Brandend verlangen

Ingezonden door Twan

Ik ben vroeg in de middag weer op Schiphol geland na drie heerlijke weken op Bali door te hebben gebracht. Het normale leven moet zijn loop weer krijgen. Daar hoort ook het doen van boodschappen bij. De koelvriescombinatie, die ook drieweken vakantie heeft gehad, moet ook weer aan de bak. Dus voordat mijn jetlag toe zal slaan, zet ik mijn wasmachine aan met het eerste wasjes. Met het waswater zullen helaas ook mooie herinneringen wegspoelen. Op naar de plaatselijke grootgrutter. Onvermijdelijk loop ik langs het filiaal van Hunkemöller.

Op het moment dat ik daar naar binnen kijk, zie ik een vertrouwde roodharige vrouw wiens gezicht nog roder wordt als onze blikken elkaar kruisen. Opeens is de lingerie, die op hangertjes aan de rekken moet worden opgehangen, voor haar niet meer van belang. Ik vertraag mijn pas en wacht op wat staat te gebeuren. Met een groot rood hoofd en met tepels waar je kerstballen aan op zou kunnen hangen, snelt ze de winkel uit en naar mij toe. Het kost haar zichtbaar moeite om zich in te houden.

Ik weet dat Bianca op dat moment niets liever zou doen dan haar lichaam tegen het mijne te persen en haar tong tot diep achterin mijn keel te steken. ‘Jezus, je bent al terug. Wat heb ik je gemist’, is het enige dat Bianca uit weet te brengen. ‘Ik jou ook,’ zeg ik naar waarheid. Waar ik aantoe voeg dat het maar goed is geweest dat Bianca niet is meegegaan naar de Gordel van Smaragd. Indonesië ligt namelijk in een vulkanisch erg actief gebied. Rook en zwaveldampen zijn bij de plaatselijke vulkaan de Gunung Agung nog steeds bijna aan de orde van de dag.

Als ik Bianca verzeker dat wij samen minimaal een aardbeving zouden hebben veroorzaakt en dat mijn orgasme diep in Bianca de laatste uitbarsting van de Agung tot een bagatel zou hebben gereduceerd, is haar reactie veelzeggend. Bianca zakt namelijk licht door haar knieën waarbij zij haar rechterknie schuin voor haar linkerknie draait. Het kan niet anders dan dat zij met haar dijen druk op haar clitoris zet. Haar helblauwe ogen achter het zware, rechthoekig zwarte montuur zien dingen die er nu niet zijn, maar ook die in de gedachten en fantasieën van Bianca maar al te levendig zijn.

‘Oh mijn God’, klinkt het met een gesmoorde zucht. ‘Nat?’ vraag ik. ‘Jezus Twan, niet hier!’ Weer zakt Bianca door haar knieën. ‘Ik moet je zien. Vandaag nog. Desnoods neem ik een uurtje eerder vrij.’ Ik zeg zelf een uurtje nodig te hebben om boodschappen te doen en die op te ruimen. Waar ik aantoe voeg dat ik zin in haar heb. Weer zakt Bianca door haar knieën. Ik trek alleen maar vragend mijn wenkbrauwen op. ‘Kletsnat’, zucht ze nu zonder gêne, zelfs zonder dat ik mijn vraag uitgesproken heb. ‘Ik wil je straks proeven. Ik ga je drinken’, fluister ik. ‘Godjezus Twan!’

Bianca’s blik verraadt dat zij zomaar eens klaargekomen zou kunnen zijn. De gedachte dat Bianca straks bij mij voor de deur zal staan en binnen de kortste keren met mij de slaapkamer in zal duiken, is meer dan voldoende om uit mijn winterslaap van de afgelopen drie weken zonder fysiek contact met een vrouw te ontwaken. Net zoals ik meermaals de zon op de top van een vulkaan heb zien opkomen, zo komt mijn eikel nu omhoog in mijn boxer. De verleiding om even de hand aan mijzelf te slaan is groot, want ik ben gewoon keihard.

De irritante zoemer van de intercom klinkt. Op de blinde gok dat het een opgewonden Bianca is, druk ik ongezien op de ontsluiter. Nog in dezelfde kleren als waarin zij net nog in de winkel stond, loopt, nee rent de roodharige schoonheid naar mijn voordeur. In haar enthousiasme bijna vergetend dat er nog een glazen deur tussen haar en mij instaat. Met een klap knalt Bianca tegen die deur. Ze moet even herstellen van de klap, maar is daarna bereid om door roeien en ruiten te gaan. In de deuropening klimt Bianca bijna in mij.

Met haar armen om mijn nek en haar benen om mijn heupen is het net een baby die door haar moeder in een kangaroo-buidel wordt meegedragen. De hitte van haar lijf straalt in mij over. Om haar te laten merken wat deze situatie met mij doet, laat ik Bianca iets zakken. Net ver genoeg om haar ongetwijfeld hunkerende kutje te laten voelen hoe hard zij mij gemaakt heeft. De wederzijdse hitte wordt overgedragen. Dwars door -tig lagen kleding heen. ‘Oh mijn God, wat heb ik hiernaar verlangd’, kreunt Bianca.Net als ik een flauwe opmerking wil maken snoert Bianca mij de mond.

Met haar handen om mijn achterhoofd perst zij haar lippen op de mijne. Ik trek aan haar lange rode haren haar gezicht achterover en lik haar nek en hals. Ik maak tandafdrukken en zuigvlekken in haar nek. Ik zoen haar ogen en bijt zacht in haar neus. Bianca’s bril klettert op de grond. Who cares? ‘Godjezus Twan, neem me. Neuk me alsjeblieft!' Is het een verzoek of een bevel? De klink van de slaapkamerdeur knakt zo hard tegen de pas geschilderde muur dat ik later een paar deukjes en witte vlekken bij zal moeten werken.

Nog voordat ik de kans krijg, begint Bianca mijn shirt al over mijn hoofd te trekken. Ze kijkt naar mijn ontblote bovenlichaam en zegt dat ik onfatsoenlijk bruin ben geworden. ‘Bovendien streeploos’, voeg ik daar aantoe. ‘Dat zullen we nog wel eens zien’, antwoordt ze met ogen die wel kijken, maar niets zien. Bianca zal direct als was in mijn handen zijn en zij weet dat ik dat weet. Ik weet dat ik op dat moment niets liever wil. Wat wil ik haar laten genieten. Maar oh, wat wil ik zelf ook intens genieten.

Zou Bianca vandaag eindelijk zichzelf zo kunnen laten gaan dat ik voor het eerst diep in haar zal klaarkomen? In welke volgorde en waar onze kleren terecht gekomen zijn, blijft een raadsel, maar feit is dat er binnen twee minuten een roodharige dame met een bijna eng-witte huid poedelnaakt bovenop een kale, egaal donkerbruine man ligt. Met een erectie van hier tot Denpasar die zich een weg tussen haar dijen door forceert. Even is daar de verleiding om Bianca te penetreren. Zij zou niets liever gewild hebben.

Het vocht dat over mijn eikel en langs mijn schacht druipt, kan nooit alleen maar van mij zijn. ‘Ik wil je proeven’, is het enige dat ik hoef te zeggen. Met mijn hoofd naar de spiegel ga ik op mijn rug liggen. Ik zeg dat Bianca met haar gezicht naar de spiegel op mijn mond moet gaan zitten. In plaats van dat te doen, staat Bianca op en loopt naar de gang om haar bril op te halen die daar nog steeds op de grond lag. Terug op bed gaat Bianca wijdbeens op haar knieën met haar kutje boven mijn mond hangen.

In plaats van zich volledig te laten zakken, wipt zij steeds omhoog als mijn tong haar schaamlippen of clit raken. ‘Vuile slet’, zeg ik, terwijl ik Bianca aan haar heupen op mijn mond trek. Bianca lacht, vloekt en komt klaar. Mijn neus wordt geplet door de kracht waarmee Bianca haar schaambeen in mijn gezicht perst. Met mijn armen van achteren om haar bovenbenen begin ik dit beest te beffen. Mijn baardstoppels van bijna achtenveertig uur krijgen gezelschap van haar schuursponsje van zeker drie dagen. Ik voel mijn hart in mijn pik kloppen.

Als ik mijn hoofd zo ver mogelijk achterover buig dat ook ik in de spiegel kan kijken, voel ik iets dat verdacht dicht bij een orgasme komt. Bianca rijdt niet alleen op mijn mond en gezicht, maar zij wrijft, kneedt en trekt aan haar borsten en vuurrode tepels. ‘Hoe noemde je mij?’ ‘Vuile slet.’ Een golf van vocht ontsnapt aan de wijdopen gesperde kut van deze ontketende vrouw. ‘Even Twan, alsjeblieft even.’ Als een plumpudding zakt Bianca in elkaar en rolt daarna opzij van mijn gezicht af. 

Ik ga met gespreide benen voor de spiegel liggen. Als ik hard in de basis van mijn pik knijp dan lijkt hij nog groter dan hij is. Met lange halen probeer ik mezelf hard te houden. Bianca kijkt gefascineerd toe. ‘Weet je hoe ik hiernaar heb verlangd? Weet je hoe vaak ik ’s nachts naast mijn man mijzelf heb gevingerd? En dat ik zelfs al eens met een dunne kaars mezelf klaar heb geneukt? Godjezus Twan, wat heb je bij mij losgemaakt?!’ Ik beschouw Bianca’s bekentenis als een compliment. Nog enthousiaster trek ik mezelf af.

Er daarbij voor zorgend dat de piercing door het riempje van mijn voorhuid precies genoeg licht reflecteert, zodat hij in de spiegel goed opvalt. Een hand met slordig geverfde rode nagels komt in de spiegel dichterbij. Een handpalm raakt mijn erectie aan en Bianca’s vingers sluiten zich om mijn genotsstaaf. Langzaam trekt Bianca mijn voorhuid over mijn eikel heen en weer. Ik guts voorvocht dat als gondels aan een kabelbaan van mijn eikel afdaalt naar mijn buik. Waar het zich als een plasje in mijn navel verzamelt.

Tot ook die overloopt en het natuurlijke glijmiddel via mijn rechterheup in het dekbed verdwijnt. Rood gestifte lippen, of wat daar nog van over is, naderen mijn aanvalswapen. Eigenlijk voor het eerst voel ik het puntje van Bianca’s tong met mijn piercing spelen. Precies tussen de beide balletjes van het harpje door. Een golf voorvocht gaat richting het matras. ‘Zonde’ vindt Bianca. Meteen voegt zij de daad bij het woord door haar lippen om mijn plasgaatje te plaatsen. Haar tongpuntje gaat waar nog maar weinig tongpuntjes zijn gegaan.

Mijn prostaat knijpt samen en ik moet Bianca’s hoofd echt even wegduwen, maar Bianca laat zich niet wegduwen. Met mijn balzak in haar hand en met haar ogen op de spiegel gericht, probeert zij weg te slikken wat niet weg te slikken valt. In volledige extase grijp ik Bianca’s haren, vastbesloten om mijn zaad zo diep mogelijk af te leveren. Bianca moet kokhalzen en loopt helemaal rood aan. Een laatste straal zaad schiet uit mijn eikel en belandt op haar neus. Een druppel sperma druipt op Bianca’s bovenlip vanwaar het op haar uitgestoken tong in haar mond verdwijnt.

‘Smaakt zoet’, zegt Bianca. ‘Heb je banaan gegeten?’ voegt zij er lachend aantoe. We liggen naast elkaar bij te komen. Op onze ruggen en zonder een woord te zeggen. Of zelfs maar een blik te wisselen. Als ik toch opzij kijk dan zie ik dat spierwitte lichaam waar de contouren van een badpak precies laten zien waar de zon wel en geen vat heeft gekregen op Bianca’s in-witte huid. Met mijn vingertopje volg ik de scheidslijn tussen rozerood en helwit. Eerst langs de bovenkant van Bianca’s hangende borsten. Waar de zon toegang tot halverwege was gegund.

Tussen haar borsten laat ik mijn vingertopje de afslag naar beneden maken. Cirkelend om de halfwitte en half rode borsten zie ik Bianca’s tepelvlekken samentrekken. Een speels tikje op haar tepels veranderen slapende zandbanken in ferme rotsen in de branding. Mijn vinger slaat het spierwitte deel van Bianca’s lichaam over en volgt de scheidslijn tussen wit en rozerood langs haar heupen. Als ik haar mijn complimenten maak over de hoogte van die lijn in haar liezen en heupen bekent Bianca dat zij zelf de pijpjes van haar badpak zo ver mogelijk omhoog heeft getrokken toen zij in haar achtertuin lag te zonnen.

‘Spannend’, zeg ik. Wat bij Bianca de bekentenis oproept te zeggen dat zij dat zelf ook al vond. Het enige dat zij lastig gevonden had was dat het kruis van haar badpak zo was gaan rimpelen. In reactie daarop had Bianca die rimpels samengetrokken waardoor de verzameling van rimpels strak tussen haar schaamlippen werd getrokken. ‘Een cameltoe dus’, stel ik vast. Bianca kijkt mij niet-begrijpend aan. Ik leg het begrip aanschouwelijk uit door mijn wijsvinger tussen Bianca’s grote schaamlippen te duwen, precies op haar kleine schaamlippen.

Bianca reageert direct. Ik besluit om niet meteen toe te geven aan haar grootste verlangen op dat moment. Ik laat mijn vinger hooguit twee millimeter omhoog of omlaag gaan. Nauwelijks en heel subtiel. Bianca’s felblauwe ogen kijken naar het plafond, maar zien dat niet. Haar handen omsluiten haar borsten en kneden die. Als ik de druk tussen haar benen wat opvoer, sluit Bianca haar ogen en kreunt ze zachtjes. Ik voel het warm worden tussen haar benen. Warm en vochtig. Vochtig wordt nat. Mijn middelvinger gaat naar binnen. ‘Oh God’, klinkt het naast mij.

In een poging om mij nog dieper in zich te voelen, wipt Bianca haar heupen omhoog. Ik trek mijn vinger uit Bianca’s kutje en raak haar rode sterretje aan. Bianca’s billen zakken terug in het matras. Om meteen weer op te wippen. Waar ik mijn vingertopje volkomen stil houd, is het Bianca die met haar gaatje het contact zoekt. Telkens als het ‘bullseye’ is, druk ik even op het gaatje. Om vervolgens Bianca’s kontje aan een achtervolging en zoektocht te laten beginnen. Bij de tweede ‘bullseye’ besluit ik voor de 180 te gaan. Mijn eerste vingerkootje doorboort een bijna zeker maagdelijke kringspier.

Alleen Bianca’s voeten en bovenlichaam maken nog contact met het bed. Ik besluit om de ruimte die daardoor ontstaat met mijn onderlijf te vullen. Bianca’s billen raken mijn liezen. Mijn staalharde pik wordt door Bianca’s billen geplet. De pijn maakt hem alleen nog maar harder. Gutsend vecht mijn neukstaaf zich een weg tussen onfatsoenlijk dikke schaamlippen. Ik draai me op mijn zij waarbij ik Bianca’s linkerbeen met mijn benen klem zet. Ik trek haar rechterbeen over mijn rechterheup. Ik grijp mijn pik die zich blauwpaars en kloppend een weg naar binnen probeert te verschaffen.

Ik voel Bianca’s schaamlipjes wijken. Heet en zeiknat, maar ook strak. ‘Zal ik…’, Nog voordat ik mijn vraag heb afgemaakt klinkt er een diepe grom met de woorden: ‘Neuk me’. ‘Wil je echt….’ ‘Neuk me verdomme!’ Hoe graag ik ook zou willen en hoe ik mijn best ook doe, ik krijg mijn eikel gewoon niet in Bianca. In een bizarre cocktail van frustratie en ongekende lust moet het als een brul hebben geklonken als ik vanuit mijn tenen schreeuw dat Bianca mij dan (godverdomme) maar moet neuken. Ik rol op mijn rug met mijn hoofd naar de spiegel. Ik duw mijn pik recht omhoog en knijp in de wortel.

‘Godjezusallemachtig.’ Meer kan Bianca niet uitbrengen. Haar rechterhand is niet groot genoeg om mijn kloppende paal te omvatten. ‘Zal ik je even….’ ‘Neuk me’, zeg ik. ‘Ja maar… ‘Neuk me!’ Het is geen verzoek. Het is een bevel.  Ook nu weer een mengeling van emoties. Ditmaal in de ogen van Bianca. Ik zie verlangen. Ik zie lust. Ik zie tomeloze geilheid, maar ik zie ook aarzeling en een vleugje angst. Bianca kijkt naar mij en naar mijn pik. Rechtstreeks en via de spiegel. Dan lijkt zij alles wat ‘nee’ in haar zegt te overwinnen. Met gespreide knieën schuifelt Bianca haar gezwollen schaamlippen boven mijn eikel.

Met haar rechterhand spreidt Bianca haar lipjes. Met haar linkerhand wordt mijn paal in positie gebracht. Ik sluit mijn ogen en voel de hitte van Bianca millimeter voor millimeter bezit nemen van mijn kloppende knop. Tot bijna halverwege, want dan stokt het. Ik kijk naar Bianca die met een grimas op haar gezicht richting haar kut en mijn pik kijkt. Als ik omhoog stoot maar niet dieper dan nog een millimeter kom, hoor ik Bianca een geluid maken dat ik niet (her)ken. Het komt van dieper dan haar keel. Uit haar buik waarschijnlijk. ‘Pijn?’ vraag ik.

Weer die ondefinieerbare klank. Bianca kijkt mij aan. Haar ogen staan strak. Bianca’s blikken gaan naar de spiegel. Met diezelfde oerklank uit haar keel rijgt Bianca zichzelf aan mijn pik. Is het verbeelding of klonk er een soort van ‘plop’? ‘Oh Godjezus! Auuuww Godjezus!! Aaauuuwww Jezusgod ohhhh’! Bianca zit niet meer op mij. Bianca is niet meer in de slaapkamer. Bianca heeft het dorp, de gemeente en de provincie verlaten. Zonder te bewegen, klop ik diep in Bianca. Ik laat het ongetwijfeld pijnlijke initiatief bij haar. Bianca zet haar handen op mijn borst en maakt cirkeltjes met haar heupen.

Omhoog en omlaag is teveel voor haar. Mijn handen grijpen haar witte billen. Mijn vingertopje vindt haar bilnaad. Open en heet. Hopend, smekend en smachtend. Een vingertopje op haar sterretje is het startsein voor Bianca’s eerste verticale beweging. Ik voel mijn eikel iedere millimeter van haar vulva verkennen. Als Bianca zich weer helemaal over mij laat zakken verraadt de plotselinge ruimte om mijn eikel dat ik in haar baarmoeder zit. Bianca buigt voorover en zuigt zichzelf vast op mijn lippen. Oraal en vaginaal worden lichaamssappen uitgewisseld. 

Tussen het tongen door zeg ik dat Bianca mij moet neuken. Een volledig overbodige en zinloze opmerking die alleen maar aangeeft dat ik de redelijkheid ook uit het oog begin te verliezen. Ik duw Bianca terug omhoog en grijp haar hangende borsten. ‘Zeg het’, klinkt het. Als ik kennelijk niet snel genoeg aan haar verzoek voldoe, klinkt er een herhaald: ‘Zeg het. Zeg het Godjezus! Zeg het!!!’ Ik heb alleen nog maar het woord ‘vuile’ gezegd als Bianca leeg lijkt te lopen. Weer klinkt die oerklank. Bij Bianca zijn de sluizen volledig open gegaan. ‘Vuile slet’, brengt haar in een baan om de aarde. ‘Zeg iets goors.’

Jezus, wat is op dit moment goor vraag ik me af? ‘Noem me hoer!’ Mijn op dat moment beperkte denkvermogen komt met niet veel meer dan: ‘Neuk me, gek smerige zaadslet!’ Bianca verkrampt. Gooit zichzelf achterover. Zo ver achterover dat ik vrees voor een volgende pikkneuzing. Er is voor Bianca geen houden meer aan als ik haar mijn privéhoer noem. Verder dan een half ingeslikt ‘Godjezus’ komt zij niet meer. Op mijn borst uithijgend zegt Bianca met gesloten ogen dat dit is wat zij wil. Mijn privéhoertje zijn. Op afroep beschikbaar. Dag en nacht en met alles wat Bianca heeft. ‘En jouw man dan?’ ‘Wie?’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen