totaal niet mijn ding om in een overvolle kroeg te gaan staan ‘dansen’, maar er leek een klein lichtpuntje te zijn. We waren goed een half uur binnen en ik merkte dat een groepje meiden van wat ik schatte eind twintig naar ons aan het kijken was. Ik geef toe; ik ben niet zo’n held die met een ongelofelijk foute openingszin op iemand van het andere geslacht afstapt. Mijn twee vrienden zaten me te op te jutten om het toch te doen, maar nee ik durfde het niet.

Opeens voelde ik een hand op mijn schouder en ik draaide mezelf om. Achter me stond één van de meiden en ze keek me lachend aan. Ze had rood haar en had een glas drinken in haar hand. Ze wenkte me en vroeg me of ik iets wilde drinken. Met een schuin oog keek ik naar mijn vrienden die me duimen omhoog gaven en ik zei tegen haar dat ik wel wat lustte. We raakten aan de praat en ik dacht dat dit dan toch nog een leuke avond zou kunnen worden. Ik hoorde mijn vrienden nog wat roepen maar ik had op dit moment alleen aandacht voor haar.

Hoe lang we gepraat hebben weet ik niet, maar op een moment kwamen haar vriendinnen erbij staan. En ze moesten heel hard lachen. Ik snapte even niet waarom ze zo moesten lachen, maar ze ging bij haar vriendinnen staan en lachte hard mee. Ze vroeg toen of ik echt dacht dat ze echt geïnteresseerd was in mij. Het bleek om een weddenschap te gaan om te zien of ze een willekeurig iemand kon versieren. Ze hadden mij uitgekozen omdat ik er ‘dom genoeg uit zag om erin te trappen’. Ik was sprakeloos en terwijl ze me nog uitlachten liepen ze de kroeg uit.

Ik keek ze na met een blik van woede en onbegrip. Mijn vrienden hadden het gezien en vroegen me wat er aan de hand was. Ik legde het kort uit en zei dat ik weinig zin had om de avond voort te zetten. Ze probeerden me over te halen nog te blijven, maar ik had mijn keuze gemaakt. Als je al vele keren bent afgewezen is een stunt als deze niet goed voor je zelfvertrouwen. Ik zei tegen mijn vrienden dat ik naar huis ging, maar dat zij best mochten blijven. Dat wilden ze niet en samen gingen we naar huis. Ik nam afscheid van ze bij mijn fiets. Ze probeerden me nog een beetje op te vrolijken.

Ik voelde me wel iets beter en ging naar huis, maar toen ik thuis kwam was ik nog steeds best opgefokt en geïrriteerd. Het was nog niet heel laat en blijkbaar maakte ik iets te veel lawaai, want de buurvrouw keek even door het raam. Ze zwaaide naar me en ik stak mijn hand op en ging naar binnen. Ik besloot me even af te spoelen, want ik rook naar de geur van een kroeg vol met bezwete en dronken mensen. Daarna deed ik wat makkelijks aan en ging ik voor de tv zitten. Misschien was er nog wat leuks op. Ik zag een oude aflevering van Top Gear voorbij komen en ging kijken.

Ik zat middenin de aflevering toen de bel ging. Ik had niet eens gehoord dat er iemand aan kwam lopen. Terwijl ik opstond van de bank en naar de voordeur liep, vroeg ik me af wie er nu nog aan zou kunnen bellen. Mijn vrienden? Nee, die waren al lang naar huis en hadden me geappt dat ze thuis waren. Wie kon het dan zijn? Ik opende de voordeur en mijn vraag werd beantwoord. Ik keek in een bezorgd gezicht dat ik herkende; het was mijn buurvrouw. Ik groette haar en ze vroeg me vrijwel meteen of alles goed met me was.

Ze had me zien thuiskomen en ze maakte zich een beetje zorgen. Ik vond haar bezorgdheid wel aandoenlijk. Ik voelde mezelf al iets beter. Ik zei dat het niet heel erg was, maar ze wilde het toch graag horen. Ik nodigde haar uit binnen te komen en sloot de deur. Ze liep achter me aan de woonkamer in en ze ging op de bank zitten. Ik vroeg haar of ze wat wilde drinken en ze wilde een glaasje water. Toen ik terugkwam met twee glazen water wilde ze graag horen waarom ik zo opgefokt was.

Teruggaand naar de gebeurtenis van daarvoor, legde ik uit wat er gebeurd was. Ze keek me met grote en onbegrijpelijke ogen aan. Ze zei dat ze het niet kon geloven. Ik nam een slokje water en vervolgde mijn verhaal door te zeggen dat het echt zo was en dat de avond toen in zijn geheel verziekt was. Ze probeerde me op te vrolijken door te zeggen dat ik het me niet moest aantrekken en meer van de gebruikelijke teksten. Ineens legde ze haar hand op mijn hand en zei dat die meiden heel wat gemist hadden. Ze voegde eraan toe dat ik een knappe man was die zoiets niet verdiend.

Ze keek me strak aan en zei dat als ze jonger was geweest, ze het wel had geweten. Ik was heel even overrompeld door haar directheid, maar voelde me ook gevleid door haar lieve woorden. Ik zei dat zij er ook echt goed uit zag. Ze kon makkelijk voor iemand doorgaan die eind dertig was. Dat vond ze lief om te horen en ze vroeg me of ik me nu wat beter voelde. Ik knikte instemmend en ze glimlachte. Ze plantte toen haar lippen op de mijne. Totaal verrast wist ik even niet wat ik moest doen. Het duurde niet lang voordat ik haar zoen beantwoorde. Ze kon heerlijk zoenen.

Ze legde haar vrije hand op mijn wang en trok me naar zich toe. Ik legde mijn hand op haar dijbeen en kneedde die zachtjes. We bleven zo een tijdje zoenend zitten en ergens wilde ik dat het niet ophield. Het was dan ook jammer dat ze stopte en onze lippen weer gescheiden werden. Ze keek me glimlachend aan en vroeg opnieuw of ik me beter voelde. Als antwoord legde ik mijn hand achter in haar nek en trok haar naar me toe om ons gezoen voort te zetten. Haar lippen smaakten heerlijk en ze zoende me op een manier die prettig aanvoelde zonder enorm gulzig te zijn.

Ik kon dat waarderen. Ik hou er niet van als het te ruw wordt. Ze stopte even met zoenen en stond op van haar plek op de bank. Ze had een dun vestje aan wat ze uitdeed. Ze kwam toen op mijn schoot zitten met haar benen aan weerszijden van de mijne. Ze legde haar handen in mijn nek en begon me weer te zoenen. Ik streelde haar rug en liet mijn handen afdwalen naar haar billen. Ik voelde hoe haar lippen een glimlach vormden en ik wist dat ik goed zat. Zachtjes begon ik door haar broek heen haar billen te kneden. Haar handen begonnen ook aan een ontdekkingstocht.

Ik voelde hoe ze over mijn shirt naar beneden ging en hoe ze mijn shirt uit mijn broek trok. Ik voelde dat mijn pik wakker begon te worden. Haar handen gingen onder mijn shirt richting mijn borst. Het voelde lekker. Haar zachte handen gelden over mijn lichaam. Ik volgde haar voorbeeld en deed mijn handen onder haar shirtje en streelde haar rug. Mijn vingers liet ik over haar schouders glijden en speelde met haar behabandjes. Ze stopte weer met zoenen, deed haar shirt uit en gooide het aan de kant.

Ze bleef me aankijken, terwijl ze met haar handen haar borsten in haar beha pakte en ermee speelde. Door haar beha heen wreef ze over haar tepels om ze vervolgens weer even te kneden. Ze glimlachte ondeugend en voelde hoe ik met haar behasluiting speelde. Ze gaf een knikje en ik maakte de sluiting los. Haar beha sprong los. Heel langzaam liet ze haar beha zakken en er kwamen twee mooie, stevige borsten tevoorschijn. Haar tepels waren hard. Ze pakte mijn handen en legde ze erop. Ik liet mijn handen de vrije loop en speelde met haar tepels.

Ik kneep er zachtjes in, rolde ze tussen mijn vingers en likte eraan. Ze kreunde goedkeurend en voelde hoe mijn pik steeds harder werd. En dat was volkomen terecht. Deze vrouw was sowieso al een mooie verschijning en met haar bovenkleding uit werd het er alleen maar beter op. Ik was zo gefixeerd op haar borsten dat ik pas doorhad dat ze mijn shirt aan het uittrekken was toen deze bijna over mijn hoofd zat. Ik nam het van haar over en gooide mijn shirt op de bank.

Haar handen gleden over mijn buik naar beneden en haar vingertoppen verdwenen in mijn broek. Ze zoende me weer en begon toen naar beneden af te zakken. Ze zoende me overal op mijn borst en ging tergend langzaam naar beneden. Ze was van mijn schoot gekomen en had mijn broek open gemaakt. Ze trok hem naar beneden en ze begon met haar handen nu mijn pik door mijn onderbroek heen te strelen. Met haar nagels ging ze over de stof van mijn onderbroek, maar het voelde alsof dat er niet zat. Mijn pik steigerde elke keer als ze dat deed.

Ik kreunde van genot en speelde met haar haren. Het duurde lang voordat ze met haar vingers langzaam mijn boxer naar beneden deed, maar het voelde zo lekker. Mijn pik sprong tevoorschijn bevrijd van zijn katoenen gevangenis en stond fier rechtop. Terwijl ze me ondeugend aankeek ging ze met haar tong over mijn pik. Ik dacht dat ik meteen zou klaarkomen zo enorm lekker was het, maar ze wist wat ze deed. Ze likte me rustig, niet te gulzig, en liet heel kort mijn eikel in haar mond verdwijnen. Ik keek haar aan en ze keek terug.

Ze had hier duidelijk ervaring mee. Dat kon haast niet anders. Met één hand streelde ze mijn ballen en met haar andere hand streelde ze mijn pik. Dit was enorm intens en ik genoot er heel erg van. Soms stopte ze heel even en ging ze met haar vingertoppen en soms haar nagels over mijn eikel. Het voelde enorm heerlijk en het was ook eens wat anders dan snel en gulzig. Ze nam haar tijd en van mij mocht ze alle tijd nemen. Om te voorkomen dat ik haar mondje vol zou spuiten door te vroeg klaar te komen, vroeg ik haar te stoppen en mijn plaats in te nemen.

Ze deed dat gewillig en liet eerst heel langzaam, met haar rug naar me toe, haar broek en slipje zakken. Nu zag ik ook hoe mooi haar billen gevormd waren. Heerlijk rond en stevig. Ze draaide zich om en liet haar hand langzaam voor haar poesje zakken. Toen deze uiteindelijk tevoorschijn kwam, zag ik dat het glinsterde van haar vocht. Ze was net zo opgewonden als ik. We wisselden van plaats en ze spreidde haar benen. Nu was het mijn beurt om haar te laten genieten. Ik had mijn hoofd tussen haar benen en likte haar zachtjes en langzaam over haar lipjes.

Ik hoorde hoe ze kreunde en zag dat ze haar borsten had vastgepakt en met haar tepels aan het spelen was. Ze had haar ogen dicht en ik zag een glimlach die telkens wat vertrok als ik met mijn tong over haar lipjes ging. Ze smaakte lekker en ik ging steeds een stapje verder. Haar gekreun nam toe en toen ik haar clitje aanraakte slaakte ze een kleine gil. Ik grinnikte een beetje en ging verder met het likken van haar clitje. Soms wat langzamer en dan weer wat sneller. Ik wisselde af en begon haar ook te vingeren.

Ze begon nu wat meer geluid te maken en ze kon ook niet meer stil blijven liggen. Toegegeven, ik had daar ook de grootste moeite mee toen ze mij aan het verwennen was, maar zij lag nu wat meer te kronkelen. Ze had met één hand mijn hoofd vast en zei dat ik niet moest stoppen. Daar had ik ook geen reden toe en ik bleef haar clitje likken en vingeren. Op een moment schokte haar hele lichaam en stokte haar adem. Ze kwam heerlijk klaar. Ze had een blos op haar wangen en ademde heel diep.

Het was een prachtig gezicht om haar zo te zien genieten. Het duurde niet heel lang voor ze weer bijgekomen was en ze trok me naar zich toe. Ze pakte met één hand mijn pik vast en fluisterde dat ze die nu graag in haar wilde voelen. Ze draaide zich om, ging op haar knieën op de bank zitten en stak haar billen omhoog. Ik ging achter haar staan en zonder moeite gleed ik bij haar naar binnen. Ze kreunde hard en ik begon in haar te stoten. Het voelde heerlijk warm en ze spande haar spieren aan om me niet te laten ontsnappen. Ik had haar billen vastgepakt en kneedde ze.

Ze had een heerlijk achterwerk. Ze vroeg me om wat harder te stoten en ik gehoorzaamde. Ik voerde het tempo op en voelde haar billen op mijn bovenbenen kletsen. Ze gooide haar haar naar achteren en kreunde luid. Met één hand vingerde ze haar clitje heel hard en ik voelde opnieuw hoe ik bijna klaarkwam. Ik wilde dit niet en ging wat rustiger stoten. Ze leek het te begrijpen en bleef zichzelf vingeren. Ik stopte en vroeg haar om zich om te draaien. Ze gehoorzaamde en spreidde haar benen opnieuw. Ik ging weer bij haar naar binnen.

Ze legde haar handen op mijn zij en drukte haar borsten samen, waardoor ze nog groter leken. Mijn grens was weer bijna bereikt en hoe ik het ook probeerde uit te stellen, ik had de wilskracht bijna verloren. Mijn ballen stonden op knappen en mijn pik was klaar om te schieten. Ik stootte nog een paar keer door en haalde toen net op tijd mijn pik uit haar. Mijn hete zaad kwam uit mijn pik en landde op haar buik. Ik kreunde bij elke lozing. Zo intens lekker was het. Mijn ballen waren helemaal leeg en ik ging naast haar zitten.

Haar buik en de onderkant van haar borsten zaten onder mijn zaad. Beiden waren we bezweet maar voldaan. Ze lachte naar me. Ik lachte terug en gaf haar een zoen. We hijgden uit als een stel honden die net flink gerend hadden. Ik stond op om een doekje voor haar te pakken en ze maakte zichzelf schoon. Toen ze klaar was, gaf ze me een knuffel en een zoen. Ze vertelde me waarom ze dit had gedaan. Ze bloosde een beetje toen ze me bekende dat ze jongere mannen altijd al lekkerder had gevonden dan mannen van haar eigen leeftijd.

Ze was positief verrast toen ze zag dat ik haar buurman zou worden. Ze voegde eraan toe dat ze nooit gedurfd had om een stap te zetten, omdat ze dacht dat ik meer interesse had in jongere meiden. Ze had zelfs over me gefantaseerd, grinnikte ze. Toen ze me vanavond thuis zag komen, had ze de stoute schoenen aangetrokken en de stap gezet. Al was het ook deels omdat ze echt bezorgd was. Ik dacht even na. Met de gebeurtenissen in de kroeg nog vrij vers in mijn geheugen kon ik het even moeilijk geloven dat er iemand geïnteresseerd in me was.

Echter wat er net gebeurd was, nam alle twijfel weg. Ik gaf haar een warme knuffel en zoende haar lang. Ik zei dat ik het heel erg fijn vond en dat ik het ook dapper vond van haar. Ze vond dat heel fijn om te horen, zoende me nogmaals en kroop tegen me aan. Koud hadden we het niet. Onze lichaamswarmte zorgde daar wel voor. Terwijl de aftiteling van Top Gear over het scherm rolde, dacht ik na. Dit zou het begin kunnen zijn van iets nieuws. Het voelde fijn met haar en ze had er geen spijt van.

Inwendig glimlachte ik. 'Jong geleerd is oud gedaan' zeggen ze wel eens. Net als 'beter een goede buur dan een verre vriend' Mijn buurvrouw is sinds die avond nog vaak bij me langs geweest om te laten zien hoe waar dat spreekwoord wel niet is.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
12 stemmen