The spectator

Sinds een klein jaar ben ik actief met het schrijven van verhalen voor mijn website. Een aantal mensen die ik de afgelopen jaren gesproken en gedate heb, heeft hun ervaringen en fantasieën met mij gedeeld. Een aantal van die fantasieën en ervaringen heb ik om kunnen zetten in een verhaal. Ik merk dat ik niet perse de seks als wel de reden waarom mensen bepaalde voorkeuren en verlangens hebben heel interessant vind. Inmiddels heb ik zelf één en ander mogen ervaren op seksgebied, maar er is zoveel meer te ontdekken en te beleven op dat gebied.

Soms hoor of lees ik over dingen waarvan ik het bestaan niet eens wist. Uiteraard heb ik zelf nog wel een aantal fantasieën die ik graag in de praktijk wil brengen, maar ik ben benieuwd wat andere mensen allemaal mee maken. Aangezien ik juist op zoek ben naar variatie voor mijn website, lijkt het me leuk op zoek te gaan naar mensen die ervaringen hebben op andere vlakken en die deze ervaringen met mij willen delen. Hun ervaringen kan ik dan vervolgens omzetten in een verhaal.

Helaas beschikken de mensen in mijn netwerk niet over die ervaringen, dus moet ik op zoek naar nieuwe contacten. Ik weet dat er sites bestaan waar je een advertentie kunt plaatsen om in contact te komen met mensen met allerlei verschillende seksuele voorkeuren. Om de advertentie op te laten vallen tussen alle andere advertenties besluit ik om een foto bij te voegen. Mijn verhalen schrijf ik graag anoniem. Dat is de reden dat ik voor een foto kies waar ik niet herkenbaar op sta. Ik trek mooie kousen en bijpassende pumps aan en maak een foto van mijn benen.

Op de website geef in de advertentie aan dat ik op zoek ben naar mensen die hun seksuele ervaringen met mij willen delen. Ik voeg er aan toe dat het me ook leuk lijkt om een sessie bij te mogen wonen. Dit kan van alles zijn. Ik sta voor veel dingen open. Ik hoef ze niet perse zelf te ervaren, maar ben wel nieuwsgierig hoe de dynamiek tussen mensen is als ze helemaal opgaan in hetgeen dat ze het liefste doen. Ik klik op op "advertentie plaatsen". De advertentie staat meteen online. Ik ben benieuwd of er reacties op mijn advertentie zullen komen.

Even later open ik mijn mailbox. Die staat vol met tientallen reacties van allerlei verschillende mensen die gereageerd hebben op mijn oproep. De reacties blijven binnenstromen. Ik lees alle e-mails. De niet-serieuze e-mails verplaats ik meteen naar de prullenbak. Alle overige e-mails beantwoord ik netjes. Ik ga er vanuit dat de meeste e-mails niet gaan leiden tot iets concreets. Er zijn ook veel e-mails bij waarin mannen hun nummer appen en meteen willen afspreken om seks te hebben. Dat is niet waar ik naar op zoek ben. Tussen de e-mails zitten ook hele interessante verhalen.

Een aantal mannen wil telefonisch hun verhaal doen. Anderen willen afspreken om hun verhalen face-2-face te vertellen. Dat gaat nu vanwege de Corona crisis helaas niet, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Met een aantal mannen heb ik telefonisch contact. Ze zijn eerst een beetje sceptisch aangezien ze eraan twijfelen of de advertentie wel echt is. Als ze me spreken weten ze dat het echt is. De mannen delen één voor één hun ervaringen met me. Heel bijzonder dat mensen dat willen delen met een onbekende, terwijl de mensen die dicht bij hen staan vaak geen idee hebben van wat ze allemaal doen.

Tussen de e-mails zitten ook reacties van mensen die aangeven dat ze het leuk vinden als ik een keer kom kijken. Ik vraag mezelf af of het er ook echt ooit van gaat komen, maar het idee spreekt me in ieder geval erg aan. Eén van de e-mailtjes die ik heb ontvangen is van Dylan. Bij Dylan heb ik meteen het gevoel dat hij serieus is. Ik kan niet precies verklaren waarom. Dylan schrijft in zijn e-mail dat hij het een leuke advertentie/oproep vindt en dat hij mij best wel wat leuke dingen kan vertellen over al zijn avonturen die hij tot zover heeft mogen meemaken.

Hij geeft aan dat hij getrouwd is en dat hij en zijn vrouw een open huwelijk hebben. Hij is heel sportief en gaat drie keer per week hardlopen en zwemmen. Als er golven zijn is hij in de zee te vinden om te surfen. Dit zorgt ervoor dat hij fit is en atletisch gebouwd is. Dit komt uiteraard goed van pas bij het uitoefenen van zijn "hobby".  Zijn libido, en niet alleen dat, is naar eigen zeggen enorm groot en hij geeft aan niet van ophouden te weten. Samen met zijn vrouw beleeft hij veel spannende en leuke dingen. Zowel samen als los van elkaar.

Hij is geen groentje als het om onconventionele seksuele escapades gaat. Sex and submission speelt daarbij vaak een rol. Hij is daarbij dominant en zijn vrouw onderdanig. Hij heeft de laatste jaren veel ervaring als dominant op mogen doen met veel verschillende dames en in verschillende scenario's. Van één op één kinky dates met vrouwen die hij op tinder heeft ontmoet tot 'blindfold gangbangs' aan de andere kant van de wereld in een soort van 'eyes wide shut' setting. Hij is nog steeds nieuwe avonturen aan het beleven.

Momenteel date hij af en toe met een jong, knap stel (zij 23 en hij 25) waarbij de man alleen toekijkt hoe Dylan seks met zijn vriendin heeft. Soms spreekt hij ook alleen met de vrouw van het stel af en  dan sturen ze haar vriend filmpjes en foto's terwijl ze seks hebben. Hij denkt dat zij het zeker erg leuk en opwindend zouden vinden als iemand mee zou kijken. In de bijlage heeft hij zijn foto bijgevoegd. Hij heeft meteen mijn volle aandacht en ik ben heel enthousiast over zijn voorstel.

Ik stuur hem dan ook meteen een e-mail terug dat ik zeer zeker interesse heb en dat als alle partijen het goed vinden en zich er prettig bij voelen ik graag een keer kom kijken. Hij stuurt me een e-mail terug met daarin het voorstel om verder te kletsen op Kik. Op Kik vertelt hij wat meer over zichzelf en over zijn kennismaking en ervaring met het stel met wie hij af en toe afspreekt. De eerste keer dat ze gingen afspreken was dat bij het stel thuis. De vrouw van het stel was best zenuwachtig aangezien dit de eerste keer was dat ze iemand gingen ontmoeten die ze via een website hadden leren kennen.

Daarnaast is hij ook een stukje ouder dan zij. Bij hun huis aangekomen hebben ze eerst wat gedronken en gekletst. Het klikte goed en ze  ze zich op haar gemak bij hem. Tijdens die avond heeft Dylan seks met de vrouw, terwijl de man toekijkt en af en toe een foto of filmpje maakt. Soms gaat de man ook in een andere ruimte van het huis zitten. Hij vindt het een geil idee dat hij niet ziet wat er gebeurt, zodat hij zijn fantasie op zijn beloop kan laten. Een andere keer hebben ze een extra vrouw uitgenodigd.

Daarmee hebben ze de hele avond en nacht seks gehad, terwijl ook hier de man alleen toekeek. Aangezien ik heel visueel ben ingesteld zie ik precies voor me hoe ze met zijn drieën een hele leuke vond hebben gehad. Het lijkt me super om dit een keer te mogen aanschouwen. Dylan vindt het opwindend als mensen toekijken terwijl hij seks heeft. Ik heb eerder toegekeken terwijl mensen seks hadden, maar dat was in een club. Dat is toch anders dan bij iemand thuis. Dat laatste is veel intiemer.

Hij vindt het ook leuk om af te spreken met vrouwen die nog nooit eerder zijn vastgebonden of niet meer dan alleen "normale" seks hebben gehad. Samen met hem kunnen ze hun fantasie beleven of een nieuwe fantasie creëren. Hij vindt het geil als een vrouw het geil vindt om als "fucktoy" gebruikt te worden door een man die zijn lusten op haar botviert. Het is dan wel belangrijk dat de vrouw het net zo geil vindt als hij. Gezien zijn fascinatie voor bondage neemt hij ook standaard zijn "kinky kitje" mee bestaande uit touwen en kettingen. 

Hij appt dat hij overmorgen weer met het stel gaat afspreken. Hij geeft aan dat het erg leuke mensen zijn en dat naast de seks het altijd erg gezellig is. Hij heeft aan de vrouw van het stel gevraagd of ze het een interessant idee vindt als ik kom kijken. Ze zegt dat ze dat inderdaad een erg interessant idee vindt. Dylan communiceert vooral met vrouw. Dat is ook beetje onderdeel van het spel. De man vindt het erg opwindend als zij met hem over spannende dingen chat, foto's of filmpjes stuurt en geile fantasieën bespreekt.

Het stel is benieuwd naar me en vraagt me of ik iets over mezelf kan vertellen. Dat lijkt me niet meer dan fair aangezien ik me zo voor kan stellen dat ze willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben en de garantie willen dat ik niet één of andere weirdo ben. Ik vertel Dylan wat over mezelf, zodat hij dat kan delen met het stel. Ik heb geen gegevens van het stel, dus al het contact verloopt via Dylan. Het is al laat die avond en ik ga slapen. De volgende dag appt hij me dat de vrouw het wel interessant vindt, maar tegelijkertijd ook heel spannend.

Ze weet niet wat ze zich erbij voor moet stellen als ik toekijk terwijl ze seks hebben. Ook weet ze niet of ze het tegen me durft te zeggen als ze niet langer wil dat ik meekijk. Ik geef aan dat ik het belangrijk vindt dat zij zich op hun gemak voelen en dat als ze het niet wil ik dat ik toekijk ik dat respecteer en weg zal gaan. Dylan geeft even later aan dat ze toch wel een beetje te spannend vindt en dat het wellicht morgen toch niet doorgaat. Ik verwacht er niet te veel meer van en wacht het rustig af. Vrijdag appt Dylan dat ze het toch wel wil doen.

Ik reageer meteen enthousiast en geef aan dat ik erbij zal zijn. Ik vraag hoe laat ik er die avond moet zijn. Het stel komt rond 22.00 uur, dus als ik een uurtje later kom kunnen ze eerst wat drinken, zodat ze zich meer op hun gemak voelen. Ik spreek af dat ik hem app als ik thuis wegrijd om er zeker van te zijn dat ze het nog steeds een goed plan vinden, zodat ik niet voor niks een uur en een kwartier in de auto zit. Het is bijna 22.00 uur en ik ga er nog steeds van uit dat vanavond niet doorgaat. Ik app Dylan wat het plan vanavond wordt en ga er vanuit dat hij reageert dat het stel er vanaf ziet.

Niet veel later reageert Dylan. Ze vinden het goed als ik kom. Dat verrast me, maar tegelijkertijd ben ik ook super enthousiast dat het misschien toch gaat gebeuren vanavond. Ik spring op van de bank om mezelf gereed te gaan maken. Als ik na het douchen voor de kast sta twijfel ik over wat ik aan moet trekken. Normaal gesproken draag ik altijd een jurk, maar ik besluit om vandaag mijn latex broek aan te trekken gecombineerd met mooie pumps. Nog altijd onzeker over wat ik aan ga treffen, vertrek ik richting Den Haag.

Normaal gesproken wil ik altijd eerst videobellen met degene met wie ik afspreek om te kijken of diegene echt is en of er een klik is. Ik besef me nu dat ik dat helemaal niet heb gedaan, maar op de één of andere manier voelt het toch vertrouwd. Als het niet oké voelt als ik er ben, ga ik gewoon weer onverrichter zaken weer naar huis. Jammer van de tijd, maar wellicht ook een gemiste kans anders. Als ik er bijna ben appt Dylan hoe laat ik er verwacht te zijn. Volgens de navigatie ben ik er rond half twaalf. 

Ik zoek een parkeerplek dichtbij zijn huis en app Dylan dat ik er ben en naar zijn huis toe zal lopen. Onderweg gaan er diverse scenario's door mijn hoofd over waar ik terecht ga komen en wie zometeen de deur open zal doen. Ik bel aan en een vriendelijk stem zegt me dat de deur open is. Ik open de deur en stap naar binnen. Voor me zie ik een trap naar boven. Het licht gaat aan en nog steeds heb ik geen idee bij wie ik zometeen de kamer binnen loop. Als ik bovenaan de trap kom staat Dylan me op te wachten. Gelukkig ziet hij er precies zo uit als op de foto. Dat stelt me gerust.

Als ik de kamer in loop kijk sta ik oog in oog met het stel. Ik ben aangenaam verrast. Op de bank rechts van me zit een hele mooie, jonge, petite vrouw met een mooi figuur. Links van haar zit haar vriend: een mooie, gespierde jongen. Het voelt voor mij meteen goed. Ik sta nog naast de tafel en bedenk me waar ik zal gaan zitten. Ik stel voor dat Dylan tussen de man en de vrouw in gaat zitten en ik plaatsneem op de stoel tegenover hen. De vrouw geeft aan dat ze dat juist ongemakkelijk vindt en dat ze liever heeft dat ik tussen haar en haar vriend in op de bank kom zitten.

Ik vind het allemaal prima en het belangrijkste is dat zij zich op hun gemak voelen, dus neem ik plaats tussen hen in op de bank. Op de tafel voor ons staat een fles wijn en twee flessen gin. Zo te zien hebben ze al aardig wat drank genuttigd voordat ik kwam. We drinken en kletsen wat en ze hebben me nog niet gevraagd om weg te gaan, dus dat valt mee. Ik wacht rustig af wat er allemaal komen gaat. Ik geef nogmaals aan dat als ze het niet prettig vinden dat ik er ben ze dat gewoon moeten zeggen.

Dan vertrek ik naar huis en kunnen ze hun avond invullen zoals ze aanvankelijk van plan waren. Ik merk dat het stel het nog steeds spannend vindt. Wat ik mezelf uiteraard goed kan voorstellen. Ik weet niet hoe ik het zelf zou vinden als ik hun schoenen zou staan. De vrouw is blij dat ik niet een notitieblok en een pen heb meegenomen. Dat leek me ook een beetje awkward. Ik heb mezelf voorgenomen om alles wat er gebeurt goed in me op te nemen, zodat ik er later een verhaal van kan maken. Ze vinden het ook prima als ik tussendoor allerlei vragen stel.

Ik vind het heel gezellig en relaxed en het is net of we elkaar al langer kennen. De vrouw vindt het ietwat ongemakkelijk om voor mijn neus te beginnen en ze verplaatsen ze zich dan ook naar de keuken. Ik blijf achter op de bank met haar vriend en ik vraag hem het hemd van het aangename lijf. Aangezien de keuken zich om de hoek bevindt hebben we beiden geen idee van wat er zich in de keuken afspeelt. Misschien geeft ze bij Dylan aan dat ze het toch niet prettig vindt dat ik erbij ben en komen ze zometeen vragen of ik alsnog weg wil gaan.

Een tijdje later komen ze inderdaad de keuken uit, maar blijkbaar hebben ze geen overleg gehad en zijn ze met hele andere dingen bezig geweest. Eerder die avond was de vrouw gekleed in een leuk, zwart jurkje met een panty en laarsjes. Nu ze uit de keuken komt heeft ze alleen nog een sexy, witte body aan met haar laarsjes. Dylan verschijnt even later naakt uit de keuken. Ze gaan voor de eettafel staan. Vanaf de bank kijken we recht op de eettafel. Achter de eettafel is een groot raam met een deur die uitkomt op het balkon.

De gordijnen zijn open en ik vermoed dat de overburen naar binnen kunnen kijken. Net daarvoor zag ik de overbuurvrouw namelijk de gordijnen in het huis aan de overkant dichtmaken. Als ik haar kan zien, dan kan zij ons waarschijnlijk ook zien. Dylan en de vrouw lijken zich hier niet aan te storen. Wellicht is dit juist onderdeel van het spel. Heel subtiel glijden de handen van Dylan over het mooie, slanke lichaam van de vrouw. Hij staat achter haar en ze kijken onze kant op, maar ik zie dat de vrouw ons niet aankijkt. Wellicht voelt ze zich toch nog een beetje ongemakkelijk.

Ik vind het al bijzonder dat ik hierbij aanwezig heb mogen zijn, dus als ze me zometeen naar huis sturen ben ik niet voor niks hierheen gereden. Tot die tijd ga ik er maar eens goed voor zitten en geniet van het schouwspel recht voor me. Haar vriend zit nog steeds rechts van me op de bank en terwijl Dylan en de vrouw zichzelf prima lijken te vermaken, kijken we gefascineerd naar hen en praten we over van alles en nog wat. Ik hoop dat het hen niet afleidt van waar ze mee bezig zijn.

Niet heel opwindend kan ik mezelf zo voorstellen tijdens de seks, maar blijkbaar vinden ze het prima aangezien ze gewoon doorgaan waar ze mee bezig zijn. Ik vuur ondertussen nog wat vragen op de man af. Ik ben heel nieuwsgierig hoe ze Dylan hebben leren kennen. Hij vertelt me dat ze voorheen altijd met bekenden of mensen die ze tijdens het uitgaan ontmoetten afspraken. Af en toe namen ze een leuke man, vrouw of stel mee naar huis om daar een leuke avond mee te hebben.

Aangezien hun vrienden bijna allemaal een relatie hebben, wordt het steeds lastiger om met hen af te spreken. Ze besluiten om de advertenties op een sekssite te bekijken en te reageren als ze een leuke advertentie zien. Zo geschiedde dus ook toen ze de advertentie van Dylan zagen op de site. Het klikte vrijwel meteen. Zij hadden wel een foto gezien van Dylan gezien, maar toen ze elkaar voor het eerst gingen ontmoeten wist Dylan niet hoe zij eruit zagen. Hij had alleen een foto van het lichaam van de vrouw gezien en dat beviel hem erg goed. 

Vanavond is de vierde keer dat ze afspreken. Ze staan nog altijd voor de eettafel en zijn handen glijden over haar lichaam. De drukkers van haar witte body staan open en zijn hand verkent het gebied eronder. Hij draait de vrouw om naar de eettafel achter hen en buigt haar voorover. Haar borsten raken het blad en hij brengt zijn penis bij haar naar binnen. Hij duwt haar hoofd stevig op de tafel en pakt haar af en toe stevig vast bij haar keel. Hij stoot flink diep in haar. Ze slaakt regelmatig een kreun van genot.

Na het een tijdje te hebben aangekeken krijgt de man naast me zin in een sigaret. Hij staat op en loopt naar het balkon om een sigaret te gaan roken. Niet veel later gebiedt Dylan de vrouw om hem te volgen. Samen lopen ze naar het balkon. Terwijl de man rustig zijn sigaret rookt, duwt Dylan de vrouw voorover over de balustrade en neemt haar van achteren. Ze blijven een tijdje zo staan. Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat de buren dit schouwspel kunnen bewonderen, maar dat maakt het alleen maar spannender.

Als de man zijn sigaret op heeft gerookt, komt hij weer naast me op de bank zitten. Ook Dylan en de vrouw komen niet veel later weer naar binnen. Dit keer legt hij de vrouw op het kleed voor de eettafel neer. Het tafel dat voor de bank staat zorgt ervoor dat het gezicht van de vrouw net niet zichtbaar voor ons is. De man staat op en loopt richting de eettafel. Van de eettafel pakt hij een touw en begint de handen van de vrouw op haar rug vast te binden. Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het touw aanvoelt. Dylan geeft me het touw en het voelt heel zacht aan.

Ik ga er vanuit dat het touw speciaal gemaakt is voor bondage, maar het blijkt afkomstig te zijn van een bouwmarkt. Tijdens mijn volgende bezoek aan de bouwmarkt zal ik toch heel anders door de winkel lopen en de producten met heel andere ogen bekijken... De knopen heeft Dylan zichzelf aangeleerd. Voor de verschillende posities waarin je vouwen vast kunt binden, heeft hij inspiratie opgedaan op internet. De handen van de vrouw zijn inmiddels achter haar rug gebonden en ze kan ze niet bewegen. Nu zijn haar enkels aan de beurt. Ook deze bindt hij stevig aan elkaar vast.

Hij staat op en pakt iets van tafel. Ik kan niet zien wat het is. Als hij zich omdraait zie ik dat het een zilveren halsband is. Ik vraag grappend of deze ook van de bouwmarkt afkomstig is, maar dat is niet het geval. Hij doet de halsband om de nek van de vrouw. Ik zie dat er een oogje aan de halsband zit. Dylan gaat bovenop de vrouw liggen en brengt zijn penis bij de vrouw naar binnen. Hij houdt de hals van de vrouw vast en stoot stevig door. Een tijd later haalt hij zijn penis uit de vrouw en komt een beetje klaar over de rug van de vrouw.

Blijkbaar hebben ze de afspraak gemaakt dat hij seks met haar mag hebben zonder condoom, maar niet klaar mag komen in de vrouw. Hij pakt een handdoek uit de badkamer om de rug van de vrouw en zichzelf schoon te maken. Niet heel veel later tilt hij de vrouw op en brengt haar weer naar de eettafel. Zijn penis is weer klaar voor actie. Hij heeft inderdaad niet gelogen dat hij door kan blijven gaan. De vrouw staat voorovergebogen aan de eettafel als hij een nieuw voorwerp van tafel pakt. Dit keer is het een ketting.

De ketting maakt hij vast aan de halsband die zich om de hals van de vrouw bevindt. Als hij aan de ketting trekt, drukt de halsband in de hals van de vrouw. De vrouw vindt het niet prettig als hij er te hard aan trekt, dus hij doet het met beleid. Het valt me op dat hij regelmatig aan de vrouw vraagt of ze het nog prettig vindt en hij niet te ruw is. Dat siert hem. Als het te ruw wordt of hij iets wil gaan doen wat ze niet wil geeft ze dat aan door "stop" te zeggen. Dylan vraagt de man om een filmpje te maken. De man staat op van de bank, pakt zijn telefoon en loopt naar de eettafel.

De man geeft aan dat het oké is als ik ook wat dichterbij wil komen kijken. Dat laat ik mezelf uiteraard geen twee keer zeggen. Ik sta op van de bank en loop naar de eettafel. Ik sta nog geen meter van het neukende stel af en aanschouw wat er gebeurt. Ik zie dat de eettafel vol ligt met allerlei attributen. Ik zie diverse kettingen, een dildo en een onbekend voorwerp op tafel liggen. Ik pak het voorwerp op van de tafel en bekijk het van dichtbij. Het voelt veel zwaarder aan dan ik had verwacht. Vol verwondering bekijk ik het voorwerp. Aan de ene kant zie ik drie bolletjes die oplopen in grootte.

Ik kan mezelf er iets bij voorstellen waar die voor dienen en ingebracht moeten worden. De andere kant van het voorwerp loopt in een bocht van honderdtachtig graden. Dylan legt uit dat dat de bolletjes ingebracht worden in de anus en aan het andere uiteinde een ketting  bevestigd kan worden. De ketting kan worden bevestigd aan een halsband, zoals de vrouw nu draagt. Ik ben gefascineerd door het voorwerp en leg het terug op tafel. Ik neem weer plaats op de bank. Dylan blijft nog een hele tijd de vrouw penetreren, terwijl zij voorovergebogen op de tafel ligt.

Beiden lijken er erg van te genieten. Een tijd later maakt Dylan het touw rond de enkels en de handen van de vrouw los en komen ze naar de bank gelopen. De vrouw neemt plaats op de bank naast me en Dylan op de stoel tegenover me. We drinken en kletsen wat. Ik sta op om naar het toilet te gaan en als ik terug kom heeft Dylan plaatsgenomen op de bank naast de vrouw. Ik besluit om op de stoel tegenover de bank te gaan zitten. De man van het stel zit naast hen op de bank. 

Als de vrouw wat is bijgekomen en wat heeft gedronken zie ik de hand van de vrouw naar de penis van de man afglijden. Blijkbaar kan zij er ook geen genoeg van krijgen. De man is inmiddels naast me op een stoel komen zitten, zodat ook hij goed zicht heeft op de bank. Dylan masseert de clit van de vrouw met zijn hand. Binnen no-time zijn ze zo opgewonden dat de vrouw bovenop zijn schoot gaat zitten. Normaal gesproken vind ik het niet heel opwindend om mensen seks te zien hebben voor mijn neus, maar ik moet zeggen dat het met vlagen best opwindend is om hen zo bezig te zien.

Wellicht dat het scheelt dat het mooie mensen zijn en de sfeer heel intiem en ontspannen is. Dylan vraagt de man naast me om een potje glijmiddel van de eettafel te pakken. De man geeft Dylan het potje en hij smeert zijn vingers ermee in. Zijn vingers spreiden de billen van de vrouw en glijden vervolgens heel voorzichtig de anus van de vrouw in, terwijl hij de vrouw penetreert. De vrouw berijdt Dylan vol passie. Ze houden het een hele tijd vol om zo te blijven zitten. Dan wil de vrouw weer even stoppen. Het is inmiddels al behoorlijk laat en de vrouw is een beetje moe.

Ze gaat op de bank liggen met haar gezicht naar me toe. Terwijl de vrouw half slaapt brengt Dylan zijn penis wederom bij de vrouw naar binnen. Hij stoot in rustig tempo door en blijft daarbij hij de ketting stevig vasthouden. Hij vindt het heerlijk om langzaam te blijven stoten en kan dit uren volhouden. Hij zegt dat hij de vrouw zo het liefst ziet liggen. Haar verhoudingen komen zo het beste tot zijn recht. Terwijl hij haar blijft penetreren kletsen we over van alles en nog wat. Hij heeft een schat aan ervaring. De meeste ervaringen zijn dingen die te maken hebben met bonding en dominantie.

Hij geeft aan dat hij ook foto's heeft op zijn computer. Die laat hij later die nacht ook aan ons zien. Er zitten ook dingen tussen die best heftig zijn om te zien vind ik. Zo heeft hij een keer de fantasie van zijn vrouw en een andere vrouw verwezenlijkt. Hun fantasie was om vastgebonden te worden en vervolgens aan het touw om hun nek ergens aan te worden opgehangen. Hij had hiervoor een perfecte locatie gevonden. De andere vrouw vloog naar Nederland en na een korte kennismaking zijn ze de fantasie gaan uitvoeren.

Op zijn werk heeft hij 's avonds beide vrouwen vastgebonden en aan een touw om hun nek opgehangen. De touwen die aan nekken van de vrouwen zaten heeft hij vastgemaakt aan de lepels van een vorkheftruck en heeft de lepels omhoog gebracht. Korte tijd hebben de vrouwen aan de lepels gehangen. Ze vonden het heerlijk om mee te mogen maken. Tijdens een eerdere sessie is zijn vrouw kort "out" gegaan. Dat gebeurde nu gelukkig niet. Op andere foto's zijn sessies te zien waarop vrouwen vastgebonden en soms geblinddoekt hun fantasieën waar maken.

Dylan staat op en zegt dat hij samen met de vrouw richting de slaapkamer verhuisd. Ik kijk op de klok en zie dat het inmiddels al bijna ochtend is. Het wordt tijd om naar huis te gaan. Ik bedank Dylan en het stel voor hun gastvrijheid en voor het feit dat ik mee heb mogen kijken. Ik vond het echt heel bijzonder en zeker voor herhaling vatbaar om vaker ergens te gaan kijken. In de auto terug naar huis bedenk ik hoe ik dit precies ga verwoorden voor een nieuw verhaal voor mijn website.

Mijn gedachten maken overuren en komen met het ene na het andere idee. Ik denk zo dat het in Den Haag die nacht nog lang onrustig is gebleven. De volgende dag maak ik een begin met het verhaal. In korte tijd is het verhaal af. Ondertussen ploeg in de ingezonden e-mails door op zoek naar het volgende avontuur. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen