Jingle balls

Ingezonden door Twan

Ach, wie kent het niet? Dat je, als je in een bui van opperste geilheid bent, in staat bent om de gekste dingen te doen? Dingen die je in een normale stemming nooit zou doen. Misschien niet eens aan zou denken of zelfs maar over zou fantaseren. Vandaag had ik zo’n bui. Tja, wanneer eigenlijk niet? Iedereen die mij kent, weet dat ik absoluut niet ‘Gods gift to women’ ben. En al helemaal geen prins op het witte paard. Dus zeker, ik zal behoorlijk moeite moeten doen om mij in de erotische belangstelling van het zwakke geslacht te mogen verheugen.

Of om het met de woorden van een grote Nationale loterij te zeggen: ik moet soms eerst een spierinkje uitgooien om een kabeljauw te vangen. Niet dat ik mijn wormvormig aanhangsel met een spierinkje zou willen vergelijken. Weliswaar is heeft die niet de gigantische omvang van mijn ego, maar ik heb bij het uitdelen van de edele delen ook niet echt achteraan gestaan. Aan de andere kant mag ik mij niet verheugen in de grootte van een kabeljauw. Overigens denk ik dat de dames daar ook blij om zijn. Maar goed; terug naar de werkelijkheid en mijn verhaal.

In het verleden heb ik een paar mooie momenten met Noah mogen delen. Noah, die prachtige verkoopster bij Hunkemöller bij mij in het winkelcentrum. Noah, die met enige gereken zelfs net mijn kleindochter had kunnen zijn. Maar bijna niets is voor eeuwig en dat geldt ook voor mijn uitspattingen met deze prachtige jongedame. In het voorbijgaan werp ik soms toch nog een steelse blik in haar winkel. Inmiddels bestaat het verkoopteam uit meerdere dames waarvan de meerderheid zomaar in een van mijn films mee zou kunnen spelen. Ik begrijp het personeelsbeleid van Hunkemöller wel.

Adverteren doet verkopen toch? Een van de collega’s van Noah was mij in het bijzonder opgevallen. Haar gemiddelde lengte was niet de reden daarvoor. Ook niet haar gemiddelde buste. Zelfs niet het feit dat zij regelmatig in een nauwsluitende leren broek of minirok door de winkel paradeerde. Wat bij mij doorgaans toch echt meer dan gemiddelde belangstelling veroorzaakt. Nee, wat haar mij op liet vallen, was haar halflange rode haar met daarin mooie slagen die ervoor zorgden dat die rode haren tijdens het lopen op en neer deinden. Wat deze dame iets sensueels gaf.

Als piece de resistance droeg zij een zwarte bril met een dik montuur met rechthoekige glazen. Al met al een combinatie waar ik behoorlijk ‘onrustig’ van kon worden. Omdat ik de gisteravond opnames had gehad, verkeerde ik nog steeds in zo’n bui van bovenmatige opwinding. Die bui waarin ik soms dingen doe die ik niet zou doen met een normale hormoonspiegel. In de loop der tijd heb ik een leuke verzameling speeltjes opgebouwd. Daar zit ook wel eens iets tussen wat na aankoop een miskoop bleek te zijn. Zoals mijn eerste stalen cockring.

Mijn hemel, wat heb ik liggen klooien en etteren om dat ding om te krijgen! Het doel van een cockring is om af te knellen, maar niet om ermee te martelen. Meer dan eens heb ik dat vervloekte ding gefrustreerd in de la terug gesmeten. Uiteindelijk bleek ik gewoon de verkeerde, te kleine diameter te hebben gekocht. Domme ikke. Kortgeleden meldde ik trots aan Jewel dat ik naar een bekende seksshop zou gaan om een goed exemplaar aan te schaffen. Weer bleek dat je nooit te oud bent om nog iets te leren.

Volgens de verkoper moet je namelijk niet eerst je ballen door die cockring wurmen, maar je slappe penis. Het scheelt ook enorm als je van tevoren de binnenkant van de cockring met een beetje glijmiddel insmeert. Wist ik veel? De verkoper was overigens meer dan bereid om bij het omdoen en passen mij even te helpen. Het was niet vervelend om zijn handen aan mijn ballen en piemel te voelen, maar het werd wel steeds moeilijker om de ring over mijn penis en om mijn zak te krijgen. U begrijpt vast wel waarom.

Enfin, terug naar mijn geile bui. Ik wist helemaal niet of de roodharige vrouw vandaag in de winkel zou staan, maar ik had toch niets beters te doen. Bovendien waren meerdere medewerksters de zonde wel waard, dus besloot ik om eens gek te doen. Ik diepte mijn nieuwe cockring op en deed deze om. Heerlijk, dat koude staal om mijn hete geslachtsdelen. Mijn oog viel op mijn eerste cockring. Die veel te kleine. Omdat ik geil was, bedacht ik waar ik normaal niet opgekomen zou zijn: wat nou als ik die kleine cockring gewoon alleen maar om mijn ballen zou omdoen? Zou dat lukken?

Met een paar druppels glijmiddel werden mijn ballen heerlijk afgekneld. Helemaal blij (en geil) trok ik mijn jeans en de stoute schoenen aan. En ja hoor, weer bleek dus dat ik eigenlijk helemaal niet zo slim ben. Onder het lopen kon je duidelijk het geluid van de twee tegen elkaar tikkende cockrings horen! Verbeelde ik het mij nou of werd ik op straat zelfs nagekeken? Als ik mij niet vergiste dan meende ik zelfs een blik van herkenning bij sommige voorbijgangers te zien. Bij mannen EN vrouwen. Maar dat kon ook ‘wishfull thinking’ zijn geweest.

Ik moest dit even met Jewel delen. Ik appte haar dat ik weer iets idioots had meegemaakt. Namelijk Jingle Balls. En om daarmee door het winkelcentrum te lopen. Het was om te gieren! Helaas had de roodharige mevrouw een vrije dag.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen