Het terras

Ingezonden door sleteric053

Op een middag was ik in de tuin aan het werk. Het was hoog zomer, dus ik liep in een spijkershort en een polo. Een PLING van Whatsapp bracht me een bericht van Meesteres-E. 'Ik zit hier op het terras van het Motel aan de A1 bij Holten. Samen met een geile kerel. Ik wil dat je je hier aan Hem komt voorstellen. Kan je over een uurtje hier zijn? Je draagt uiteraard je beha, je rubberen tieten en een hoerige sissy slip onder de kleren die je nu aan hebt. Verder wil ik dat je je meest opvallende kissproof roze lipstick op doet.' Ik antwoordde bevestigend en snelde naar binnen.

Daar kleedde ik me uit, waste me en deed de voorgeschreven lingerie aan. Van geiligheid was mijn pik KEIhard geworden, dus een slip met open kruis was het gemakkelijkst. Ik pakte een roze satijnen slip met witte ruches langs de randjes waar het hele kruis van voor tot achter uit was gelaten. De witte beha matchte mooi en de rubberen cup C paste er netjes in. Pas toen ik mijn kleren aantrok, merkte ik dat ik wel erg te koop liep. Mijn strakke, donkerblauwe poloshirt bolde op borsthoogte enorm met de cup C eronder en de stijve neptepels priemden door de stof. Ik werd er bloedgeil van.

Met een kort appje probeerde ik er nog onderuit te komen en vroeg ik Meesteres-E of ik een wijd shirt aan mocht trekken, maar dat mocht niet baten. Snel reed ik naar Holten. Gelukkig kon ik dicht bij het terras parkeren, zodat ik niet een heel eind met mijn voorgevel en roze snollenmondje rond hoefde te lopen. Op het terras zag ik mijn Eigenaresse al zitten. Ze droeg een zomerjurkje waarvan de bovenste knoopjes best ver open waren. Haar zware cup F hing ogenschijnlijk los. De Man naast Haar had een hand op Haar dij en Haar benen waren licht gespreid. 

Toen Ze mag zag, deed Ze Haar benen over elkaar en bungelde Haar hooggehakte pump uitdagend mijn kant op. Ik wist wat er van me werd verwacht, dus midden op het drukke terras knielde ik voor Haar om Haar schoentjes te kussen en zo mijn onderdanigheid publiekelijk te tonen. Ook stelde ik me geknield voor aan Meneer Gerben. Daarna mocht ik tegenover ze gaan zitten. Meteen was daar zijn hand weer en vrijwel direct daarna deed Ze Haar benen (net iets te) ver uit elkaar. Haar jurkje schoof omhoog en gaf mij uitzicht op Haar slipje.

Ik zat nog geen minuut toen Meesteres-E me vroeg om wat te drinken en eten voor Haar te halen. In het restaurant van het motel nota bene! Na een kort: 'En nu opschieten!' van Haar zette ik mijn angst opzij en toog naar binnen. Snel pakte ik een paar flesjes sap en een appelgebakje. Daarna door naar de kassa. De kassadame rekende gewoon met me af, maar toen ze mij het wisselgeld gaf, keek ze me aan. Ze zag meteen de KNALroze lipstick en daarna mijn dikke tieten in de polo. Met een grote smile keek ze me na toen ik naar buiten liep. 

Toen ik de deur uitliep, zat het stel dat ons al een hele tijd had gade geslagen hardop te praten. Ik hoorde het woord 'slet' en 'Meesteres' vallen, terwijl ze me aankeken en na staarden. Aan tafel bood ik Meesteres-E en Meneer Gerben de drankjes aan. Nadat ik het appeltaartje voor Meesteres-E had neergezet, mocht ik weer gaan zitten. Niet voorover, zodat ik me kon verbergen, maar achterover leunend, borst vooruit en gezicht in de zon. Meneer Gerben nam zijn telefoon op en excuseerde zich. Na een tijdje kwam Hij terug en ging zitten.

Toen Hij terug was en ging zitten, vroeg Meesteres-E of Hij zijn gulp wilde openen en zijn lul en ballen eruit wilde halen. Hij schoof Zijn stoel dichter naar de tafel en deed wat er gevraagd werd. Haar geile handen zaten meteen met zijn harde lul te spelen en Ze kneedde de dikke volle ballen stevig. Van een afstandje zag ik een oudere Dame naar ons kijken. Haar hand zat strak in het kruis van haar wijde rok. Wat ze daar aan het doen was, liet zich raden. Meneer Gerben stelde voor om elders verder te gaan. Meesteres-E stond op en liep naar Haar auto.

Daar liet Ze zich likken door Meneer, maar Haar gekreun zorgde voor meer en meer pottenkijkers. Ik wist in de buurt een seksparkeerplaats en stelde voor daar naartoe te rijden, zodat we ongestoord verder konden gaan. In een rijtje auto's togen we naar 'De schaapskooi' tussen Rijssen en Markelo. Toen we buiten de auto stonden, vroeg Meesteres-E nadrukkelijk aan mij of het hier rustig en veilig was. Toen ik Haar antwoordde van wel en dat hier alleen gelijkgestemde seksliefhebbers kwamen, zei Ze: 'Dan kan je nu je gewone kleren wel uitdoen.

Je wijst de weg en loopt in je hoerenlingerie achter ons aan.' Wat schaamde ik me! Midden op de parking stond ik in mijn lingerie. Gelukkig mocht ik mijn schoenen weer aandoen. Ik wees ze de weg en volgde hen over een smal paadje langs een weiland en bosrand tot Meesteres-E het rustig genoeg vond. Mijn grote stijve pik slingerde bij iedere stap. Meesteres-E zinde het maar niets dat ik me zo etaleerde. Daarom moest ik wijdbeens gaan staan met mijn rug naar Haar en Meneer Gerben toe. Vanuit het niets kreeg ik een enorme schop in mijn ballen en viel ik kreunend van de pijn op de grond.

'Blijf daar maar liggen tot we je nodig hebben.' Ze verstrengelden zich in een heftige passionele tongzoen. In een mum van tijd lag haar slipje op de bosgrond en was Zijn broek uit. Vingerend en trekkend kwamen ze steeds dichterbij. Toen Meneer Gerben begon te steunen van geilheid trok Meesteres-E Haar handen van Hem af. ‘Hier komen slettebak. Ga jij Meneer maar eens goed zuigen met die vieze hoerenbek van je.'  Terwijl zij weer staand begonnen te vrijen, pijpte ik de dikke, lekkende pik van Meneer Gerben.

Gelukkig mocht ik afwisselend ook de grote kut van Meesteres-E likken, maar de focus moest op de stijve paal liggen. Vakkundig trok en pijpte ik Hem naar een hoogtepunt. Mijn mond vulde zich met Zijn zaad. Toen ik hem tussen mijn lippen vandaan liet glijden, spoot Hij nog een paar stralen van Zijn dikke gelige sperma. Meesteres-E was hier duidelijk niet blij mee, want zij gaf me een enorme klap op mijn wang. 'Jij hoort sperma te slikken , vieze teef! Altijd, overal en van iedereen! Lik ons schoon!'  Zo begon ik met de slap wordende pik. Ik likte hem schoon en zoog de laatste restjes eruit.

Nadat ik dit braaf had geslikt, bood Meesteres-E Haar pumps aan. Ook deze zaten onder het zaad. Daarna moest ik nog mijn eigen trekhand schoonlikken. Omdat ik zo braaf gewerkt had, mocht ik vervolgens aan mijn eigen pik trekken. Kreunend voelde ik mijn orgasme opkomen, maar voordat ik kon spuiten, sloeg Meesteres-E me een paar keer keihard in mijn gezicht. 'Spuiten is voor Echte Mannen, sissy. Niet voor een hoer als jij!' Vervolgens kleedden ze zich aan. Zelf moest ik tot 500 tellen voor ik naar de auto mocht teruglopen.

Meesteres-E en Meneer Gerben waren al weg toen ik over het paadje liep. Er zaten twee oudere kerels op een bankje die me na staarden tot ik in de auto mijn kleren weer kon aantrekken.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem