Studie

Ingezonden door Peter

Ik was eind twintig en bezig aan de laatste fase van mijn studie. Een studie die ik naast mijn werk als fiscalist deed. Deze laatste fase, de beroepsvaardigheidsfase, werd gekenmerkt door verschillende onderdelen die je nodig hebt in het uitoefenen van het vak als fiscalist. Het schrijven van adviezen, het maken van bezwaar en beroepsschriften en procederen voor cliënten. Omdat dit een studie was die gecombineerd werd met het werk als fiscalist werden ze vaak gegeven op de vrijdag en zaterdagmorgen in kleinere groepen van ongeveer vijftien mensen.

Ik zat in een leuke groep met mensen uit het gehele land. Ergens eind september was de eerste bijeenkomst gepland in een congrescentrum In Doorn. Nadat iedereen zich had voorgesteld, begonnen de docenten met het geven van de les. Er werd hard gewerkt en tussendoor tijdens de koffie en de lunch met elkaar gesproken. Aan het einde van de dag gingen wij met zijn allen naar het restaurant voor het diner. Tijdens het diner werd het plan opgevat om die vrijdagavond het dorp in te gaan. Al lopend gingen wij met zijn alle naar een lokale kroeg. Het was die avond erg gezellig.

Ik raakte aan de praat met een leuke dame uit de buurt van Rotterdam, Eef. Aan het einde van de avond liepen wij met zijn allen terug naar het congrescentrum. De sfeer was lollig en gezellig. Aangekomen bij het congrescentrum ging iedereen naar zijn kamer en ik liep met Eef mee in de richting van haar kamer die in dezelfde gang gelegen was als de mijne. Bij haar kamer aangekomen, gaf ze mij een kus op mijn wang, wenste mij welterusten en ging naar binnen. Ik liep door naar mijn kamer en ging naar binnen. Eenmaal binnen op mijn kamer begon ik te twijfelen.

Moest ik misschien terug gaan of toch niet? Ze had mij immers een kus gegeven. Of toch niet? Misschien beeldde ik mij iets in. Uiteindelijk bleef ik op mijn kamer en ging slapen. De volgende morgen kwamen wij elkaar tegen bij het ontbijt samen met de anderen. Wij keken elkaar aan en ik voelde een kriebel in mijn buik. De morgensessie van de opleiding begon. Telkens dwaalde mijn gedachten af en keek ik naar haar. Ze was leuk gekleed, droeg een mooie zomerse broek met wijde pijpen en een leuk shirt. Tijdens de pauze pakte ik koffie en zij kwam mijn richting uit.

Ik zei haar dat ik een gezellige avond had gehad en dat ik getwijfeld had, nadat ik haar naar haar kamer had begeleid, om terug te gaan naar haar kamer. Ze lachte naar me, keek sluiks omhoog en antwoordde: 'Had dat maar gedaan'. Vanaf dat moment schoten in mijn hoofd de gedachten heen en weer en was concentreren tijdens de les erg moeilijk. Aan het einde van de middag ging iedereen naar huis. Over drie weken zouden wij weer met de groep een vrijdag en zaterdagmorgen bij elkaar komen.

Die maandag ging de telefoon op kantoor. Eef belde en het weekend en de opdracht werden doorgenomen. Ineens vroeg ze mij of ik zin had om die donderdag iets met haar af te spreken. In de avond hadden wij toch met zijn vieren afgesproken om aan de nieuwe opdracht te werken. Daar had ik wel zin in. Die donderdagmorgen vertrok ik richting Rotterdam. Na een kleine twee uur kwam ik aan in Rotterdam en pikte Eef op. Zij stelde voor om naar Scheveningen te gaan en daar lekker koffie te gaan drinken.

Wij reden weg in de richting van Scheveningen en parkeerden de auto in een parkeergarage bij de Boulevard. Wij stapten uit en ze kwam naar mij toegelopen. Ze stond nu voor mij en ineens begon ze mij te kussen. Wij liepen verder en die dag hebben wij veel gepraat. Na samen een kleinigheid gegeten te hebben, vertrokken wij weer om te gaan werken aan onze eindexamen opdracht. Wij reden naar het kantoor van een studiegenoot, omdat wij die avond weer met zijn vieren bij elkaar zouden komen om te werken aan een opdracht.

Er werd met zijn vieren goed gewerkt, maar ook veel lol gemaakt. Eef zat tegenover mij. Tijdens de opdracht voelde ik onder tafel hoe haar voet, ontdaan van haar pump, langs mijn been wreef richting mijn kruis. Verschrikt keek ik naar de overkant van de tafel en zag hoe ze ondeugend lachte. Tegen half tien waren we klaar voor die avond en ging ieder zijn weg. Ik zou Eef naar haar auto brengen, zodat ook zij naar huis kon. Wij stapten in en gingen op weg. Eef moest mij de weg wijzen, want ik was in die regio niet bekend.

Er heerste een geile spanning in de auto en Eef vroeg of ik direct naar huis moest rijden. 'Nee, dat hoef ik niet', antwoordde ik. 'Hier naar links', zei ze. Ik sloeg af en zag dat wij een industrieterrein opreden. Na nog een paar afslagen kwamen wij uit op een afgelegen industrieterrein. Ik parkeerde de auto op een afgelegen plaats bij het water en nog voordat ik de auto afzette, maakte ze haar gordel los en kuste mij op mijn mond. Gek van de opgebouwde spanning kuste ik haar terug. Ik voelde haar hand op mijn bovenbeen glijden richting mijn kruis.

Terwijl wij elkaar kusten zei ze : 'Ik denk dat wij beter achterin kunnen gaan zitten.' Nog voor ik kon antwoorden, stapte ze uit de auto, maakte de achterdeur open en ging achterin zitten. Ik keek in de achteruitkijk spiegel, zag hoe ze mij aankeek en met haar tong over haar lippen ging. Ik stapte nu ook uit en ging achterin zitten. Ze had haar rok iets omhoog geschoven en ik zag dat ze mooie zelf ophoudende panty’s aanhad tot op haar bovenbeen. Mijn broek werd direct losgemaakt en al kussend voelde ik hoe haar hand mijn slip inging.

Met mijn handen streelde ik haar borsten en er ontstond een heerlijke vrijpartij. Ze stopte even met het masseren van mijn lul en trok haar truitje uit. Nu zag haar mooie tietjes in haar beha. Haar tepels waren hard geworden. Met inmiddels rode wangen van de opwinding maakte ik haar beha los en pakte met mijn vingers haar tepels vast. Zachtjes draaide ik haar tepels tussen mijn vingers. Mijn geopende broek zat in de weg. Snel ontdeed ik mij van mijn schoenen. Mijn broek werd door Eef uitgetrokken.

Haar handen pakte vervolgens de rand van slip en, enigszins ongeduldig, trok Eef mijn slip uit. Ze kwam met haar mond richting mijn hard geworden lul. Mijn ballen nam zij in haar mond en begon eraan te zuigen. Eef keek mij aan. had mijn lul nu tegen haar wang aan en likte met haar tong mijn lul van onder naar boven. Eenmaal bij mijn eikel aangekomen, pakte ze mijn lul in haar mond en begon mij zachtjes te pijpen. De ramen van mijn de auto waren inmiddels beslagen. Met mijn hand wreef ik over haar rug in de richting van haar heerlijke kont.

Mijn vingers gleden haar slipje in en mijn hand wreef over haar billen. Op dat moment kwam ze met haar billen iets omhoog en gleed mijn vinger tussen haar billen richting haar sterretje. Met mijn vinger wreef ik over haar kontgaatje richting haar kutje. Hoe verder ik over en tussen haar billen wreef des te zwaarder ademde ze. Zachtjes trok ik haar bij haar haren omhoog op de achterbank en kuste haar. Inmiddels beiden geheel naakt, dirigeerde ik haar naar achteren. Tussen de bank en de stoel geknield, deed ik voorzichtig haar benen wijd.

Tergend langzaam haar benen strelend en kussend, ging ik in de richting van haar kutje. Bij haar slipje aangekomen, wreef ik over haar kutje en deed haar slipje opzij. Nu keek ik tegen twee heerlijk vochtige lipjes aan. Teder kuste ik de lipjes, nam ze in mijn mond en begon er voorzichtig aan te zuigen. Ineens kwamen haar handen naar beneden en pakte ze haar lipjes vast. Ze deed ze uit elkaar en gaf mij de opdracht om haar goed te likken. Ik gehoorzaamde en begon haar flink te likken, terwijl ik met mijn wijsvinger bij haar naar binnen drong.

Ze werd steeds geiler. Ze genoot, ze ademde steeds zwaarder en haar kutje was lekker vochtig. Mijn tong ging op en neer, likte haar clitje. Ik voelde dat het mij geil maakte, want mijn lul bleef heerlijk stijf. Af en toe keek ik omhoog en zag dat zij haar ogen had gesloten en kreunde van genot. Haar handen wreven door mijn haren en ze duwde met haar handen mijn hoofd stevig in de richting van haar poesje. Mijn tong likte nu nog steviger haar clitje waardoor ze steeds zwaarder ademde.

Ze pakte mijn hand en bracht die naar haar mond. Ze pakte twee vingers vast, stopte die in haar mond en begon erop te zuigen. Het geil van haar kutje gleed langs mijn mond, wat mij nog meer opwond. Haar vingers gleden door mijn haren. Ze opende haar benen nu iets verder en pakte met haar handen mijn gezicht vast. Geil uit haar ogen kijkend en zwaar ademend, dirigeerde zij mij nu naar haar mond. Ze begon mij te kussen. Met mijn handen trok ik haar slipje uit. Ik kwam omhoog en ging naast haar zitten op de achterbank. 

Op dat moment waren wij heerlijk aan het vrijen waarbij mijn handen over haar lichaam gleden en zij met haar handen over mijn benen streek en af en toe mij lul vastpakte. Dit was zo lekker. Met haar handen pakte ze mijn gezicht vast, keek in mijn ogen en kwam iets omhoog. Ze draaide zich naar mij toe, bracht haar rechterbeen naast mijn linkerbeen en ineens zat ze op mijn schoot. Met haar onderlichaam schoof ze heen en weer over mijn lul zonder dat die binnendrong. Heerlijk gleed haar natte poesje over mijn steeds harder wordende lul.

Nu dirigeerde ze met haar hand mijn jonge heer tussen haar benen in de richting van haar kutje. Heerlijk gleed mijn eikel langs haar vochtige lipjes. Eef boog met haar bovenlichaam iets naar achter en ik voelde dat ze op dat moment mijn lul vastpakte. Mijn lul bevond zich nu tussen haar lipjes. Langzaam zakte ze naar beneden en voelde ik haar warme kutje om mijn lul. Tergend langzaam ging ze op en neer, waarbij mijn handen haar billen stevig vast pakte. Ze boog haar gezicht voorover en kwam met haar mond richting de mijne. Wij waren nu zo geil dat we elkaar al neukend kusten.

Heerlijk voelde ik hoe zij op en neer bewoog. Zowel bij mij als haar was duidelijk te horen dat wij volop aan het genieten waren. Beiden wilden wij nog niet klaar komen en dus trok ze mijn lul uit haar kutje. Wij bleven elkaar kussen en mijn handen bleven haar billen strelen. Onder het strelen van haar billen kuste ik haar borsten waarbij ik zachtjes in haar tepels beet. Steeds zwaarder ademend, voelde ik hoe ze met haar lippen mijn nek kuste. Al snel merkte wij aan elkaar dat wij zo geil geworden waren dat ze mijn lul weer voor haar kutje deed en naar binnen duwde.

Met haar handen pakte ze mijn hoofd vanachter vast en begon ritmisch mijn lul te bereiden. Omhoog en omlaag, maar ook naar achter en naar voor. Haar tietjes bewogen voor mijn gezicht. Ik likte haar tepels, pakte die tussen mijn tanden en zoog erop. Het was duidelijk te merken dat zij dit lekker en geil vond. Ze moedigde mij kreunend en steunend aan om ook de andere tepel te pakken. Ik voelde dat ik ieder moment kon klaarkomen. 'Spuit maar lekker in mijn kutje.' 'Nee', antwoordde ik, 'jij moet eerst klaarkomen'.

Zij had duidelijk de regie in handen en ik voelde haar steeds sneller op en neer gaan. Plots spoot ik mijn zaad haar kutje in. Zij bleef haar onderlichaam zachtjes op en neer bewegen waardoor mijn jonge heer niet echt verslapte. Ze begon steeds zwaarder te ademen en ineens schokte haar onderlichaam. Haar hoofd viel op mijn schouder en hijgend fluisterde ze in mijn oor dat ze heerlijk was klaargekomen. Ze bleef nog enige tijd op mij zitten met mijn jonge heer nog half hard in haar vochtige kutje. Ondeugend keek ze mij aan en kwam omhoog.

Mijn lul kwam uit haar kutje en direct pakte ze hem vast. Heel voorzichtig masseerde zij hem met haar hand en voelde dat er toch weer een erectie kwam. Ze ging van mijn schoot af en kwam naast mij zitten. Ze keek mij ondeugend en geil aan. Ik zei niets. Haar mond ging in de richting van mijn kruis en ze begon mijn jonge heer te kussen en te likken. Dat miste zijn uitwerking niet. Harder geworden, pakte ze hem in haar mond en begon mij weer heerlijk te pijpen waarbij ze met haar hand mijn ballen kneedde. Ik voelde haar vingers in mijn bilnaad heen en weer gaan.

Door deze opwinding stond mijn jonge heer binnen de kortste keren weer fier rechtop. Ik zag hoe haar hoofd op en neer ging met mijn lul in haar mond. Snel daarna voelde ik dat ik zou klaarkomen. Eef merkte het ook, stopte met pijpen en begon mij verder af te trekken. 'Ik kom', zei ik en zag hoe zij haar borstjes naar voren bracht. Snel daarna kwam ik voor een tweede klaar en spoot nog wat sperma op haar borsten. Met haar vingers wreef ze de druppels sperma uit over haar borsten. Ik zag hoe ze met haar tong over haar lippen gleed en haar vingers aflikte. Ik pakte haar vast en kuste haar.

Met wat tissues veegde ze het sperma weg. Wij zochten onze kleding bij elkaar, deden die aan en reden vervolgens weg. Ik bracht haar naar haar auto. Wij kusten elkaar. Zij stapte uit en stapte in haar auto. Wij zwaaiden even naar elkaar en vertrokken. Wij wisten beiden dat dit weliswaar de eerste keer was dat wij met elkaar geneukt hadden, maar dat het zeker niet de laatste keer was. Vervolgens reed ik weg naar huis, terug naar het zuiden van het land met nog een rit van zeker twee uur voor de boeg.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen