Met (g)een pen te beschrijven

Ingezonden door Twan

Verjaardagen zijn vaak de aanleiding voor memorabele gebeurtenissen. Vandaag zou daar geen uitzondering op zijn. De aanleiding was de verjaardag van de barman van mijn stamcafé. Al een paar weken van tevoren had hij mij nadrukkelijk uitgenodigd. En nog een paar andere mensen die ik inmiddels tot mijn kring van intimi mocht rekenen. In mijn stamcafé laat seks weliswaar regelmatig een mooie herinnering achter, maar seks is er absoluut geen vanzelfsprekendheid. Tenzij je tot het vrouwelijke geslacht behoort. Dan liggen jouw kansen aanmerkelijk beter.

Meestal ben ik een van de eerst aanwezigen, maar omdat mijn bus het onderweg nodig vond om opeens de geest te geven, kwam ik pas ruim een uur na openingstijd aan. Wat als onmiskenbaar voordeel had dat alle krukken aan de bar al bezet waren. Ook op de banken langs de rand van de danszaal zaten al gasten. Aan hun bedoelingen voor vanavond viel nu al niet te twijfelen. Volgens de jarige barman was er in het souterrain ook al het een en ander gaande. Nieuwsgierig als ik ben, ging ik natuurlijk meteen even poolshoogte nemen.

Hier en daar verkeerden de eerste mensen zich in de eerste stadia van ontkleding, maar ik zag nog niets waar ik opgewonden van raakte. Eerst maar even aandacht aan het feestvarken besteden. Aan de bar werd er lustig op los gekwetterd. Hoezeer de musici van Spotify hun best ook deden, geen hond luisterde naar ze. Ook de dame in de Bangbus op tv, normaal gesproken meestal toch wel goed voor enige inspiratie, werd door iedereen totaal genegeerd. Wat haar niet belette om de zoveelste pik van een ‘toevallige voorbijganger’ breed lachend in minimaal twee lichaamsopeningen toe te laten.

Ik heb met diverse mensen gesproken en ik schatte mijn scoringskansen voor vanavond als ‘redelijk’ in. Nog niet direct iets concreets, maar ik had letterlijk een goed onderbuikgevoel. Aan de overkant van de bar waren vier koppels in een zeer geanimeerd gesprek met elkaar verwikkeld. Tussen al het geroezemoes en het getinkel van glazen door meende ik bij twee stellen een niet te missen Amerikaans accent te horen. Bij een van de Amerikaanse dames had ik het duidelijke vermoeden dat zij uit de Silicon Valley afkomstig was.

Het derde stel kwam zonder enige twijfel uit Frankrijk, terwijl koppel nummer vier uit of India of Pakistan afkomstig kon zijn. De vier mannen en de vier vrouwen zaten in wisselende samenstellingen met elkaar te praten. Het was duidelijk dat zij het erg gezellig met elkaar hadden. Naarmate het alcoholgebruik toenam, nam ook de gezelligheid toe. Niets wees er echter op dat de gezelligheid zich ook zou vertalen in waar ik later getuige van zou zijn. Zoals wel vaker leek het erop dat iemand als eerste schaap over de dam moest gaan.

Net als zien eten en zien drinken, doen eten en drinken, zo leidt zien neuken ook vaak tot neuken. Soms lijkt het net alsof er een soort van startschot wordt gegeven. Vreemd genoeg is dat vaak pas een uur voor sluitingstijd. In de tussentijd gebeurde er van alles en genoeg om een leuk avond op te leveren, maar de avond werd pas echt interessant, zelfs memorabel, toen de vier koppeltjes de trap naar het souterrain afdaalden. Dat wil zeggen de beide Amerikaanse stellen en het Franse koppeltje doken meteen de afsluitbare kamer met het etalageruit in.

Waar zij elkaar zoenend en betastend in de juiste stemming en bijbehorende staat van opwinding brachten. De dame van het Indiase/Pakistaanse stel ging op haar zij op de massagetafel voor het kamertje liggen. Haar partner opende zijn gulp en haalde zijn piemel tevoorschijn die de dame meteen in haar hand en mond nam. De man tilde haar been op en trok de veter van haar stringetje tussen haar schaamlipjes vandaan. Haar kutje glansde mij tegemoet. Met een vinger in het bruine poesje en zijn duim op haar clit verheugde het Aziatische stel zich in de belangstelling van het grote aantal omstanders.

Een hier en daar aangeboden behulpzame hand of penis werd resoluut weggewoven. In het kamertje werd in diverse houdingen en samenstellingen gebeft en gepijpt. Nog keurig netjes alleen nog maar mannetjes die vrouwtjes plezierden. Al zag ik hier en daar wel al de zogenaamd ‘verdwaalde hand’. Maar dat kon. En mocht. Waar het ene stel de bekende missionarishouding aannam, liet een Amerikaanse dame zich op z’n hondjes nemen. De Française ging voor de ‘reverse cowgirl’. Wat daarbij jammer was, was dat zij haar korte mini-jurkje had aangehouden.

Het textiel daarvan belette dat iedereen kon meegenieten van een Franse pik die een mediterraans kutje doorboorde. Wat enigszins goedgemaakt werd doordat de Française achterover geleund de borsten van de Amerikaanse missionaire begon te strelen en masseren. Wat duidelijk op prijs werd gesteld. De Amerikaanse mevrouw, die van achteren genomen werd, zocht balcontact met de Amerikaanse missionaris pal voor haar. Wat duidelijk ook in goede aarde viel. Zo goed dat zij zich dichterbij haar neukende voorburen wist te manoeuvreren.

Tot ieders verrassing en opwinding trok zij de pik van de missionaris uit het kutje en nam zij de glanzende neukstaaf in haar mond. Eraan zuigend alsof het een lolly van de firma Jamin was. De pik van de man was voor haar echter niet voldoende. Twee vingers verdwenen in het kutje waarvan de schaamlippen nog open stonden. Waarschijnlijk daardoor geïnspireerd, stapte de Française van haar man af om haar tong in de mond van de gevingerde Amerikaanse missionaire te persen. De Fransman leek de billen van de pijpende Amerikaanse te hebben ontdekt.

Wiens partner het kontje uit Frankrijk erg interessant vond. Even later werd een Frans/Amerikaans pact gesloten. Monsieur veroverde Amerika, terwijl Amerika de invasie in Normandië overdeed. Inclusief mijnen (of jouwen)veld en schuttersputje. Wat dus eigenlijk meer een schutterskutje was. De tweede Amerikaanse man ging op zijn rug liggen en mocht zich daarbij verheugen in de belangstelling van drie pikgeile dames. Wat was ik jaloers! Waarom lag ik niet daar?! Het stel uit de voormalige Engelse koloniën voegde zich bij de anderen.

Zij pijpte hem keihard en liet zich ongegeneerd naar een orgasme neuken, terwijl haar hand naar een willekeurige pik zocht. En deze ook vond. De eigenaar daarvan bood zichzelf en zijn paal aan. Zijn eikel verdween tussen twee gestifte lippen. Zijn hand speelde haar clit naar een tweede hoogtepunt. Mevrouw ontworstelde zich aan de beide piemels en ging doelgericht op zoek naar een vagina. Waarvan er in elk geval twee heel duidelijk in de aanbieding waren. Vingers, tongen en lippen vonden elkaar. Hijgend en hevig zwetend kwam de ene vrouw na de andere man klaar.

In, of met de eigen partner of niet. Mannetjes neukten vrouwtjes, terwijl vrouwtjes heftig terug neukten, beften, vingerden of zelf gebeft en gevingerd werden. Zaad, kutsapjes en zweet; alle denkbare lichaamssappen waren aanwezig en werden uitgewisseld. In de spaarzame momenten, waarin ik ogen tekort kwam om alles te bekijken en in mij op te nemen, zag ik opeens wat mijn prostaat al had aangegeven: zonder mijzelf ook maar aangeraakt te hebben, was ik klaargekomen.

Een stroom van sperma had zich een weg door mijn mesh slip gevonden en droop nu traag langs de binnenkant van mijn dij naar beneden. Dit was zeker niet mijn eerste spontane orgasme, maar wel een van de heftigste.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen