Onze eerste ontmoeting

Ingezonden door Paul

We zitten buiten op een zonovergoten terras in Gilze-Rijen. Ik casual gekleed in mijn jeans en polo. Het is warm. Jij draagt een strak jurkje dat je vormen toont en tegelijkertijd chique is. Je borsten en billen staan bij wijze van spreken in de etalage voor me. Ik kan mijn ogen moeilijk van je afhouden. Je kijkt me onderzoekend aan. Lichtelijk geamuseerd. Dus dit is hem nou. Die veelschrijver. Timide op het eerste gezicht. Niet onaantrekkelijk. We bestellen een espresso en een lichte lunch.

We praten wat over koetjes en kalfjes, maar het gesprek wordt snel intiemer als ik je uitgebreid vertel over mijn avonturen met een toenmalig collega. Ze was en is een jaar of zeven ouder dan ik. Ze kwam als uitzendkracht. Ik werkte als freelancer. Mijn allereerste blik deed mijn knieën knikken. Slanke dame, donker haar, volle lippen met een strakke zwarte coltrui waarin haar borsten mooi uitstaken. We gaven elkaar een hand. Ik wist direct dat ik haar wilde. Na wat heen en weer mailen waarbij we in dezelfde kamer zitten tussen andere collega’, wordt de toon speelser en uitdagend.

Na een paar dagen zeg ik dat ik haar wil. Ze stribbelt tegen, want ik ben gebonden. Ze denkt met me mee en biedt aan me tegen betaling te willen ontvangen. Ik weet niet meer waar ik het moet zoeken. Snel volgen op verzoek pittige foto’s waarbij ik mag aangeven wat me opwindt. Ik vertel je tot in detail hoe de eerste date met deze collega eruit zag en zie dat het wat met je doet. Je kijkt anders naar me. Het puntje van je high heels raken mijn been aan. ‘Ik ga even naar het toilet’, zeg je en je knipoogt. Ik kijk hoe je wegloopt. Je billen strak en goddelijk. Je kijkt nog één keer om.

Ik sta op en volg je. Ik ga voorzichtig de damestoiletten binnen, maar zie je niet. Eén voor één open ik de deuren van de toiletten. Bij de vierde is het raak. Daar sta je. Ik doe de deur op slot. Langzaam trek je de rits van je jurkje open en laat deze plagend traag zakken. Langzaam worden je borsten zichtbaar. Groot en stevig op hun plek gehouden door een sexy beha. Je tepels zijn zichtbaar en prikken erdoorheen. Je jurk zakt verder af, voorbij je navel, waarna een miniem kanten slipje tevoorschijn komt. Je kijkt me aan en stapt uit je jurk. Daar sta je dan.

Op je high heels in meer dan sexy lingerie voor me. Je maakt je beha los en houdt je borsten stevig vast. Je speelt met ze. Gekmakend. Ik kan niet anders dan mijn gezicht ertussen duwen en likken en zuigen waar ik kan. Je tepels, hard en stevig, vragen om gezogen te worden. Jouw handen masseren mijn billen en voelen aan de voorkant hoe opgewonden ik van je raak van. Je duwt me zachtjes wat van je af en trekt langzaam je slipje uit. Je strakke poesje, perfect gevormd, zie ik voor het eerst. Je zet een voet op het deksel van het toilet en duwt mijn hoofd naar beneden.

Ik begin bij je enkels en vervolg langzaam, likkend, mijn weg naar boven. Perfect gevormde, lange benen. Je proeft zacht, glad en heerlijk. Ik richt me op de binnenkant van je benen en nader je lekkere kutje. Je lipjes zijn perfect gevormd, pure porno met stijl. Ik lik je liezen, je buik en cirkel plagend langzaam terug naar je warme poesje. Je voelt vochtig. Mijn tong likt steeds steviger je lipjes, zuigt en duwt zich bij je binnen. Zo strak, nat, heet. Je ene hand masseert je tepels. Je andere wrijft over mijn hoofd en duwt me strak tegen je aan. Ik lik rond je clitje en voel het groeien in mijn mond.

Ik begin te zuigen, afwisselend zacht en intens. Je ademt zwaarder, hijgt en kreunt zacht. Mijn vingers gaan in je. Je clitje laat ik niet meer los. Je kreunt harder en ik voel dat je bijna komt. Nog één keer duw je mijn gezicht tegen je poesje. Ik lik, zuig, kus je clit. Je komt hard klaar en zakt bijna door je knieën. Jouw en mijn vocht druppelt langs je benen naar beneden. Je trekt me omhoog en likt mijn gezicht en zegt: ‘Zullen we een kamer nemen?’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
5 stemmen