Naaktstrand II

Na hun eerste kennismaking op het naaktstrand een aantal weken geleden, hebben Rosalinde en Stephan elkaar nog vaak ontmoet. Ze zijn gewaagd aan elkaar en delen hun passie voor seks. Ze hebben regelmatig seks op openbare plekken, zoals het naaktstrand, en bezoeken ook regelmatig privé seksfeestjes bij mensen thuis. Nog altijd is de seksuele klik enorm. Ze proberen elkaar, ondanks dat ze beiden een relatie hebben, zoveel mogelijk te zien en te voelen. Stephan vindt het leuk als er andere mensen meedoen tijdens de seks.

Hij besluit op een website met advertenties te kijken of er nog leuke advertenties tussen staan. Op de website zijn de gebruikelijke oproepen te vinden. Hij leest ze vluchtig door, maar er is niks wat er voor hem echt uitspringt. Dan valt zijn oog op een advertentie waarin een schrijfster stellen oproept om toe te mogen kijken, terwijl ze seks hebben. Dit spreekt Stephan wel aan. Hij houdt ervan om bekeken te worden en besluit op de oproep te reageren. Hij verstuurt een e-mail en omschrijft zijn situatie.

Hij en zijn minnares spreken regelmatig af en zouden het leuk vinden als iemand toekijkt terwijl ze seks hebben. Ze zijn uiteraard al vaker bekeken tijdens de seks op feestjes, maar dit is toch anders. Veel intiemer. Het leuke is ook dat er een verhaal over wordt geschreven dat ze terug kunnen lezen en hun ontmoeting op die manier wordt vereeuwigd. Niet alleen in hun gedachten, maar ook online. Vol spanning wacht hij af of er een reactie komt. Het is zaterdagavond en ik besluit om nog even mijn e-mail bij te werken. Op de oproep die ik heb geplaatst komen dagelijks vele reactie binnen.

Ik vraag mezelf af of de meeste reacties wel serieus zijn. Van de mensen die actief zijn op de website hoor ik vaak dat er heel veel fakers op zitten en mannen zich voordoen als stel. Beetje sneu, maar vooruit. Ik waag het erop en zie wel wat er uitkomt. Niet geschoten is immers altijd mis. Mochten de reacties niet leiden tot een serieuze afspraak, dan houd ik er wellicht een aantal interessante onderwerpen voor een verhaal aan over. Als ik mijn mailbox open, zie ik dat er weer tientallen reacties in zitten. De reacties verschillen enorm.

Het is van 'hoi, ik ben die en die, heb een pik van 18 cm en dit is mijn telefoonnummer.' Tot de iets uitgebreidere, serieuzere e-mails. De eerste categorie e-mails belanden direct in de prullenbak. De tweede categorie beantwoord ik altijd netjes. Wie weet wat voor leuk contact of verhaal er uit kan ontstaan. Als ik bij een stel ga kijken, vind ik het uiterlijk niet belangrijk. De klik is vele malen belangrijker. Als er geen klik is gaat het namelijk niet werken. Vandaar dat ik degenen die ik mogelijk ga ontmoeten eerst beter wil leren kennen.

Na een aantal e-mails te hebben verwijderd en andere te hebben beantwoord, open ik de e-mail van Stephan. Stephan schrijft het volgende: Hey leuke dame. Wij zijn een heel geil stel dat graag bekeken wordt. Misschien kan je over onze avonturen lekkere verhalen schrijven. Dat is in ieder geval iemand die mijn oproep gelezen heeft en reageert op wat ik heb gevraagd. Ik stuur Stephan meteen een e-mail terug. Ik geef aan dat het me leuk lijkt om bij hen te komen kijken en of hij iets meer over hen kan vertellen. Ook ben ik benieuwd waar ze vandaan komen en hoe jong ze zijn.

Het is wel zo prettig als ze een beetje in de buurt wonen, zodat ik niet naar Groningen hoef te rijden. Ze blijken uit de buurt te komen en ongeveer van mijn leeftijd te zijn. Dat klinkt perfect. We sturen nog wat e-mails heen en weer en hij lijkt serieus te zijn. Nu maar hopen dat zijn minnares het ook ziet zitten. Wel zo handig als beide partijen het leuk vinden als ik kom kijken, terwijl ze seks hebben. Hij vertelt dat hij die avond buiten af gaat spreken met een ander stel. Helaas kan ik dan zelf niet. Ik vraag hem om mij te laten weten hoe het was. Dat geeft mij een duidelijker beeld over wat ik kan verwachten.

Na afloop van de date ontvang ik een bericht van Stephan waarin hij aangeeft dat het een hele leuke, geile date was. Heerlijk om met dit mooie weer buiten seks te hebben. Blijkbaar heeft er nog een andere vrouw deelgenomen. Ik word steeds nieuwsgieriger naar dit leuke, openminded stel. We wisselen gegevens uit en kletsen nog wat verder op Kik. Het contact is meteen leuk en ik heb het gevoel dat dit weleens tot een afspraak zou kunnen leiden. Een aantal keer vraagt Stephan of ik zin en tijd heb om bij hen te komen kijken als ze seks hebben in de buitenlucht.

Een alternatief is om met ze mee te gaan als ze naar een privé seksfeestje bij iemand thuis gaan. Helaas kan ik steeds niet op die momenten. Dat vind ik super jammer aangezien ik graag nog een keer naar een privé seksfeestje zou willen gaan om de sfeer te proeven. Ik hoef niet persé zelf deel te nemen, maar het lijkt me een hele mooie setting en een uitgelezen kans om daarbij aanwezig te zijn en er later een verhaal over te schrijven. Wellicht komt dat nog op een later moment. Een aantal dagen later krijg ik een appje met de vraag of ik die dag bij hen wil komen kijken.

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Daar maak ik uiteraard graag tijd voor. Hij gaat kijken of het lukt om af te spreken met Rosalinde. Hij laat me nog weten hoe laat en waar. Ik wacht geduldig af tot hij me weer appt. Twee uur later appt hij me. Over anderhalf uur gaan ze afspreken vlakbij het naaktstrand bij mij in de buurt. Ik spreek af dat ik hen daar later die dag ontmoet. Hij zegt dat hij de exacte locatie nog doorgeeft. Daar kan weinig aan mis gaan. Mochten ze onverhoopt niet op komen dagen, dan ben ik snel weer thuis en ga verder met waar ik mee bezig was.

Een kwartier van tevoren laat hij me weten waar we elkaar gaan ontmoeten. Hij geeft een omschrijving van zijn auto, zodat ik hem kan herkennen. Hij is al op de afgesproken locatie aanwezig. Normaal gesproken wil ik altijd videobellen voordat ik ga afspreken met iemand, zodat ik kan zien of iemand echt is en of hij lijkt op zijn foto. Nu is dat er niet van gekomen, maar op één of andere manier voelt het vertrouwd. Het scheelt ook dat het in de buurt is en ik er niet eerst een uur voor moet rijden. 

Als ik vlakbij de afgesproken locatie ben, zie ik inderdaad een auto op het parkeerterrein staan die voldoet aan de omschrijving. Ik zie hem zitten en ik herken hem gelukkig van zijn foto. Zijn minnares is er nog niet en heel even ben ik benieuwd of ze ook echt gaat komen of dat het een excuus is om alleen met mij af te spreken. Als ze niet komt ben ik zo weer thuis. Ik parkeer mijn auto en stap uit. Hij stapt ook uit en geeft me drie zoenen op mijn wang. Ook dit voelt goed en vertrouwd. Stephan draagt een t-shirt, korte broek en slippers. In zijn hand heeft hij een handdoek vast. 

Hij zegt dat zijn minnares, Rosalinde, onderweg is en er bijna is. Niet veel later rijdt er een rode auto het parkeerterrein op. De vrouw achter het stuur herken ik van de foto die ik heb gezien. Enigszins verrast begroet ze me. Blijkbaar wist ze dat ik een keer zou komen kijken, alleen niet dat dat vandaag zou zijn. Ook met Rosalinde voelt het meteen goed en vertrouwd. Ik heb een goed gevoel over de ontmoeting en kijk uit naar wat komen gaat. Rosalinde draagt een korte broek en een hemdje. Om haar middel heeft ze een wikkeldoek geknoopt. Ook zij heeft een handdoek vast.

Ik realiseer me dat gezien de locatie een handdoek inderdaad wel makkelijk was geweest. Daar kan ik nu helaas niks meer aan veranderen. Rosalinde geeft Stephan en passievolle zoen. We kletsen even kort en ik vraag Rosalinde of het echt oké is als ik vandaag bij hen kom kijken. Ze vindt het geen probleem. Leuk! Zij gaan me voor en met zijn drieën lopen we door de bossen over een zandpad. De locatie ken ik nog van vroeger. Vroeger ging ik zelf aan de andere kant van het naaktstrand zwemmen. Het is dus geen onbekend terrein voor me.

Alleen aan deze kant was ik nog niet eerder geweest. We lopen nog iets verder en dan komen we aan op een plek waar Stephan en Rosalinde elkaar vaker ontmoeten. Het gras staat iets hoger en de plek valt niet meteen op als je er voorbij loopt. Stephan en Rosalinde leggen hun handdoek in het gras en Rosalinde geeft me heel lief haar wikkeldoek, zodat ik daar op kan gaan zitten. Met zijn drieën zitten we gezellig langs de kant van het water en kletsen wat. Ze vertellen hoe ze elkaar hebben ontmoet aan de overkant op het naaktstrand.

Dat is inmiddels een aantal weken geleden. In de tussentijd hebben ze genoeg leuke dingen meegemaakt. Het verraste me dat ze elkaar pas zo kort kennen. Door hun rijke historie aan ervaringen had ik de aanname gedaan dat ze elkaar al veel langer kenden. Ook de chemie tussen hen deed me vermoeden dat ze al veel langer met elkaar afspraken, maar niets blijkt minder waar. Na een tijdje vindt de mond van Stephan die van Rosalinde. Hun tongen raken verstrengeld in een passievol samenzijn. Ze sluiten hun ogen en gaan volledig in elkaar op.

De hand van Stephan verdwijnt onder het hemdje van Rosalinde en vindt haar borst. Niet veel later gaat het hemdje uit. De sluiting van haar beha had Stephan al open gemaakt die dus zakt moeiteloos van haar borsten. Op haar borsten prijken mooie, grote tepels. Haar broekje en string volgen niet veel later. Ook Stephan ontdoet zich van zijn korte broek en t-shirt. Op de handdoeken naast me liggen zowel Stephan als Rosalinde volledig naakt. Ik zit volledig gekleed op de wikkeldoek naast hen en aanschouw het vurige liefdesspel vlak naast me.

Ik blijf rechtop zitten, zodat ik goed zicht heb op eventuele passanten. Ook zorgt deze houding ervoor dat ik goed zicht heb op het liefdesspel naast me. Ik neem elke zoen en aanraking goed in me op, zodat ik later elk detail kan beschrijven in het verhaal dat ik ga schrijven voor mijn website. Rosalinde ligt op haar rug op de handdoek vlak naast me. Stephan ligt dicht tegen haar aan en raakt met zijn bovenlichaam dat van haar. Op die manier kunnen ze zoenen, terwijl zijn handen het lichaam van Rosalinde verkennen. Ik zie zijn handen haar borsten stevig vastpakken.

Als hij stevig in haar tepels knijpt, worden deze keihard en komen ze fier overeind staan. Rosalinde heeft haar ogen dicht en geniet van elke aanraking. Ze geeft zich volledig over aan Stephan en laat hem haar heerlijk verwennen. De hand van Stephan verplaatst zich via haar buik naar haar vagina. Zo te zien heeft ze zich overal lekker glad geschoren. Plagerig gaat zijn hand over haar vagina richting haar schaamlippen. Hij stimuleert het gebied rond haar vagina. Zijn vingers masseren haar clit stevig. Haar mond gaat open en een zachte kreun ontsnapt aan haar lippen. 

Dan brengt Stephan zijn vingers bij haar naar binnen. Ze geniet hier hoorbaar van. Haar lichaam kronkelt onder dat van Stephan. Hij weet op de juiste knopjes te drukken. Hij blijft haar stevig vingeren en wanneer ze bijna haar hoogtepunt bereikt, wordt Stephan gedwongen om te stoppen. Niet door Rosalinde, maar door een toevallige passant. De vrouw komt langslopen met haar hondje. Snel gaat iedereen op zijn  of haar buik liggen met het hoofd naar beneden om niet herkend te worden. Als de vrouw voorbij is, gaat Stephan weer verder waar hij gebleven was. De ademhaling van Rosalinde versnelt.

Dan komt de vrouw weer terug gelopen en moeten ze noodgedwongen weer even stoppen. Zodra de vrouw voorbij is, wordt het spel weer hervat. Rosalinda verplaatst haar hoofd richting de penis van Stephan. Stephan gaat met zijn benen boven het hoofd van Rosalinde zitten. Terwijl hij met zijn hoofd tussen haar benen duikt en haar beft, pijpt zij hem. Haar mond beweegt kundig over de penis van Stephan heen en weer. Hij sluit zijn ogen en geniet van de pijpkunsten van Rosalinde. Eén hand omvat zijn stam en met haar mond likt ze zijn eikel en dan weer afwisselend zijn penis en zijn ballen.

Het is een genot om naar te kijken. Normaal gesproken vind ik het niet heel opwindend om naar mensen te kijken die seks hebben voor mijn neus, maar dit keer is dat anders. Door de chemie tussen hen en doordat de passie er vanaf spat, krijg ik zelf zin om mee te doen. Ik ben hier zoals afgesproken als toeschouwer en houd mezelf dan ook netjes aan die afspraak en kijk dus alleen toe. Als ik straks thuis ben dan zal ik met veel plezier aan deze setting terugdenken en mezelf ongetwijfeld een heerlijk orgasme bezorgen. Stephan gaat naast Rosalinde liggen en blijft met zijn vingers over haar clit wrijven.

Zij speelt ondertussen met zijn penis. Dan kan Stephan zichzelf niet langer beheersen en geeft gehoor aan het verlangen van Rosalinde om zijn penis in haar te mogen voelen. Heel voorzichtig brengt hij zijn penis bij haar naar binnen. Zij trekt haar knieën op en zo te zien en horen raakt hij daarbij steeds de juiste plek. Rosalinde vindt het heerlijk en laat dat ook duidelijk merken. Ik hoor haar steeds iets luider kreunen. Dan komt er weer iemand langslopen met haar hondjes. Net voordat Rosalinde klaarkomt, zijn ze weer gedwongen te stoppen.

Dat is natuurlijk een nadeel als je seks op een openbare plek hebt. Als de vrouw voorbij is, verdwijnt Rosalinde met haar hoofd tussen de benen van Stephan. Nu is het zijn beurt om te genieten. Ze gaat op haar knieën tussen zijn benen zitten en begint hem vol overgave te pijpen. Haar mond neemt de penis van Stephan diep in haar mond. Met één hand weer stevig om zijn stam en met de andere hand masseert ze zijn ballen. Hij doet zijn hoofd naar achteren en geniet zichtbaar. Zijn mond valt af en toe ook iets open. Dan laat ze zijn ballen los en brengt één hand richting haar mond.

Haar middelvinger verdwijnt in haar mond. Als haar vinger haar mond verlaat, brengt ze deze weer naar zijn ballen. Voorzichtig glijdt haar hand van zijn ballen richting zijn anus. Vakkundig wordt haar vinger bij hem naar binnen gebracht. Dit wordt zo te zien aan de reactie van Stephan erg gewaardeerd. Vol overgave pijpt Rosalinde Stephan. Dan wil Stephan dat ze bij hem op schoot komt zitten, zodat zij hem weer in zich kan voelen. Rosalinde klimt bij Stephan op schoot en zijn penis glijdt bij haar naar binnen.

Ze blijven een tijdje zo zitten en dan komt de vrouw met haar twee hondjes weer langs gelopen. Als ze voorbij is legt Stephan Rosalinde weer op haar rug en wrijft zijn pik herhaaldelijk langs de clit van Rosalinde. Binnen no-time zit Rosalinde weer tegen haar hoogtepunt aan. Ze heeft er al een aantal keer heel dicht tegenaan gezeten, maar het grote hoogtepunt laat nog even op zich wachten. Terwijl hij haar penetreert, masseert hij haar clit. Hij stoot nog een aantal keer bij haar naar binnen en dan komt eindelijk het orgasme waar ze al zolang naartoe werkten.

Heel even neemt ze de tijd om bij te komen van haar orgasme. Dan gaat ze op handen en knieën voor Stephan zitten. Stephan brengt zijn penis bij Rosalinde naar binnen. Afwisselend langzaam en dan weer snel en diep stoot hij zijn penis bij haar naar binnen. Hij doet het rustig aan, want hij wil nog niet klaarkomen. Een hele tijd blijft hij heel gecontroleerd bij Rosalinde naar binnen stoten. Aan zijn ademhaling te horen gaat het niet heel lang meer duren voordat ook hij heerlijk klaarkomt. Dan buigt Rosalinde zich naar voren en laat de penis van Stephan uit zich glijden. 

Ze gaat op haar rug liggen en vraagt Stephan boven haar gezicht te komen zitten. Daar geeft hij maar al te graag gehoor aan. Ze opent haar mond en met één hand pakt ze de penis van Stephan stevig vast. Voorzichtig brengt ze zijn penis bij haar mond naar binnen. Ik zie haar hoofd op en neer bewegen en haar tong over zijn pik glijden. Met haar andere hand masseert ze zijn ballen. Weer zie ik haar vinger in zijn achterste glijden. Zijn hoofd gaat weer naar achteren en hij sluit zijn ogen. Ik zie hoe hij geniet van hoe kundig Rosalinde zijn penis verwent.

Ik hoor hem kreunen van genot en zie hoe hij het hoofd van Rosalinde vastpakt. Stevig pakt hij haar haar beet en trekt eraan. Dan weer drukt hij haar gezicht tegen zich aan en zie ik hoe zijn penis helemaal in haar mond verdwijnt. Terwijl zij zijn kontgaatje vingert en zijn penis gretig afzuigt, gaat hij steeds zwaarder ademen. Hij zegt dat zij hem helemaal gek maakt en hij het niet veel langer meer houdt. Nog een paar keer stoot hij zijn penis bij haar naar binnen en dan komt hij heerlijk klaar in haar mond. Stephan haalt zijn penis uit haar mond.

Rosalinde slikt zijn zaad door en met haar mond likt ze zijn penis schoon. Ze likt haar lippen af en komt rechtop zitten. Dan is het tijd om naar huis te gaan. Stephan en Rosalinde kleden zich aan en we lopen richting de auto. Bij het parkeerterrein aangekomen nemen we afscheid van elkaar en spreken af elkaar snel weer te zien. De volgende keer zal het zeer waarschijnlijk niet alleen bij kijken blijven...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.25 sterren
8 stemmen