De onzichtbare minnaar

Simon Winter en Laura de Vries 

‘Wat is er toch met me gebeurd de laatste maanden’, vraag ik me af, terwijl ik achter mijn bureau zit en het raam uitstaar. Ik weet wat er met me aan de hand is: ik ben verliefd en niet zo zuinig ook. Verliefd op mijn collega Laura met wie ik sinds kort een heftige geheime relatie heb. Laura is de secretaresse van de CEO van het bedrijf waar ik de directeur operations ben. Meteen toen Laura een half jaar geleden ons bedrijf binnenliep, vergat ik alles om me heen. Ze was niet uitzonderlijk knap, sexy maar niet ordinair. Ze was vrij lang, had blond half lang haar en heldere blauwe ogen. Ze loenste een beetje.

Ze droeg meestal nogal korte rokken waardoor haar gespierde benen goed uitkwamen. Onlangs moest ik op bezoek naar een paar vestigingen van ons bedrijf met de auto en Laura vroeg of ze mee mocht. Natuurlijk vond ik dat een goed idee. We hadden inmiddels al een wat flirterige relatie, maar toen daagde zij mij nadrukkelijk uit door met een kort, zomers rokje naast mij in de auto plaats te nemen. Haar bruine benen met blonde korte haartjes steunden tegen de versnellingspoot. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Tussen de bezoeken aan de vestigingen door spraken we veel in de auto.

Ik verbaasde me over haar vrijmoedigheid. Ze vertelde dat ze op hoog niveau volleybal had gespeeld in binnen- en buitenland. Op amoureus gebied had ze daar de nodige ervaring op gedaan, maar meestal waren het teleurstellende ervaringen. Aan het einde van de dag reed ik de parkeerplaats van ons bedrijf op en vlak voordat ze uit de auto stapte, vroeg ze of ik zin had om de volgende dag met haar te gaan wandelen in een natuurgebied. Ik knikte en zei: ‘Dat lijkt me geweldig. Tot morgen.’

Laura had lekkere hapjes en frisdrank meegenomen en een paar handdoeken. Het was een warme dag. Na een half uurtje wandelen, vonden we een plekje in de schaduw. Ze vroeg of ik het goed vond dat ze in bikini zou gaan zitten. Ik vond het best. Toen ze zich uitkleedde, keek ik ongegeneerd toe. Wat een soepel, gespierd, maar toch ook vrouwelijk lijf toverde ze tevoorschijn! Ze droeg een lichtblauwe bikini. Ik vroeg of ik in mijn zwembroek naast haar mocht gaan zitten. Ze vond het best. We gingen op haar handdoek zitten en meteen wendde ik me tot haar en zoende haar op haar mond.

Ze sloot haar ogen en beantwoordde mijn zoen door haar tong tegen de mijne te vlijen. Dit was de prelude voor wat daarna volgde. Onze schamele kleding werd aan de kant gegooid. Ik streelde en masseerde haar rug, haar benen, buik en al snel ook haar borsten en daarna gingen mijn vingers naar haar kale kutje, dat kletsnat werd. Ik hoorde het soppen. Ze kreunde en zuchtte, strekte zich daarna uit en wendde zich tot mij. Ook ik werd overal gestreeld en gemasseerd en uiteindelijk pakte ze voorzichtig mijn pik die ze liefdevol, maar beslist aftrok.

Al heel snel voelde ik de spanning in mijn ballen en pik toenemen. Ik kwam klaar. Het zaad landde op mijn buik. ‘Zullen we even gaan zwemmen?’ riep ze toen en ze rende naar de waterplas een eindje verderop. Ik keek haar na en fluisterde: ‘Wat een vrouw.’ Verder wilde ze die middag niet gaan. Ik heb niet aangedrongen. Wat er toen was, wilde ik niet aantasten. Een week daarna huurden we een hotelkamer. We dronken eerst een kop koffie, spraken over ditjes en datjes, maar al gauw zweeg Laura. Ze kleedde zich langzaam uit en deed dat toen met mij. Ze nam de leiding bij alles wat we daarna deden.

We gingen all the way. Nooit heb ik de liefde intenser beleefd. Hartstochtelijke, wilde momenten werden afgewisseld met voorzichtige, welhaast lome momenten. Al gauw bleek dat Laura vrije opvattingen had en dat ze nieuwsgierig was. Ze wilde grenzen verleggen nu ze de smaak te pakken had. Welke dat waren, wist ze niet precies. Wel gaf ze aan in een flow te zitten waarbij veel mogelijk was. Ik kan me nu ik hier zo achter mijn bureau zit absoluut niet concentreren op mijn werk. Laura doemt iedere minuut wel tien keer op in mijn gedachten.

Vaak denk ik aan wat ze zei de laatste keer in die hotelkamer: ‘Ik wil meer meemaken nu ik de smaak te pakken heb. Daarom heb ik een plan gemaakt voor Laura. Een uitdagend, maar haalbaar plan. Als het gaat zoals ik hoop, zal Laura er nog vaak aan terugdenken. De ingrediënten zijn: een betrouwbare vriend die bovendien een geweldige minnaar is, onze vaste hotelkamer en een blinddoek. Hoe het plan uitpakt voor Laura kan ze het beste zelf vertellen. Het woord is aan haar.

Hallo, ik ben Laura, de geheime vriendin van Simon. Ik ben in mijn autootje op weg naar het hotel waar Simon en ik al zoveel aangename en spannende uurtjes hebben beleefd. Simon stuurde me gisteren een nogal dwingend berichtje dat hij mij vandaag om 16.00 uur verwacht in onze vaste hotelkamer. Hij schreef dat hij een verrassing voor me had. Hij had alles al geregeld. Ik hoefde niets te doen behalve mijn mooiste lingeriesetje aan doen. Ik ben benieuwd wat hij bekokstoofd heeft. We hebben al zoveel lekkere, geile middagen samen doorgebracht, waarbij we alle mogelijke standjes al hebben uit geprobeerd.

Simon was aanvankelijk wat schuchter. Ik heb flink wat meer vlieguren dan hij, maar hij heeft die achterstand aardig ingehaald. Ik geniet volop van zijn strakke lijf, zijn lange, stevige penis, zijn gespierde armen en zijn borsthaar. Simon geniet er vooral van wanneer ik hem stevig pijp afwisselend met langzame halen van mijn tong over de hele lengte van zijn penis. Ik zie hem graag hoog boven mij uittorenen, terwijl hij zijn stijve lul langzaam in en uit mijn kutje schuift, terwijl ik op mijn rug lig. Ik ben bijna bij het hotel en pijnig mijn hersens wat hij als verrassing bedacht zou kunnen hebben. Ik loop het hotel binnen en groet de receptionist.

Het is een jongeman die vriendelijk terug groet. Wat hij van mij denkt, hij heeft mij vaker hier gezien, kan me niet zo veel schelen. Leven en laten leven, denk ik dan. Ik heb in ieder gevoel het gevoel dat ik leef en volop geniet! Dat kan niet iedereen zeggen. Ik klop op de kamerdeur en Simon laat mij binnen. Ik kus hem vol op de mond en grijp met een hand in zijn kruis. Ik voel dat hij al enigszins opgewonden is. Ik wil hem mee trekken naar het bed, maar hij blijft staan. 'Dit keer gaan we het eens helemaal anders doen', zegt hij. Hij vraagt mij om me uit te kleden op het lingeriesetje na.

Ik zie een ondeugende grijns op zijn gezicht en voel de kriebels in mijn kruis die doorgaan naar mijn buik en zich verder verspreiden. Ik trek één voor één mijn kleren uit totdat ik voor hem sta. Hij heeft nog steeds al zijn kleren aan. Draai je om zegt hij. Ik sta nu met mijn rug naar hem toe. Met zijn handen streelt hij over mijn lichaam, over mijn benen, omhoog, met een hand gaat hij even in mijn string en beroert hij mijn schaamlippen. Weer zo’n tinteling. Dan gaat hij met beide handen over mijn buik en borsten. Hij knijpt even in mijn beide tepels en dan kust hij me in mijn nek.

Ik hang een beetje willoos tegen hem aan. Dan voel ik opeens dat hij iets over mijn hoofd schuift. Het is een zwarte blinddoek die mijn ogen helemaal bedekt. Hij schuift hem op zijn plaats en zegt dan: ‘Je wou toch zo graag je grenzen verleggen? Ga nu liggen op het bed en blijf daar liggen tot ik terugkom.' Ik doe wat hij zegt. Tuurlijk. Zijn bazige stem windt me op. Dan hoor ik opeens dat de deur van de hotelkamer opengaat en dat hij 'Tot straks' zegt. He? Wat nu? Waarom gaat hij weg? Mijn gedachten gaan alle kanten op. Wat gaat er gebeuren? Hoelang moet ik hier blijven liggen?

Waar is Simon heen? Dan hoor ik dat de deur weer opengaat. Ik hoor zware voetstappen. 'Ben jij dat Simon?' Geen reactie. Wat gebeurt er? Degene die nu in de kamer is, loopt een beetje rond. Dan hoor ik een rits naar beneden gaan. Hij kleedt zich uit. Ik hoor hem ademen. 'Simon, wat doe je?' Weer geen reactie. Ik hoor de voetstappen dichterbij komen. Ik lig nog steeds op mijn rug. Ik wil eigenlijk de blinddoek afdoen, maar tegelijkertijd vind ik deze spanning ook wel leuk. Dan voel ik dat twee handen mij bij mijn polsen beetpakken.

De man, de stevige greep verraadt dat het een man is, tilt me omhoog, pakt mij dan bij mijn middel en zet me op mijn knieën op het bed. Mijn setje wordt behendig uitgetrokken. Hij tilt mijn billen omhoog en ik steun op mijn handen. Ik heb zo’n vermoeden wat er zo meteen gaat gebeuren. Zei hij maar eens wat, dan zou ik weten of het Simon was. Of iemand anders. Hij ruikt anders dan Simon. Opeens voel ik twee handen die mij borsten beetpakken en beginnen te kneden. Daar mag hij best even mee doorgaan. Dan haalt de man een hand weg en voel ik dat het puntje van een stijve lul langs mijn kutje gewreven wordt.

Ik schrik even en trek me terug, maar dat vindt de man niet leuk. Hij houdt me met zijn twee stevige handen op mijn plek. Nog geen seconde later voel ik weer het puntje van een stijve lul tegen mijn schaamlippen. Ik voel dat ik nat word. Dit keer stoot de onbekende man zijn stijve lul in een keer naar binnen. Ik houd even mijn adem in. Hij vult me helemaal. Deze man is zwaar geschapen dat kan niet missen. De man gaat door met lome maar stevige stoten. Ik geef me helemaal over aan zijn ritme. Mijn adem gaat sneller, ik voel dat ik nog natter word.

Ik reik met een hand naar achter en probeer zijn ballen beet te pakken, maar daar is hij niet van gediend. Hij geeft een tik op mijn hand, zet mijn arm terug op het bed en geeft me daarna een pets op mijn billen. Oké, ik weet mijn plek. Hij stoot sneller en feller. Dan hoor ik hem keen kreet slaken en voel ik dat hij zijn pik langzamer maar dieper in mij stoot. Hij komt klaar. Ik hoor een zucht en dan trekt hij zich uit mij terug. Even later hoor ik zijn voetstappen verwijderen, daarna geruis van kleren en dan wordt de deur geopend en weer gesloten.

Hij is weg. Versuft blijf ik achter en dan pas doe ik de blinddoek af. Het licht is fel, ik kan nauwelijks denken en blijf liggen. Mijn kutje voelt warm aan. Na een paar minuten hoor ik de deur weer open gaan en ik zie Simon binnenkomen. Ik zwijg, Simon zwijgt ook. Hij kleedt zich uit en buigt zijn hoofd tussen mijn benen. Hij likt mijn schaamlippen schoon, ik merk dat hij slikt. Dan likt hij lang en zorgvuldig mij clitoris tot ik gillend klaar kom. Ik explodeer en spuit daarna een paar stralen in het gezicht van Simon. Hij moet er om lachen. Dan komt hij met zijn prachtige pik bij mijn hoofd.

Ik weet wat dat betekent en pijp hem zoals hij dat graag wil: ik knijp in zijn ballen, trek zijn voorhuid snel op en neer en steek zijn pik diep in mijn keel. Ook hij schreeuwt als hij klaar komt. Ik voel zijn zaad in mijn mond spuiten en slik het meteen door. Dan ploft hij naast me op bed. Als zijn hartslag weer op het normale peil is gekomen vraagt hij: ‘Genoten?’ Ik knik. We gaan ons douchen en daarna gaan we naar huis.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.2 sterren
5 stemmen