Mijn toyboy

Het is 7.15 uur in de ochtend en ik word gewekt door mijn wekker. Ik ga mijn bed uit en loop door naar de badkamer. Ik zet de douche aan en kleed mezelf uit. Mijn telefoon verbind ik met de box in de badkamer en zet mijn favoriete playlist op. Het is heerlijk om douchend met een lekker muziekje op de achtergrond wakker te worden. De warme stralen van de douche voelen heerlijk aan op mijn naakte huid. Terwijl ik mijn haar inzeep, zie ik dat mijn telefoon oplicht. Een inkomend bericht van Jens. Ik kan een grijns op mijn gezicht niet onderdrukken. Dat is een hele goede start van de dag...

Na het douchen open ik zijn bericht. Hij vraagt of ik vandaag zin en tijd heb om af te spreken. Is de paus katholiek? Ik antwoord dat ik altijd zin in hem heb en dat ik nog laat weten of ik vandaag tijd heb om af te spreken. Tussen de middag hebben we nog even appcontact. Ik app hem dat het ernaar uitziet dat het wel gaat lukken om af te spreken, maar dat ik dat later vanmiddag pas zeker weet. Als hij klaar is met werken, appt hij me dat hij tijd en zin heeft in 'een geile pot seks'. Ik antwoord dat dat geheel wederzijds is. Het is weer veel te lang geleden dat ik hem heb gezien en heb gevoeld. 

Hij stapt in zijn auto en rijdt naar me toe. Onderweg appt hij of ik nog wensen heb. Ik antwoord dat ik hetzelfde recept wil als altijd en vraag hem of hij nog wensen heeft. Hij vraagt me of ik kousen aan wil trekken. Ik weet dat hem dat opwindt en vraag hem welke kleur hij wil dat ik voor hem aantrek. Eigenlijk weet ik het antwoord op die vraag al. Hij heeft een sterke voorkeur voor zwarte kousen. Hij appt me of ik inderdaad mijn zwarte kousen aan wil doen. Hij is er over ongeveer een half uurtje en dat geeft mij de tijd om mezelf op te frissen en om te kleden.

Ik ga naar boven en loop de badkamer in. Ik pak mijn scheermesje en zorg dat ik op de juiste plekken geschoren ben. Hij vindt het heerlijk als alles kaal en glad is. Als ik daarmee klaar ben, doe ik mijn parfum op en werk mijn make-up bij. Dan loop ik naar mijn slaapkamer en open de lade van mijn kledingkast. Uit de lade pak ik mijn zwarte kousen en de jarretels. Voorzichtig trek ik deze aan. Een slip lijkt me niet nodig. Heel lang heb ik mijn kleding meestal niet aan als hij bij me langskomt.

Uit de kast pak ik mijn zwarte latexjurkje. Dat jurkje windt hem eveneens ontzettend op. Ik trek het jurkje aan en kijk in de spiegel. Onder het jurkje draag ik geen beha. Ik doe mijn borsten goed, zodat ze extra goed uitkomen in het jurkje. Uit de kast pak ik een zwarte bolero en daarmee is mijn outfit weer klaar voor een leuke date met mijn favoriete toyboy. Als laatste pak ik nog een condoom uit de lade en ga naar beneden. Ik ga nog even achter mijn laptop zitten en werk nog een paar e-mails weg.

Dan ontvang ik een appje dat hij er is. Ik loop naar de deur en open die voor hem. Zoals altijd is hij gekleed in zijn korte broek en t-shirt met korte mouwen. In zijn kleding komt zijn figuur extra goed uit. Hij heeft echt een heerlijk lichaam. We lopen meteen door naar de woonkamer. In de keuken stop ik even om een glas water voor hem in te schenken. We lopen de woonkamer in en kletsen ondertussen wat. Niet veel later kunnen we geen weerstand bieden aan de seksuele spanning die er altijd tussen ons is. De seksuele chemie tussen ons is echt bizar. 

Hij brengt hij zijn gezicht naar het mijne en zoent hij me. Wat kan hij toch heerlijk zoenen! En zoenen is niet het enige waar hij heel bedreven in is... Hij weet elk plekje van mijn lichaam heerlijk te strelen met zijn mond en zijn warme, zachte tong. Terwijl we zoenen, glijdt zijn hand over mijn kousen en ik voel hoe hij mijn bovenbeen streelt. Zijn hand glijdt verder omhoog naar mijn vagina. Hij wrijft met zijn vingers langs mijn schaamlippen. Dan glijdt voorzichtig een vinger bij me naar binnen. Hij voelt hoe nat ik ben. Ongelofelijk hoe nat ik altijd van hem wordt.

Hij vingert me terwijl we nog steeds middenin in de woonkamer staan. Met mijn hand pak ik zijn gezicht vast. Dan glijdt een hand over zijn heerlijke, gespierde torso richting zijn broek. Zo te voelen heeft hij net zoveel zin in mij als ik in hem. Ons appcontact zorgt bij hem standaard voor een harde pik. Telkens wanneer hij binnenkomt, zie ik dan ook zijn broek strak gespannen staan. Mijn hand glijdt over zijn perfecte pik. Ik voel hoe keihard die in zijn broek is geworden. Mijn hand masseert zijn harde pik. Mijn andere hand blijft zijn heerlijke lichaam verkennen.

Even laat ik mijn hand rusten op zijn gespierde billen. Door al dat sporten is zijn lichaam heerlijk gespierd. Ik kan het niet laten om even in zijn heerlijke billen te knijpen. Mijn handen glijden onder zijn t-shirt en langzaam schuif ik zijn t-shirt verder omhoog. Zijn ontblote bovenlijf blijft een genot om naar te kijken en te voelen. Ik kan er uren naar kijken en aanzitten. Elke spier is perfect gevormd en voelt heerlijk aan onder mijn handen. Ik schuif zijn broek over zijn heerlijke billen en zijn broek valt op de grond. Hij stapt eruit. Als ook zijn sokken en schoenen uit zijn gaan we ongestoord verder.

Helemaal naakt staat hij voor me. Ik neem zijn heerlijke lichaam nog eens goed in me op. Ik til één been op en zet die op de bank. Zo kan hij nog beter bij mijn natte vagina. Ik voel het vocht langs mijn benen omlaag lopen. Een tijdje blijven we zo staan. Al zoenend duwt hij me voorzichtig achterover op de bank. Ik kan niet wachten op wat er nu komen gaat. Naakt komt hij bovenop me liggen en zoent me nog altijd vol passie. We kunnen gewoon niet van elkaar afblijven. De seksuele chemie op een schaal van één tot tien is een elf. Langzaam zoent hij zich een weg naar beneden.

Via mijn nek en mijn borsten gaat hij langzaam verder via mijn buik richting mijn liezen. Zachtjes kust hij het gebied rondom mijn vagina. Ik verlang ernaar om zijn tong op mijn clit te voelen. Niet veel later voel ik zijn heerlijk geoefende tong mijn clit verwennen. Het is niet normaal hoe snel hij me naar het randje van mijn orgasme kan brengen. Ik probeer mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar dat lukt nooit heel lang bij hem. Hij is veruit de beste beffer die ik ken. In no-time kom ik weer heerlijk luid kreunend klaar met zijn tong op mijn clit.

Hij komt op me liggen en we zoenen weer passievol. Hij is gefascineerd door mijn heerlijke volle borsten. Hij kan hier geen genoeg van krijgen. Een voor een haalt hij mijn borsten uit mijn latex jurkje en ik voel hoe zijn handen mijn borsten stevig vastpakken. Dan is het tijd om hem te laten genieten. Ook kan ik niet wachten om zijn heerlijke gevormde pik weer in me te voelen. Hij gaat naast de bank staan en brengt zijn pik dichtbij mijn gezicht. Hij vindt het heerlijk als ik hem pijp. Mijn warme, zachte lippen die zijn pik omsluiten.

Ik maak zijn pik lekker vochtig met mijn mond, zodat die er makkelijk in en uit glijdt. Met  een hand pak ik zijn stam stevig vast en maak met mijn hand draaiende bewegingen om zijn pik. Met mijn andere hand masseer ik zijn ballen. Heel voorzichtig gaat mijn hand steeds iets verder naar achter, zodat ik ook zijn perineum kan masseren. Als hij heel erg geil is, verplaats ik mijn hand nog iets verder naar achter en raak ik met het topje van mijn vinger zijn kontgaatje. Ik blijf hem daar masseren, terwijl ik met mijn lippen zijn pik stevig omsluit en in en uit mijn mond laat gaan.

Hij vraagt me om te stoppen, omdat hij niet nu al klaar wil komen. Hij pakt het condoom van tafel en doet die bij zich om. Dan komt hij weer bovenop me liggen en al zoenend brengt hij zijn heerlijke pik bij me naar binnen. Doordat ik zo heftig klaarkom bij hem, is de binnenkant nog heel gevoelig. Bij elke stoot voel ik mijn orgasme na-ebben in mij. Dat is een heerlijk gevoel. Zijn pik is ook precies goed gevormd en weet de juiste plekjes aan de binnenkant te raken. Ik til mijn benen op, zodat hij nog dieper bij me naar binnen kan stoten. Met krachtige stoten stoot hij bij me naar binnen.

Af en toe stopt hij even, zodat hij niet al klaarkomt. Als het gevoel iets is afgezwakt, stoot hij weer bij me naar binnen. Hij zoent mijn borsten. Dan is het tijd om te switchen. Hij gaat op de bank zitten en ik ga bovenop hem zitten. Mijn knieën rusten op de bank. Ik zet mijn handen op zijn benen en ga iets naar achteren hangen. Zo voel ik hem nog beter in me en raakt hij steeds het juiste plekje. Mijn heupen beweeg ik van voor naar achter. Hij zet zijn handen op mijn heupen en helpt me te bewegen. Na een tijdje moet ik hem gewoon weer zoenen en ga iets verder naar voren zitten.

Ik snak naar zijn mond op de mijne. In plaats van naar voren en naar achteren, beweeg ik nu op en neer. Mijn borsten duw ik in zijn gezicht. Ik weet dat hij dat lekker vindt. Speels beweeg ik mijn borsten van links naar rechts en raak hierbij zijn hoofd telkens zachtjes met mijn borsten. Met zijn handen masseert hij mijn borsten stevig. Zachtjes knijpt hij hierbij in mijn gevoelige tepels. We staan op van de bank. Hij pakt mijn hand vast en begeleidt me naar de muur. Dit is een van mijn favoriete standjes.

Bij dit standje heb je namelijk je beide handen vrij om overal te voelen en kun je tegelijkertijd heerlijk zoenen. Ik zet mijn voet op de bank, zodat hij makkelijk bij me naar binnen kan stoten. Met beide handen pak ik zijn tepels vast en knijp er stevig in. Regelmatig moeten we even stoppen, zodat hij niet te vroeg klaarkomt. Ik wil ook niet dat hij nu al komt. Ik wil hem nog langer in me voelen. We gaan volledig in elkaar op en genieten volop van elkaar. Hij wil weer even stoppen. Hij pakt mijn hand vast en we gaan weer terug naar de bank.

Hij legt me neer op mijn rug en neemt me weer in de missionarishouding. Dit standje wordt veelal onderschat. Ik vind het heerlijk als ik mijn benen omhoog houdt en mijn heupen meebeweeg op zijn ritme. Nog altijd voel ik mijn orgasme na-ebben. We zoenen nog een laatste keer. Hij kijkt me in mijn ogen aan en ik knijp zo hard ik kan in zijn tepels. Dan houdt hij het niet langer meer en komt heerlijk in me klaar. Voorzichtig haalt hij zijn pik uit me.

Hij kleedt zichzelf aan, drinkt nog wat en dan is het tijd voor hem naar huis te gaan. Nog een laatste afscheidszoen in de gang en dan vertrekt hij richting huis. Ik ga naar boven, fris mezelf op en kleed me weer om. Met een lach op mijn gezicht en een heerlijk gevoel in mijn buik, neem ik plaats achter mijn laptop en ga weer aan het werk. Ik kan niet wachten tot zijn volgende appje mijn telefoon weer doet oplichten. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5454545454545 sterren
11 stemmen