X Lunchdate

Ingezonden door Mosby en Cira

Ik heb een Meester die me regelmatig weet te verrassen. Of het nu cadeautjes betreft, nieuwe speeltjes, verrassende bezoekjes of onverwachte afspraken. Ik verkeer dan soms in situaties waar ik à la minute en sub-waardig op moet reageren. Meester weet echter dat bij mij de “voelsprieten” altijd op scherp staan. Het is daarom een uitdaging voor hem om bij mij geen argwaan te wekken, zodat zijn plannetje een verrassing blijft tot het moment suprême. De date met Meester naderde. We keken er beiden erg naar uit. Het was tenslotte alweer even geleden.

Enkele dagen voorafgaand aan onze date ontvang ik zijn instructies altijd per e-mail. Zo ook deze keer. Met enige verbazing las ik dat het een heel ander scenario zou worden dan het gebruikelijke, zeer aangename bezoek van Meester bij mij thuis. Wat bleek? Meester schreef dat hij op dezelfde dag een zakelijke lunchafspraak had gemaakt met het oog op een mogelijk lucratieve deal. Omdat hij die liever niet wilde missen, had hij met zijn gast afgesproken dat ik mee zou komen tijdens de lunch. Het was tenslotte nog maar een kennismakingsgesprek.

Nadere details zouden pas later uitgewerkt worden als de deal een feit was. De ontmoeting / lunch zou plaatsvinden bij een Van der Valk-hotel in het midden van het land. Dat is voor ons beiden niet in de buurt, dus Meester had ook gelijk een suite geboekt. We zouden daar onze verdere middag, avond en nacht kunnen doorbrengen. Hij wilde geen tijd met rijden verspillen. Ik moest de tas met zijn attributen en speeltjes meenemen en vrouwelijk, subtiel sexy gekleed gaan. Zo ziet Meester me graag; kort rokje, mooie blouse, high heels en natuurlijk zonder slip. Je zou zeggen, so far so good, toch?

Klinkt geloofwaardig, maar ik ken hem langer dan vandaag en weet dat hij een ware Meester is in het bedenken van verrassingen. Er was tenslotte al eerder het een en ander uit zijn creatieve brein voortgekomen. Hmm, mijn intuïtie zei me dat hij ook dit keer weleens snode plannen kon hebben. Ik liet uiteraard niets merken en reageerde enthousiast. Leuk Meester, lekkere lunch, prachtig nieuw hotel, luxe kamer, dat wordt ultiem genieten! Hij kwam die dag al vroeg bij mij thuis aan.

Het was nog lang geen tijd om naar het hotel te vertrekken, maar die uurtjes werden natuurlijk niet al koffiedrinkend en babbelend doorgebracht! Ook voor de ochtend had ik enkele eenvoudige instructies gekregen: in de slaapkamer in sub (wacht)houding klaarstaan, alleen kousen en kinky boots aan, buttplug en trilei in en wachten op je Meester. Hij heeft een sleutel van mijn huis, dus hij kan zichzelf binnen laten. Het werden een paar fijne ,opwindende en geile uurtjes. Nadat we onszelf hadden opgefrist en waren aangekleed vertrokken we naar het hotel.

Daar aangekomen zat de gast van Meester al op ons te wachten. Na een hartelijke begroeting zochten we een mooi plekje op het prachtig ingerichte dakterras. Wat een mooi hotel was het, geheel nieuw begreep ik later. De man was casual gekleed, good looking, midden veertig, vriendelijk en aimabel. Voor het gemak noem ik hem Bas. Het gesprek verliep vlot. Beide heren bespraken serieus een mogelijke deal. Ik luisterde belangstellend, maar inhoudelijk ging het ook een beetje aan me voorbij.

Ik genoot ontspannen van het moment, van mijn drankje, de zon en de twee mooie mannen in mijn buurt. Mijn eerdere argwaan was dan ook al snel als sneeuw voor de zon verdwenen. Het klonk allemaal reuze serieus en aannemelijk, totaal niet vergezocht. Ondertussen genoten we van een heerlijke lunch. Halverwege hoorde ik Meester echter ineens aan Bas vragen wat hij eventueel kon doen om de deal te “versnellen”. Ik spitste mijn oortjes en ja hoor, BAM! Mijn argwaan was dus toch niet voor niets geweest.

Het volgende wat Meester vroeg was of zijn vriendin daar misschien een rol bij kon spelen? Ik was even verstomd en keek mijn Meester verbouwereerd aan. Bas hapte gelijk toe natuurlijk. Ja, hij dacht dat mijn “inbreng” wel een en ander zou kunnen bespoedigen. Oh my God, wat moest dit betekenen? Meester vroeg Bas om af te gaan rekenen en stuurde hem alvast vooruit naar de kamer. Ik kreeg daarna in het kort te horen dat dit dus allemaal in scène was gezet en wat zijn plan was.

Meester had namelijk een advertentie geplaatst waarbij hij zocht naar een onderdanige man die bereid was volledig te voldoen aan zijn eisen. Dat hield in het pleasen van zijn subje, geheel in onderdanige submodus en -houding naar mijn Meester toe, hem in alles te gehoorzamen en zonder tegenspraak te doen wat opgedragen werd. Geen penetratie. Dat was enkel voorbehouden aan Meester. Verder moest ik maar afwachten en ondergaan. Zolang ik maar genoot en me gedroeg als een goede sub.

Er hadden veel mannen gereageerd die echter direct afvielen. Hieronder wonderbaarlijk veel jonge knapen, maar na de schifting bleven er zes serieuze kandidaten over. Meester ging uiteindelijk met Bas in zee en had enkele keren contact met hem om het scenario te bespreken. Alles was tot in detail besproken; vanaf de ontmoeting tot het afscheid nemen. Nadat Meester me had bijgepraat, verlieten ook wij het terras en begaven ons naar de hotelkamer. Ik was behoorlijk gespannen, want zoiets was voor mij geen dagelijkse kost!

Het eerste wat ik zag bij binnenkomst was Bas die zich had omgekleed en bij het bed stond in een zwart, kort, leren broekje en dito shirt. Veel kans om langer te kijken kreeg ik niet. Meester stuurde me de badkamer in waar ik me om moest kleden in een kort, latex jurkje. Terug in de kamer zag ik dat Meester al zijn attributen had uitgestald, inclusief mijn speeltjes. Bas had zijn blouse uit moeten trekken en op zijn tepels zaten twee knijpers. Meester deed me de collar om, mijn oogmasker voor en liet me vooroverbuigen op het bed.

Bas kreeg gelijktijdig de opdracht om ook zijn oogmasker voor te doen. Hij antwoordde met: 'Ja Meneer' en noemde Meester verder de gehele sessie ook zo. Hij moest achter mij knielen en mocht me met zijn handen betasten. Hij mocht echter niet mijn kutje aanraken. Ik voelde vervolgens zijn voorzichtige handen over mijn benen en billen strijken. Dit duurde enkele minuten, totdat Meester hem liet stoppen en opstaan. Ik moest ook overeind komen, mijn jurkje uittrekken en naakt op bed gaan liggen, op mijn rug met mijn benen licht gespreid.

Meester liet Bas vervolgens zijn masker afdoen. Hij mocht even naar me kijken voordat hij de opdracht kreeg om mij een stevige (borst)massage te geven. Meester eiste dat hij zijn best zou doen. Hij wilde dat zijn sletje er zichtbaar van zou genieten. Ook nu gold het verbod om mijn kutje aan te raken. Bas gebruikte de hem aangereikte massageolie rijkelijk en gaf mij een stevige (borst) massage. Het voelde werkelijk goed. Hij kon echter niet tippen aan de ervaren handen van Meester.  Pffff... Ik kijk altijd erg uit naar zijn sensationele yoni-massages ,die ik van hem krijg als hij tevreden over me is.

Meester liet hem zo'n tien minuten begaan en ontdeed zich ondertussen ook van enkele kledingstukken. Ik voelde me intussen goed op mijn gemak. De drempelvrees was van me afgegleden en ik merkte dat ik er zelfs erg van genoot. Meester was even geïrriteerd, omdat ik zelf mijn blinddoek had losgemaakt zonder daar toestemming voor te vragen. Hij liet Bas de massage staken, beval mij me om te draaien, mijn kontje omhoog te doen en strafte mijn gedrag direct af met een aantal flinke klappen met de paddle. Ik gaf geen kik.

Hij zette hierna klemmetjes op mijn tepels en op mijn schaamlippen, liet deze even zitten en “speelde” wat met de kettinkjes waaraan de vier klemmen bevestigd zaten. Er gebeurde daarna in een vlot tempo van alles. Veel was nieuw voor de onervaren Bas. Het onderdanige slaafse was al lang een onvervulde wens van hem en Meester wilde hem graag ter wille zijn. Daarnaast wilde hij hem tevens kennis laten maken met een aantal attributen én met zijn onderdanige subje. Eerst kreeg Bas opdracht om zich uit te kleden en zijn inmiddels gezwollen lid te laten zien.

Ik zat geknield op het bed, aan de rand, en moest de pik van Bas in mijn hand nemen. Meester kwam, inmiddels ook geheel naakt, aan mijn andere zijde staan en ik moest ook zijn pik vastnemen. Het was een geile gewaarwording. Nog nooit eerder was dit me overkomen. In beide handen had ik een stijve pik vast en ik mocht ermee spelen. Hierna kreeg ik de opdracht om Meester te pijpen. Pffff, wat geil en opwindend om te beseffen dat er iemand toekeek, terwijl ik mijn geliefde Meester een blowjob, inclusief deep throat gaf.

Toen Bas even later op bed moest gaan liggen met zijn oogmasker weer op liet Meester hem kennismaken met de violet wand en kreeg ik een teken om Bas gelijktijdig te pijpen. Een opdracht die ik ècht niet verwacht had, maar ik deed gehoorzaam wat Meester van me eiste. Klaarkomen mocht hij echter niet. Hierna was ik aan de beurt. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn benen wijd gespreid, masturberend, afwisselend met de dildo en de wandvibrator (die Meester hanteerde). Bas moest toekijken, van heel dichtbij, en zichzelf aftrekken.

Hij kreeg toestemming om op mijn borsten klaar te komen en die ontlading liet niet al te lang op zich wachten. Ik voelde zijn hete sperma over mijn lichaam spuiten, tot onder mijn kin. Nadat Bas me schoongemaakt had, maakte Meester vervolgens mijn enkels vast aan de spreidstang en ook mijn polsboeien werden eraan vastgeklikt. Hij liet Bas mijn benen omhoog trekken en vasthouden aan de stang, ik lag bijna dubbel gevouwen, waarna Meester me langzaam penetreerde. Later deed hij dat ook anaal. Bas stond er met zijn neus bovenop.

Meester bood hem goed zicht op zijn kostbare bezit, zoals hij mijn kutje noemt. Ik zag Meester genieten. Zijn blik zei meer dan genoeg! En omdat het altijd mijn streven is om Meester te pleasen en te gehoorzamen, voelde ik me gelukkig om hem zo te zien. Ook ik genoot volop. Ik voelde me relaxed en heerlijk geil. Wat later was de sessie ten einde en mocht Bas zich gaan douchen. Kort daarna namen we op hartelijke wijze afscheid van elkaar en verliet Bas de kamer. Ik dankte Meester uitgebreid voor deze bijzondere en supergeile verrassing!

Na nog een prettige “after party” zijn we uitgebreid gaan eten in een leuk Mexicaans restaurant. Het was met recht een memorabele dag inclusief happy end! Wat prijs ik mezelf gelukkig met deze heerlijke Meester. Hij is echt een lot uit de loterij. Wie weet wat hij nog allemaal in petto heeft. Hopelijk mag ik nog veel meer memorabele belevenissen samen met hem maken!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen