Gedonder Down Under

Ingezonden door Twan

Omdat ik wist dat duiken op het Great Barrière Reef één van de hoogtepunten van mijn zomervakantie zou worden, had ik al in maart in Hurghada mijn eerste duikbrevetten gehaald. Begin juni bracht een Airbus A330 van Cathay Pacific mij naar Hong Kong voor een stop-over van drie dagen. Ik had op goed geluk een hotel geboekt vlakbij de haven. Dat dat een goede gok was, bleek toen ik met een taxi aan kwam rijden. Het hotel was torenhoog en had zelfs twee livreiers in vol ornaat voor de deur die zich haastten om de deur van mijn taxi te openen.

Op het dak van het hotel was een kingsize zwembad aangelegd. Daar kwam ik er dus achter dat ik vergeten was om thuis mijn zwembroek in te pakken. Niet echt handig als je nog wilt gaan duiken. Gelukkig worden die ook in Hong Kong  verkocht. Drie dagen later bracht een Boeing 777 van Quantas mij van Hong Kong naar Brisbane. Ik haalde mijn huurauto op bij Avis. Voor de komende zes weken was dat mijn stalen ros. Langzaam, en per dag niet meer dan tweehonderd kilometer afleggend, reed ik naar het Noorden, richting Cairns en Arnheimland.

Ik had Airley Beach uitgezocht om als uitvalsbasis te dienen voor een meerdaagse duikcruise op het Great Barrier Reef. Het bleek dat ik deel uit zou gaan maken van een wel heel erg bonte verzameling van deelnemers. Zestien in totaal. ’s Middags stipt om één uur vertrok onze aluminium catamaran met eenentwintig opvarenden. De crew bestond uit vijf bemanningsleden die tevens als kok en duikinstructeur zouden fungeren. Net als de groep deelnemers was ook de crew een bonte verzameling. Alleen de kapitein was een Australiër. De rest kwam van over de hele wereld.

Argentinië, Italië, Rusland, de VS en zelfs België waren vertegenwoordigd. Ik kwam als enige uit ons eigen kikkerlandje. De boottocht naar onze eerste duiklocatie duurde bijna vier uur. Tegen half zes konden we al onze eerste duik maken. Tijdens de andere dagen maakten we ’s morgens en ’s middag telkens twee duiken. Elke avond maakten we een nachtduik. Ongelofelijk mooi en interessant, maar ook vreselijk vermoeiend. Een half uur na de nachtduik zag je alleen de kapitein nog in de stuurhut staan. Alle anderen waren al volledig uitgeput meteen naar bed gegaan.

Iedereen lag met twee personen in een hut. Meestal was dat met een vaste reisgenoot. Ik had het geluk een hut voor mij alleen te krijgen. Het constant aan- en uitkleden, op- en afdoen van de persluchtcilinders ging eigenlijk non-stop door. Daarom wist ik op de tweede avond nog steeds niet wie er allemaal bij de groep hoorde. Mij was zelfs niet eens duidelijk wie nu precies crew of deelnemer was. Je was eigenlijk alleen maar met jezelf en hooguit de duikinstructeur bezig. Ik trof Jeanny als begeleidster. Jeanny was een Zuid-Afrikaanse met wie ik vanaf het eerste moment absoluut geen klik had.

Integendeel. Na nog geen half uur onderwater te zijn geweest, hadden we al een flink meningsverschil. Onze tegenstellingen werden met het uur zichtbaarder. Ik vond Jeanny een ongelofelijke bitch. Zo erg zelfs dat ik na mijn tweede duik om een andere begeleider heb gevraagd en die kreeg ik. Vanaf dat moment heeft Jeanny mij alleen nog maar vuil aangekeken. Ik deed mijn best om haar zoveel mogelijk te ontwijken wat niet meevalt op een schip van amper vijfentwintig meter lang. Onze relatie kon je op zijn minst als ‘ijzig’ betitelen.

Mijn nieuwe buddy Brad, een man uit Glasgow, was heel anders. Met zijn lay-back houding was hij de rust zelve. Het Reef was prachtig en elke dollar meer dan waard. Tijdens de lunch op de terugweg zaten we eigenlijk voor het eerst met z’n allen aan tafel. Sommige mensen zag ik voor het eerst in normale kleren. In elke groep zit er wel eentje: de gangmaker. Bij ons was dat Michelle, een jongedame uit Antwerpen. We hadden weliswaar als groep de cruise gemaakt, maar waren absoluut nog niet aan socializen toegekomen.

Michelle stelde voor om vanavond aan wal met de hele groep uit eten te gaan. Dat leek niet iedereen een goed idee. Dat uit eten gaan wel, maar niet om dat al vanavond te gaan doen. Iedereen was nog zo moe van al die duiken. We spraken af om de volgende dag elkaar rond acht uur in een bepaalde kroeg in Airley Beach te ontmoeten. Zo gezegd, zo gedaan. Rond acht uur kwam bijna iedereen de kroeg binnen. Alleen de Japanners waren er niet, omdat zij alweer naar hun volgende bestemming waren doorgevlogen.

Nadat verder iedereen was aangekomen begon de avond die een erg memorabele indruk achter zou laten. Waar aan boord niemand aan het drinken van alcohol had gedacht, was dat nu anders. Stubbies bier en andere alcoholische dranken werden in no-time opgedronken en net zo snel weer aangevuld. Na ongeveer een uur verruilden wij onze eerste kroeg voor een volgende. Dit was de tweede in een lange reeks. Al snel kreeg ik het gevoel dat er een bepaalde lading in de lucht hing. Ik kon er mijn vinger nog niet opleggen, maar er was ‘iets’.

Zoals dat wel vaker gaat als er alcohol in het spel is, werden de gesprekken steeds losser en de mensen steeds handtastelijker. Armen werden om elkaars schouders of middel geslagen en hier en daar werd een dronkenmanslied ingezet. Ik bleef de spanning voelen en meende dat die zelfs nog verder toenam. Toen wij rond twee uur ’s nachts de laatste kroeg uit waren gebonjourd, had eigenlijk niemand al zin om naar bed te gaan. Althans niet alleen. Mike, één van de Amerikanen stelde zijn hotelsuite beschikbaar voor een afterparty.

Eigenlijk had ik wel genoeg gedronken en wilde liever terug naar mijn hotel gaan. Wonder boven wonder was het Jeanny, onze Zuid-Afrikaanse duikinstructrice die mij over probeerde te halen om toch nog even mee te gaan. De suite van Mike mocht echt een suite worden genoemd. Mega groot en van alle denkbare luxe voorzien. Iedereen vond een plekje om neer te vallen en al snel waren de handtastelijkheden van onze kroegentocht weer volledig terug. Er werd openlijk gevreeën en handen vonden hun weg over de evenzovele lichamen.

De spanning die ik had aangevoeld, was volledig terug en liet zich nu duidelijk als erotisch omschrijven. Hier en daar begon een vrijpartij tussen twee mensen uit te lopen op eentje met drie of vier deelnemers. Het zoenen en voelen werd steeds heviger. Hier en daar werden al één of meer kledingstukken uitgetrokken en de eerste dames en heren zaten al met een ontbloot bovenlichaam. Handen en monden zochten, en vonden, monden en borsten. Heel grappig was dat je bij iedereen kon zien waar het wetsuit had gezeten.

Daar was de huid nog blank, terwijl handen en gezicht verkleurd waren door de zon op het Reef. Ik had mij op onze gangmaakster Michelle uit Antwerpen gericht. Een leuke jongedame van een jaar of vijfendertig die met haar vriendin, waarvan ik de naam nooit geweten heb, de cruise had gemaakt. Michelle was fijngebouwd en iets kleiner dan ik. Met hele kleine tietjes en een prachtig lichaam. Toen ik haar op mijn schoot trok, spartelde Michelle geen moment tegen. Integendeel, kruislings op mijn benen zittend sloeg Michelle haar beide armen om mijn nek. 

Ze perste haar mond op de mijne en onze tongen vonden elkaar. Ik tilde Michelle op en draaide haar zo naar mij toe dat zij met haar benen gespreid en om mijn heupen op mijn bovenbenen zat. Michelle droeg een kort, roze broekje en een t-shirt waaronder duidelijk geen beha zat. Ik keek om mij heen en zag dat eigenlijk iedereen in diverse stadia van ontkleding en handtastelijkheden was. Ik hoefde mij dus nergens voor te schamen. Dat deed ik dan ook niet. Met één hand op haar billen zocht mijn andere hand Michelle’s kleine tietjes.

Haar tepels reageerden meteen en staken bijna door het t-shirt heen. Michelle deed hetzelfde bij mij en ik merkte dat ik dat erg prettig vond. Ook mijn tepels werden hard. Het was een beetje zoeken en wurmen, maar mijn rechterhand vond toch Michelle’s kruis. Die kon ik makkelijk masseren en wrijven, omdat Michelle met haar benen om mijn heupen geslagen eigenlijk al wijdbeens zat. Na een tijdje zo elkaar opgegeild te hebben, stapte Michelle van mijn schoot en ging naast mij zitten.

Weer zochten haar lippen de mijne. Ik pakte haar hand en legde die op mijn inmiddels harde lul. Met het herkennen van de vorm begon Michelle mijn door mijn bermuda heen af te trekken. Daarbij mogelijk geïnspireerd door anderen om ons heen die datzelfde deden. Ik zag zelfs dat één van de Italianen gepijpt werd. Dat wilde ik ook en ik haalde mijn lul uit mijn bermuda. Michelle keek mij aan. Zag ik twijfel? Ik was op dat moment geil genoeg om alle voorzichtigheid en hoffelijkheid te laten varen.

Ik pakte Michelle’s hoofd en duwde dat lichtjes naar beneden. Michelle pakte mijn lul beet en begon mij weer af te trekken. Na een paar seconden voelde ik het puntje van haar tong langs de onderkant van mijn eikel gaan en dat maakte mij nog geiler. Ik zei Michelle dat zij haar mond moest openen. Toen zij dat deed, duwde ik haar hoofd tegen mijn lul. Het duurde weer een paar seconden, maar toen voelde ik de warmte van Michelle’s mond om mijn lul. Het was niet de meest indrukwekkende pijpbeurt uit mijn leven, maar Michelle deed wel erg haar best.

Mijn hand schoof de achterkant van haar korte broekje in. Michelle droeg niet alleen geen beha, maar ook geen slipje. Dat heerlijke geile mormel! Ik liet mijn wijsvinger op ontdekkingsreis gaan en die deed al snel een prettige ontdekking. Ik kon met het puntje van mijn vinger niet alleen Michelle’s poepertje ontdekken, maar met een beetje uitrekken vond ik ook de achterkant van Michelle’s kutje. Die was heet en vochtig. Ik besloot om Michelle’s broekje naar beneden te trekken en zo lag zij een paar seconden later in haar blote kont op mijn bovenbenen.

Weer ging mijn vinger door haar naadje. Daarbij prikkelde ik haar sterretje dat ik onder mijn vinger samentrekkende bewegingen zag maken. Zo nu en dan bevochtigde ik mijn vinger door over Michelle’s kutje te wrijven. Met mijn natte vinger speelde ik met het sterretje dat glom van Michelle’s eigen kutsapjes. Ik draaide en trok net zolang totdat mijn eikel langs Michelle’s kutje zichtbaar werd. De linkerkant van mijn lul werd verhit door haar heerlijke kutje. Ik wilde Michelle vingeren en dat wilde zij kennelijk ook. Twee vingers verdwenen in haar en Michelle reageerde meteen.

Met de twee vingers in haar kutje en de wijsvinger van mijn andere hand over haar poepgaatje zag het er niet alleen geil uit. Het was ook erg geil. Ik kreeg ontzettend veel zin om Michelle te beffen. Om mijn tong in haar te steken en haar uit te likken. Hoe en wat weet ik niet meer precies, maar opeens zat Michelle onderuit in een stoel en zat ik met mijn hele gezicht in haar kruis. Met mijn tong likte ik de hele omgeving van Michelle’s geschoren kutje. Michelle kreunde en trok mijn gezicht dieper in haar kruis. Mijn neus werd tegen haar schaambeen geplet.

Als reactie stopte ik mijn wijs- en middelvinger in het glimmende kutje. Met mijn tong draaide en drukte ik op haar knopje. Michelle slaakte een onverstaanbaar kreetje. Ik voelde haar opwinding. Ik voelde, proefde en rook haar geilheid. Deze dame vroeg er werkelijk om om geneukt te worden. Maar toen… Op mijn knieën tussen Michelle’s benen en met mijn tong diep in haar voelde ik een hand om mijn lul. Voordat ik mijn hoofd kon draaien om te zien van wie die hand was, kwam er een tweede hand bij. Toen begreep ik er niets meer van. Die twee handen waren van Jeanny!

Met alleen een paar flipflops aan haar voeten zat Jeanny poedelnaakt op haar knieën naast mij. Zij keek mij niet aan en leek zich volledig op mijn lul te concentreren. Ze molk mijn paal en trok mij af. Dit was echt helemaal nieuw voor mij. Ik begreep het ook niet. Later zou Jeanny tegen mij zeggen dat juist mijn ruzie met haar haar nieuwsgierig had gemaakt. Jeanny was gewend om met haar leuke koppie en prachtige lijf elke man te kunnen krijgen die zij wilde. Juist mijn afwerende en zelfs afwijzende houding had haar uitgedaagd.

Ik moest en zou de volgende trofee in haar prijzenkast worden. Ik vond dat prima. Michelle zat te kijken naar wat Jeanny deed. Ik kon niet inschatten in hoeverre zij daardoor nog verder opgewonden raakte. Mij deed dat het in elk geval wel. Zo erg zelfs dat ik in mijn hoofd al een trio voor mij zag. Ik pakte een hand van Jeanny en probeerde die op het linkertietje van Michelle te leggen. Jeanny’s hand bleef daar liggen, maar deed verder niets. Niet strelen of knijpen. De hand lag daar maar.

Michelle voelde de hand natuurlijk ook, maar ook zij kwam niet meteen in een wervelwind van lust terecht. Ik moest uit deze situatie weg zien te komen. Met mijn hoofd nog langer tussen Michelle’s benen, mijn tong in haar kutje en de hand van Jeanny om mijn paal kon het niet lang meer duren totdat mijn sperma doelloos uit mij zou spuiten. Dat wilde ik nog niet. Ik wilde minimaal Michelle neuken. Als ik de kans kreeg Jeanny ook. Wat? Als het aan mij lag dan wilde ik vannacht wel alle dames neuken! Ik voelde mij oppermachtig en tot alles in staat.

Ik tilde Michelle op en liep met haar naar één van de banken op het terras voor de suite. Ik vroeg niet, nee, ik zei tegen Jeanny dat zij mee moest komen. Ze deed het nog ook. Na een beetje manoeuvreren en een stukje door mijn knieën te zijn gebogen kon ik mijn lul in Michelle steken. Ik ben anders nooit seksueel agressief, maar door alles wat ik om mij heen zag en hoorde gebeuren, was ik elke schaamte en hoffelijkheid voorbij. Ik was ronduit dominant. Ik trok Jeanny erbij en vroeg haar met haar hand  aan mijn lul te trekken als ik even uit Michelle terugtrok.

Jeanny legde haar hand wel op de venusheuvel van Michelle, maar ook nu weer bleef die hand stil liggen. Ik had in films natuurlijk weleens gezien dat een man bij het terugtrekken zijn lul in de mond van een tweede vrouw stak en die ervaring wilde ik ook wel hebben. Toen ik terugtrok en mijn eikel richting Jeanny’s mond richtte, likte zij wel gretig mijn eikel, maar zij pijpte mij niet. Michelle protesteerde licht en wilde mijn lul weer in zich voelen. Ik naaide haar flink, maar ik had mezelf voorgenomen om nog niet klaar te komen.

Daarvoor moest ik tijdens het neuken wel aan heel veel, heel erg koude douches denken. Ik denk echt dat ik, als ik zelf vanaf een afstandje toe zou kijken wat er tussen Michelle, Jeanny en mij gebeurde, het sperma al uit mijn zak zou hebben laten spuiten, maar nu zat ik er middenin. Ik stond op en daardoor gleed mijn lul uit Michelle. Nu deed Jeanny haar mond wel meteen om mijn lul. Zij likte, zoog, trok en draaide zo hard dat ik dacht te zullen exploderen. Nu nog niet, probeerde ik mijzelf voor te houden. Ik moest nu snel actie ondernemen, want anders was het te laat.

Ik trok Jeanny op dezelfde bank, waardoor zij half over Michelle kwam te liggen. Ook nu verder geen inleiding. Ik wilde mijn lul in Jeanny boren en dat deed ik ook. Het had iets agressiefs. Jeanny strekte haar benen en sloeg die om mijn heupen. Zij liet net genoeg ruimte voor mij over om in en uit haar te kunnen stoten en trekken. Michelle wurmde zich onder ons uit. Wat Jeanny niet had gewild, deed Michelle nu wel. Met haar ring- en wijsvinger pakt zij mijn lul. Zodra ik zover uit Jeanny terugtrok dat Michelle die twee vingers om mijn pik kon krijgen, deed Michelle dat ook.

Als ik weer in Jeanny ging, verdween Michelle’s hand tussen onze schaambenen. De gedachte dat Michelle’s vingers tegen de kietelaar van Jeanny aan kwamen, zorgde ervoor dat mijn opwinding naar nog een niveau hoger steeg. Ik was al zo bloedgeil. Net toen dacht ik dat het niet nog waanzinniger kon worden, voelde ik een vinger van Michelle tegen mijn poepgaatje. Dat was mij nog niet eerder overkomen, maar ik raakte bijna buiten mijzelf. Ik wist niet dat ik daar zo gevoelig voor was.

Hoe en in welke volgorde weet ik niet meer, maar handen op Jeanny’s schommelende tieten, handen op twee natte kutjes en mijn neukstaaf om beurten in beide kutjes moet een mega uitzicht hebben gegeven. Wie nou wanneer klaarkwam en door wie of wat is mij nog steeds een raadsel. Feit is wel dat ik opeens met een krimpende lul op de grond zat, Jeanny naakt op de bank lag en Michelle mijn sperma van haar bovenlichaam aan het wrijven was. Ik was graag doorgegaan voor een tweede ronde, maar dat zat er helaas niet in. Michelle ging als eerste naar binnen en schoof bij een ander stel aan. Jeanny zag de wereld voor een doedelzak aan en bleef uitgeteld op de bank liggen.

Toen ik even later binnen naar de, zeg maar gerust, orgie zat te kijken, zag ik haar wel weer binnenkomen. Ook zij gooide haar lichaam weer in het seksgewoel. Hier gold maar één regel: en dat was dat er geen regels zijn. Iedereen likte, pijpte en neukte wie of wat hij of zij wilde. Ikzelf heb die nacht nog een dame uit, ik dacht Argentinië, geneukt. Ik zou echt niet meer weten hoe zij heette. Ik denk dat zij ook mijn naam niet meer weet. Daarna was ik echt uitgeput. Volgens mij ben ik waggelend op mijn benen naar mijn eigen hotel gewandeld. Ik ben op bed gevallen en was meteen knock-out.

De volgende morgen proefde ik, of was dat mijn verbeelding, Michelle nog. De warme douche spoelde de laatste bewijzen van mijn eerste orgie het putje in. Rond twee uur ’s middags reed ik Airley Beach uit. Toen ik de haven voorbij reed, zag ik onze catamaran liggen. Er stond alweer een nieuwe groep klaar om aan boord te gaan. Het kan gezichtsbedrog zijn geweest, maar ik meende Jeanny alweer als een heks tegen de nieuwelingen tekeer zien gaan. Ja ja dame, dit pak jij mij niet meer af.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen