Mijn verjaardagsessie

Ingezonden door Violettaaa

 

Dinsdag 28 september

Van mijn Meesteres kreeg ik te horen dat ik de negenentwintigste om 19.00 uur bij Haar moest zijn. Het is echter mijn gewoonte dat ik er altijd een half uur vroeger ben. Je weet nooit of er onderweg een file is en als je ergens niet te laat mag komen, is het toch wel bij mijn Meesteres. Ik wacht dan wel rustig in de auto tot het tijd is om aan te bellen. Dit keer mocht ik pas om 18.45 uur bij de studio zijn. Dit is namelijk niet bij Haar thuis. Ze had nog een verrassing voor mij en het zou natuurlijk jammer zijn dat ik die op voorhand zou zien. 

 

Woensdag 29 september

Eindelijk was de dag van afspraak gekomen. Ik werd 's ochtends wakker. Niet dat ik veel geslapen had. Ik keek zo uit naar mijn afspraak met mijn Meesteres dat ik meer lag te fantaseren dan te slapen. Ik kon niet langer blijven liggen, want ik had nog genoeg dingen te doen voor ik bij mijn Meesteres was. Ik nam eerst een ontbijt en ging daarna onder de douche. Vervolgens zorgde ik ervoor dat alle lichaamsbeharing weg was, behalve de haren op mijn hoofd. Daarna begon ik aan het middageten. Na het eten heb ik nog even snel de afwas gedaan.

Toen was het tijd om te vertrekken naar de B&B die ik geregeld had. Ik deed dat eens per jaar om gewoon even thuis weg te zijn. Nu viel dat heel toevallig samen met mijn verjaardag en een sessie met mijn Meesteres. Eerst nog even naar de winkel om nog wat kleine dingetjes halen. Toen een uurtje rijden naar de B&B. Ik had er speciaal eentje geregeld op tien minuten afstand van mijn Meesteres. Tegen 17.00 uur nog even snel iets gegeten, onder de douche en om 18u45 kwam ik aan in de straat van de studio van mijn Meesteres. Om 19.00 uur belde ik aan. De deur ging open en ik mocht naar binnen.

Eerst hebben we nog gezellig zitten praten. Ze had mijn lievelingsstaart geregeld voor mijn verjaardag en de studio was mooi versierd met slingers en ballonnen. Ze had ook een kaartje voor me gekocht en er een mooie tekst op geschreven. Zoals gewoonlijk had ik sigaretten voor Haar gekocht en twee flessen witte Hugo, want dat drinkt Ze graag. Toen het tijd werd om aan de sessie te beginnen, moest ik Haar natuurlijk eerst op gepaste wijze begroeten. Ik moest Haar schoenen kussen en daarna aten we een stukje taart. 

Daarna kreeg ik de opdracht om een stoel voor Haar klaar te zetten en zoals het hoorde moest ik op mijn knietjes naast de stoel gaan zitten. Ze pakte de taart en legde die voor Haar op de grond, Ze ging op de stoel zitten en ik moest toekijken hoe Ze de rest van de taart plette met Haar schoenen. Natuurlijk moesten deze schoenen door mij schoon gelikt worden. Toen moest ik weer op mijn knietjes naast haar gaan zitten. Ik kreeg te horen dat ik de rest van de grond moest eten, maar dat Ze eerst nog wel wat dingen had als versiering op de taart.

Ze nam wat tortilla chips en crackers en kneep deze in kleine stukjes voor over de taart. Ze gooide er ook wat leverpastei, curry ketchup en mais over. Tenslotte gooide ze er ook nog wat sigarettenas overheen. Voordat ik mocht beginnen met eten, moest ik eerst met mezelf spelen om er een lekker sausje over te spuiten. Toen mocht ik dus beginnen met eten en ondertussen kreeg ik wat slagen op mijn billen van de zweep. Uiteraard werd ik ook uitgelachen en verbaal vernederd. Toen ik klaar was met eten, kreeg ik op beide billen elk tweeënveertig zweepslagen. Ik werd namelijk tweeënveertig jaar.

Nog wat slagen van de cane, zodat mijn billen flink gekleurd waren. Vervolgens waren er ook wat papieren waar dingen opgeschreven waren die ik voor mij moest houden, zodat daar een foto kon van gemaakt worden. Deze staan op een speciale site als vernedering. Iedereen die op die site zit, mag op die foto's reageren. Daarna volgden nog wat slagen van de zweep. Zoals het hoort op een feestje kreeg ik ook 'champagne'. Natuurlijk is dat speciale champagne voor een slaaf. Ik kreeg van Haar dus een glas vol met Haar plas met wat chips erin. Want natuurlijk hoort er ook chips op een feestje.

Ik moest eerst de chips uit het glas halen en opeten om daarna het glas leeg te drinken. Als laatste moest ik nog een keer met mezelf spelen en natuurlijk mijn eigen sperma doorslikken. Toen was het tijd om te douchen en hebben we nog wat gezellig zitten praten. Voor ik vertrok, vroeg ik Haar mij een tijdstip te geven tussen 3.00 en 5.00 uur voor de nacht die ging volgen, want ik wou nog iets speciaals voor Haar doen. Ze koos voor 4.00 uur en ze zei: 'Ik wil uiterlijk om 4.30 uur een bewijs via de app dat je dat gedaan hebt, zodat als ik morgen wakker word Ik zie welke verrassing je nog voor mij hebt. 

Dus ik had mijn wekker om 3.58 uur gezet. Ik deed het licht aan en ging mij op mijn knietjes achter Haar foto zitten, klaar om met mijn GSM in mijn handen om om 4.00 uur een filmpje te maken. Eerst nam ik mijn wekker in beeld, zodat zed kon zien da het 4.00 uur was. Daarna liet ik zien dat ik op mijn knietjes zat en vervolgens liet ik zien dat ik achter Haar foto zat. Zo heb ik daar vijf minuten gezeten. Ik stuurde het filmpje direct door naar Haar. Om 4.10 uur ging ik weer slapen. Toen Ze wakker was, kreeg ik te horen dat Ze het een leuke verrassing vond. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen